- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.423
- 598
- 38
Saol cnm yaptık bi hata bidaha mı töbeAhh ya gecmis olsunn.
Kiz oruclu oryclu ne su boregi yapmayin boyle seyler anacim
Okuyorum ara ara yazamıyorum canım işlerim yoğun ve stresli malesefT thesekreter canim nerelerdesin ne yapiyorsun
hakkinda hayirlisi olsun sekretercim ev yerlestirme falan zor is gercekten Allah kolaylik versin ara ara yaz merak ederimOkuyorum ara ara yazamıyorum canım işlerim yoğun ve stresli malesefkayınvalidem ile oturuyordum biliyorsunuz kendi evimize geçtik ona yakın yine oglusa bakıyor malum ev iş derken bı bakiyorim akşam olmuş evin eksiği var baya sağolsun eşimin abisi aldık bir kaç eşyayı bakıyorum erzak dolabı oglusa dolap ve ona yatak alincak acillerde hepsi birbanda olmuyor tabi az az birikim yapiyorum yinede oruçtan muafim sahur ilk gecesi hastalandım salı günü tutarım sanırım akşama iftarlik ve bı kaç şey bakicam artim yazarım inşallah kızlar
Geçmiş olsun. Devamlı burun tıkanıklığı varsa , alerji , geniz eti gibi durumlar olabiliyor , sizin dr ne dedi? Bizde de burun tıkanıklığı ve kulak enfeksiyonu tekrarlayınca baktılar da. Şimdi alerji tedavisi görüyor sonra geniz etini tekrar kontrol edeceklerMİNİK tencereye dolma sardım akşam canım çekti yarın çocuklar okuldan gelince pişirir inş
Yemekte var
Çamasır lar dağ gibi
Oğlan ateşki
Burnu çok tıkanıyor ya çözemedim bir türlü of cok canım sıkılıyor bu duurma
Buhar mak aldım ŞİPARİŞ gelirse inş
Cuma götürcem inş kötü bişey çıkmaz korkuyorumGeçmiş olsun. Devamlı burun tıkanıklığı varsa , alerji , geniz eti gibi durumlar olabiliyor , sizin dr ne dedi? Bizde de burun tıkanıklığı ve kulak enfeksiyonu tekrarlayınca baktılar da. Şimdi alerji tedavisi görüyor sonra geniz etini tekrar kontrol edecekler
Sizin nasıl bir tedavi uyguluyor canım. Bize en son geçmezse alerji aşısı yapılıyor diye bahsetmişti. Mart ayında gelin dedi ama nisanda randevu alacağım. Tam alerji mevsimi yoğun.Geçmiş olsun. Devamlı burun tıkanıklığı varsa , alerji , geniz eti gibi durumlar olabiliyor , sizin dr ne dedi? Bizde de burun tıkanıklığı ve kulak enfeksiyonu tekrarlayınca baktılar da. Şimdi alerji tedavisi görüyor sonra geniz etini tekrar kontrol edecekler
Geçmiş olsun citl sürekli tıkanıklık kesinlikle alerji belirtisidir. Özellikle alerji mevsimleri koku toz akar vs vs durumuna göre takip et.Cuma götürcem inş kötü bişey çıkmaz korkuyorum
Güle güle otur canım. Hayırlı olsunOkuyorum ara ara yazamıyorum canım işlerim yoğun ve stresli malesefkayınvalidem ile oturuyordum biliyorsunuz kendi evimize geçtik ona yakın yine oglusa bakıyor malum ev iş derken bı bakiyorim akşam olmuş evin eksiği var baya sağolsun eşimin abisi aldık bir kaç eşyayı bakıyorum erzak dolabı oglusa dolap ve ona yatak alincak acillerde hepsi birbanda olmuyor tabi az az birikim yapiyorum yinede oruçtan muafim sahur ilk gecesi hastalandım salı günü tutarım sanırım akşama iftarlik ve bı kaç şey bakicam artim yazarım inşallah kızlar
Bence onlar sadece ışıkları kullanıyorlarHepimize güzel bir pazar günü olsun. Dün eşime liste verdim pazardan almış sağolsun, 3 kilo elma, 3 kilo portakal, 2 kilo muz, 1.5 kilo salatalık, 4 adet yeşillik, 2 adet yeşil soğan, 1 adet marul, 1 küçük mor lahana, 2 kilo domates tamı tamına 210 tl vermiş pazara bu yüzden de gitmiyorum çok pahalı. Neyse iftar sonrası mutfagı öyle bıraktım yürüdük biraz eşimle dönüşte şoka ugradık 1 paket kadayıf, 1 paket kemalpaşa tatlısı, 2 paket süt, 1 paket sallama çay 84 tl burası tuttu inanın fişe öyle bir bakıyorum ki birinin fiyatının fazla geçtiğini görmek ümüdiyle ama yok hepsi raf fiyatı neyse canımı sıkmayacagım dedim. Bu gün hiç iş yapmak istemiyorum akşama ne yaparım bilmiyorum olmadı konserve açarım diyorum. Kızlara da aldırdıkları ton balıklarını veririm. Sabah sabah eşimle hesap kitap yaptık bizim hesaplar hiç bitmiyor. Kredi kartlarının bir kısmını promosyon ile ödeyecegiz, borcumuz olan doları tamamen kapatıyoruz geriye altınlar kalıyor. Tarla için gübre parasını ayırdık, gayrimenkullerin ilk taksitlerini ödeyelim dedim onları da hesapladık yarın eşimle online öderiz. Bizim dış kapının önünde günlük ayakkabılarımızı koydugumuz güzel 3 bölmeli bir sepetimiz var ama artık çok yıprandı eşime söyledim orayada 4 çekmeceli kilitli ayakkabılık baktık 1000 küsür olsun alalım dedim taksitlerine biran önce başlayalım dedim hayırlısı artık. Dün elektrik faturası gelmiş 366 tl eşimle faturaların parasını ayırdığımız için internet hesabından ödedi geriye birtek doğalgaz kaldı en çok da o geliyor. Su paramız da artık çok yüksek geliyor bu ay 287 tl gelmiş. Eşim akşam yürüyüş dönüşü komşuların elektrik faturalarına bakıyor birine 105 diğerine 127 tl gelmiş şok oldum öyle fatura b ana gelmeyeli herhalde 3 yıl önce bile gelmemiştir.
Ela ilk defa bu yıl pide yedi. Şoktaydım :)Ben muafim oructan,
Pideler vardi sahura pide kebabi yaptm.Alya bizim yarim pide gomuyo iftarda,1 yas videosu var ilk orda yemisti annemde pandemide,ondan beri pideye dayanamiyor cocum
Hafta ici icin kiymali sos kavurdum yemeklere katmaya.
Kocam tabi 1 tencere kiymayi tek yemege feda etmezse
Mayista dugun var ,abiye bakiyorm surekli bulamayrim
Benim de tercihimm kesinlikle toplu taşıma. Trafiği buranın inanınmaz kötü.Kocam bana herseyde en onde gidersin,bi araba kullanmayi yapmadin diyor
Ya ben nefret ediyorm araba kullanmaktan.Hic sevemedim.
O trafikte gecen vakit falan,metrocuyum ben.
En kotu taksiyle hallediyorm isimi
Benim sansim ev onceki yerde 5 dkdi ise,simdi 15 dk.
Belki is yeri uzak olsa niyetlenirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?