Evin felaket tellalı benim zatenAnneannesine çekmişama siz terazi burçlarının aceleciliğine ne demeli
Kız varya herkes bana öyle diyorcitl ben ehliyet alabildiysem memleketteki herkes alir rahat ol sen becerikli kadinsin
Bi resim paylasmislardi turkiye haritasi ama her yer duman ulkede iftar ve sahur durumu diye.Güneş öyle güzel odanın içini ısıtıyor ki mayıştım diyebilirim. Kaç gündür güneş görünmedi arada arada bir yüzünü gördük ben güneşli havayı çok seviyorum bana mutluluk veriyor. Sabah evdekileri yolcu etmeden önce çöpü hazırladım eşim atıyor çöpe Allahım kapıyı açmamla apartmanın içi öyle bir sigara kokuyor ki iftar-sahur arası hep içmişler dedim karşı komşum da durum daha vahim sarma içiyorlar herhalde nasıl kokuyor onlar kapısını açınca neyse dedim kapattım kapıyı. Biraz ortalık topladım bir makina çamaşır attım yıkandı asıldı, sütlaç yaptım. Çorbam var karnıbahar ve kuru fasulye yaptım akşama da yanına pilav yaparım ben bulgur pilavı yapayım diyorum eşim pirinç pilavı olsun diyor. Buzdolabının sebzeliğini temizledim ne sebzem var gördüm yarın pazar var eksilenleri alırız pazardan. Bu gün dışarı çıkıcam eksik almak da var ama biraz yürümek istiyorum. Yemekler pişsin çıkıcam, çamaşır katladım yerleştirdim. Sabah beri sanki birşey yapmamışım gibiyim ama hiç de yerime oturmadım. Neyse cumamız mübarek olsun kızlar. Tutulan oruçlar kabul, ibadetleriniz makbul olsun.
Çarşafım yırtıldı öyle yeniledimBenim gözüm alışıyor değişiklik istiyorum.
Gecen mutfagin halisini yikadim kaldirdim (mak yikaniyor) baska pas pas attım o bile gözüme guzel geldi
Seviyorum
Tüllere bir süre daha dokunmam arabanin taksitinin bitmesi lazim ama yine ucuz bisi alırım
Simdilik ancak pike, mutfak esyasi, ufak tefek halı falan degisirim.
Canım çok geçmiş olsun, okurken yüreğim ağzıma geldi Allah korumuş. Ama takdir ettim pes etmemek yeniden sahalara dönmen çok güzel olucak.selam kizlar arabayla korkunc bir durum sonrasi tarlaya uctum ben de .hata bende degildi ama korkusu yetti .simdiki arabada buyuk baya park edemiyorum .bakalim nasipse 1.5 yila araba alip kendi arabamla sahalara donmek istiyorum insallah kazasiz belasiz
Ay çok gecmiş olsunselam kizlar arabayla korkunc bir durum sonrasi tarlaya uctum ben de .hata bende degildi ama korkusu yetti .simdiki arabada buyuk baya park edemiyorum .bakalim nasipse 1.5 yila araba alip kendi arabamla sahalara donmek istiyorum insallah kazasiz belasiz
Allah kolaylık versin canım. Ben son yıllarda sahursuz tutuyordum. Bu yıl hiç güvenemiyorum.zaten ilaç saatlerim var. Hergün aynı saatte içmem gerekiyor. Doktor enerjini tüketme dedi.Bende bugün pertim hemde çok kötğ
Su böreği yapın dedim yaparken ocak basında
Elim ayağım titremeye basladım başım ağrıyordu
Gece ağrı kesici içip yaratıyorum oruc tutarken bi kaç gün alışana denk dünde unutmusum
Bir titreme aldı beni gözlerim kayıyo hissediyorum
Kıızma dedim babanınara annem titriyofe
Oda yakındaymıs fırın açıktı neyseki geldi baktı
Orucumu 9 da açtığım ezan okununca ağrı kesici attım hemen
İlk günler çok kötü oluyorum ya
Geçmiş olsun canım. Valla o cesaretini bize de aşıla.maşallah. ben öyle kaza geçirsem bitikmişim.selam kizlar arabayla korkunc bir durum sonrasi tarlaya uctum ben de .hata bende degildi ama korkusu yetti .simdiki arabada buyuk baya park edemiyorum .bakalim nasipse 1.5 yila araba alip kendi arabamla sahalara donmek istiyorum insallah kazasiz belasiz
Ben manuel aldım. Valla yaparsın bak. Düşüüüüün ben aldım.üstelik ehliyete bile girişmeyen ben kocamın ısrarı üzerine aldımKız varya herkes bana öyle diyor
Dısardan o izlenimi mi veriyorum millete
Gecen biri abla Gercekten yok mu ehliyetin valla sen kamyon bile sürersin diyo yok artık dedim
Ah bide şu içimdeki güven
Otomatik araba sürdüm zevkli ama Manuel alcam o zor ya,
Güneş benim enerji kaynağım. Kendimi mutlu hissediyorum. Ağustos kızıyım ondan galibaGüneş öyle güzel odanın içini ısıtıyor ki mayıştım diyebilirim. Kaç gündür güneş görünmedi arada arada bir yüzünü gördük ben güneşli havayı çok seviyorum bana mutluluk veriyor. Sabah evdekileri yolcu etmeden önce çöpü hazırladım eşim atıyor çöpe Allahım kapıyı açmamla apartmanın içi öyle bir sigara kokuyor ki iftar-sahur arası hep içmişler dedim karşı komşum da durum daha vahim sarma içiyorlar herhalde nasıl kokuyor onlar kapısını açınca neyse dedim kapattım kapıyı. Biraz ortalık topladım bir makina çamaşır attım yıkandı asıldı, sütlaç yaptım. Çorbam var karnıbahar ve kuru fasulye yaptım akşama da yanına pilav yaparım ben bulgur pilavı yapayım diyorum eşim pirinç pilavı olsun diyor. Buzdolabının sebzeliğini temizledim ne sebzem var gördüm yarın pazar var eksilenleri alırız pazardan. Bu gün dışarı çıkıcam eksik almak da var ama biraz yürümek istiyorum. Yemekler pişsin çıkıcam, çamaşır katladım yerleştirdim. Sabah beri sanki birşey yapmamışım gibiyim ama hiç de yerime oturmadım. Neyse cumamız mübarek olsun kızlar. Tutulan oruçlar kabul, ibadetleriniz makbul olsun.
Benim eşim de öyle. Anında olacak.tez canlı.ve önlem alır her daim. Kaçırmamak için bir saat önce gider mesela :)Evin felaket tellalı benim zaten
Sanki cocuk kaldı ortada gibi bi yandan ptt acilis saatine bakiyorum bir yandan basvurulara bir yandan yorumlara öte yandan b planı yapiyorum o an.
Siz arabada basvuru yapın odeme yapamazsanız sıkıntı olursa hemen arayin ben bankaya uçarım burdan diye.
Hatta oglan sey dedi o gun anne aksam yapariz eve gelince dedi.
SAcmalama aksama kapanır, biter, dogal felaket olur bisi olur hemen hemen arabada halledin dedim.
Yenemiyorum ya o an benim icin ohal ilan edilmeli öyle bir panik.
Evet orada yaşıyoruz ama depremden beri şehir dışındayız. Okullar muhtemelen haftaya açılır. O zaman döneceğizAdıyamandamısınız. Çocuk konusunda hayırlısını dileyin inan iş olacağına varıyor.
Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?