Bendede tam tersi esya degistir fritöz al onlara sıra gelmedi.Hepsi mevcut bende,Bir ayferim yok.o da oldumu. Ohhh bal kaymak çikolata ceviz yemede yanında yat ama bunlara para harcamaktan evin eşyasını değiştiremedim. Nolcek bilmem gali
Ben sıcağı asla sevmedigim icin daha eve tasinmadan klimayı aldırdım ilk.Her aldığın kar bu dönemde malesef.
Benim de eşim eve ilk taşındığımızda klima alalım demişti. Aldırmadım. Camı açınca ohh buram buram serin yaz mevsimi. Tabi çocuk olunca yarım açtık hep camları. Yüksek kat tehlikeli. Bir yıl fena sıcak olmuştu gitmiş almış. İçine dert olmuştuiyiki almış ama.
Eve ilk taşındığımızda da ben dondurucu istedim. Mutfağın görüntüsünü bozuyor dedi. En son baktı buzdolabı bozuluyor iki defa bozuldu garantisi vardı para ödemedik ama başedemedi. Gitmiş almış iyi oldu bana. Köfte börek poğaça hamur pizza mantı oooo neler neler koyuyorum.
Klima dondurucu robot ev borcu bitmeye yakın aldı. O ara koltukları da değiştirsekmi dedi. Yok iyice sıkışmayalım dedim ama keşke aldırsaydım
Şimdi de tv benim telefon kıza tablet dyson süpürge derken onlara girdik bakalım.
Ablamda dyson ın saç düzleştirici şekillendirici seti var. Patronu almış ona dün onu konuşuyorduk. Eşim de oradan diyır bizde alalım ne varkiben de dedim sen önce bir paçanı toparla
Fiyatı 10 bini geçik. Eşyamı değiştiremedim zaten
Alışveriş yaparım ya marketi i filan veremem yazık ya evde kuzu al pişir bundan uyguna gelirSelammm
Cemile sultan korusunda iftar menusu sordum (sosyal tesis var icinde) 700tl dedi ben sok
Yazdim artik konagada hisse verirsiniz artık yuhh ya.
3 kisi 2100tl delirmişler
Sonra esnaf ağlıyor haberlerde gelen yok diye tmm pahalilikdan mecbur zam yapıyorlar fakat el insaf ya yenmese çöpe gidiyor hepsi.
Oturdum yemek yapıyorum
Evi süpürdüm, toz aldım, yemekleri ocaga attım
Vileda yapcam
Daha bisi yapamam bugun
Yarinda kapıları silcem.
Camlar kirlendi yine ama bu hafta hep yagmur gösteriyor.
Ellemicem
Banyoyu temizlemem lazim iftardan sonra artık.
Kız annemle markete gitti yürüsün yorulsun bu ara enerjisine asla yetişemiyoruz.
Emin ol ramazanda fiyatları katlamışlardır.Selammm
Cemile sultan korusunda iftar menusu sordum (sosyal tesis var icinde) 700tl dedi ben sok
Yazdim artik konagada hisse verirsiniz artık yuhh ya.
3 kisi 2100tl delirmişler
Sonra esnaf ağlıyor haberlerde gelen yok diye tmm pahalilikdan mecbur zam yapıyorlar fakat el insaf ya yenmese çöpe gidiyor hepsi.
Oturdum yemek yapıyorum
Evi süpürdüm, toz aldım, yemekleri ocaga attım
Vileda yapcam
Daha bisi yapamam bugun
Yarinda kapıları silcem.
Camlar kirlendi yine ama bu hafta hep yagmur gösteriyor.
Ellemicem
Banyoyu temizlemem lazim iftardan sonra artık.
Kız annemle markete gitti yürüsün yorulsun bu ara enerjisine asla yetişemiyoruz.
Beni bu ara anlık sıcak basıyor. Ben menopoz yolcusuyum diye düşünüyorum. Yıllar önce doktorlar zaten söylemişti erken olur diye.Ben sıcağı asla sevmedigim icin daha eve tasinmadan klimayı aldırdım ilk.
Hersey olmasın o olsun
Ben askılıları çıkardım
Zaten tüm kış kısa kollu gezdim.
Yanıyorum arkadaş.
Enfks. Vs de yok kac defa test verdim
Tıp caresiz
Benim eşim de küvet yapacakmış banyoya.bizim evde tabak canak hic yok gibi bu arada. annem her geldiginde bu ne bicim ev diye soyleniyor aslinda param olsa ebeveyn banyosunu giyinme dolabina donusturmeye dusunuyorum .evde 3 tuvalet var arkadas insan bi dusunur burayi nasil degerlendirebilirim diye
İftar diye sisiriyorlarEmin ol ramazanda fiyatları katlamışlardır.
Menüde ne varmışki o kadar.
Biz geçen ramazan başlamadan ciğerciye gitmiştik. Ciğer ve kuzu şiş söylüyoruz. Yanına getirdikleri herşey ( ezme,çiğ köfte,salata közlenmiş domates biber soğan yeşillik vs vs) ücretsiz. Porsiyonu 200 tl.
Kebap yapan yerlerde aşağı yukarı öyle.
Bence abartmışlar menü diye.
Sersem tavuk gibiyim kizHatırlayamadım
Çok geçmiş günümün özeti kız. Geç kaldın geeeçç. Ben de sana özelden ing dan yazmıştım. Yoksun gel topişe buralar şenlensin diye. Baby şenlendirici
Yakalandınızz beybiciiimmmmSersem tavuk gibiyim kizValla yetisemeyrummm ozledimm bende yoksa
Benimde anlık aslındaBeni bu ara anlık sıcak basıyor. Ben menopoz yolcusuyum diye düşünüyorum. Yıllar önce doktorlar zaten söylemişti erken olur diye.
Ama bir bakıyorum adetim düzenli gidiyor 3-4 ay sonra bir bakıyırum 2 ay olmuyor.
Benim kardeşimin sıcak basma vardı. Ellerim yanıyor diyordu. Onların eve gidip donuyorum. Yani oranın havası soğuk gece oturuyoruz balkonda. Kocaman balkon oda gibi. O ara balkonun camlar açık ben üzerime illa birşey alıyorum. O kısa kolluyla dolaşıyor. Bir de acıkınca eli ayağı titriyor. Bir hastalığı vardı unuttum ismini. Öyle teşhis koymuş doktorlar.
Kizla uyuyorum 21.00 daYakalandınızz beybiciiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?