Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hepsi mevcut bende,Bir ayferim yok. o da oldumu. Ohhh bal kaymak çikolata ceviz yemede yanında yat ama bunlara para harcamaktan evin eşyasını değiştiremedim. Nolcek bilmem gali
Bendede tam tersi esya degistir fritöz al onlara sıra gelmedi.
Oglanin yatagini degiscem kart kesilince
Bir de yerim yok diye pek önemsemiyorum.
Robot tmm da kurutma ve dondurucu icin asla yer yok evde.

Ben sıcağı asla sevmedigim icin daha eve tasinmadan klimayı aldırdım ilk.
Hersey olmasın o olsun
Ben askılıları çıkardım
Zaten tüm kış kısa kollu gezdim.
Yanıyorum arkadaş.
Enfks. Vs de yok kac defa test verdim
Tıp caresiz

Mercimek corbasi, et kavurma, pilav yaptim.
Baklava var bi de salata tamam.
Annem yufka almış iftardan sonra sigara boregi saracağım.
Gece yeriz.
Dışarı çıkmam lazım ama aşırı üsendim.
Yarın üşenmezsem çıkarım artık.

Bende birikim namına bisi yok bu ara
Bu sene tırt zaten hiç öyle hedeflerim yok
Bes'i duzenli ödeyelim
Kredileri yatıralım yeter diye resmen ayları kotarıyoruz.
Ama eksiklerimi alıyorum bunlar iyi oldu.

Alışveriş yaparım ya marketi i filan veremem yazık ya evde kuzu al pişir bundan uyguna gelir

Emin ol ramazanda fiyatları katlamışlardır.
Menüde ne varmışki o kadar.
Biz geçen ramazan başlamadan ciğerciye gitmiştik. Ciğer ve kuzu şiş söylüyoruz. Yanına getirdikleri herşey ( ezme,çiğ köfte,salata közlenmiş domates biber soğan yeşillik vs vs) ücretsiz. Porsiyonu 200 tl.
Kebap yapan yerlerde aşağı yukarı öyle.
Bence abartmışlar menü diye.

Beni bu ara anlık sıcak basıyor. Ben menopoz yolcusuyum diye düşünüyorum. Yıllar önce doktorlar zaten söylemişti erken olur diye.
Ama bir bakıyorum adetim düzenli gidiyor 3-4 ay sonra bir bakıyırum 2 ay olmuyor.
Benim kardeşimin sıcak basma vardı. Ellerim yanıyor diyordu. Onların eve gidip donuyorum. Yani oranın havası soğuk gece oturuyoruz balkonda. Kocaman balkon oda gibi. O ara balkonun camlar açık ben üzerime illa birşey alıyorum. O kısa kolluyla dolaşıyor. Bir de acıkınca eli ayağı titriyor. Bir hastalığı vardı unuttum ismini. Öyle teşhis koymuş doktorlar.

Benim eşim de küvet yapacakmış banyoya. Yani büyütecek minik küveti. Makinayı da ebeveyn banyosuna alacakmış. Tabi bunlar hayali onun.
Ben de diyorum 500 tl su faturası ödüyorsun. Artık 1500 tl ödersin hamam işleteceğiz sanki evde

İftar diye sisiriyorlar
Zaten yenmiyor çoğu şey

Selamm hayırlı sahurlar
Kİz tüm gün uyumadi, aksamda erken uyudu ve su saatde uyandı sahur yapar bizimle artık.
Oruca tekrar basladigimdan beri midem cok rahatsizlaniyor. Mide koruyucuyla devam edicem galiba.
Sadece corba iciyorum iftarda.
Et kötfe ve turevlerini cok uzun zamandir zaten yiyemiyorum.
Sadece tadımlık yemisimdir yemissemde
kavurma yapmistim ama agzima sürmedim
Corba icip kalkıyorum
Yemesem cok rahatım yersem fena.

Canim chescake istedi oglanla kendime 2 dilim siparis verdim indirim vardi hizlida 57tl geldi 2 dilim 1 dilimde tiramisu yollamislar
Cok makbule gecti valla.
Severek yedigin sey hafif tatlılar bu ramazanda..
Sekersiz helvamdan siparis verdim.

Sigara boregini sardim
2 yufkam kaldi onuda diger gece tava böregi yaparım.
Banyoyu temizledim.
Mutfagi topla derken 2 saat uyumustum iste kalktık bakalım
4 de hazırlarım sahuru kızda bizimle yer yatarız artık.

Benimde anlık aslında
Yani normalde sıcagı sevmiyorumda böyle bi an geliyor sanki o ateş hic gecmicek sanırım cok darlaniyorum bir süre sonra normale dönüyor
Bende kızdan sonra daha cogaldı
Özellikle hamileyken oldu.
Kiradaki evdeydik bir de böyle seramiklere yatiyordum o derece esim hasta olcaksın diye tepemde bekliyordu
Öyle böyle bir ateş degildi
Ayağımı buzlu sulara soktugumu hatırliyorum
Balkonu yikar soguk soguk basardim gider.
Kazak giymeyi okadar özledim ki.
Annem giyiyor kazak yelek özeniyorum yaw.
Koca yaz hic kazak giymedim desem yeri.
Hatta kışın avm de kısa kollu gezdim tek bendim deli demislerdir.
Giyineniyorum napim ates basiyo kac gundur hep askılı bady sortda giycemde bu sefer annem basliyo kadina bakiyorum kazak ben askılı kızım anlamıyosun usutcen diyo sürekli.

Bizde ırside olabilir
Babam hic palto giymez mesela hic gormedim
O da kısa kol gezer
Ben öyleyim
Oglan benim simdi öyle odasinin petegini yillardir yaktirmaz
Tshrtle geziyo o da genelde.
Artık kabullendik hasta degiliz genetik diyoruz.

Hayirli sahurlar
Pazar gunu iftara gittik babamin teyzesine,bayagi kalabaliktik 15 kisi falan.
Kardesim duraamadi orda,pazara iftra ben bekliyirm dedi,ama disari alck tabi herkes ne gerek var yapma etme dedi ama dinletemedij
Simdi 15 kisi nerden baksan 10 bine patlar,valla ben alamam dedim 15 kisi evde yer yok disarda hic alamam.
Annem de gelirlerse koye davet ederiz,bahcede mangal falan dedi,ben de agirlayamam okadar kisiyi dedi eve hakli kadin.
Ay bide bugun noldu,verdikce cogalir derlerin canli ornegi.
Ben elimden geldigince vermeye calsiiyorm bu ara.Allah kabul etsin.
Qksam ustu hesabima 500 tl para geldi,msj geldi.
Bi baktim eski isyeri.Actim dekontu ne yaziyo,Alya nil bayram harcligi
Ay ben sen bi dol bi tas
Aradim hemen ne gerek vardi ya ,saolun dedim.
Olur mi hic dedi ,sen ailedensin dediler
Beni musteriler taniypr 7 senedir ordaydim,herkes beni ariyor her arayani yonlendriiyorm oraya.
Whpdan atiyorm hemen ekran goruntusu,bazsn kendim bile konusuyorm teklf isteyenlere,size hemen donecwgiz diye.
Cok hoslarina gidiyomus,sen kendinde alabilirdin tasiyabilirdin musteriyi dediler gittigin yere.
Aa dedim olir mu oyle sey,o sizin musteriniz,bana ayip gelir oyle seyler.
Onlarin kismeti ne demek tasimak yani.
İclerinden gelmis atmislar saolsunlar.
Onlarin oglan benim yigenle 8 yasinda ,mayista dogum gunu var,ben de oglana alirim hediye.
Baska da bi olayim yok valla ise gidip geliyorm.
İftardan sonra corba yaptm sadece,yemek isi kocide
Hepten kitledim adama,o da napsin ayarlariz takilma sen diyo.
Aksm iftaara yeni yeni tarifler deniyo
Kofte yapmistim kiza,oglenleri yesin diye,onlari misket kofte yapmis ufak ufak,patates rendelemiz tuz karabiberle borcama dizmis uzerine o kofteleri atmis,ay bi guzel olmus hic aklima gelmez
İftarda onu yedik bi borcm.
Dolma vardi bide,o bile kaldi.Oglen kiz yer artik dolmalari.

Kullanmadigim bi kart var ben de onu bozcm bu ay,6 bin limitli.Gidip alcm robot supurge,3 taksit odeyip bitiririm.
Mayisda dugune bilezik yapcm kendime,yoksa maastan da alirdm 4 - 4 atiyorm kenara,12 falan bine falan alirim bilezik diye.
Supurme tmm da silme isinden yildim.Cidden zulum geliyor bana aksmlari vileda atmak.

Ay bide bikac elbiss aldim trendyoldan,fiyatlar cok iyi 130 tlye kalem elbise 75 tlye cicekli elbise aldm.Dugunluk derneklik,

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-04-03-06-37-61_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 139
  • Screenshot_2023-04-04-03-06-18-87_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 139
Alya hanim kot istiyor
Mavi olsunmus,dugmeli olsunnmus babasi gibi.
Benim gosterdigim bikac modeli de begenmedi haspam
Onu yirtikmis yirtik mi giysinmis cjfjdjj
Olcem ya.
Lcw kendini zara saniyor 299 falan orda cocuk jeanlar,gider zara alirim tas gibi.
Mini mouse begendi ama beden yok ona magazadan bakcm.

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-04-03-13-09-28_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    19 KB · Görüntüleme: 136
  • Screenshot_2023-04-04-03-12-16-90_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_2023-04-04-03-11-44-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 140
Pazartesi gününü resmen atladık sanki nasıl geçti anlamadım. Bu gün doktora yazdırmam gereken ilaçlar vardı onu hallettim ilaç çok olunca doktorcum birini atlamış ama sorun olmadı eczamız telefon etti hemen reçeteye ilave etti sagolsun eczaneye katkı payı 240 tl bu paraya çok acıyorum ama yapıcak birşey yok. Eşime söyledim 2 kilo kıyma 2 kangal sucuk 1 kilo da kuş başı et al dedim ne tutarsa tuttsun hergün zam zam eşimde ne desin tamam dedi Ramazan mübarek gün yemeyelim mi. İnanın peynir 190 tl den başlıyor o ucuz peynirlerden de aldık torkunun kini aldık inanın yiyemedik bir de eşim torku olunca 2 kutu 1 kiloluk almış atmam poğaçaya böreğe kullanıcam. Peynir çok gidiyor kaşar zaten evin müdavimi onun kilosuda 150 den başlıyor tereyağ da öyle alıp dondurucuya atıyorum hergün zam gelmesi beni endişelendiriyor. Sabah soğanları saydım 7 tane soğanım kalmış pazardan almıyorum istediğim kadar alamıyorum marketten sayı ile alıyorum 14-15 tane onları da seçiyorum orta boy alıyorum. Artık eskisi gibi tasarruf da yapamıyorum, mutfak çok tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…