Küçük Düşün Büyük Olsun!

babyloading87 canım kızına gelen harçlık senin güzel ve cömert kalbinden geliyor. Elinden geleni elin ile vermeyi seviyorsun, Rabbim de senin elini boş bırakmıyor. Öpüyorum o güzel Alyanı çok güzel bir bayram harçlığı olmuş artsın çoğalsın evinizin biriciğinin.
Elbiselerinde çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olsun canım.

Iyi günler herkese. Ayferim geldi biraz bilgi vereyim. Kumtel marka dijital olanı tercih ettim. 2380 tl ödedim. Amazondan aldık. Peşin fiyata 3 taksit yaptırdık.

Dün sahura patates denedik. Çiğ patatesi önce tuz ve yağ ile karıştırdık. Ilk olarak 160 derecede 12 dakika pişirdik. Sonra 200 derecede 10 dakika kızarttık. 10 numara oldu. Tavada kızarmış kadar lezzetli oldu ama o kadar yağlı yağlı olmadı. Fırın gibi kuru da olmadı. İkisinin ortası gibi düşünün. Biz beğendik. Almak isteyenlere de fikir olsun. İlla çok pahalı olanları tercih etmeye gerek yok.

Selammmmm genşlerr

Lcw iademi vermeden param yattı ürün kaldı elimde
Sabah gittim kargoladım
Dolapdan da kizin elbisesi satilmis yanina 1 küçük canta 1 de pijama tkm koydum.
Kuculenlerin bazilarini böyle dağıtıyorum.
Bazilarini ekledim yine siteye.
Yine ayırıp eklicem fırsat bulamıyorum.

Firinda tavuk kızartıcam soslu
Eriste yapicam
Corba var dunden
3 yufkadan sarmistim sigara böregini
Nasıl yendi kapış kapış bitmez diyordum.
Kalan 2 taneyide sarim bari böyle daha bi sevdiler demek.
Her aksam her gece değişik yiyonuz he lokanta gibi oldum keyfinize zeval gelmesin dedim erbaslara.
Allah hic bir cocugun anasını, eşleri birbirinden eksik etmesin yine ya
Kim uğraşır bukadar ki annelerden eşlerden başka.
Rabbim sağlık versinde yapılır olur bir şekilde.

Donuste lcw girdim öyle bi dolandım
Bujiteriye girdim kiza tokalar aldım 80tl baydım.
Pahalılar ya eminönüne gitme fırsatım olursa 1 poset toka alıcam.
Ordan bime girdim
Tavuk Kalça, dondurulmus pattis, sogan, kaymak, yogurt, süt,ayran falan aldim 200tl oraya.
Yarin iftar yemeği var malum herkeste alyosu soruyormus getirceksin dimi diye eşime cok seviyorlar patronun kardesleirinin hic birinin kızı ve kız torunu yok.
Alyosu görünce çıldırıyolar.
Daha yanımıza gelmez artık.
Elbisesini hazırladık tokalarını ben pamuk sekerim diyor (pamuk prensesi pamuk seker saniyor) kirmizi baslikli kizada pamuk seker diyo
Ben pamuk seker olim sen kurt ol diyor bana.
Olsun bakalım kurtda olmadik demeyiz be.

Bereketli olsun

Ben eskiden herşeye üşürdüm. Şimdi kazak giyemiyorum. Biraz evden belki bilmiyırum. Bugün askılı ve şortla dolaştım. Ara ara yanmalar oldu. Değişik birşey

Alyoşummm
Geçen avm ye gidince ben de gördüm. Hepsi yarış halinde markaların malesefff

Paralarınız bereketli olsun, aldıklarınızı güle güle kullanın canlarım. Toplu yazamm dedim :)

Ahhh keske olsa daha cok versek abla
Saolasin Aminn cumlemizin insallah

Gule gule kullanilsin

Gunaydinnlar
Kocam beyin bugun is gorusmesi vardi,pazartesi baslayacak kismetse
Biz bi tutuss
Aniden olunca,okul bulmak icin teyzeler halalar yavru vatan Kibrisa kadar haber saldik
Gorumcemin ikisi de ozel okulda calisiyo,birininki bayagi pahali bi okul,ona yetisemeyizde,buyuk gorumcem sorck yarin fiyatlarini anaokulu icin.
Yine 2 vardiya Allahtan yarim gun kociyle kalir okul bulana kadr babanneye cokcez
Sartlari da iyi,3 ayda bir market fisi veriyormus burasi,otekler erzak veriyordu ,bakliyatlari pismiyordu,ben de duduklu yok dagitiyordum.En azindan ihtiyacimiizi aliriz marketten.

Cocuk perisan olmadan atlatiriz ins bu gecis donemini
Yarin egitime katilck,kardesimin ev yakin,teyzene biraksin baban seni diyirm,sen de gelcen mi diyo

Hayırlı olsun. Bu süreç sizler için epey heyecanlı olacağa benziyor.

Gunayssss
Hava bırrrrr
Kizcagzimin elbise kombini yatti
Ince keten elbiseydi donar evladım kışlik elbisede almadım bu sene.
Inatla elbise giydircem cabamada zeval gelmesinde
Sanırım bunun ucu yine esime dokunacak bi lcw yapıcam yine.
Alıcı gözüyle bakim bi de
Belkim bulurum.

Yine bi iadem var.
Artık bisi alirken kargo sirketini sorcam valla kapidan iade alan kargoyla calisandan alisveris yapıcam.
Aras kargoya git gel bezdum.
Çıkarsam onuda hallederim.
Anneme minnet etmek zorunda kalıyorum böylede onuda pek istemiyorum.

Dün kız oyun oynayalım diyo dedim camasir asicam babam assın dedi.
Olcak bu kız duu bakalım
Tam babasına dogru evrilirken son bi reflexle cekip alıcam evladımı.
Babam yapsın güzelmiş sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…