- 21 Ağustos 2015
- 32.098
- 97.402
- 598
- 38
Benimki eksi seyleri hic sevmiyor ketcap falan eksi geliyor onaAslında ekmek arası köfte yiyorlar onun adı hamburger oluyorEla da öyle yiyor birara köfteyle ekmeğin olduğu hamburgere marul da dahil ediyordu şimdi onu da bıraktı.
Patates kızartması ile ketçapı yiyor.
Bı araştırayım teşekkür ederim eşim ordan nakit kullanmana gerek kalmaz en güzeli altın hesabı yapabilirsin diyor ama ben gerekir diye düşünüyorumDüşüncelerinizde son derece haklısınız . Bankadakini çektim bu yüzden bende adı kar payı ama diğer bankalarla aynı işlem yani hiçbir değişiklik yok aslen . Bazı bankalarda çeyrek hesabı var ona bakabilirsiniz . Kuyumcudan alıyosunuz oraya altın olarak teslim edip istediğiniz zaman verdiğniz altını tekrar alıyosunuz kasa gibi düşünün hesap ücreti vs alınmıyor ücretsiz işlem yapıyosunuz sadce çeyrek tam altın vs gibi .. bunları araştırın o çok makul eğer faiz hassasiyetiniz varsa..
ytd .
Ben daha önce vadeliye attım hayrını pek göremedim o yüzden o toplara giremiyorum evet nakit durmasını da istemiyorum kaynimin düğünü var şehir dışında ondan eşim şuan ise giremedi birkaç hafta sonra gircek lazım olur diye de daha degerlendiremedim galiba yine altından yana olcak tercihimBütün bankalar parayı işlettiği için size para veriyor kimi adına faiz diyor kimi kar payı. O yüzden bence ikisi de aynı. Malesef para tl de kaldığı sürece eriyor , o yüzden faiz , altın bir şeyler yapmak lazım ki değer koruyalım.
Ya her cis yapmasinda bez degistirtiyor babasinin hanlari hamamları var sanki zaar.tr_lelli canım tuvalet eğitimi için yazdığjn zorlanmaları okumamıştım gözümden kaçmış. Eğer Alya buna hazır değilse zorlama istersen. Bir de sevimli şeyler yapabilirsin. Mesela çişini tuvalete yaparsa bir yere her çişini yapmasına bir etiket yapıştırmak gibi. Ya da daha farklı şeyler olabilir. Onu heveslendirecek şeyler olmalı. En önemli konulardan biri de aşırı tepkili yaklaşmamak.
Geçecek bu günlerde, ne çişler kakalar yıkamışlığım var
Canim gozumden kacmis benim Rabbim sifa versin insAllahkizlar saglik nedenli bir imtihanim var benim de bana dua eder misiniz bol bol baskasinin duasi kabul edilirmis
Çook geçmiş olsun, dualarımız seninle. Arada bilgi verirsen durumun hakkında çok iyi olur.kizlar saglik nedenli bir imtihanim var benim de bana dua eder misiniz bol bol baskasinin duasi kabul edilirmis
Tuvalet olayını öğrenen ama bezinden vazgeçemeyen AlyaYa her cis yapmasinda bez degistirtiyor babasinin hanlari hamamları var sanki zaar.
Bezi cikariyorum tekrar koyuyorum valla caktirmadan (cakmaz umarim amin)
Beziyle lazimliga oturuyor kizim o ki benzine yapcan daha ne lazimlik bi de usenmiyo annemede tasiyor lazimligi.
Annemde dedi bende alim bari 1 tane.
Ouff zor buralar gelecek olanlar gelmeyin
Aynen aynen aklı herseye fazlasiyla eriyor artik sanki fazlada eriyorTuvalet olayını öğrenen ama bezinden vazgeçemeyen Alya
Bende yaprak sardım kafayı dağıtayım diyeBuraya yemek yapmicam demistim dimi :)
Etli biber dolmasi yaptim fırında
Orman kebabi yaptım.
Dünde komposto yapmıştım
Duş aldım.
Klimanın dibindeyim.
Suan tüm güneş evde.
Şu evin en bet yanı bu galiba
Küçük mücük ama seviyorum bu evi kullanışlı
Sadece yazın aşırı bunaltıcı
3 tane iadem vardi 2si kapidan biri aras esime verdim.
Kıza tayt almaya baslicam lcw indirimleriyle
Evde giymeye lazim.
Sweatlarinada bakicam eylulde
Cok fazla aldim bu sene yazlik cogu sortunu giyemedi bile ama seneyede olur.
Seneye giyer artık
Bereketli olsunnBen de ailemden gizli para biriktirmeye basladim. Suan 3 bin tl ye yakin hesabimda duruyor. Ise baslayinca uzerine koymayi dusunuyorum. Ne yapicam o parayla onu da bilmiyorum gerci. Araba alma dusuncem var fakat cok zor gorunuyor. Sizin adiniza sevindim bu arada
3 yaş sendromu canım. Ben anlatıp dururdum ya, en zorlayan yaş 3 yaştı. Sabrım kalmıyor sonra da vicdan azabından içim gidiyordu.Selam
Yine sinirli, aksi, lanettt basladim gune
Kiz 1 bardak visne kompostosunu boca etti haliya
Bagirdim biraz agladi uyudu sonrada bilinen olagan seyler vicdan azabi
Cidden gunlerdir asiri yoruyor beni hava sicak eve kapandik anliyorum ama oglanin stresi bir yandan kız bir yandan tukendim artik.
Su tercihler aciklansin direk kendimi köye aticam aşırı bunaldım nefes alamıyorum artik.
Haliyi sildim o ara agladi sonra gitti abisinin odasina uyuyakaldı orda
Sabah 6 da uyaniyor bir de o ayrı bir olay zaten.
Ya cilizda bisi koca sehpayı kaldiriyor ama masallah gücüde yerinde kilosu yok ama
Sabahin 8inde kuymak dedi yaptim yemedi.
Üzüm yicem dedi onuda verdim 1-2 yedi sonea tost dedi
Onuda yaptim yeterki yesin diye o ara visne suyunu boca etti.
Artik agladim oturup.
Bir yandan ev süpürdüm bir yandan camasir astim.
Sen git o ara tüm yollugu topla geri de serdirmiyor agliyor serince.
Bunlarin hepsine nasil yetisiyor öyle izliyorum.
Annem bu fenaa diyo görüyor
Evde yemek yok yapacak halimde yok.
Böreklik hamur yogurdun rulo börek yapıcam ama okadar modum dusuk ki uyusam daha iyi sanki.
Cumartesi kendimi atmam lazim yine dere tepe.
Enerciiii diye diye.
Şu sicaklarda beni darlıyor bitip gitmedi bilmem ne sıcakları yok afrika yok bilmem ne.
Börek yesinler valla yemek falanda yapmicam boğaldum.
Benim oğlum hiç cocukmus (1 cocuk hic cocuk 2 cocuk cok cocuk derler)3 yaş sendromu canım. Ben anlatıp dururdum ya, en zorlayan yaş 3 yaştı. Sabrım kalmıyor sonra da vicdan azabından içim gidiyordu.
Sen anlatırken de iki çocuklu annelerin psikolojilerini tam da anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?