- 28 Mart 2020
- 6.375
- 24.775
- 348
Sen bide 15te gör sendromu3 yaş sendromu canım. Ben anlatıp dururdum ya, en zorlayan yaş 3 yaştı. Sabrım kalmıyor sonra da vicdan azabından içim gidiyordu.
Sen anlatırken de iki çocuklu annelerin psikolojilerini tam da anladım
Ergenliği hiç düşünemiyorum bileSen bide 15te gör sendromu
Gözün aydın canım, valla herşey pahalı. Bizde geçen yemek yedik 900 e yakın ödemiştik. Resmen içime oturdu. Artık lüks oldu.Selam kizlar
Sabah gittik tıpa dediler randevusuz alamayız. E bize Dr gidin sevklisiniz alırlar randevuya gerek yok dedi dedik. Yok almadılar. Ücretli muayene istiyorum ozaman dedim yok ona da randevu alınacak. Netten bakiyorum yok arıyorum telefonu açan yok. Allahim dışarısı 37 derece benim beynim yandı.
Artık bir profesör bulduk
Ama yani sadece biyopsi raporu yorumlayıp ilac yazmaya da 1400 almazsın emce didim icimden
Neyseki çok şükür sıkıntı yok mide ve bağırsak iltihabı ilaçla geçer dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi ama bakcez. Tekrar endoskopi yapcakmis falan
300de otogaza verdim 100de eczaneye. İki iskendere 375 tl ödedi buyukbas yuh çok pahalı bir gündü. Yol ve sıcak sevmediğim iki şey bugün mahvetti beni
Lastikli çarşaf ben kullanıyorum. Yıllardır lastiksiz kullandım. Benim eşim gece çarşafı alt üst ediyor.1 elbise, tshrt, esofman alti falan eledim.
Esofman alti hemen satildi dolapdan.
Digerlerinide ekliyorum firsat buldukca.
Bir kac parçada yastik kilifi falan eledim.
Oglana lazim olur simdi o sebeple elimden cikarmicam.
Uygun çarşaf kovaliyorum (lastiksiz)
Ben lastikli sevmiyorum
Carsaf bulursam uygun 2 tane alıcam
Madame coco dan zamaninda yastik kilifiyla takim almistim yillardır kullaniyorum.
Yine 2 tkm daha alsam öyle baya is görür
Emekli olduktan sonra bi yer acmayi planliyorumİyi geceler kızlar.
Klasiğim kızı uyuturken uyudumİki gündür de ev temizliyorum ama parça parça.perşembe günü toz aldım. Havuza indik 2 saat. Akşam dönünce robotu çalıştırdım. Bir kısmını da dysonla çektim. Bugün sabah bir kaç odanın yerlerinin tozunu aldım. Havuza erken gittim. Arkadaş yer tutmuştu havuzda, çimlere yakın yer hemen doluyor. Çocuklar için iyi oluyor çimler. Öğle sıcağında gölgede oturup oynuyorlar. Arkadaş yer tutunca eve döndü. ben de Elayla erken gittim anne kız kahvaltı yaptık. Öğlen 1 saat eve geldim. O ara evi toparladım.saat 4 de çıktık tekrar eve. Sonra arkadaş evin anahtarını bırakmıştı kedisine baktım mama su kontrol ettim. Ela sevmek istedi hemen çıkamadım. Sonra markete uğradık. Toplam 500 ü geçik tuttu. Ne aldım desem sayılı. Kanat patates çay Ela abur cubur attı sepete...
Eve döndük. Duş. Sonra uzandım ayaklar havada. Yorulmuşum.
Koci gelirken yemeği koydum airfryere. Kanat patates şipşak. İşyerinden karışık kızartma koymuş aşçı abla.
Yemek yiyoruz. Koci yine saçma konuşmalarını yapmasa olmazdı. Elaya diyor niye sandalyede düzgün oturmuyorsun. Ayağının birini sandalyeye çekmiş diye. Neymiş ben öğretiyormuşum zaten kardeşim de öyle oturmuş. Ne alakaysa illa sokacak ailemden birini. Yine başladı saçmalamaya. Güya düzelmişti. Bir yılmış
Ben de lafına karşı lafı eksik etmedim. Sonra da gerekmedikçe konuşmadım.
Sonra Ela gitmiş tv açmış niye gidip açıyor diye söyleniyordu. Ben de niye olabilir televizyonsuz hayat yaşayamayan babasından öğrenmiştir çocuk,daha dün tableti niye açtın hemen dediğimde babam da tv açtı diyordu dedimonu da söyledim içim rahatladı. Niye iyi şeyleri yaptığjnda annenden öğrenmişsin demez onu da anlamam. Zaten yaptığı şeyde kötü değildi sandalyede otururken tek ayağını yukarı çekmek.
Saçmalıyor işte.
İlacı da bıraktım ya söyledikleri daha batar oldu. Belki de ilaç sakinleştiriyormuş beni bilemedim
Ufak seylerde bile kardesini elestirmesi cok can sıkıcı.Ben laf söyletmiyorm artık.İyi geceler kızlar.
Klasiğim kızı uyuturken uyudumİki gündür de ev temizliyorum ama parça parça.perşembe günü toz aldım. Havuza indik 2 saat. Akşam dönünce robotu çalıştırdım. Bir kısmını da dysonla çektim. Bugün sabah bir kaç odanın yerlerinin tozunu aldım. Havuza erken gittim. Arkadaş yer tutmuştu havuzda, çimlere yakın yer hemen doluyor. Çocuklar için iyi oluyor çimler. Öğle sıcağında gölgede oturup oynuyorlar. Arkadaş yer tutunca eve döndü. ben de Elayla erken gittim anne kız kahvaltı yaptık. Öğlen 1 saat eve geldim. O ara evi toparladım.saat 4 de çıktık tekrar eve. Sonra arkadaş evin anahtarını bırakmıştı kedisine baktım mama su kontrol ettim. Ela sevmek istedi hemen çıkamadım. Sonra markete uğradık. Toplam 500 ü geçik tuttu. Ne aldım desem sayılı. Kanat patates çay Ela abur cubur attı sepete...
Eve döndük. Duş. Sonra uzandım ayaklar havada. Yorulmuşum.
Koci gelirken yemeği koydum airfryere. Kanat patates şipşak. İşyerinden karışık kızartma koymuş aşçı abla.
Yemek yiyoruz. Koci yine saçma konuşmalarını yapmasa olmazdı. Elaya diyor niye sandalyede düzgün oturmuyorsun. Ayağının birini sandalyeye çekmiş diye. Neymiş ben öğretiyormuşum zaten kardeşim de öyle oturmuş. Ne alakaysa illa sokacak ailemden birini. Yine başladı saçmalamaya. Güya düzelmişti. Bir yılmış
Ben de lafına karşı lafı eksik etmedim. Sonra da gerekmedikçe konuşmadım.
Sonra Ela gitmiş tv açmış niye gidip açıyor diye söyleniyordu. Ben de niye olabilir televizyonsuz hayat yaşayamayan babasından öğrenmiştir çocuk,daha dün tableti niye açtın hemen dediğimde babam da tv açtı diyordu dedimonu da söyledim içim rahatladı. Niye iyi şeyleri yaptığjnda annenden öğrenmişsin demez onu da anlamam. Zaten yaptığı şeyde kötü değildi sandalyede otururken tek ayağını yukarı çekmek.
Saçmalıyor işte.
İlacı da bıraktım ya söyledikleri daha batar oldu. Belki de ilaç sakinleştiriyormuş beni bilemedim
Ya varya baby bu nasıl bir psikolojidir anlam veremiyorum. Bence kendilerini eksik görüp bunu böyle başkalarını eleştirerek alt etmeye çalışıyorlar. Bir de benimki söyler söyler bir bakarsın benim ailemle can ciğer olur. Onlara yansıtmaz garezi bana. Yani bir de iyi geçinir ailemle. Eminim seninki de aynıdır ailene hoş beş. Sana söyler lafı. Çünkü bize dik dik kafamızı ütülemek için gelmişler dünyayaUfak seylerde bile kardesini elestirmesi cok can sıkıcı.Ben laf söyletmiyorm artık.
Bizimkide teyzesi kılıklı diyor Alyaya.
Bisey alırken etikete bakmazmıs kardedsim,Alyada aynısıymıs.Ne bilsin cocuk etiket bakmayı
Ben de artık varki bakmıyo millete mi soracak koca kadın diyorm
Susup kalıyor
Benim de planım emekli olunca dırdır yaptığı an evden atmakEmekli olduktan sonra bi yer acmayi planliyorum
Huysuz ve dirdirci kocayi adam etme ve dövme merkezi
Sende getir kiz indirim yaparim ikinize debabyloading87
Benimki kızsın iletisimi keser o kisiyle.Ya varya baby bu nasıl bir psikolojidir anlam veremiyorum. Bence kendilerini eksik görüp bunu böyle başkalarını eleştirerek alt etmeye çalışıyorlar. Bir de benimki söyler söyler bir bakarsın benim ailemle can ciğer olur. Onlara yansıtmaz garezi bana. Yani bir de iyi geçinir ailemle. Eminim seninki de aynıdır ailene hoş beş. Sana söyler lafı. Çünkü bize dik dik kafamızı ütülemek için gelmişler dünyaya
Ozaman gelsin bir incik tarifiYani iste evde ordan oraya atıyorx kendimizi
Aksm incik cıkarmıstm
Koci görünce erken yap ben de yiyeyim dedi.
İnciğim meshurdur ckfkfkkf
İki miz arasında meshur ama olsn ckkfkd
Kvdem incikleri ziyan ediyor kırutuyor,sen babydem ögren bak o güzel yapıyo diyo kadına ,kvde terörüne kurban edecek beni xkdkkxkd
Karın yapsn ben yapamıyom diyo kadın da ne desin fkdkkd
Ben de olsm ben de öyle derim yaniBesle büyüt gelsin karısının inciğini övsün
Saol napcan bende bilmiyorum1. Sınıf yolunda sana hayirli basarilar
Sakın deneme otur valla çok Rahatca otur yaniHayırlı olsun canım işin. Yaparsın neyin eksik :) bu aralar bende de bir çalışma isteği var anlatamam. Ama elimden gelen birşey yok. Özledim çalışmayı.
Benimki ide al aldığımız iş bağlantılı ne halt yicem habire emir veriyo sıkcam boğazını az kaldı sunu yap bunu de onu alEmekli olduktan sonra bi yer acmayi planliyorum
Huysuz ve dirdirci kocayi adam etme ve dövme merkezi
Sende getir kiz indirim yaparim ikinize debabyloading87
Maşallah lellim size. Biz geçen gitmiştik ya bir yere. Tepe şelaleye çıkamadım. Bir yeri yapmışlar rahat yürüyorsun dinlenme için banklar var. Bir yerden sonra ayak kaymaya müsaitti. Kumaş pantolon yüksek taban ayakkabıSelammm
Ayy gezmekden gelemeyrumm
Sabah 9 da çıktık evden yol 2 saat
Sabah yine kizartma yaptım kıl biber kizartinca cok gzl gidiyor beğ.
Kahvaltilik falan giderken de ekmek simit meyve aldik.
Incir yedim ya deli gibi incir bekliyordum 5 tane birden yedim valla.
Gecen gittigimizde dereye selaleye gidememistik daha doğrusu gözümüz kesmedi yemedi yani.
Bugun bi cesaret 2 de ciktik(ama yol nasil, nedir nasildir hic bilgimiz yok orda denenlere göre gittik) masayi sandalyeleri falan oyle derede biraktik.
Allahımmm Allahiimmm suan ayaklarim okadar fena ki bildiginiz treking yaptık.
Surekli kanyondan, kayalardan bende parmak arasi terlik
Kız kucaginda eşimin
Yolda görenler cocukla zor dönün falan dediler.
Tam 1.5 saat yürüdük o yollarda
Ama surekli giderken şey diyorum biz nasıl donucez (1.5 saatde dönüş)
Ben acili arim bayilim oralarda belki helikopter gelir cumhurbaskanina yazarim cimere falan alırlar bizidiyorum.
Benim adam malum adı macera 10dk daha gidelim olmadi doneriz diye diye tam 1.5 saat yürüdük.
Degdimi değdi ama.
Muazzamdı.
Ay millet biliyomusta hep mayolarla gelmisler.
Bizimle onumuzden bir aile yürüyordu damat kiz annesi baldizlar falan.
Bize yardim ettiler bazi zor yerlerde kizi tuttular bizi cektiler falan.
Damat olanda ayni esim adam her yerde köprü görevi gördü resmen.
En son o damat olan iple tırmanılan selalenin yukarısı var oraya bakicam dedi adam gitti fırladı kayboldu
Onlarda 1.5 yasinda bebe var biz 2 deliler
Geldi dedi abi muazzam yukarisi görmen lazım.
Birbirimize destek olalım çıkalım dedi
Esim daha durur mu.
Ikisi birde tek tek bizi cikardilar ip elimizde bebeler kucakta
Kamerayi tutacak cesaretim olsa cekseydim oyhhh yukaridan bakinca ben nasil ciktim burayi dedim tövbeler olsun
Kızın trekingci oldu anne
Ama manzara muazzam bi de gözleme yapan teyzeler vardi derenin icinde bayıldım
Valla sırf orası icin bir daha giderimm.
Yukarısı icin.
Ama onlar olmasa ben cikamazdim cok yardim etti adam.
Bi de esim surekli bana lelli tut beni falan diyo adam diyor ki abi dur yenge sonra cocuk önemli bi cikaralım onu diyo
Çok güzel bir gün sonu eve giris yapip bulaşık yıkadim.
Öyle işte lellili günlerden bir günün daha sonuna geldik.
Esen kalın hoscakalın
Çocukları heveslendirip para kazanma yolları valla bazen bu sebeple avm ye gidesim gelmiyor. Bizim de bardak mısır çok seviyordu alıyordum çok istiyor diye. Ama artık almıyorum. Evde yaparım deyip oyalıyorum. Bayağıdır da istemiyor. Ya kullandıkları şey margarin. Evde tereyağlı yapıyorum zaten sade seviyor.Kızla 19.00 de avm yaptık
Sokaga cocuk salıyolar seslerı duyuyo bennde cıkcam diyo
Avmde oyun parkına gittik,sokakta dikilecegime klimalı yerde dikildim
125 yarım saat oyun alanı
320 tl migros
220 tl toyzz shop(burda bi kriz yasandı)
Bizimkinin canta takıntısı var(bu kesin teyzeden gelen genler)
Gitti hello kittylş bi canta begendi evde 7-8 canta var sırt cantası abartmıyorm.
Alamam dedim aglama krizi falan.
Saolsun kasadaki kız aglarsan bu aldıklarını da vermem dedi.
Pa petrol suluk aldık bide oyun hamuru seti.
Benimki tıss icine icüne agladı cıktık magazadan
Rosmanda 180 tl bıraktık
Cocugum cins diyorm ya valla cins bardak cikolaralar var ya avmlerde,
Benimki cilek delisi malum.
Cikolatalı istemisti aldık yiyememisti.
Cocuklarda görünce cilek dedi minicik bardak cilege 50 tl verdim reziillij.
Cikolatasız 50 tl ayıp yani.
Bidaha dedim üzerini cizdim buranın.
Hayatta gecmem onunden.
20 tl al anlarım 50 ne ya asla helal etmiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?