Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaaa şekerlik seni
Banada aç diyo izlemiyor
Gel seninle birazcık konuşalım diyor
Bütün bildigim kelimeleri konuştum evladım daha kalmadı yok no.
Abisi onunla oturup konusmuyor diye git evden baska abi alıcam demiş
Herkes veto yiyor
Köyde hala öyle
Yani esimlerin köyünde cocuklar hep bahcelerdeydi
Yabancı yok hepsi tanıdık
Alya bile orda böyle darlamıyordu bizi.
Bahcede muslugu acip hortumu veriyorduk eline oyuncaklarini yikiyordu
Havasinda zaten uyuyordu baya
Orda 6 cocugu 8 çocuğu olanlar valla bizim kadar yorulmamıslardır.
Evde cocuk zapdetmeye çalışıyoruz

Sabah bi nahostum ogleden sonra bi ayma geldi.
Oglanin dolabini döktüm sildim.
Baza altlarina el attım
Baya biseylerini toparladım
Tek kisilik nevr. Takimi aldim oglana.
Ek kart ya esime bildirim gidiyor ekran resmi atmis ben cocuk okutuyorum diye
Evi süpürdüm.
Banyoyu temizledim.
Tek raf bile olsa hergün 1tane temizlicem
2 poset cöp çıktı
Karistirsam biraz daha 2 poset daha elerim.
Yavaş yavaş halledicem.
Halıları yikamaya vericem.
Bitmeyen dünyalık işlerr

Annesi bilir de gec bosver.
Ben dogurmusum valla kimse benden iyi bilemeZ.Artık kapalıyım tavsiyelere ajjakakak

Slmlar
Günlerimin hepsi aynı anlatacak biseyim bile yok
İs ev is ev
Haftasonu gelse de bi nefes alsak.
Okul kayıt yenileme icin liste yolladı onları topluyoruz bi yandan.
Havuz ,at binme bitti hüzünclü cocuum.
H.sonu denize götürürüz belki.
4 gözmaası bekliyorm

Annesi bilir de gec bosver.
Ben dogurmusum valla kimse benden iyi bilemeZ.Artık kapalıyım tavsiyelere ajjakakak
Valla kadin bi darladi beni
Koydeyim bana diyor ki cocugun üniye gidecek sen köyde ne geziyorsun diyo.
Napim cocuum üniye gidecek diye vela havle.
Ay bi dert edindi kendine
Sanki kendi ödicek parasını
Kadina bi haller olmuştu
Bana diyorduki oturup int. Arastirsana okulu
Okulun neyini arastirim kazanmis gidecek yani arastirdim diyelim olumsuz seyler var napim ? Yollamicakmiyim
Böyle seylerde bana bi rahatlık geldi ama ben cok seviniyorum iyiki o rahatlık geldi
Esim cok böyledir hep halledilir, olur kafasindadir özenirdim ona keske böyle rahat olabilsem diye azcık ucundan oldum.

oo size yer kaldiysa cok iyi bu kadar esyadan

Krese yazdırdık anam yok hemen karar verdiniz,yok iyice arastırın bak.
3 ay mı arastırayım napim
Arkadasımın oglu gidiyprdu,kız biz memnunz dedi yazdırdık.Olumsuz bisey de yasamadık cok sükür.
Ama yedi bizi .Yıl sonu gösterisimde cok sasırdm nasıl güzel hazırlamıslar cocukları dedi.
İc sesimi dinliyorm ben artık valla

O karışmak canım o ayıponu bana ablam yapıyor mesela bizim dediğimiz diyaloğumuzun iyi olduğu nazımızın geçtiği kardeşe bazı konularda fikir vermek aslında, eleştirmek değil. Sonuçta hepimiz birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz.

Aksine Ela da bebekliğinden bu yana ne zaman çizgi film izlese biz kapatana kadar pür dikkat izliyordu. Hala da biz kapattırmadan kapatmıyor. Kız bir de sadece wc ihtiyacı için kalkar. 5 saat izlese bılmaz o derece.
Ben de hep özeniyordum. Tv açık olsa da böyle kalkıp odaları gezse oyun oynasa. Sonra gelip tekrar izlese. Yani ara vermeyi kendi seçse. İşte ondan bu izleme konusu korkularım sınır koymam.
Biz çocukluğu yaşamışız o net!
Allah sana da sabır versin. Tabi bir nevi dinlenme oluyor senin için.

Çocuklar evde sıkılıyor annemgilin bahçe var orda toprak topla oynayıp dururlar benide darlamıyılar
Kardeşpayı sana ondan bahçe al demiştim ben sana en azından oynarlar siz tatildeyken.

bizimkiler bazen cok talep ediyor bazen dedigim gibi ben istesem de izlemiyor onlarin da kendi icinde donemleri var .muhtelemen yigeninde okul baslayinca doner normaline

bizimkiler bazen cok talep ediyor bazen dedigim gibi ben istesem de izlemiyor onlarin da kendi icinde donemleri var .muhtelemen yigeninde okul baslayinca doner normaline
İnşallah canım. Okul ders aşkı geçen yılki gibi olmasını diliyorum.
Bugün kardeşimle konuştum. Ne alaka tabiki kırılmadım söylediğine dedi.
Konuşmamızın sonunda,tablete yoğunlaşınca hırçınlaştı diye belirtti.

İyi geceler kızlar,
Bugün kardeşimle hazırlandık gittik biyolojik babamın yanına. En son gördüğüm düğünümdeydi :) düğüne ben davet etmedim. Ama duymuş geldi. Kardeşlerim görüşüyordu arada bir de olsa.
Ona hep bir kırgınlığım vardı. Affedici olamadım.
Bu defa görüştük.
Tekneyle gezmeye balık tutmaya gidecektik.
Gider gitmez torunlara para verdi. Elayı canlı olarak ilk defa görüyordu. Çıkarttı altın almış ona onu verdi. Kabul etmedim. Israrla diğer torunlarıma yaptım ona yapmamıştım tek dedi. Neyse aldım.
Gittik tekneyle gezdik. Bazı yerlerde denize girdik. Çocuklarla birlikte balık tuttuk. Çok eğlendiler. Güzel bir gündü.
Ama hislerim çok karışıktı. Gözlerim doldu ara ara.çocukluğuma döndüm sanki. Hızlıca o günler geçti gözümün önünden. O an bir de yaa dedim içimden baba varmış. Öyle bir karmaşık duygulardı. Anlatması güç.
Dönüşte evin oraya gittik. İncir toplamış verecekti.çocuklar uyumuştu. Ayaküstü kapıdan kardeşim olarak çok göremedim ama oğluyla görüştük.
Eşim de tuttuğunuz balıkları yedinizmi dedi. Ben de köfte almış onları yedik ondan dolayı aç değildik dedim.mert adammış diyor. Bir defa nişanlıyken görüşmüştü onunla eşim.
Ben de, ben senin gibi maddi şeylere bakmıyorum manevi şeylere bakıyorum dedim.şu an yaptığı şeyler öyle basit geliyorki, ya çocukluğumda kaybettiklerim...
Onca geçen yıldan sonra mert adam demesinden bile rahatsız oldum. Kim geri getirebilirki geçen yıllarımı.

Hayırlı olsun canım, keşke çocuklarımızın geleceği daha da güzel olsaydı. Çok üzücü

Selamm
Sabah 2 kilo ter döktüm kız suyla oynicam dedi iyi dedim kabine oyuncak, kovasi vs bisiler koyuyorum bir süre oyalıyor onu.
Ama sampuanini yarılamış oyuncaklarımi yıkıcam ayağına.
Evi süpürdüm.
Vileda yapcam simdi mola.
Kiyma cikardim köfte yapıcam yanına pilav.
Camları kapatamıyoruz malum sıcak toz yagıyor mubarek.
500 tane ya zul celalo vel ikram cektim.
Bereket bolluk icin cekin.
Insirah okudum.
500 daha cekicem.
Cuma günü yüzüsuyu hürmetine Allahım sen ferahlat bereketlendir.

Hersey üst üste geliyor
Diger aracın motorunda sıkıntı cikti motor degiscek tam 35bin tl.
Sende gel dedim gelin anacım hep birden gelin.
Biraz canım sıkıldı.
Rabbim yardımcımız olsun.
Bunaldıkca kendimi dışarı atmak istiyorum ama extra harcama oluyor bu da oturuyorum yerime.
Ama oglani yerlestirim bi haftasonu ona ugrayip yedigollere gecicem Ekim'de.
Gezme seysimi ona saklıyorum dedim. Kalcak yer yok malum doneriz geç falan artık.
Hic sonbaharda görmemiştim çok merak ediyorum.
Ona gittikce oralarda gezeriz alırız onuda.

Oglanin eksikleri baya kolayladım.
o büyük kalemleride halledersem yerleştirince bakıcam ihtiyaca göre aliriz.
Odayı doldurmak istemiyorum bittikce alinacak seyleride stoklamiyorum zaten.

merhaba caağnım kk hanımları bu finans islerinden altın dolar almaktan baska hic bir seyden anlamayan kardeşinize hisse senedi tavsiyesi verecek olan varmı
deneme yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…