- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.426
- 598
- 38
Ben 2 ye bölüyorm alınca kavanozu.O abdest suyu banyo suyu hemen çeken paspaslara bende merakım ama.cok küçük diyorlardı. Birde bu hindistan cevizi yağı ni siz nerede nasıl kullanıyorsunuz bizim gelin el tırnak.ayak.gobek.selulit her yerine sürüyor ben bu yasa dek hiç almadım açıkçası bilmiyorum da o kafasından ayak tırnağına dek kullanıyor kullanmasına ama neye iyi geliyor bilmiyorum açıkçası
gözum korktu ya ne biliyim hep bu yuzden hic bir sey yapamadimben ilk basladigimda udemy de kurs alarak baslamistim cok uygundi fiyatlari .twitterde falan dikkat etmek lazim bir suru hisse yaziliyor .spk takip ediyor tabi hisse pazarlama olayina karsin .
Ogrenmek cok zor derseniz fonlari arastirin isterseniz aklinizda bir secenek daha olmus olur
ya vaktiniz varsa yatirim cesitliligi guzel birsey .benim elimde her sey var sanirim az az tabigözum korktu ya ne biliyim hep bu yuzden hic bir sey yapamadim
Canımsın, yazlıktan bu gün kavimler göçü yaptık arabayla, Pazartesi eşim işe başlıyor ben de rutinime döneceğim çok şükür.
Ayy özledik gellllCanımsın, yazlıktan bu gün kavimler göçü yaptık arabayla, Pazartesi eşim işe başlıyor ben de rutinime döneceğim çok şükür.
Pazartesiden sonra aranızdayım teşekkür ederim babmy canımsın.
bes var kizimin altina endeksli, benim para cogaltmam lazimya vaktiniz varsa yatirim cesitliligi guzel birsey .benim elimde her sey var sanirim az az tabi
Uzun vadeli dusuniyorsunuz hic besleri arastirdiniz mi ? bizim bes altin ve borsaya endeksli sanirim kendi capinda odeniyor her ay
Kolajen konusunda ben de kararsız kaldım.Tam kolajen bakıyordum ben de alsma mı diye sizi okuyunca ikna oldum
Ben geçen yıl ereğli ve vesbeden aldım ama bir düştü bir yükselti bir düştü bir yükseldi. Çok birşey de kazanamadım. Bu yıl birazını altın birazına hisse sebedi aldım şimdilik artışta ama sonra ne olur bilmiyorumE bebek bakalım kaç tane dağıtacak haftaya tarım halka arz oluyor. Ben de geleneksel i hisselerdeyim.eregli gibi veya enerji sektörü gibi genellikle . Ama.halka arzlar son aylarda acaip tavan yaptırdı ya bakalim
seyyy o varsa bana da lazimbes var kizimin altina endeksli, benim para cogaltmam lazim
Kolojende hangi markayi kullaniyorsunuz?Büyüyen kız candır elsada güzel hepsinin öyle dönemleri var ne iyi bizde Şimşek McQueen di yıldönümünü kutlu hayatınız huzurlu olsun.
Çeyrek bereketli olsun geçen hafta sünnet hediye olarak yegenlerine 2800 dennaldim ikişer tane üstümden yük kalktı... Altıncı çok iyi hemen de soylemeseler
Lahmacun hamburger bizde de durum.oyle.ters ama güya zayiflayacagim yani inşallah azaltacagim bu ay dışarda yemek yemede nirvanaya ulaştım Eylül'de evdeyiz artık.
Magnezyum almalıyım bende geçen ay kolejen aldım birde çörek otu yağı güya içecem diye kolejen i hap formatında olanla aldım saç ve tırnaklarında.fark.ettirdi öyleki saçlarımı boyatmama kararı aldım artık . Herkes çok sağlıklı duruyor dedikçe daha bir doğal hoşuma.gitti.
Bu ay kidega da 2000 TL'den fazla kitap alışverişi yapmisimdir ha çocukla beraber migros bim.sok kırtasiye harcamalarınıza 2-3 bine yaklaştı cocuguda kendime benzettim her gördüğü yerden boya kalemi sticcer açacak not defteri alalım demeye basladi.. hayırlı okulları olsun minnoşlarimizin...
Kolay gelsin tebrik ederim oglunuzu o kirisik acma seysi nedir ütüyemi konuyo resmi filan varmi rica etsemBitmiyordu
Ben ne zaman birikime gecicem arkadaş.
Bozuk para kumbarasinida butunlettik 350tl ciktı.
2 tane kapı arkasi askiligi, oda spreyi yine deodorant ve kırışık acma seysi (yumosun ama etkisine bayıldım) siparis verdim.
Ütüyle ugrasmasin hic 2 tane oldu. Ben tüm yaz ütü yapmadim diyebilirim valizdekiler için. Ütü tasirdim hep bu müko.
Hemde mis gibi kokuyor kıyafetler.
Yemekler tamam.
Bi ev supurulcek ama yarın supurcem halim kalmadi.
Esimin dikisleri aldırıp outlet yapıcaz bi.
Bakim bisiler bulabilcem mi oglana odasinda falan giymelik esofman tarzi bakıcam.
Digerleri onunla alirizda.
Sac fircası, tarak, jölesine kadar yedekledik.
Ayy banada böyle hazırlasalar keşke tatile gider gibin giderim ohh.
Valla bedava tatil ona ders çalışsın yeter baska istedigimiz hiç bisi yok.
Okadarinıda çalışırsın artık kalmazsım dimi diyorum
Bi de rahat diye orasi kaliyormus dersleri falan veremiyormus
Arkadasin kızı mezuna kalmisti onunla konustum.
Dershaneye yazdirmis tam 78binsok oldum.
Kızlar buralar çok karışık ve fazla harcamalı imkanı olan buralara gelmesin ya da yavas gelin anacım
Vallahi battuk da.
Kırışık açma spreyi olabilir o.Kolay gelsin tebrik ederim oglunuzu o kirisik acma seysi nedir ütüyemi konuyo resmi filan varmi rica etsemtr_lelli
Yumosun spreyiKolay gelsin tebrik ederim oglunuzu o kirisik acma seysi nedir ütüyemi konuyo resmi filan varmi rica etsemtr_lelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?