Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selammm
Kız ve vukaatlarıyla basladık gune
Her yemek, kahvaltı vs faslımiz olaylı
O cay mutlaka dökülür, o su mutlaka boca edilir uzerine falan falan. nesquikli süt istedi gevrek olandan
Iyi tmm kendi yesin diyorum ama velev ki örtü sermemis olim tüm halı nesquik
Ustunu basini saymiyorum bile.
Balkona kactim bi kahva icim o ara diye geldi suyumu boca etti uzerine ve bu 3sn de falan oldu.
Tazmanya canavari vardi cizgifilm böyle geztigi yeri toza dumana katardı bizim evinki de bu.
Balkonu sil falan derken tabi o kahve sogudu artik yanaklarimi ısırıyorum bagirmamak için.
Dur iste dur bi dk sakin kal nolur yani.
3 defa elimi bulasiktan cikarttim tencereleri elimde yıkim dedim
Anne su anne ıslak mendil anne tv aç anne kapa
Anne anne anne
Bana anne deme diyorum lelli diye sesleniyor bu sefer adimla sesleniyor.

Dün de eşime dedim lcw outlete bakim oglana pijama falan bisiler.
Kızıda gelecek illa o hastaneye gecti bizi bırakıp ne bisi bakmasi 150tl sacma sapan oyuncaga yapisti yarim saat dil doktum kandırdım hic bisi bakamadan geri geldim.

Bu ara ciddi anlamda bizi zorluyor.
Kreşe veremiyorum çünkü hala bezi tam anlamiyla bırakmadi.
Simdide cisini tutuyor. Naparsak yaptıramıyoruz saatlerce ağlıyor
Surekli kıvranıyor bu sefer hazır değil daha zorlamaya sabrımda yok zaten
Isterse 10 yasina kadar bezle gezsin okadar daraldım.
Ugrasamıcam.
cok ama cok zor bir çocuk.
Ben de artık ne duzen tutturabiliyorum ne baska bisi hepsinin sirazesi kaydı.
Benim hic bisi enerjim falan kalmadı.
Tam O depresyondan çıkıp ötekine girmelik zamanlar benim icin

tr_lelli abla yeğenim de 32 aylık. Alyadan daha yaramaz diyebilirim. Geçen bizim evde yemek istemiyorum diye eliyle itti tabağı halıya devirdi sinirle. Halbuki sevdiği yiyecekti. Öfke nöbetleri geliyor istediğini yapmayınca.30 dakikada bir tuvalete götürüyoruz öğrenmeye hiç niyetli değil. Konuşan klozetten aldılar ama oyun yapıyor. Bezine yapıyor kreşe aldılar. Orada da bezli varmış birkaç çocuk. Annesi babası baş edemedi kreşe yazdırdı. Orada melek gibi duruyormuş. Hiç yaramazlık yapmıyormuş. Acaba kreşi mi araştırsan? Enerjisini atar oradaki arkadaşlarıyla.

Tutuyorsa zorlama canım idrar yolu enfeksiyonu olur. Benim kızım 3 buçuk yaşındayken kendi çıkardı bezini. Vardır daha vakti. Kreş değil de önce oyun grubu baksan eğer yakınlarda varsa tabi, belki daha iyi olur. Hem sen bezli göndermek istemiyorsun sanırım hem kıza da geçiş daha kolay olur. Yoksa bezli de alıyorlar benim kız 34 aylık başladı kreşe bezliydi.

Ben 2 ye bölüyorm alınca kavanozu.
Vucut icin olan banyoda saca ,vucuda.
Kahveme katıyorm bide.
Türk kahvesi,filtre kahve hosuma gidiyor.
Baya işe yarıyor demekki bereketli olsun
Bence benim aldığım hafifbirsey henüz bir çarpıntı yapmadı 23.gundeyim
Ereğli evet bu yıllarda pek bir şey etmedi benimde bölük pörçük hersey
Kolojende hangi markayi kullaniyorsunuz?
Collegen day2day
Öyle toz şeklinde.olanlardan degil .hap şeklinde kullanması sanki daha bi kolay gibi.

Bugün rutine dönüş, bir yaz daha biter. Allah tekrarını nasip etsin, ben de salça yapmaya başladım ben öyle 50 kilo alıp yapabilen biri değilim 10 kilo alıyorum kaynatıyorum sonra dışarıda güneşe koyuyorum, 6 kavanoza da yaptım domates geçen yıldan da biraz salça var oldugu kadar bu yıl içimde bir uyuşuk var kendimi tanıyamıyorum her yıl dondurucuyu doldururdum bu yıl sadece 5 poşet bezelye, 2 poşette köz kırmızı biber koydum, bir arada patlıcan alıp közleyip koyucam yapabilirsem kendimde ısrarlı değilim artık olursa diyorum. Menemen hala yapmadım yaparmıyım hiç bilmiyorum ama anjalika erikten 5 kavanoz reçel yaptım çok sevdim ilk kez yaptım, herşey o kadar pahalı geliyor ki canım istemiyor yapmak salçalık domates 10 tl alıpta nasıl yapayım hazır alıcam az yaptım. Dün evi biraz temizledim, dantellerimi ve örtülerimi yıkadım kaç makine çamaşır yıkandı sayamadım az önce teldekileri topladım bir makina daha var ama bıraktım yarın artık dedim ütü öyle çok ki evin neresinden başlasam bilemiyorum. Her yıl yazlıktan dönüşte böyle oluyorum eve yeni taşınmış gibi. Ben evi temizleyip toplayıp bırakıyorum tabi ki kızlar bizimle birlikte yazlıkta sürekli kalmadıkları için eve gelip gidiyorlar kendilerine göre topluyorlar ama olmuyor kızamıyorumda haklılar çünkü arkadaşları burda onları da davet ediyorlar eve kız kıza sohbet muhabbet evide işte öylesine topluyorlar. Ben de artık yapabildiğim kadar yapıcam çok yoruldum geldiğimizden beri. Biraz nakitim var döviz alıcam ama ne zaman giderim bilmiyorum.

Esimde , annemde sana yapıyor diyor.
Ben yokken onları okadar zorlamıyormus.
Annem sadece cok konusmasindan sikayetci
Ama surekli ters gidiyor ne dersem tersine.
Sanki bilerek yapıyor.
Krese gitse aslında belki iyi gelecek onada.
1 kres bezi bırakması lazim dedi.
Digerlerine sormadim.
Zaten 3 tane secenegim var eve yakın olarak.
Onunla oturursam daha sakin ama yanında oturmazsam sabrımı zorluyor.
Sürekli bisi istiyor, sürekli sikayetleniyor yapmayınca ciglik kiyamet.

Sordugum bir yer bezli almiyoruz dedi.
Baska bir yer var aklımda orayla konuscam
Tam gün istemiyorum zaten yarım gün gitsin yeter bu sene.

Merhaba ben kızımı yarım gün göndermeye başladım daha önce görüştüğüm başka kreslerde bezli kabul ediyoruz demişti benim kızım çok gecikti tuvalet eğitiminde ama seneye yaza kreşle halledicez inşallah kışın bırakmak zor olduğu icin arkadaşları gittikçe o da heveslenir dedi öğretmenleri çok gecikti çok ağladım çok kafaya taktım ama oluruna bıraktım kızımın sağlık sorunlarından dolayı. Benim kız da çok zorluyor okula gidene kadar ömrümü yiyor gitmek istemiyor kreşte gayet güzel eziyet etmiyor resimleri videoları görüyorum bence zorlari bize 4 kreşle görüşüp karar verdik biz bezli kabul eden kreş mutlaka bulursunuz

Tam kolajen bakıyordum ben de alsma mı diye sizi okuyunca ikna oldum
Yani yinede kesinlikle tavsiye olarak anlamayın arkadaşlar yazmış çarpıntı yapıyor diye benimde bünyem aşırı hassas ve tansiyon düşüklüğü yaşayan biriyim o yüzden kullandığım ürün de henuz çok bir geçmişim yok ama.24.gunnoldu bir ay oluyor cildim puruzsuzlesti saçlarım çok canli öyleki röfleli halimi dillerde ombre gibiydi kestirdim ve görenler kendi ana saçım olduğuna inanmaz oldu rengine ve parlaklığına .renk neysede gerçekten bir canlılık oluyor yoksa hiç olmadığı kadar gaydiribupbap şeylerle yıkıyorum zaten deniz tatili geçirdik ona rağmen iyi çıktı saç kalitesi bu işlemlerden amazondan 3alana 1 bedavasindan almıştım bu bitince almam kış da.geliyor daha çok magnezyum ve çinko selenyum takviyesi alacağım.tavuk.eti pek tuketmiyorum çinko da şart badem vs yemek lazım valla vitaminlerde pahalı yemişler de ne etsem bilmiyorum. Ama bacaklarım eski yıllardaki gibi eğilip dogrulurken agrisin istemiyorum tam.iki yıl kan degerlerimi yukseltmeye çalıştım demir mis bakılmış d vitmis yani doğru besleniyorum demekki..bu sıralar.instgrmci cem i de.cok örnek.almaya başladım keşke bende sağlıklı beslenen biri olsam ama.nerde sağlıklı olan şeyler emekli ve külfet li, leziz ve kolay gıdalar ise sağlıksız.

Bu ara sıvı tuz a kafayı taktım bilen varmı acaba?

İyi geceler beybişler,
Kış hazırlıklarımız tamamdır. Benden beklenmeyen performansla :)
Salçayı bugün bitirdik. Ardından anneme melemen yaptık. Sonra bana melemen yaptık. Annemin domates çok hoşuma gitmedi yeni aldım. Bir de ben çok biberli sevmem ondan dolayı ayrı yaptık. Patlıcanlarımı közledi.( kardeşimin eşi közledi. Benim kocama sorsanız bişi yapmaz kardeşimin eşi ) Annemle bana kırmızı biber közledik.
Gündüz kardeşim okuldan geldi.
Bizim çocuklar ne güzel oynuyor dedim de nazaramı geldi nedir yeğenim salıncakta sallanırken inmiyor diye Ela ipi tutmuş çekmiş onun da kafa çarpmışmı nasıl üzüldüm anlatamam. Kardeşim gitti hastaneye iki kanca atmışlar yeğenimin kafasına.
Ela da diyor anne sırayla binecektik inmiyordu salıncaktan. Neyse sonra birbirlerinden özür dilediler.oynadılar.
Öyle böyle bitirdik.
Annem de diyor işler bitti gezeriz biraz.
Kardeşim Elaya 350 tl verdi. İstediği birşeyi alırsın dedi. Allah daha çok versin inşallah.
Sabah yeğenimle Elaya kahvaltı hazırladım. Zaten yeğenim uyanmış açmış tableti. Sonra Elayla biraz daha izlediler. Yeğenim tabletini de aldı kahvaltıya geldi. Ela da 'izledik süremiz doldu bundan sonra bugün izlemememiz lazım' diyor
Sonra bıraktı.güzelce kahvaltı yaptık birlikte.
Akşamüstü yeğenim 'annesizlik kötü birşey' dedi. Üzüldüm ya Annemle birlikte bunun Annesizlik olmadığını ve neden çalıştığını anlattık.

Bugün kardeşimin evde yemek yaptım. İşten gelince kolaylık olur. Saat 16:00 civarı birşeyler yedik. Akşam yemek yemedik biz.
Gece çorbası niyetine işimiz bitince diğer kardeşimle çorbadan yedik. Tabak kaşığı yıkıyordum. Kardeşim uğraşma dedi.çocukları sana kitledik, Bulaşığımızı da sana kitlemeyelim dedim Akşam çocuklar onun evindeydi. Banyo yaptırdı. Yemek verdi.
Bugün yeğenimin biriyle Ela bahçede kertenkele arıyorlar ela kuyruğundan tutmuş. Ama kertenkeleye ne diyor; kertenkedi
Onu yakalayıp şişeye koydular. Tam uyuyacaklar bahçeden onu almaya geldiler.onsuz da uyuyamazlar ya.
İkisi hayvan sevdalısı :)

ben cok zorda kalmadikca bezle krese gondermezdim ama cocuklarin dinamigi cok farkli umarim hepsi mutlu olur kreste
Annemde istemiyor seneye gider diyor.
Seneye kres sonra anaokulu oluyor zaten
Bu kışta evde dursun diyor.
Basedebilecekmiyiz bilmiyorum
Oglanda yok bu sene alyosla yatıp yuvarlancaz artık.
Bir de fiyat vermedi bi yer telf. Gorustum fiyatlardanda haberim yok hic.

Günaydıınn
Esimin dikisler yilan hikayesi oldu.
1 hast. Gitti sehir hast. Almiyoruz demisler ne alakaysa.
Pazar dev. Hast. Gitti 4e kadar demisler o 6 da falan gitmisti.
Bu sabah saglik ocagina gidecek orasida almazsa ben alıcam artık
Okadar pansuman falan yaptim keserim makasla cimbizla cekerim ne var orda be dedim.

Bugün yemek yapmam lazım
Aksam incir yemeye ciktik kızla arka bahcedeki komsunun inciri var olmuş.
Bugunde markete gideriz.
Arkadasimi kahvaltiya almak istiyorum ama bi türlü toparlanamadım evi tam temizleyemedim hala.
Camları silmem lazim ama asla gözüm kesmiyor.
Bi girişsem bitecekte iste
Bacaklarim icin ozellikle lazer bakıyorum ya paket veriyor ya da genital ve koltuk altı.
Tek bolge secilmiyormu bunda ben anlamadim.
Bakiniyorum bakim bulabilcen mi.
Ben komple istemiyorum suan.

ben asgariye yakin oduyordum tek cocuga masallahi var kreslerinde . oyun grubu dusunur musun lelli haftada iki uc gun ogleden sonra ben bu kis oyle yapicam insallah

İStediğini seçebiliyorsun aslında ama güzellik merkezleri para almak için öyle yapıyor bazen. Araştır sen mutlaka bulursun tek yapan.

ben asgariye yakin oduyordum tek cocuga masallahi var kreslerinde . oyun grubu dusunur musun lelli haftada iki uc gun ogleden sonra ben bu kis oyle yapicam insallah
tr_lelli alya nın yaşını unuttum ama bence de ilk oyun grubu düşünebilirsin. Ben yazın ağustosta kızın canı sıkılıp başımın etini yiyince bir aylık göndersdim 1600 tl idi(haftada 3 gün 2 saat lik bir program). Normalde kreşe gidiyor ama yazın göndermiyordum ben, ama canı sıkıldı evde.
Bizim burada ortalama kreşler aylık 6 bin_8 bin arası. Bir de sene başı ya kırtaisye aldırıyorlar ya da oarasını alıyorlar, bizden kırtasiye parası 6000 aldılar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…