Küçük Düşün Büyük Olsun!

izmire 6-7 cok iyiymis memnunsaniz cok iyi siz nerede oturuyorsunuz ben narlidere tarafinda oturuyordum kres fiyatlari buradan cok kotuydu ben tasinirken

izmire 6-7 cok iyiymis memnunsaniz cok iyi siz nerede oturuyorsunuz ben narlidere tarafinda oturuyordum kres fiyatlari buradan cok kotuydu ben tasinirken
Evet eski öğrenciler için genelde 6,8 bin araaı değişiyor. 7 yi yanlış yazmışım. Erken kayıt şubatta fiyatlar böyleydi . Daha pahalı mutlaka var da, ortalama gönderilebilecek düzeyde bu fiyata da var.
Memnunuz benim kızın 3.yılı kreşte.

iyiymis izmir icin ya.benim arkadaslarim eski kreslerine bile 10 binin altina yazdiramadi ne guzel memnunsaniz

Dilek ve hacetlerim icin yine bir duaya basladim.
Oglum icin cekiyordum biliyorsunuz kabul oldu cok şükür elhamdulillah.
Okuluna Yerlestirincede yûsa hz lokum dagiticam demistim.
Onu yurduna yerlestirip gelim sag salim gidip lokumumu dagiticam insAllah.
Bu senede gidip ziyaret edemedim hemde ziyaret etmis olurum.

Simdi yine yeni duama basladim baska hacetlerim icin bugun 2.günün duasinida tesbihinide cektim.
2 hafta sürecek her gün cekilecek dualar var.
Bunada insallah hem yazlık, hem de bereket bolluk, saglik, huzur için niyetlendim.
Ben daha once yazlik icin yine niyetlenip dua okumustum onumede fırsat cikmisti biz degerlendiremedik tek pismanligimdır o ev.
Cok ama cok pismaniz odenmicek bisi degildi bir sekilde ödenirdi bizim saf yanımıza geldi fırsatı degerlendiremedik.
Rabbim nasip ederse niyetlendim yine
Ondan gelene razıyım, o ol derse olur.
Bu donemleride ferah icinde atlatalım, kimseye muhtaç olmayalım, bizi darda bırakma diye tevekkül edip o niyetle cekiyorum.
Her gun 1 vakıa okuyorum ayrıca.
Ben düzen tutturamıyorum normalde ama böyle ödev edinince çok güzel oluyor.

Bir de gözümü, kulagımı, nefsimi disaridaki pis insanlardan, kötuluklerden, giybetden, gıybetciden korumama yardım et.
Bana duyurma, bana gosterme diye dua ediyorum.
Ben baya kabuğuma çekildim son zamanlarda.
Artık ben kendimi cektikce rabbimde uzak tutuyor benden.
Bir sekilde hayatimdan çıkıyorlar.
Sitem edenleri bile cikardim hayatimdan.
Hani oluyo ya hic aramiyorsun sormuyorsun diyen tipler.
Hepsini temizledim.
Kimseyle ugrasmak bilmek duymak istemiyorum.
Baya arinma oluyor bana.

Hangi duayı okuyorsun canım

Bu gün hava en sevdiğimden mis sabah az da olsa yağmur yağdı toprağı ıslatmadı ama kokusu yetti. Herkes gidince evde ben mutlu, özlemişim evdeki yalnızlığımı. Aslında bende kalabalıkları sevmem, hele düğünleri hiç sevmem susmayan insanlar kafamı şişiriyorlar bazen takıya kadar bile kalmak istemiyorum bizim buralarda hala uzun kuyruklar oluyor evden çıkmadan zarfa koyuyorum eşimle ikimizin adını da yazıyorum düğün sahiplerine veriyorum. Apartmanda da düğün var ama hafta sonu biz yazlığa gideceğimiz için zarfları hazırladım eşime de verdim o vericek. Kızlar beni yoran herkes evine aldığını ya da almak istediklerini söylüyor ya da birinde gördüğünü çok güzel geldiğini söylüyorlar ben sıkılıyorum bu sohbetlerden inanın evine aldığı 160 ekran tv söylemesinin benim için bir değeri yok. Neyse herkes yerinde sağolsun. Bu gün mutfağa harcadım zamanımı.

Allah kabul etsin .çocuğunuza başarılar dilerim.

Bana da ogretebilir misiniz?

Hepimizin gönlünden gecenler olsun insallah.
Duzenli okumak ve abdestli okumak lazim.
Bir de ayni vakitlerde okumak daha iyiymis.
Ben tesbihi sabah vakia aksam okuyorum.
Hacet namazini genelde ikindi zamani kılıp niyet ediyorum 2 ezan arasinda.
Biz dua edelim sesimizi duyan mevla elbet ferahlık bir yol bir huzurda verir.

Ohhh sifa olsun, ferahlik, bolluk getirsin eylül
Ne severim o kokuyu

Bence bez çıkınca yolla sıkıntı oluyor lelli
Kendisi öğrenir bişekidle

Dilek ve hacetlerin içine okuyorsun Allah kabul etsin şimdiden bende yapayım

İyi geceler kızlar,
Yazamadım da okuyamadım da.
Annem babam ben gece kahvesi içtik. Tam yattık Ela uyandı çişti suydu. Bir de poposu kaşınıyormuş yaklaşık bir aydır arada popom kaşınıyor diyor. kıl kurdu diyorlar ya ondan şüpheleniyorum.Yarın için randevu aldım. Bu nasıl iş ya buradaki devlet hastanesinde çocuk bölümünden gece saati şipşak randevu alınıyor istanbulda mümkünmü asla.
Özel sigortasını kullanmak istemiyorum. Çünkü okul da başlıyor. Malum.
Yeğenim bu gece burada kalmak istedi. Elaya seni annenmi doğurdu diye soru sordu.( bu soruyu iki gün öncede sormuştu)Bugün sorunca Ela da ben bebek evindeydim dedi. Ben de anlattım yeğenime. Tabi üstüste sorular geldi. Onları cevapladık. Yeğenim kim doğurdu neden bırakmış bebek evine dedi Ela da anneliğe hazır olmadığı için bırakmış dedi. Yeğenim Ela şimdi başkasının çocuğumu diye sorunca Ela da annemle babam beni bebek evinde görüp çok sevnişler diye cevap verdi. Bilinçli cevap vermesi güzeldi. Tabi yeğenim de merak ediyor sorguluyor bu gayet normal.
Bu durumun tüm çocuklar için normalleştirilmesi gerektğini düşünüyorum.
Yeğenime de anlattım.Bazı insanlar doğurmadan anne baba oluyor.bazı insanlarda doğurarak oluyor diye.
Ela da arkadaşlarından örnek verdi
Elanın bebeklik resmini görmek istedi ben de ingtagramda müzikli paylaşımım vardı onu gösterdim.Ela anne çok duygulandım dedi. Bir baktım yeğenimin gözler yaşarmış şıpır şıpır damlalar :) bu yeğenim erkek olan ve hiç öyle duygusal sözleri vs yoktur. Böyle halini görünce de şaşırdım :) minicikler ama kocaman kalpleri var

Seneye oyun grubuna verirsin bacım haftada 1-2 saat oluyor onlar.
Alan olur sana da.
Tam sendromlu dönemi,gececek ama baska sendromlar cıkacak

Eline saglık abla,bereketli olsun saglıkla yiyin

Benim alya 24 aylıkken bezli gitti.2-3 ayda bıraktırdılar zaten kresde.

ben cok zorda kalmadikca bezle krese gondermezdim ama cocuklarin dinamigi cok farkli umarim hepsi mutlu olur kreste
Bisey dicem ne bicim anasın linci yicem fkfkdknd bitane daha dogursam bezli göndrririm kresde ögretsinler
Yani bence orda daha kolay ögrendi,bez bırakma sorunsallarını yasamadık hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…