- 8 Ocak 2015
- 6.088
- 19.097
- 448
izmire 6-7 cok iyiymis memnunsaniz cok iyi siz nerede oturuyorsunuz ben narlidere tarafinda oturuyordum kres fiyatlari buradan cok kotuydu ben tasinirkentr_lelli alya nın yaşını unuttum ama bence de ilk oyun grubu düşünebilirsin. Ben yazın ağustosta kızın canı sıkılıp başımın etini yiyince bir aylık göndersdim 1600 tl idi(haftada 3 gün 2 saat lik bir program). Normalde kreşe gidiyor ama yazın göndermiyordum ben, ama canı sıkıldı evde.
Bizim burada ortalama kreşler aylık 6 bin_7 bin arası. Bir de sene başı ya kırtaisye aldırıyorlar ya da oarasını alıyorlar, bizden kırtasiye parası 6000 aldılar.
Evet eski öğrenciler için genelde 6,8 bin araaı değişiyor. 7 yi yanlış yazmışım. Erken kayıt şubatta fiyatlar böyleydi . Daha pahalı mutlaka var da, ortalama gönderilebilecek düzeyde bu fiyata da var.izmire 6-7 cok iyiymis memnunsaniz cok iyi siz nerede oturuyorsunuz ben narlidere tarafinda oturuyordum kres fiyatlari buradan cok kotuydu ben tasinirken
iyiymis izmir icin ya.benim arkadaslarim eski kreslerine bile 10 binin altina yazdiramadi ne guzel memnunsanizEvet eski öğrenciler için genelde 6,8 bin araaı değişiyor. 7 yi yanlış yazmışım. Erken kayıt şubatta fiyatlar böyleydi . Daha pahalı mutlaka var da, ortalama gönderilebilecek düzeyde bu fiyata da var.
Memnunuz benim kızın 3.yılı kreşte.
Hangi duayı okuyorsun canımDilek ve hacetlerim icin yine bir duaya basladim.
Oglum icin cekiyordum biliyorsunuz kabul oldu cok şükür elhamdulillah.
Okuluna Yerlestirincede yûsa hz lokum dagiticam demistim.
Onu yurduna yerlestirip gelim sag salim gidip lokumumu dagiticam insAllah.
Bu senede gidip ziyaret edemedim hemde ziyaret etmis olurum.
Simdi yine yeni duama basladimbaska hacetlerim icin bugun 2.günün duasinida tesbihinide cektim.
2 hafta sürecek her gün cekilecek dualar var.
Bunada insallah hem yazlık, hem de bereket bolluk, saglik, huzur için niyetlendim.
Ben daha once yazlik icin yine niyetlenip dua okumustum onumede fırsat cikmisti biz degerlendiremedik tek pismanligimdır o ev.
Cok ama cok pismaniz odenmicek bisi degildi bir sekilde ödenirdi bizim saf yanımıza geldi fırsatı degerlendiremedik.
Rabbim nasip ederse niyetlendim yine
Ondan gelene razıyım, o ol derse olur.
Bu donemleride ferah icinde atlatalım, kimseye muhtaç olmayalım, bizi darda bırakma diye tevekkül edip o niyetle cekiyorum.
Her gun 1 vakıa okuyorum ayrıca.
Ben düzen tutturamıyorum normalde ama böyle ödev edinince çok güzel oluyor.
Bir de gözümü, kulagımı, nefsimi disaridaki pis insanlardan, kötuluklerden, giybetden, gıybetciden korumama yardım et.
Bana duyurma, bana gosterme diye dua ediyorum.
Ben baya kabuğuma çekildim son zamanlarda.
Artık ben kendimi cektikce rabbimde uzak tutuyor benden.
Bir sekilde hayatimdan çıkıyorlar.
Sitem edenleri bile cikardim hayatimdan.
Hani oluyo ya hic aramiyorsun sormuyorsun diyen tipler.
Hepsini temizledim.
Kimseyle ugrasmak bilmek duymak istemiyorum.
Baya arinma oluyor bana.
Allah kabul etsin .çocuğunuza başarılar dilerim.Dilek ve hacetlerim icin yine bir duaya basladim.
Simdi yine yeni duama basladimbaska hacetlerim icin bugun 2.günün duasinida tesbihinide cektim.
Bunada insallah hem yazlık, hem de bereket bolluk, saglik, huzur için niyetlendim.
Ben daha once yazlik icin yine niyetlenip dua okumustum onumede fırsat cikmisti biz degerlendiremedik tek pismanligimdır o ev.
Cok ama cok pismaniz odenmicek bisi degildi bir sekilde ödenirdi bizim saf yanımıza geldi fırsatı degerlendiremedik.
Bu donemleride ferah icinde atlatalım, kimseye muhtaç olmayalım, bizi darda bırakma diye tevekkül edip o niyetle cekiyorum.
Bir de gözümü, kulagımı, nefsimi disaridaki pis insanlardan, kötuluklerden, giybetden, gıybetciden korumama yardım et.
Hepsini temizledim.
Baya arinma oluyor bana.
Merhaba Allah kabul etsin inşallah rica etsem bana da yazarmısınızKizlar ozelden yaziyorum ben ne okuyorum buraya uzun uzun yazmim size detaylı yazim topigi baya gunluge cevirdim dua topigine cevirmim bi de
Ohhh sifa olsun, ferahlik, bolluk getirsin eylülBu gün hava en sevdiğimden mis sabah az da olsa yağmur yağdı toprağı ıslatmadı ama kokusu yetti. Herkes gidince evde ben mutlu, özlemişim evdeki yalnızlığımı. Aslında bende kalabalıkları sevmem, hele düğünleri hiç sevmem susmayan insanlar kafamı şişiriyorlar bazen takıya kadar bile kalmak istemiyorum bizim buralarda hala uzun kuyruklar oluyor evden çıkmadan zarfa koyuyorum eşimle ikimizin adını da yazıyorum düğün sahiplerine veriyorum. Apartmanda da düğün var ama hafta sonu biz yazlığa gideceğimiz için zarfları hazırladım eşime de verdim o vericek. Kızlar beni yoran herkes evine aldığını ya da almak istediklerini söylüyor ya da birinde gördüğünü çok güzel geldiğini söylüyorlar ben sıkılıyorum bu sohbetlerden inanın evine aldığı 160 ekran tv söylemesinin benim için bir değeri yok. Neyse herkes yerinde sağolsun. Bu gün mutfağa harcadım zamanımı.
Bence bez çıkınca yolla sıkıntı oluyor lelliAnnemde istemiyor seneye gider diyor.
Seneye kres sonra anaokulu oluyor zaten
Bu kışta evde dursun diyor.
Basedebilecekmiyiz bilmiyorum
Oglanda yok bu sene alyosla yatıp yuvarlancaz artık.
Bir de fiyat vermedi bi yer telf. Gorustum fiyatlardanda haberim yok hic.
Dilek ve hacetlerin içine okuyorsun Allah kabul etsin şimdiden bende yapayımDilek ve hacetlerim icin yine bir duaya basladim.
Hepsini temizledim.
Baya arinma oluyor bana.
Seneye oyun grubuna verirsin bacım haftada 1-2 saat oluyor onlar.Selammm
Kız ve vukaatlarıyla basladık gune
Her yemek, kahvaltı vs faslımiz olaylı
O cay mutlaka dökülür, o su mutlaka boca edilir uzerine falan falan. nesquikli süt istedi gevrek olandan
Iyi tmm kendi yesin diyorum ama velev ki örtü sermemis olim tüm halı nesquik
Ustunu basini saymiyorum bile.
Balkona kactim bi kahva icim o ara diye geldi suyumu boca etti uzerine ve bu 3sn de falan oldu.
Tazmanya canavari vardi cizgifilm böyle geztigi yeri toza dumana katardı bizim evinki de bu.
Balkonu sil falan derken tabi o kahve sogudu artik yanaklarimi ısırıyorum bagirmamak için.
Dur iste dur bi dk sakin kal nolur yani.
3 defa elimi bulasiktan cikarttim tencereleri elimde yıkim dedim
Anne su anne ıslak mendil anne tv aç anne kapa
Anne anne anne
Bana anne deme diyorum lelli diye sesleniyor bu sefer adimla sesleniyor.
Dün de eşime dedim lcw outlete bakim oglana pijama falan bisiler.
Kızıda gelecek illa o hastaneye gecti bizi bırakıp ne bisi bakmasi 150tl sacma sapan oyuncaga yapisti yarim saat dil doktum kandırdım hic bisi bakamadan geri geldim.
Bu ara ciddi anlamda bizi zorluyor.
Kreşe veremiyorum çünkü hala bezi tam anlamiyla bırakmadi.
Simdide cisini tutuyor. Naparsak yaptıramıyoruz saatlerce ağlıyor
Surekli kıvranıyor bu sefer hazır değil daha zorlamaya sabrımda yok zaten
Isterse 10 yasina kadar bezle gezsin okadar daraldım.
Ugrasamıcam.
cok ama cok zor bir çocuk.
Ben de artık ne duzen tutturabiliyorum ne baska bisi hepsinin sirazesi kaydı.
Benim hic bisi enerjim falan kalmadı.
Tam O depresyondan çıkıp ötekine girmelik zamanlar benim icin
Eline saglık abla,bereketli olsun saglıkla yiyinBugün rutine dönüş, bir yaz daha biter. Allah tekrarını nasip etsin, ben de salça yapmaya başladım ben öyle 50 kilo alıp yapabilen biri değilim 10 kilo alıyorum kaynatıyorum sonra dışarıda güneşe koyuyorum, 6 kavanoza da yaptım domates geçen yıldan da biraz salça var oldugu kadar bu yıl içimde bir uyuşuk var kendimi tanıyamıyorum her yıl dondurucuyu doldururdum bu yıl sadece 5 poşet bezelye, 2 poşette köz kırmızı biber koydum, bir arada patlıcan alıp közleyip koyucam yapabilirsem kendimde ısrarlı değilim artık olursa diyorum. Menemen hala yapmadım yaparmıyım hiç bilmiyorum ama anjalika erikten 5 kavanoz reçel yaptım çok sevdim ilk kez yaptım, herşey o kadar pahalı geliyor ki canım istemiyor yapmak salçalık domates 10 tl alıpta nasıl yapayım hazır alıcam az yaptım. Dün evi biraz temizledim, dantellerimi ve örtülerimi yıkadım kaç makine çamaşır yıkandı sayamadım az önce teldekileri topladım bir makina daha var ama bıraktım yarın artık dedim ütü öyle çok ki evin neresinden başlasam bilemiyorum. Her yıl yazlıktan dönüşte böyle oluyorum eve yeni taşınmış gibi. Ben evi temizleyip toplayıp bırakıyorum tabi ki kızlar bizimle birlikte yazlıkta sürekli kalmadıkları için eve gelip gidiyorlar kendilerine göre topluyorlar ama olmuyor kızamıyorumda haklılar çünkü arkadaşları burda onları da davet ediyorlar eve kız kıza sohbet muhabbet evide işte öylesine topluyorlar. Ben de artık yapabildiğim kadar yapıcam çok yoruldum geldiğimizden beri. Biraz nakitim var döviz alıcam ama ne zaman giderim bilmiyorum.
Benim alya 24 aylıkken bezli gitti.2-3 ayda bıraktırdılar zaten kresde.Esimde , annemde sana yapıyor diyor.
Ben yokken onları okadar zorlamıyormus.
Annem sadece cok konusmasindan sikayetci
Ama surekli ters gidiyor ne dersem tersine.
Sanki bilerek yapıyor.
Krese gitse aslında belki iyi gelecek onada.
1 kres bezi bırakması lazim dedi.
Digerlerine sormadim.
Zaten 3 tane secenegim var eve yakın olarak.
Onunla oturursam daha sakin ama yanında oturmazsam sabrımı zorluyor.
Sürekli bisi istiyor, sürekli sikayetleniyor yapmayınca ciglik kiyamet.
Yaa masallahyigenim bilkente basladi kizlar zaten tek tercih yapmisti ama yine de insan huzunleniyor. okulu acildi onun dun basladi bakalim universiteye cok duygusal bir poncik oldum
Bisey dicem ne bicim anasın linci yicem fkfkdknd bitane daha dogursam bezli göndrririm kresde ögretsinlerben cok zorda kalmadikca bezle krese gondermezdim ama cocuklarin dinamigi cok farkli umarim hepsi mutlu olur kreste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?