Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen canım irade çok önemli, kilo azaldıkça vermek zor oluyor..Benim oldukça fazla su an.. 84 kg ile hamile kalmıştım başta 4 ayda 4 kg idi ama bir anda artmış son 2 haftada.. 91_92 gibi başlıyorum, neyseki boy 1.70 ama oldukça iriyim...74 kendimi iyi hissettiğim balık etli kilom...Amacım 68 olmak, zaten iri kemikliyim, hiç bir zaman zayıf olmuyorum, ama hafif balık etli de fena durmuyor...

spor olsa, ben de çok daha kolay verebileceğim ama maalesef spora vakit kalmıyor, koşuşturmaktan.... ev, iş, çocukların okulu, sınavı, gezmeler derken, ucu ucuna yaşıyorum zaten hayatı... günde 3.000 adım atabiliyorum ortalama, saaadece... :)) olur da, kendimi zorlayıp, 5.000, 8.000 adım atarsam mutlu oluyorum, var sen düşün benim halimi... :))

ben sadece yememe dikkat ederek veriyorum....

Benim de boy 1.70 ama hep kilom 52ydi hatta üni. de 48-50ydi. O zamanlar daha dikkatli yer içerdim.
Ama yaş ilerledikçe kilo eklenmeye başladı. Bir de tüp bebek maaşallah ben normal tüp bebek hastası da olmadığım için iğne ve hormon haplarının haddi hesabı olmadığı için kilo aldım. Her gün yürüyüş yapmasam epey alırdım. Şu an 57-58 arasındayım ama elbiselerim olmuyor kotlarım da.
Yani 54 olmak istiyorum, gardrobu değiştirmek istemiyorum çünkü.
Bakalım haftasonu soğukta çok gezdik biraz ateşim çıktı. Ama yarın iyi olursam ben de evdeki bisiklete binmek istiyorum. En azından kilo alımını durdururum.
Bu arada henüz 35 yaşında olmayan varsa gerçekten 35 yaş sonrası kilo verimi çok zorlaşıyor bana da derlerdi çok da sallamazdım doğruymuş :)

ben varım ben...
bir süredir spora gidiyorum ancak beslenmeme dikkat etmediğim için veremedim.
cumartesi, sabah ya bismillah diyip başladım tekrar

ben varım ben...
bir süredir spora gidiyorum ancak beslenmeme dikkat etmediğim için veremedim.
cumartesi, sabah ya bismillah diyip başladım tekrar
Suppersin canim o halde her gun ne yedik ne kadar spor yaptik yazalim, sadece spor yapip diyet yapmazsam kaslaniyorum ben, o sebeple diyet sart, yani kontrollu beslenme baslayalim o halde tatlim...İnsan yazacak olunca fazla yiyemiyor da

Ben de sporsuz diyeti devam ettiremiyorum sanırım tam motivasyon için spor ve diyet beraber olmalı bende...

Senin kemikler ince belkide tatlım.ben üniversitede iken bile 68-70 kiloydum..Hiç 52 kilo halimi hatırlamıyorum

Ben de sporsuz diyeti devam ettiremiyorum sanırım tam motivasyon için spor ve diyet beraber olmalı bende...

bence de canım, ikisi birlikte olmalı... çok da seviyorum yürüyüş vs ama, koşuşturmadan zaman kalmıyor... akşamları desen, büyükler neyse de, 2.5 yaşında kızım var, onun zamanından çalmam lazım, onu da yapamıyorum... kaplumbağa misali,, emin adımlarla ilerliyorum... :)) neyseki sadece 5 kg kaldı... iki ayda rahat veririm, inşallah.....

Rahat verirsin canım, hem 5 kilo nedir ki bak ben 20 kg vereceğim hiç sıkma kendini olur gider

Suppersin canim o halde her gun ne yedik ne kadar spor yaptik yazalim, sadece spor yapip diyet yapmazsam kaslaniyorum ben, o sebeple diyet sart, yani kontrollu beslenme baslayalim o halde tatlim...İnsan yazacak olunca fazla yiyemiyor da
tamam canım yazalım.
mesela bugün işten azıcık erken çıkıp spora gitmeyi planlıyorum. 30 dk yürüyüş, 15 er dk eliptik ve kondüsyon bisikleti yapacağım. belki de bisikletleri azcık azaltır karın hareketi filan yaparım. çok vaktim olmayacak çünkü

Supper..Her gün mü gidiyorsun canım? Ben de bir ay evde biraz normale döneyim sporsalonunda diğer aletlere de takılmaya başlarım..

Merhaba kızlar,

2017 hedeflerinden bahsedilmiş. Ben de 2017 de daha mutlu bir insan olabilmeyi hedefliyorum. Daha fazla şükreden , daha fazla kıymet bilen. Daha iyi bir insan olabilmek istiyorum.
Tedirginliklerimin, öfkemin, zaman zaman içimde yaşatıp engel olamadığım kötü düşüncelerin puff diye yok olmasını istiyorum.
Güzel bir anne olmak istiyorum. En çok bunu istiyorum. Önce sağlık elbette.

Maddi olaraksa; sınandığımız bir dönemdeyiz Eylül ayına kadar tasarrufla ve Rabbim'in yardımı ile borca düşmeden geçinebilmek ve bu şartlarda da mutlu yaşayabilmek hedefim.

Sağlığımız ve sevdiklerimizle hep birlikte mutlu bir yıl nasip olsun hepimize.

Sevgiler hepinize.

İnşallah canimmmm, Rabbim bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bi avazda kurtarsın, misss gibi sağlıklı, mutlu, keyifli cook güzel bir yıl olsun inşallah senin için...Meleğin ve sizlere upuzuuun bu ömür nasip etsin Rabbimmm

Galiba öyle canım ince bir tipim var ama ah o basen ve kalça olmasa :)
Ah be kuzum 50 kiloda ne kalça olacak ne basen olacak, sen boşuna takılmışsin bu mevzuya, inceciksin maşallah

Haydi ben hazırlanıp spora, saat 3-4 arası 1 saat tempolu yürüyüş

Ne güzel temenniler bunlar hamile bir anne adayına.
Size daha güzelleri nasip olsun dilerim...

Yıl sonu olunca ödemeler de fazla haliyle...Bir kısmını biraz önce hallettim..4710 tl..
Bu hafta ödenecek elektrik ve su var...bir de yıl sonu defter tasdikleri , muhasebeci , noter ücreti vs bayağı para gidecek...
Ocak gibi kenara bir şeyler koymaya başlarım...
Normalde daire alacaktım bu sene... kiraya veririm diye düşünüyordum...Ama ülke bu haldeyken tüm parayı oraya bağlamak istemiyorum...biraz bekleme kararı aldım...zaten gayrımenkul piyasası durgun ve fiyatların düşmesi bekleniyor...bu arada her koşulu değerlendirip uygun bir şey çıkarsa aladabilirim...ama acele etmeyeceğim...her şey yolunda giderse daire aldıktan sonra çocukların üniversite eğitimi için para biriktireceğim...Çok değil iki yıl sonra büyük oğlum üniversiteye gider, öbür sene de küçüğü başlar...büyük şehirde özellikle iki farklı yerde okurlarsa masrafımız çok olur...O yüzden şu iki üç sene iyi para biriktirmem gerek....Çocuklar büyüdükçe istekleri artıyor...Hafta sonu mesela avm ye gittiğimizde kaban alma mevzusu yoktu çünkü geçen yıl almıştık. Ama oğlanlar bu yıl farklı renk ve modellerde kabanlar görüp beğendiler almamak olmuyor var deyip de...çoğu kez kendime var almasam da olur diyebiliyorum ama çocuklarıma bunu diyemiyorum, diyemem...Yine ikisi de genç delikanlı öyle sıradan şeyler beğenmiyorlar, markalı istiyorlar..Onlara almaktan o gün kendime bir çöp almadan çıkmışım avm'den..:) Ama şu var; eskiden kendime bir şeyler aldığımda mutlu olurdum, şimdi onlara bir şeyler alınca mutlu oluyorum...Rabbim hiçbir anne babayı evladına karşı mahçup etmesin, yok dedirtmesin...

Sevgili The Black, bundan bir sene kadar önce ne kadar da çok bebiş istiyordun...sonra o güzel haberi aldık senden...şimdi baktım da sonlara gelmişsin...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Senin yazıların foruma katıldığım zamanlardan beri bana ayrı bir huzur veriyor...Şartlar ne olursa olsun her zaman pozitif bakışın, kanaatkar oluşun, azmin, her şeyinle iyi bir örneksin ve çok da iyi bir anne olacağına eminim...Her şey gönlünce olsun...

Hafta sonu icin bir arkadasimin yanina gitmistim. Iyi oldu 2 gun kafa dağıtıp geldim. Cok bir harcamamda olmadı. Hatta sadece yol parasi verdim desem yeridir.

Sabah döner dönmez eksikleri almak icin bime ugradim. 100 TL harcadim her sey ne kadar pahalilaşmis. Gecen hafta bimde tavugun kilosu 5.50 TLydi. Bugun indirimli olarak 7.90 TLydi. Sonumuz hayrolsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…