Aynen canım irade çok önemli, kilo azaldıkça vermek zor oluyor..Benim oldukça fazla su an.. 84 kg ile hamile kalmıştım başta 4 ayda 4 kg idi ama bir anda artmış son 2 haftada.. 91_92 gibi başlıyorum, neyseki boy 1.70 ama oldukça iriyim...74 kendimi iyi hissettiğim balık etli kilom...Amacım 68 olmak, zaten iri kemikliyim, hiç bir zaman zayıf olmuyorum, ama hafif balık etli de fena durmuyor...Gü
Süpersin canım. Valla böyle güzel kilo verenlere hayranım. Şurada önce 2 kiloydu, sonra da 4 kilo oldu ( her yıl artıyor maalesef ) bir türlü veremiyorum. Hiç diyet yapmadım hayatımda yani ben diyete karşıyım :)
Ama yeni yıl hedeflerim arasında ideal kiloma kavuşmak benim de var. Bakalım olacak mı:)
Ben dikkat etmeye ve spora inananlardanım.
Akşam yemeğini erken saatte ve hafif yiyip her gün yürüyüş tarzı bir aktivite yapılırsa kilo verileceğine inanıyorum tabi tatlıya dikkat etmek gerek ama kış ayından mıdır nedir tatlı istiyor canım :)
Önemli olan bunları yapabilmek işte ah ah irade gerek.
Bugün ilk başlangıç olarak karataya uyamadim, antibiyotik ve ilaçlarım olduğu için sabah 1 adet salatalık ve 1 dilim peynir yedim, saat 13.00 de 6 YK buharda pismiş karnabahar ve 4 YK kaşığı yağsız yoğurt yedim. Saçlar boyandı , 13.30 da yıkanacak, 15.00 de 1 saat koşu bandına çıkacağım 1 saatte 6 km hedefim ilk gün için, 17.30 da ton balıklı salata yiyerek günü kapatacağım inşallaharadaki boşluklarda da perdeler yıkanıp asılacak
Var mı diyet ve spor arkadaşlığı yapmak isteyen kizlarrrr
Aynen canım irade çok önemli, kilo azaldıkça vermek zor oluyor..Benim oldukça fazla su an.. 84 kg ile hamile kalmıştım başta 4 ayda 4 kg idi ama bir anda artmış son 2 haftada.. 91_92 gibi başlıyorum, neyseki boy 1.70 ama oldukça iriyim...74 kendimi iyi hissettiğim balık etli kilom...Amacım 68 olmak, zaten iri kemikliyim, hiç bir zaman zayıf olmuyorum, ama hafif balık etli de fena durmuyor...
ben varım ben...Bugün ilk başlangıç olarak karataya uyamadim, antibiyotik ve ilaçlarım olduğu için sabah 1 adet salatalık ve 1 dilim peynir yedim, saat 13.00 de 6 YK buharda pismiş karnabahar ve 4 YK kaşığı yağsız yoğurt yedim. Saçlar boyandı , 13.30 da yıkanacak, 15.00 de 1 saat koşu bandına çıkacağım 1 saatte 6 km hedefim ilk gün için, 17.30 da ton balıklı salata yiyerek günü kapatacağım inşallaharadaki boşluklarda da perdeler yıkanıp asılacak
Var mı diyet ve spor arkadaşlığı yapmak isteyen kizlarrrr
Suppersin canim o halde her gun ne yedik ne kadar spor yaptik yazalim, sadece spor yapip diyet yapmazsam kaslaniyorum ben, o sebeple diyet sart, yani kontrollu beslenmeben varım ben...
bir süredir spora gidiyorum ancak beslenmeme dikkat etmediğim için veremedim.
cumartesi, sabah ya bismillah diyip başladım tekrar
Ben de sporsuz diyeti devam ettiremiyorum sanırım tam motivasyon için spor ve diyet beraber olmalı bende...spor olsa, ben de çok daha kolay verebileceğim ama maalesef spora vakit kalmıyor, koşuşturmaktan.... ev, iş, çocukların okulu, sınavı, gezmeler derken, ucu ucuna yaşıyorum zaten hayatı... günde 3.000 adım atabiliyorum ortalama, saaadece... :)) olur da, kendimi zorlayıp, 5.000, 8.000 adım atarsam mutlu oluyorum, var sen düşün benim halimi... :))
ben sadece yememe dikkat ederek veriyorum....
Senin kemikler ince belkide tatlım.ben üniversitede iken bile 68-70 kiloydum..Hiç 52 kilo halimi hatırlamıyorumBenim de boy 1.70 ama hep kilom 52ydi hatta üni. de 48-50ydi. O zamanlar daha dikkatli yer içerdim.
Ama yaş ilerledikçe kilo eklenmeye başladı. Bir de tüp bebek maaşallah ben normal tüp bebek hastası da olmadığım için iğne ve hormon haplarının haddi hesabı olmadığı için kilo aldım. Her gün yürüyüş yapmasam epey alırdım. Şu an 57-58 arasındayım ama elbiselerim olmuyor kotlarım da.
Yani 54 olmak istiyorum, gardrobu değiştirmek istemiyorum çünkü.
Bakalım haftasonu soğukta çok gezdik biraz ateşim çıktı. Ama yarın iyi olursam ben de evdeki bisiklete binmek istiyorum. En azından kilo alımını durdururum.
Bu arada henüz 35 yaşında olmayan varsa gerçekten 35 yaş sonrası kilo verimi çok zorlaşıyor bana da derlerdi çok da sallamazdım doğruymuş :)
Ben de sporsuz diyeti devam ettiremiyorum sanırım tam motivasyon için spor ve diyet beraber olmalı bende...
Rahat verirsin canım, hem 5 kilo nedir ki bak ben 20 kg vereceğimbence de canım, ikisi birlikte olmalı... çok da seviyorum yürüyüş vs ama, koşuşturmadan zaman kalmıyor... akşamları desen, büyükler neyse de, 2.5 yaşında kızım var, onun zamanından çalmam lazım, onu da yapamıyorum... kaplumbağa misali,, emin adımlarla ilerliyorum... :)) neyseki sadece 5 kg kaldı... iki ayda rahat veririm, inşallah.....
tamam canım yazalım.Suppersin canim o halde her gun ne yedik ne kadar spor yaptik yazalim, sadece spor yapip diyet yapmazsam kaslaniyorum ben, o sebeple diyet sart, yani kontrollu beslenmebaslayalim o halde tatlim...İnsan yazacak olunca fazla yiyemiyor da
Supper..Her gün mü gidiyorsun canım? Ben de bir ay evde biraz normale döneyim sporsalonunda diğer aletlere de takılmaya başlarım..tamam canım yazalım.
mesela bugün işten azıcık erken çıkıp spora gitmeyi planlıyorum. 30 dk yürüyüş, 15 er dk eliptik ve kondüsyon bisikleti yapacağım. belki de bisikletleri azcık azaltır karın hareketi filan yaparım. çok vaktim olmayacak çünkü
İnşallah canimmmm, Rabbim bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bi avazda kurtarsın, misss gibi sağlıklı, mutlu, keyifli cook güzel bir yıl olsun inşallah senin için...Meleğin ve sizlere upuzuuun bu ömür nasip etsin RabbimmmMerhaba kızlar,
2017 hedeflerinden bahsedilmiş. Ben de 2017 de daha mutlu bir insan olabilmeyi hedefliyorum. Daha fazla şükreden , daha fazla kıymet bilen. Daha iyi bir insan olabilmek istiyorum.
Tedirginliklerimin, öfkemin, zaman zaman içimde yaşatıp engel olamadığım kötü düşüncelerin puff diye yok olmasını istiyorum.
Güzel bir anne olmak istiyorum. En çok bunu istiyorum. Önce sağlık elbette.
Maddi olaraksa; sınandığımız bir dönemdeyiz Eylül ayına kadar tasarrufla ve Rabbim'in yardımı ile borca düşmeden geçinebilmek ve bu şartlarda da mutlu yaşayabilmek hedefim.
Sağlığımız ve sevdiklerimizle hep birlikte mutlu bir yıl nasip olsun hepimize.
Sevgiler hepinize.
Galiba öyle canım ince bir tipim var ama ah o basen ve kalça olmasa :)Senin kemikler ince belkide tatlım.ben üniversitede iken bile 68-70 kiloydum..Hiç 52 kilo halimi hatırlamıyorum
Ah be kuzum 50 kiloda ne kalça olacak ne basen olacak, sen boşuna takılmışsin bu mevzuya, inceciksin maşallahGaliba öyle canım ince bir tipim var ama ah o basen ve kalça olmasa :)
Ne güzel temenniler bunlar hamile bir anne adayına.İnşallah canimmmm, Rabbim bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bi avazda kurtarsın, misss gibi sağlıklı, mutlu, keyifli cook güzel bir yıl olsun inşallah senin için...Meleğin ve sizlere upuzuuun bu ömür nasip etsin Rabbimmm
Sevgili The Black, bundan bir sene kadar önce ne kadar da çok bebiş istiyordun...sonra o güzel haberi aldık senden...şimdi baktım da sonlara gelmişsin...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Merhaba kızlar,
2017 hedeflerinden bahsedilmiş. Ben de 2017 de daha mutlu bir insan olabilmeyi hedefliyorum. Daha fazla şükreden , daha fazla kıymet bilen. Daha iyi bir insan olabilmek istiyorum.
Tedirginliklerimin, öfkemin, zaman zaman içimde yaşatıp engel olamadığım kötü düşüncelerin puff diye yok olmasını istiyorum.
Güzel bir anne olmak istiyorum. En çok bunu istiyorum. Önce sağlık elbette.
Maddi olaraksa; sınandığımız bir dönemdeyiz Eylül ayına kadar tasarrufla ve Rabbim'in yardımı ile borca düşmeden geçinebilmek ve bu şartlarda da mutlu yaşayabilmek hedefim.
Sağlığımız ve sevdiklerimizle hep birlikte mutlu bir yıl nasip olsun hepimize.
Sevgiler hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?