- 27 Şubat 2013
- 14.788
- 42.253
- 798
Ben artık alışverişten çok keyif alamıyorum. Biraz ekonomi keyfimi kaçırdı.Eşimle bu gün market alışverişini yapıcaz Allah biliyor ya önceden markete gitmeye can atardım şimdi eşime sipariş vereyim o alsın istiyorum. Gerçekten insanlar değişebiliyormuş ben bu konuda değiştim, artık zor mu geliyor bilmiyorum ama gidince de listede ne varsa onu alıp çıkmak istiyorum. Önceden eşim zor çıkarırdı beni marketten şimdi ben kendim çıkıyorum. Hele ki kasaba gitmeyi ben tek başıma giderdim, ne alıcaksam kasaptan artık şimdi eşime söylüyorum alış verişe dair artık zor geliyor. Ama pazarı seviyorum, neyse diyorum bari pazarı seviyorum. Birikim adına az da olsa biriktirdiysem gidip döviz alıcam az birikimim var ama onunla alış yapamam az daha biriktirmem lazım. Altını çok seviyorum ama artık çok pahalı ona gücüm yetmez.
Bende hic kızla tek basina gezmedimEn sevdiğim seyy metro falan gezmek
Ama tek olcam.
Kızla asla olmuyır.
Evin altındaki pittirik markette bile sapıtıyır
Metroda falan soguk alana kacıyor hemen
Sagol canim bugün daha iyiydi atlattık sanırım okul acilmadanAaa cok gecmis olsun kuzu.
Bize yaramıyor ama seftalı iyigelir denir ishale.
Sapsal anne sapsal baba falan diyo Türkce bölümlerde.İngilizce izlet dedi.Onunda tvde yok.Youtubedan acıp tvye yansıtcakmısım oldı izlemesin ozman dedim djkddjYazdıklarınızı okurken çok da uyku çökmüştü,bu yazınla ayıldım
Aynı durumlardan geçtik. Peppayı çok seviyordu Ela o yaşlarda. Bonjuuur diyordu onun ne demek olduğunu da öğrenmişti.
Ama çok bilmiş eşim hazretleri niye domuz izletiyon diyordu
Benimki üç gün hoca kesilir beş gün hocalığı unutur
Bu arada o renkli jelibon gibi şeyler dediğin galiba yağda kızartılıp büyüyen şey.
Gecmis olsun kuzuGunaydın
Kızın uyku duzeni yine pert
Yazin yine erken kalksada gece uyanmiyordu ya da 3lere kadar oturmuyordu.
Simdi ya 3e kadar uyumuyor velev ki erken uyudu gece uyaniyor.
Sabah 5 de kalktı 7 de uyudu.
2 gecedir de bogazim kötü.
Uyksuzluk bogaz ağrısı sabah esimle ciktim.
Bi muayine oldum 3 kutu ilac verdi geldim.
Sigorta oduyor hali 130tl soyliceklerim bukadar.
Bende namaza başlamıştım bıraktım ya içim hiç rahat değil inş yeniden başlarımDilek ve hacetlerim icin yine bir duaya basladim.
Oglum icin cekiyordum biliyorsunuz kabul oldu cok şükür elhamdulillah.
Okuluna Yerlestirincede yûsa hz lokum dagiticam demistim.
Onu yurduna yerlestirip gelim sag salim gidip lokumumu dagiticam insAllah.
Bu senede gidip ziyaret edemedim hemde ziyaret etmis olurum.
Simdi yine yeni duama basladimbaska hacetlerim icin bugun 2.günün duasinida tesbihinide cektim.
2 hafta sürecek her gün cekilecek dualar var.
Bunada insallah hem yazlık, hem de bereket bolluk, saglik, huzur için niyetlendim.
Ben daha once yazlik icin yine niyetlenip dua okumustum onumede fırsat cikmisti biz degerlendiremedik tek pismanligimdır o ev.
Cok ama cok pismaniz odenmicek bisi degildi bir sekilde ödenirdi bizim saf yanımıza geldi fırsatı degerlendiremedik.
Rabbim nasip ederse niyetlendim yine
Ondan gelene razıyım, o ol derse olur.
Bu donemleride ferah icinde atlatalım, kimseye muhtaç olmayalım, bizi darda bırakma diye tevekkül edip o niyetle cekiyorum.
Her gun 1 vakıa okuyorum ayrıca.
Ben düzen tutturamıyorum normalde ama böyle ödev edinince çok güzel oluyor.
Bir de gözümü, kulagımı, nefsimi disaridaki pis insanlardan, kötuluklerden, giybetden, gıybetciden korumama yardım et.
Bana duyurma, bana gosterme diye dua ediyorum.
Ben baya kabuğuma çekildim son zamanlarda.
Artık ben kendimi cektikce rabbimde uzak tutuyor benden.
Bir sekilde hayatimdan çıkıyorlar.
Sitem edenleri bile cikardim hayatimdan.
Hani oluyo ya hic aramiyorsun sormuyorsun diyen tipler.
Hepsini temizledim.
Kimseyle ugrasmak bilmek duymak istemiyorum.
Baya arinma oluyor bana.
Kız bitane de bende var odun gibi kadınCok degisik biri.
Kadın buz kesiyo ortama griince.
Enerjisi kötü.
Adam eve gitmiyomus gece dısardaymıs soyleniyo.
Valla Allah affetsin evde bu beklese,bende gitmem eve
Ya bende alıyımUdi hindi yağını denedin mi? Benim alerjime iyi geldi. Alerji belirtilerini azaltıyor
bizimkilerde esime surekli sapsal baba diyorSapsal anne sapsal baba falan diyo Türkce bölümlerde.İngilizce izlet dedi.Onunda tvde yok.Youtubedan acıp tvye yansıtcakmısım oldı izlemesin ozman dedim djkddj
Onla mı ugrascm
Cocugun 3 dklık zevki vardı onu da ic ettik
Bereketli olsun bileziğin kat kat artsın, kolunda taşıyama ağırlıktanselam kizlar
asiri yorgunum .eylul sonu sinavim var calisma durumlari biraz nanay ama gorucez bakalim.
Bugun bir ani kararla 3 taksitle bilezik aldim hayatimda hic bilezik takmadim aslinda o kadar sevmem .yatirim yapalim derken kollari sangur sungur oten yengeyi donusmeyi hedefliyorum
aksam yemegi disarda yedik masallah maasi birakip geliyoruz artik yeni fiyatlarla
Yeni nesil gercekten hiç darlamaya gelmiyorİyigeceler
Bugun toplantı vardı gec cıktık biraz 19.2o de
Kız yanıma geliyor stajerler oyaaldı.
Onları da tuttuk bosacıkın siz dedim yok abla dururuz dediler saolsnlar,yarın sabah börek alayım onlara.
Beklediler 1 saat kızı.
Stajerlerdeb biri kız cok alıngan,hep sikayet geliyor ofiste dinlemiyor diye.
Beni baby ablaya verin ozman dedi
Patronda babyle herkes anlasır sen gelisemezsin böyle anlasamadıklarınla dur biraz dedi
Övdğ mü gömdü mü belli değil
Caycımız hasta 2 gündür.
Yeri geldi ben cay getirdim mğsteriye,yeri geldi diğer arkadaslar cayı demledi.
Stajerler biz cay tasımaya mı geldik buraya diye tripleniuo
Z kusago vala biliyo canının kıymetini
Biri der x hanım gelcek mi hergğn(patronun esi icin)ben o gelirse gideyim diyo adamın yuzune yuzune
Adamın karısını adama gömuyolar
eve geldik 20.00
Yemek yedik koci mesaide daha gelmedğ.
Kızı uyuttum 2 mak. Camasır astım kapanıs.
altinli kostek kolyeyi simdi ogrendim aferin elaya cekirdekten yetissinBereketli olsun bileziğin kat kat artsın, kolunda taşıyama ağırlıktan
Annemlerin orada kol boyu bilezik takanlar var.Ben bilezik takmayı sevmem.
Ela da geçen anne ben o kolyeden istiyorum diyor. Hangisi dedim, yengesinin ucu altınlı köstek kolyesindenmişgözü yükseklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?