Dün annemlere ugradık,kardesimler de geldi.Bugün okul alışverişi için carrefura uğradık.baktık çok kalabalık Ela tutturdu çıtçıtlı dosya istiyorum neyse aldı eline. Yürüyoruz benim takıntılı kocam Ela ayaklarını yana doğru basarak yürüyordu uyardı ayağını incitirsin diye ben de uyardım. Tabi Ela ısrarla devam etti öyle yürümeye. Bu ara yapma denilen şeyi yapmakta sesli şekilde ısrarcı bu da çocuklarda bağımsızlık kazanma savaşımı bilemedimben çok üstünde durmadım çünkü biraz sonra bırakacak zaten. Ama eşim yapma demekte ısrarcı, sinirlendi..o kadar korkuyorki aman birşey olacak diye her an tedirgin.patene de karşı.her saniye koşma koşma uyarıları..
Neyse çıktık dosyayı da bıraktırdı. Kasada çok sıra vardı zaten genel sebebi o ama yansıtmak istediği uyardım dinlemedin ondan bıraktırdım mantığı. Yarın alacakmış bana öyle söyledi.
Zaten ondan önce ben de alırdım.
Böyle saçma şeylere takılması bana tuhaf geliyor elbet çok tehlikeli şeylerde ben de çok çok uyarıyorum. Ama bu yaptığını aşırı tehlikeli bulmadım.
Yani durum böyle dün gece geldim bugün sabah dişlerimi sıkarak uyanmışım. Zaten limoniyim.
Kendimi biraz terapi etmem lazım
Allah kabul eylesin insallahGünaydınn
Dün öglen bi attık kendmizi gece girdik eve.
Kahvaltıyı dısarda yapalım dedi,gerek yok dedim evde sadece peynir yoktu.
Alyayla kartı aldık ondan peynır almaya gittik,2 market yaptık geldik.
Yumurtalı ekmek yaptm Alyaya fırında,bize de menemen falan.
Evi sil süpür yaptm ,cmaarıs yıka,nevresim degis,evden cıktık sonra 15.00 gibi.
Etli ekmekciye.
Orda yedik bayagı.
Annem darlıyo gelmiyonuz da gelmiyonuz.
Koci kahveye diye gidiyon kalıyonuz yemege gün bitiyo diyo.
Gecen hafta denizdeydil gidemedik laflanmadı pek gittik.
Buz ama tabi koy .
Hemen giyindik kalın kalın.
Kardesim asure yapmıs bi ark. Canı cekmis hamile .
Bu kıztr_lelli 2 mutfak konusunda.
Kazanla yapar bide o hıx üsenmez.
Dagıtmıs apartmana
2ser tabak aldı millet,size 1 kavanoz ayırabildim dedi.
1lt asureyi ben,koci,babam ,damat bölüstük
Sonra yemege kalın klasık yok diyorm,Alya gitmicem diyı
Kaldık mangal falan yakıldı.
20.30 da cıktık.
Özellikle yıkamadım biliyorm hasta olur diye,ustunu degistik el yüz yıkadık bayıldı zaten.
Saat 1 de süprizle uyandık gece kacırdı
Kociddn nameleri dinliycsm birazdan sabah sabah.
Gittijk üsüttü isteyle baslayan
Benim koci de geçen şaşırttı beni. Kardeşimin evin parkta Ela yüzüstü düşmüştü burnu ve burnunun altı yaralandı. Eyvah dedim şimdi görünce dırdır dırdır kafamı yiyecek.Dün annemlere ugradık,kardesimler de geldi.
Babam cocukları hadı parka cıkarayım sizi dedi aldı götürdü,Alya topa basmıs dudagunu patlatmıs hafifEyvah dedim kcoi yicek beni dırdır
Topu nerden buldun 5 dk da,kosma dedim sana giderken dedi gecti
Cünkü kendisi de varsa Olacagı varsa oluyır,bıkbıklanmanın manasınyok.
Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin ablacimYazlığa gitmek hepimize iyi geliyor giderken çok güzel ellerimiz öyle dolu dolu olmuyor ama ordan dönüşte resmen taşınıyoruz havası oluyor, Geçen hafta buzdolabında 10 kiloya yakın domatesi eşim almayı unutmuş evde yaparız demiştim çünkü orda onlarla oyalanmak istemiyorum bahçede oturmak, salıncakta sallanmak ve kahve içmek daha güzel. Neyse eşim bahçeyi de söktü biberler orta boy bir poşet vardı. Dönüşte zeytinliğimizde bir incir ağacı var bakalım varsa toplayalım dedik, az birşey bizede kalmış topladık. Sonra mandıraya süt almaya gittik eve bir çıkışımız var eller kollar dolu eşim ve kızım iki tur gidip geldiler. Neyse kahvaltılık peynir ve peynir ürünlerini orda bırakmıyorum. Neyse çıktık ama kısa bir dinlenme yaptık. Eşimle birlikte önce menemenlikleri yaptık beş küçük kavanoz oldu, sonra iki büyük kavanoz domates püresi pişirdim, acı biber, sarımsak, domatesli ve sirkeli sos yaptık dört kavanoz en son o biberleri küçük küçük yemeklik doğradı ben de kızartmalık doğradım ikimizde ikişer poşetlik doğramışız onları da dondurucuya koydum. Nasıl yorulmuşum biraz dinlendik yemek yedik eşime diyorum iyi ki yardım ettin ben bunları bir haftada yapardım.
Yarın mesai var evi temizlerim yemek yaparım az salça yapmıştım onları kavanozlarım gün yetmiyor bazen kafamda oluşturduğum planı uygulayamıyorum zaman yetmiyor yorgunlukta cabası oluyor. Allah sağlık versinde yapalım, anneme konuşurken ben vişne zamanını kaçırdım reçelini yapamadım dedim bana iki kavanoz reçel verdi sağolsun. Çok şükür kış için yine hazırlık yapabildim. Artık birşey yapmak istemiyorum çünkü çok zor oluyor.
Canim aksam su içine kabak çekirdeği yağı damlatiyosun sabah tuvalette dokuluyormus kıl kurtları bi araştır istersenİyi geceler kızlar,
Evdeki klasiğim kızı uyuturken uyumuşum. Tabi malum geç uyudu. Saat 23 ü geçti. Sabah da 11 de uyanmıştı.
Uyandım namaz kıldım. Tam yatacaktım baktım kaşınıyor poposu. Hemen açtım baktım. Geçen doktora götürmüştüm ama emin olamamıştım.test falan yapılmamıştı, ilaç yazdı.emin olamadığımdan ilaca başlamadım. Takibe almıştım. Bugün yeniden kaşıntı olunca baktım kıl kurdu var poposunda bu defa bir tane net gördüm. Kıl kurtları genelde gece uyku esnasında yumurtluyormuş o da kaşıntıya sebep oluyormuş. Bu da bir tecrübe olduaraştırdım. Başınıza gelirse bilginiz olsun.
Tahminen Elanın sürekli tırnak yemesinden kaynaklı tabi birkaç sebep daha var. Sokakta kedi köpekle çok haşırneşir oluyor, Bir de havuz da sebep olmuş olabilir.
Yarın sabah hemen ilaca başlıyorum. Zaten ilaç tek kullanımlıkmış.
Yarın nevresimini de kaldırır yıkarım.
Hijyen hastası olmayayım diyorum ama böyle olunca da oluyorum
Zaten bugün kocam da diyor, instagramdaki adam gibisinvalizi komple sildim kaç defa. Yerleri sildim. Sildim de sildim.
Ev temizliği konusunda o kadar pinpirik değilim ama bu dışarıda yere deyen şeylerde ve herkesin eline deyen parada otobüs vs şeylerde çok fena hijyen tiklisiyim :) çalışırken masamda kolanya eksik olmazdı. Pandemden taaa çok önceleri Ela parka girip çıktığında yanımda dezenfektan taşırdım.
Uzun uzun yazdım.çocuklu annelere bilgi olsun diye. İnşallah okula gidince de bitlenmeyiz
Kabak cekirdegini duymustum bende.Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin ablacim
Canim aksam su içine kabak çekirdeği yağı damlatiyosun sabah tuvalette dokuluyormus kıl kurtları bi araştır istersen
Hadi hayırlı haberlerle gel ins cnmKızlar selamlar.
Cumartesi Eskişehir'e düğüne gittik
Cumartesi orda kaldık
Pazar Eskişehir'i gezdik akşam 9 gibi geldik.
Göğsümün altında sivilce gibi bisey çıkmıştı 2 ay evvel içini bosaltmistim.
Dün bir ağrı hissettim , bu akşam iş çıkışı doktora gittim krem yazdı önemli bisey yokmuş şükür.
Dişim ağrıyor yarin aksama da dişçiye randevu aldım.
Ve kızlar tüp bebek yapmaya karar verdik.
Reglinin 2. Günü gel dediler
Yarin 2. Günüm sabah erkenden gidecegim inş.
Geçen rüyamda gördüm kızın olacak dediler.Ilk seferde tuttu dediler.
İnş gerçek olur tutar.Dua edin bana
Amin canım inşallahHadi hayırlı haberlerle gel ins cnm
Allah yardimciniz olsun canım.Slm bacımlar
öglen moralim bozuldu hala kendime gelemdim.
Ev kentsel dönüsüme gircek,duydugumdan beri satar burayı bak gör dedim kociye.Ev sahibi ugrasmaz.Apartmanda uzlasma saglayamazlar kesin.
Öglen haber gelmis müsaitseniz eve eksper gelck diye
Ben sok
Koci yazmıs hemen.
Ev arayalım mı müsteri hazır mı diye?
Hayır demis ama asaplarım bozuldu.
Geldiler foto cektiler.
Dedim bu aynı gun mu haber veirilir?
Calısan insanız neden gorsun elin adamı evi öyle?
Temizlemistik dun ama olsun.
Kiralara bakıyorm en begenmediğin 10 dan baslıyor.
Hayırlısı artık.
En kötü gider otuuruz anamın alt kata diyo koci.
İns is oralara gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?