Kuzu cumartesi toplandı 5 adet@kardespayi sınavın nasıl geçti? Umarım iyidir.
beren_naz yumurta toplama yapıldımı, kaç yumurta kaç civciv meraktayım
Rabbim kucağınızı doldursun sağlıkla sıhhatle inşallahKuzu cumartesi toplandı 5 adet
Bugün aradılar çok şükür 3 ü döllenmis
Yarin transfer olacağım inşallah
Dua edin tutunsun
Amin çok teşekkür ederim inşallahRabbim kucağınızı doldursun sağlıkla sıhhatle inşallah
Yaa cok tatlısınHep yaz canım ben soluksuz okuyorum, kızlar yazdıklarınızı.
@Tutunamayanlar777 canım hep beğeniyorsun sen de yaz, yazdıklarını okuyalım
tr_lelli lellim büyük kızım üniversiteyi kazanınca Allahım beni nasıl bir korku sardı anlatamam, çünkü evde okuyan bir kız çocuğu daha var dersanesi-servisi-okul kurslarına gidiyor, büyük kızım da bizden çok uzakta olucak nasıl yetireceğiz diye çok sıktım kendimi, Allaha çok şükür yetiyor-artıyor bile Rabbim öyle bir ferahlık verdiki burs bile almadan okudu. O yıl marketin biri kış için 5 kiloluk kurufasulye-nohut-pirinç-bulgur-makarna satıyordu ben aç kalırız diye herhalde hepsinden aldım. Anneme söyledim sende al diye annem ne dese beğenirsin ben düğün mü yapıyorum napıcam o kadar kuruluğu dedi ama haklıydı ben korkumdan abartmıştım. Sen maşallah istikrarlı gidiyorsun, ben bariz korkumun esiri olmuştum şimdi asla yapmam o gün yaptığımı bu da bana tecrübe olarak yazıldı.
Sen calisiyorsun bi deBenim ust kat komsu 2.evliliği annemlerle yasıt.
Nezaman görse beni ,kahveye gelin nolur diyo.
Bana cok garip geliyo komsuculuk isleri ya
Sabah komsu kapıya gelse kapıyı yRım acarım kesin dkdkdkkd
Sabah kahvaltıya gelse evi tasırım herhlde dkdkdkkd
Oyyy masallahh hayırlı haberlerle gel kuzuKuzu cumartesi toplandı 5 adet
Bugün aradılar çok şükür 3 ü döllenmis
Yarin transfer olacağım inşallah
Dua edin tutunsun
Yas aldıkca mı ne insan göreesim yok.Sen calisiyorsun bi de
Ben calismadigim halde asla cat kapı izin vermem.
Gitmemde.
Habersiz gidilmesindende gitmekden de asla hoslanmam.
Ben direk önunü kapıyorum.
Binadaki kadinda bana demisti gel bi cayimizi ic gidelim gelelim
Vaktim yok benim su mahallede büyüdüm ama ne kimsenin evine giderim ne de kimseyi tanırım dedim.
Dırek kapıyorum önünü.
Eskiden daha mutevaziydim bu konularda ayıp olmasin diye tabii bende beklerim der direk kapı aralardım.
Ben doydum ya insana yeni biri mi ı ıhhh
Simdiden diyorum Alyada bile vericem servise velilar, okul önü muhabbetleri falan hic ugrasmicam.
Ama oglumun okul doneminde bana kazandirdigi cok guzel arkadaslarim var hala görüştüğüm
Böyle insanlar şans işi
Sansıma iyi insanlara denk gelmistim
Benimkinde pembe aşkı başladıAmazonda sunlar var bayıldım dkdkkxmz
Alsam alya kesin el koyar
Geldik bekliyoruz 13.30 da transfer edecekler inş tutar tatlımOyyy masallahh hayırlı haberlerle gel kuzu
Canım herşey o güzel kalbine göre olsun, yanındayız bu mübarek günde ettiğin duaların kabul olsun.Geldik bekliyoruz 13.30 da transfer edecekler inş tutar tatlım
Çok teşekkür ederim Nazenin hanım.Allah razı olsun.Transfer oldum hayırlısı ile tutar inşallahCanım herşey o güzel kalbine göre olsun, yanındayız bu mübarek günde ettiğin duaların kabul olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?