Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde dun biraz canim skkindi yazmadim buaraya
latiyya canim nasilsin? Canin mi skldi senin noldu ?
Babamin yanina gidiyorum sonunda
bisey soracagim kizlar sizinde esiniz ailesine yol icin falan bilet aliyor mu? Benim dun hem gidis hem donus biletlerini aldi ben şok

Alıntı için tsk ederim faydalı bilgiler bunlar ben ne yaparsam yapayım kk düşme olmuyor eşimi frenliyemiyorm bu akşam kargolari geldi sürekli internetten alışveriş yapar yok spor aletleri yok elektronik aletler çok gereksiz harcalamalari var ve sürekli kargo bekler böyle olunca da birkim yapasim gelmiyor çünkü çok rahat davranıyor hiçbirşeyinden kısmaz 2500 maaş alıyor 1500 ile 2000 tl arası her ay kk ödüyoruz (

Benim eşime alır biletlerini ki yıllar önce eşim issizken bizimde yanmizda nakit yokken annesi bilet paramızı ödeyip bizden geri istedi hemde iki kere 50 tl idi bide tembihlemisti babanızın hesabına atın diye aşırı derecede cimri bize karşı büyuk oğlu bekar ona yasadigi ilde ev aldı her ay mutfak masrafını tüm faturalarıni öder düzenli geliri yok der bize gelince günahını vermez aklıma geldikçe çıldıriyorm.

Yarın A101 de 81li fairy kapsül bulaşık makinesi deterjanı 38 tl iyi mi fiyat kızlar

Doğal diş macunu olarak ne kullanıyorsunuz ?

Siz de benim gibi çocuğunuza aylık kitap alıyordunuz diye hatırlıyordum ..
Kitap için aylık belli bir sayınız var mı ya da belli bir bütçe mi ayırıyorsunuz ?

Biz genelde ayın 1 inde alıyoruz
Ama son 3 gündür istiyor , ben de alıyorum hevesi kırılmasın diye ..

Özlem Denizmenib Cebinde mucizeler yarat diye bir kitabı daha var. Bu kitabi gercekten cok begendim. Okuyupta bilinclenmeyecek insan yok bence. Esiniz kitap okuyan biri ise ona bu kitabi alabilirsiniz yada birlikte okuyabilirsiniz. Diger kitaplarini cok begenmedim. Ama bu kitabi her insan mutlaka okumali

iyiyim canım sorun yok. sorduğun için sağol. babana kavuşuyorsun gözün aydın. annesi senin için geldiler dimi ameliyat sonrası. belki onun için kendini bilet almaya yükümlü hissetmiştir. sık sık gelmiyorlarsa sorun etme boşver

selam....
oğlun çokça mandalina yiyor mu?aynı durum benim kızda da mevcut...yanakları al al oluyor.ateş yok.ancak burun akıyor sümükleniyor....mandalinayı çokça yer...her mandalina sonrası aynı...yalnız benim kız günde yaklaşık bir kilo mandalina yer gidip gelip .
ben bilinenin aksine vitamin fazlasından hasta olduklarını zannediyorum.

bir de sanırım bot almak istiyordun.yakın zamanda bir ay gibi oluyor.Forelli marka botlar 200 tl idi Huzur da.250 liralık alışveriş yapanlara 50 liralık çek veriyorlardı...yılbaşına kadar geçerliydi..öyle hatırlıyorum.
ilgilenenlere.........

Annem ve kardeşlerim yanımıza geldiklerinde dönüş biletlerini alırım, çalışıyorum. Hatta bazen kardeşim geliyorum dediğinde netten geliş biletini alırım. Eşimin ailesinde tüm kardeşlerinin vs arabası var, otobüsle gelmiyorlar. Bir kaç kere annesi tek gelmek zorunda kaldı, onun biletini aldık. Şehir dışına misafir yollayacaksak biletini alırız, bizden önce almadılarsa, otogara bir götürüyorsak alırız, duruma bakmayız
Bence sende sorun etme bunu kafana, iki günlük dünya. Yarın bir şey olsa kendine ya da onlara bunu düşündüğün içiN üzülürsün. Abla tavsiyesi. 6 bin kenara koyacağım diyorsun 100 lira eksik olsa Ne olur ki , öyle düşün.
Bak kadın iyi ya da kötü, sana bakmak içiN gelmiş, hem de ağır bir operasyon olmadığı halde. Ben iki çocukla kaldım annem gidince, çok yardıma ihtiyacım vardı, gelmedi. Senin yemeklerini yapmış, dana bakmış, senin böyle içinden geçirdiğini duysa üzülür. Eşinde çok cümrisin der şakın eşine bunun lafını etme.
Biz zamanında daha büyük paralar verdiğimizde sorun oluyordu ama evimde yenmiş, yol parası verilmiş sorun etmem, yani karşımdakinin davranışına göre. Ama sürekli kv sizi enayi yerine koyuyorsa orası ayrı tabi ki kızarsın. Ama eşin jest yapmış. Şimdi babanın yanına gideceksin ve orada Ne ihtiyaçsa üstleneceksin, annemin parası var mı Yok mu demeden. Böyle düşün.

Naturalive diye bir markanın diş macununu kullanıyorum. Misvak, propolis ve çay ağacı karışımı. Bu markanın genel özelliği SLS, paraben, florür vs içermemesi. İnternet üzerinden sipariş veriyorum.
Kızımla ayın ilk cumartesi kitapçıya gidiyoruz. Bir kitap o seçiyor bir tane de ben. Aynı hafta ben internetten kendim için kitap siparişi verirken kızım için de bir iki tane alıyorum. Ama göstermiyorum. Ay içinde talep ettiğinde sanki yeni almışım gibi getiriyorum. Hevesini kırmayın bence, talep ettikçe alın.

Aynen katılıyorum virgulune kadar. İki evladim var şu an canımı dişime taktım zorlukla büyütmeye çalışıyorum. Kendimden fedakarlık yapıyorum onlardan yapmıyorum. Yarın öbür gün de evladim ile arama kesinlikle para girmemeli. Lafı bile olmamali. Empati yapmak gerekli diye düşünüyorum. Hem sadece onlar da değil başka birisi de beni sevip sayıp evime geldiyse asla bilet parası ödetmem. Her şey para değil. Amelia2 anne olunca bunu daha iyi anlayacak. Evlatlar ile anne baba arasına para giremez. O ana baba onu okutup ortaya cikarasiya kadar kimbilir neler çekti...

çok geçmiş olsun
eşimde hasta 2-3 gündür
benimde boğazım fena kış gelince böyle

bizde de alınır hep yani benim ailem izin vermez almamıza onlar hep kendi alır
ama eşimin ailesi geleceğinde biz alırız
çok sık gelinip gidilmiyorsa bence de sorun etme canım
ama kendini kullanılmış hissediyorsan o başka

tr_lelli geçmiş olsun size de canım

benim harcamalarım
53 pazar
15 balık, gerisi 1,5 patates, 1,5 kilo soğan
1 kilo domates 5 tl
patlıcan, kıvırcık, havuç
ayva, mandalina, kuru kayısı hepsi 53 tl fiyatlarını bilmiyorum eşim ayptı pazarı
85 tl de kıyma ve et, 1 er kilo

Biz ilkokulda, üniversitede okurken İstanbul'a dayımın teyzemin yanına giderdik, hep biletimizi keserlerdi. Annem gittiğinde, dayım anneme biletini alır, annemin 900 tl emekli maaşı var. Şimdi Eminim dayımın yanına gitsem yine alır biletimi, teyzem almaz onun düşüncesini bilirim, artık çalışıyor , benden durumu iyi diye düşünür. Böyle düşündüğü içiN de onu suçlamam. ama o da evinde el yapımı ne varsa koyar. Eşimin ailesinin tarafında pek karşılaşmadım bilet mevzularına çünkü arabasız kimse yok. Bir öğrenci kuzeni ile aynı şehirdeyiz, ona 200-300-400 duruma göre el harçlığı verirdik.
Anne babanın hali vakti yerinde ise evli çocuklarından beklentisi olmamalı, huzur kaçırmamalı. Bu beklenti büyük ve karşı tarafı zorda bırakacak miktarlar. Gelinin de canı sıkılır. Ancak küçük paralar sorun olmamalı. Anne olunca, ya da yaş aldıkça insanın paraya bakışı da değişiyor. Ben eskiden kızdığım şeylere artık kızmıyorum, daha farklı sorunlar, hayattaki kayıplarınız olunca öğreniliyor bunlar.
Ancak karşı tarafa öfke dolu olduğum anlarda gözüme her şey batardı. Şimdi insanın daha fazla sorumluluğu, dertleri olunca önceliği değişiyor. Hayatımda keşke bazı şeyleri başa çevirebilsem ve sorun etmeseydim, kendimi üzmeseydim, hayat arkadaşımı üzmeseydim diye düşünüyor insan
Ne bileyim konuyu çok dağıttım.

Kıyma ve etin kg ne kadar? Eti'n özel bir bölgesi mi? Bana biraz pahalı geldi, bir kg dan biraz fazlaysa olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…