Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben bosch kullanıyorum, memnunum....

Aynı benim baza...., kumaşlar, örtüler,şallar fularlar ..Eyvahlar olsun daha dalamadan aklıma geldi , beni bi ter bastı
Bence sen de hemen bir temizlik işine giriş, belki bir ihtiyaç sahibinin işine yarar. geçen sabah haberlerde izledim. sanırım halepten kaçanlardı, bir erkek çocuk vardı soğuk, yağmur, çamur. üzerine bir kazak, ayağında çorap yok, ayakkabı olarak da beyaz, çiçekli baharlık yazlık rugan ayakkabı vardı. kamera sürekli ayağını gösterdi, ayağında ne çorap, ne bot. cinsiyetine uygun ayakkabı olması şart bile değil.
evden fazlalıklar gider, kilolar gider. 2017 de bir ferahlık....

ya ben her şeyi atıyorum evden, herkese de baskı yapıyorum. atın diye

Benimkiler Franke, davlumbaz fırın ve ankastre ocak.memnunum üçünden de

Ben evlendiğimden beri yaparım canım 2 yılda bir kullanilmayanlari yıkar utuler mahallemizin muhtarina veririm o ihtyaci olanlara verir geçen sene de yeni evlenmiş bir çifte, halılarımı,evdeki 2. Olan elektronik eşyaları,cayci, kahve makinası,blender tabak takımları vs bir çok şeyi verdim...Hatta şehir değiştirirken bütün evimin mobilya ve beyaz eşyasını üniversite öğrencilerine ucretsiz dağıttım sadece şahsi esyalarimi aldım.geldigim şehirdeki evimiz dayalı döşeli kapalı duruyordu, ihtiyacı olanlar faydalanan diye dağıttım..Ben de sevmiyorum fazlalık eşyayı.ama giyecegim diye zayıflamamı bekleyenler hala bekleyecekler henüz onların sırası gelmedi

bizimkinin bacası falan yok. böyle avize gibi bir şey. ELİCA davlumbaz EASY modeli.
eski evde silverline siyah vardı, o da çok şık bir şeydi.
davlumbaz bana sadece görüntü için gibi geliyor, çok ağır kokuları zaten çekmiyor, kapı pencere açıyoruz. en iyi marka alma bence. silverline modelleri çok güzel
termikal marka alırsan, aynı servis işlerini görür. tüm beyaz eşyalar benim aynı marka, ama ismini unuttum. eve gidince bakayım. allahım ne hale geldiysem, unutkanlık başladı. kendime hiç konduramıyorum bu durumu

Farkedilir unutkanlık var ise b12 vitamin değerini olcturmeni öneririm canim, ben takviye almaya başladığımdan beri hafızam çok daha iyi...

teşekkürler. avm'de kuaför var. saç kesim 100 lira. altın makas kullanıyorlar galiba.
yine ben yokken sayfalar dolusu yazılmış. en çok da sen yazmışsın. özet geç bakayım:))
Hahahaaaa kıy paraya da gör altın makası, bize de anlatırsın şekerim

Özet şu, sabah eşime eşeklik ettim, öğleden sonra farkına vardım, üzüldüm utandım. Dolapları temizlemem lazım,tembelliğim üstümde, yapamiyorum...hava soğuk, dikkatli olmak gerek... Fazla eşyaları ihtiyacı olanlara dagitalim, paylaşalım ...

Tüm yazdıklarımın özeti tatlım, merak etmeye gerek yok

Ben arçelik davlunbaz kullanıyorum. Filtreli olanından.6 ayda filtre değişiyor. Ben baca ya alüminyum boru taktırdım evde koku falan hiç bişey kalmıyor. Çok şükür memnunum.

tenk yu canımm:) olur öyle şeyler üzülme. bi ara yaparsın temizliğini ya yavaş yavaş.

eşim varken dolmuşa binmediğimden ne nereye nasıl gidiyor hiç bilmiyorum. dolmuşa bindim çok dolaştırıyor ya.
ikidir avm'ye geliyorum. eşim izin veriyor artık, hık mık etsede:) eşime aldığım çakma saati iade ettim. orjinalini alacam canımın içine inşallah.
eşime kazak aldım defacto'dan 40lira. mumlar aldım 20 lira tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…