kızlar bildiğiniz üzere 5 6 ay sonra kendi evime taşınacaz inşallah. ben size parça parça soracam hepsini birden sorunca arada atlanabiliyor. ilkin davlumbaz araştırıyorum. kiradaki evde aspiratör vardı diye ben ankastreme davlumbaz almadım. artık almam gerekecek. benim fırınım TERMİKEL siyah fırın. ben davlumbaz çok pahalı birşey almak istemiyorum, bana önereceğiniz bi model var mı.. kullandığınız ve memnun olduğunuz davlumbaz önerilerinizi bekliyorum:)
Bence sen de hemen bir temizlik işine giriş, belki bir ihtiyaç sahibinin işine yarar. geçen sabah haberlerde izledim. sanırım halepten kaçanlardı, bir erkek çocuk vardı soğuk, yağmur, çamur. üzerine bir kazak, ayağında çorap yok, ayakkabı olarak da beyaz, çiçekli baharlık yazlık rugan ayakkabı vardı. kamera sürekli ayağını gösterdi, ayağında ne çorap, ne bot. cinsiyetine uygun ayakkabı olması şart bile değil.Aynı benim baza...., kumaşlar, örtüler,şallar fularlar ..Eyvahlar olsundaha dalamadan aklıma geldi , beni bi ter bastı
Benimkiler Franke, davlumbaz fırın ve ankastre ocak.memnunum üçünden dekızlar bildiğiniz üzere 5 6 ay sonra kendi evime taşınacaz inşallah. ben size parça parça soracam hepsini birden sorunca arada atlanabiliyor. ilkin davlumbaz araştırıyorum. kiradaki evde aspiratör vardı diye ben ankastreme davlumbaz almadım. artık almam gerekecek. benim fırınım TERMİKEL siyah fırın. ben davlumbaz çok pahalı birşey almak istemiyorum, bana önereceğiniz bi model var mı.. kullandığınız ve memnun olduğunuz davlumbaz önerilerinizi bekliyorum:)
Ben evlendiğimden beri yaparım canım 2 yılda bir kullanilmayanlari yıkar utuler mahallemizin muhtarina veririm o ihtyaci olanlara verirBence sen de hemen bir temizlik işine giriş, belki bir ihtiyaç sahibinin işine yarar. geçen sabah haberlerde izledim. sanırım halepten kaçanlardı, bir erkek çocuk vardı soğuk, yağmur, çamur. üzerine bir kazak, ayağında çorap yok, ayakkabı olarak da beyaz, çiçekli baharlık yazlık rugan ayakkabı vardı. kamera sürekli ayağını gösterdi, ayağında ne çorap, ne bot. cinsiyetine uygun ayakkabı olması şart bile değil.
evden fazlalıklar gider, kilolar gider. 2017 de bir ferahlık....
ya ben her şeyi atıyorum evden, herkese de baskı yapıyorum. atın diye
Pentiden canlı yayın baslamissssdikkat dikkat!
şu an PENTİ'den bildiriyorum. herşey indirimli. kaçırmayın.
:))
Farkedilir unutkanlık var ise b12 vitamin değerini olcturmeni öneririm canim, ben takviye almaya başladığımdan beri hafızam çok daha iyi...Bence sen de hemen bir temizlik işine giriş, belki bir ihtiyaç sahibinin işine yarar. geçen sabah haberlerde izledim. sanırım halepten kaçanlardı, bir erkek çocuk vardı soğuk, yağmur, çamur. üzerine bir kazak, ayağında çorap yok, ayakkabı olarak da beyaz, çiçekli baharlık yazlık rugan ayakkabı vardı. kamera sürekli ayağını gösterdi, ayağında ne çorap, ne bot. cinsiyetine uygun ayakkabı olması şart bile değil.
evden fazlalıklar gider, kilolar gider. 2017 de bir ferahlık....
ya ben her şeyi atıyorum evden, herkese de baskı yapıyorum. atın diye
Neler aldin bakiim tatlimmmdikkat dikkat!
şu an PENTİ'den bildiriyorum. herşey indirimli. kaçırmayın.
:))
bi tane külotlu çorap sadece:) bordo desenli. 5.45 lira. bi alana bi bedavadan tut da 5 al 2 ödeye kadar bi sürü kampanya var.Neler aldin bakiim tatlimmm
Güle güle kullan canım...bi tane külotlu çorap sadece:) bordo desenli. 5.45 lira. bi alana bi bedavadan tut da 5 al 2 ödeye kadar bi sürü kampanya var.sempatik_kiz in dediği gibi.
teşekkürler. avm'de kuaför var. saç kesim 100 lira. altın makas kullanıyorlar galiba.Güle güle kullan canım...
Hahahaaaa kıy paraya da gör altın makası, bize de anlatırsın şekerimteşekkürler. avm'de kuaför var. saç kesim 100 lira. altın makas kullanıyorlar galiba.
yine ben yokken sayfalar dolusu yazılmış. en çok da sen yazmışsın. özet geç bakayım:))
tenk yu canımm:) olur öyle şeyler üzülme. bi ara yaparsın temizliğini ya yavaş yavaş.Hahahaaaa kıy paraya da gör altın makası, bize de anlatırsın şekerim
Özet şu, sabah eşime eşeklik ettim, öğleden sonra farkına vardım, üzüldüm utandım. Dolapları temizlemem lazım,tembelliğim üstümde, yapamiyorum...hava soğuk, dikkatli olmak gerek... Fazla eşyaları ihtiyacı olanlara dagitalim, paylaşalım ...
Tüm yazdıklarımın özeti tatlım, merak etmeye gerek yok
Rica ederim şekerim mmmmtenk yu canımm:) olur öyle şeyler üzülme. bi ara yaparsın temizliğini ya yavaş yavaş.
valla bakmaya da para alırlar diye korktum göremedim:))Rica ederim şekerim mmmmaltın makası gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?