Cnm cok sinir bozucu ama ya sabır cek cuma günü sıkma canınıHayırlı cumalar kızlar, canım çok sıkkın 3 gündür yağmur ve dolu hiç durmadan yağıyor. Sanki gök yarıldı diye bir tabir varya o misal.
En üst katta oturuyoruz ve dam(çatı) akmaya başladı. Her sene izolasyon yapılıyordu. Bu senede 2000 TL verip yaptırdık ama tutmamış. Dün sabah evden çıkarken tavanlarda hic bir şey yoktu. Ama aksam eve bir geldik. Bütün tavanlar ve duvarlar ıslak, küflenmiş ve heryere kalkan boyalar dökülmüş. Ev en fazla akşama kadar dayanır bu şekilde. Akşamda her tarafa kova koymaya başlarız muhtemelen. Ama hangi tarafa koyucam tüm tavan boydan boya su alıyor.
Yeni aldığım kar beyazı koltuklaramı yanayım,
giden izolasyon ve boya parasınamı yanayım
Çektiğim eziyetemi yanayım bilemiyorum.
Oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum.
pastelin fırçayla sürülen no:15 olan ruju.. başka numara bulamadım üstündegratis ve watsons ta %50 indirim var
rujun numarası nedir bende ruj alacaktım
Off ya büyük geçmiş olsun çatı zor iş. O kadar da para vermişsiniz şu insanlar niye işlerini düzgün yapmazlar anlamıyorumHayırlı cumalar kızlar, canım çok sıkkın 3 gündür yağmur ve dolu hiç durmadan yağıyor. Sanki gök yarıldı diye bir tabir varya o misal.
En üst katta oturuyoruz ve dam(çatı) akmaya başladı. Her sene izolasyon yapılıyordu. Bu senede 2000 TL verip yaptırdık ama tutmamış. Dün sabah evden çıkarken tavanlarda hic bir şey yoktu. Ama aksam eve bir geldik. Bütün tavanlar ve duvarlar ıslak, küflenmiş ve heryere kalkan boyalar dökülmüş. Ev en fazla akşama kadar dayanır bu şekilde. Akşamda her tarafa kova koymaya başlarız muhtemelen. Ama hangi tarafa koyucam tüm tavan boydan boya su alıyor.
Sadece harcama kısmı da değil beni rahatsız eden, dolaplara sığmıyor eşyaları, sürekli elden çıkarmak zorunda kalıyorum. Eskimeden hatta 1 kere giyilip atılıyor. Aç gözlülüne ve israfına kızıyorum
Gizli zula konusunda bencekızlar ben gizli zula yapmadım hiç. yani geçen gün 50 tl attım köşeye ama sonra eşimle bölüştürdük paramız kalmayınca. ama böyle olmaz benim ciddi şekilde kumbara dışında köşeye az da olsa atmam gerek. yoksa elimize gelen para bi şekilde sağa sola harcanıyor. bu ay maaş gecikti diye nasıl da güzel idare ettik demek oluyormuş. dondurucuya yüklenirsem bu ay köşeye gayette birşey atabilirim inşallah.
Gizli zula konusunda bencetr_lelli ye danışalım
Bende birikim yapıyorum ama kendi ihtiyaçlarım için hiç ayrı zula yapmadım
Sanırım bir miktar ayırsam iyi olacak
Birkaç ihtiyacım var onlar için
Eşimin maaş kartı bende, elden de para aldığında hemen getirir eve koyar, ben de hepsini altınların yanına zula yapıyorum, ihtiyaç kadar çıkarıp harcıyoruz, eşime de günlük 50 TL falan veriyorum bittikce ister ben veririm.bu sabah hiç param yok dedi, baktım zulaya hepsi 200 TL bi de 20 TL vardı, çıkardım 20 TL verdim, amanın bi cemkirdi !!! bu ne ilkokul çocuğuna harçlık mı veriyorsun!!! diyezelalke
Benim yillardir var gizli zulam
Acil durumlarda yada kendime bisey alacagimda harciyorum.
Sonra yerine koyuyorum
Misal eve harcadim yada o an acil birsey cikti esime nakitim yoktu annemden borc aldim geri vericem diyorum zulama geri koyuyorum
Yada bir yere borcum varsa fazlasini istiyorum kalan zulaya.
Dun 100tl verdi yani kendine bisey alirsin dedi. Buda zulaya
Okuldan para lazim oldugunda fazlasini istiyorum.
Yada taksitlerim oldugunda fazla soyluyorum.
Misal annem gecen tabak aldi bana
Ben annem aldi demedim yazdirdim dedim zuccaciyeye 50tl alicam ondan o da zulaya
Zula boyle boyle zula oluyo
Bazen azaliyo bazen artiyo ama azda olsa hep var.
Suan 700tl oldu dunki 100tl ile
Caniiim, çok çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin, hiç kolay değil, inşallah biran önce halledersiniz,çok can sıkıcı gerçektenHayırlı cumalar kızlar, canım çok sıkkın 3 gündür yağmur ve dolu hiç durmadan yağıyor. Sanki gök yarıldı diye bir tabir varya o misal.
Aynı benim baza...., kumaşlar, örtüler,şallar fularlar ..Eyvahlar olsunBazaya da daldım off off yani nasıl tüketicileriz bizne zaman aldığımı bile bilmediğim kumaşlar örtüler falan. Neyseki bazam daha iyi görünüyor artık. Ha bir ne çok atkı şal bere buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?