Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cnm cok sinir bozucu ama ya sabır cek cuma günü sıkma canını
Yağmur dinsin Bi hal çaresine bakarsınız inşallah

Yine elektrik kesildi lanet olsun.
Bugun arkadasa gidicem.
Disarisi yine felaket semsiye dayanmiyo semsiyesiz cikiyorum bu seferde sırilsıklam oluyorum
Oglumu okula birakicam ordan gecerim arkadasa.

Ev supurcektim bulasik makineye dizilcek
Ouf.
Elektrik gidince hic bisey yapasim gelmiyoki
Cok sinir bozucu bi durum
Dun 5defa gitti belli araliklarla geldi
Bugun kac saat kac defa gitcek gelmicek bakalim

günaydın kızlar
soğuk bir günden merhabalar herkese
haftanın son iş günündeyim akşama misafirlerim var yatılı 5 kişi kahvaltı ve akşam atıştırmalıkları için alışveriş yaptım 130 lira harcadım hala almam gereken şeyler var.

doğalgaz faturam henüz gelmedi merakla beklemedeyim
arkadaşıma hediye aldım 108 lira da oraya gitti. kredi kartına tek çekim yaptım.
aksam evi temizlicem daha gelmeleri 12 gibi
para son zamanlarda sadece rakam gibi gelmeye başladı ne kadar sıksamda ay sonuna bişey kalmıyor.
Allah hepimizin kesesine bereket versin.

Off ya büyük geçmiş olsun çatı zor iş. O kadar da para vermişsiniz şu insanlar niye işlerini düzgün yapmazlar anlamıyorum

kızlar ben gizli zula yapmadım hiç. yani geçen gün 50 tl attım köşeye ama sonra eşimle bölüştürdük paramız kalmayınca. ama böyle olmaz benim ciddi şekilde kumbara dışında köşeye az da olsa atmam gerek. yoksa elimize gelen para bi şekilde sağa sola harcanıyor. bu ay maaş gecikti diye nasıl da güzel idare ettik demek oluyormuş. dondurucuya yüklenirsem bu ay köşeye gayette birşey atabilirim inşallah.

Gizli zula konusunda bence tr_lelli ye danışalım
Bende birikim yapıyorum ama kendi ihtiyaçlarım için hiç ayrı zula yapmadım
Sanırım bir miktar ayırsam iyi olacak
Birkaç ihtiyacım var onlar için

Merhaba Hanımlar,
Sabah kızın okulundan yine mesaj geldi bugün de tatil diye. Ama benim işyerinden gelmedi bu seferBen de kar, tipi içinde araba kullanarak işe varmayı başardım. Yılın son iş günü olması sebebiyle 2017 yılının iş planını yapıyorum. Bir yandan da kendi planımı düşünüyorum.
2017, umarım hepimizin beklentilerini boşa çıkarmayan, sağlıklı ve huzurlu olduğumuz bir yıl olur.

Hayırlı cumalar olsun herşey gönlünüzce olur inşallah sempatik_kiz çok geçmiş olsun. Hasta olanlara şifa, borçlu olanlara allah ödeme kolaylığı, ev isteyene içinde sağlıklı mutlu huzurlu sevdikleriyle oturacağı güzel bir ev nasip etsin allahım. Bebek isteyenlere sağlıklı vatana millete ailesine hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin allahım. Birikim yapanlara bol birikimli bereketli günler nasip etsin. Ülkemize ve dünyamıza barış, dostluk huzur, düzen savaşsız yeni hayırlı bir yıl getirsin,. Eski günleri(bizi üzen olumsuzlukların) olmayacağı çok mutlu bir yıl diliyorum.Ebedi ayrılıkların olmayacağı bir yıl olsun. Gitsin 2016 yılı mutluluk getirsin 2017 yılı. Şimdiden yeni yılınız sevdiklerimizle kutlu olsun.

zelalke

Benim yillardir var gizli zulam
Acil durumlarda yada kendime bisey alacagimda harciyorum.
Sonra yerine koyuyorum

Misal eve harcadim yada o an acil birsey cikti esime nakitim yoktu annemden borc aldim geri vericem diyorum zulama geri koyuyorum

Yada bir yere borcum varsa fazlasini istiyorum kalan zulaya.
Dun 100tl verdi yani kendine bisey alirsin dedi. Buda zulaya

Okuldan para lazim oldugunda fazlasini istiyorum.
Yada taksitlerim oldugunda fazla soyluyorum.
Misal annem gecen tabak aldi bana
Ben annem aldi demedim yazdirdim dedim zuccaciyeye 50tl alicam ondan o da zulaya

Zula boyle boyle zula oluyo

Bazen azaliyo bazen artiyo ama azda olsa hep var.

Suan 700tl oldu dunki 100tl ile

Eşimin maaş kartı bende, elden de para aldığında hemen getirir eve koyar, ben de hepsini altınların yanına zula yapıyorum, ihtiyaç kadar çıkarıp harcıyoruz, eşime de günlük 50 TL falan veriyorum bittikce ister ben veririm.bu sabah hiç param yok dedi, baktım zulaya hepsi 200 TL bi de 20 TL vardı, çıkardım 20 TL verdim, amanın bi cemkirdi !!! bu ne ilkokul çocuğuna harçlık mı veriyorsun!!! diye mecbur elim titreye titreye 200 TL verdim bi de tembih ediyorum aman düşürme diye bu topik beni çok feci yaptı, Allah muhafaza yakında bosarsa koca beni hiç sasirmam

Caniiim, çok çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin, hiç kolay değil, inşallah biran önce halledersiniz,çok can sıkıcı gerçekten

Bazaya da daldım off off yani nasıl tüketicileriz biz ne zaman aldığımı bile bilmediğim kumaşlar örtüler falan. Neyseki bazam daha iyi görünüyor artık. Ha bir ne çok atkı şal bere buldum
Aynı benim baza...., kumaşlar, örtüler,şallar fularlar ..Eyvahlar olsun daha dalamadan aklıma geldi , beni bi ter bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…