Küçük Düşün Büyük Olsun!

sempatik_kiz geçmiş olsun hakikaten çok zor bir durum ve sinir bozucu

Cnm cok sinir bozucu ama ya sabır cek cuma günü sıkma canını
Yağmur dinsin Bi hal çaresine bakarsınız inşallah

sempatik_kiz catinin aktarilmasi gerek birde izocam dosuyolar annemlerin evide catikati izocam dosettiler artik akmiyor.

k a h v e amin inşallah. Ederim tabi. Etmez miyim
sempatik_kiz allah yardımcın olsun canım

Off ya büyük geçmiş olsun çatı zor iş. O kadar da para vermişsiniz şu insanlar niye işlerini düzgün yapmazlar anlamıyorum

sempatik_kiz Allah yardımcın olsun..

Caniiim, çok çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin, hiç kolay değil, inşallah biran önce halledersiniz,çok can sıkıcı gerçekten

Çok teşekkür ederim, kızlar. Durumu sigortayada bildirdim. Ama bakalım zararı karşılatabilecekmiyim ya da ne kadarını karşılayacaklar. Gerçi bütün kış akmaya devam edecek yapabileceğim bir şey koltukların masasın üstüne naylon kestirip örtmeyi düşünüyorum boydan boya

sempatik_kiz ama 3 al 2 ode kampanyasi vardi senin aldiginda nasil oluyor kampanyalar % 50 falan mi? Ben 22.90dan 3 tane aldim 69 tl odeyecegime 46 tl odedim yani tanesi 15.30a falan geldi
%70 indirim zamanında alıyorum cnm

Farkedilir unutkanlık var ise b12 vitamin değerini olcturmeni öneririm canim, ben takviye almaya başladığımdan beri hafızam çok daha iyi...
hastaneye bir şey gittiğimde b12 değerine baktırayım
ancak neden olduğunu biliyorum ben, benimki depresyona bağlı. düzeleceğini de sanmıyorum. doğumlardan sonra bile bende unutkanlık yoktu ki her kadında olur.
dün iş yerinde telefonumu unuttum, birine ufak bir para vermiştim, bugün veriyor, sen bu parayı bana verdin diyorum ona ısrarla, evden çıkarken anahtarımı unuttum. böyle ufak şeyler oluyor, misal bıçağı alıp tezgaha koyuyorum, bıçağı arıyorum. bu gibi durumlar çok sıklaştı. kendime acımaya başladım ki benim hafızamın ne kadar iyi olduğu ile ilgili sürekli iltifat alan insadım. iş yerinde yapmam gereken şeyleri unutmaya başladım vs.

bizim burada sıfır evlere mütahitler kendi takıyor, acaba öyle bir durum var mı? sordunuz mu
canım örnek daireye baktık vardı orda, sordum bunlar da dahil mi yok dediler.. fırın davlumbaz yok. evet bazı mütahhitler yapıyor anlaşmalarına göre değişiyor.

aaa çok geçmiş olsun.. mutlaka destekleyici birşey verir doktor.. ihmal etme canım.

Baktir canım, b12 eksikliği depresyonu da çok tetikler, sinir sistemi üzerinde etkisi var

selam hanımlar. bu akşam yemeğe k.valideme gideceğiz. kıyafet ayırmış. benim kıyamadıklarımı gel de sen ayır dedisonra yıkanması gerekenleri yıkayıp, ütüleyecek. ben de belediyenin "giymiyorsan giydir" kampanyasına götüreceğim. ay sandık baza karıştırmaya da bayılırım

Merhaba hanımlar nasılsınız bir süredir yoktum ama takip ediyorum tabiki buraları geri kalmıyorum
bu hafta evdeyim kullanmasam silinecek birkaç gün iznim vardı yıl sonunda kullanıp dinlenip 2017ye öyle gireyim dedim

Buradaki tüm arkadaşlara sağlıklı huzurlu mutlu bol kazançlı birikimli kazalardan belalardan mutsuzluklardan uzak barış dolu bir 2017 diliyorum.
2017de birikimlerime devam etmeyi, gereksiz her türlü harcamayı azaltmayı, tabiki indirimleri takip etmeyi, haftada en az 3 gün spor yapmayı,sağlıklı beslenmeyi ve kilo vermeyi hedefliyorum bi 5 kilo fazlam var

burada iki gündür sürekli elektrik kesiliyor artık elektronik aletler bozulacak diye korkar oldum igdaştan mesaj geldi ani voltaj değişimlerine karşı dikkatli olun diye elektrik gidince kombinin şalterini de indiriyorum geldikten sonra kendim açıyorum birden elektrik yüksek voltta gelir de kartı filan yanar diye

allah razı olsun ne iyi yapıyorsunuz. keyfini çıkar:)

aynen burda da kesik. hiçbirşey bırakmadım prizde. bütün fişleri çektim. iyi dileklerin için sağol sana da inşallah.

Babacimla birlikte butun gun disarida yagan karla karisik yagmuru izledik tv. Seyrettik sucacuk evde :) cok mutluyum onun yaninda opuyorum kokluyorum mis gibi kokuyo

bi ara disari cikip aneme olan altin borclarimi aldim 3 tane ona 1 tane dekendime 215ten aldim
ekdersim yatmis cok sevindim

allah muhabbetinizi arttırsın:) hayırlı olsun altının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…