Gunaydinlarrrrrr borekler benden,kaptim geliyirum, hadi kizlar gecikmeyinGünaydın kızlar dükkanı bu sabah ben açıyorum çaylar demleniyor gelirken simit poğaça getirin de kahvaltı yapalım.
Patatesli börek var mı :)Gunaydinlarrrrrr borekler benden,kaptim geliyirum, hadi kizlar gecikmeyin
Olmaz miii, senin için özel yapıldı, haydi gelin yegenlerimlePatatesli börek var mı :)
O zaman koşarak geliyoruz :))Olmaz miii, senin için özel yapıldı, haydi gelin yegenlerimle
O zaman koşarak geliyoruz :))
Ooooooo, missssBende cokelekli yumurta yapayım bari
Gec kalmadim insallah kahvaltiya bende simit aldim geliyorum bekleyin beni :)
günaydınn:) kahvaltıdan sonra da kahve keyfi yaparız oooh :)
inşallah:) ben de çok isterdimNe kadar istedi canım şimdi böyle bir buluşmayıinşallah bir gün olur kızlar
Sen kanadadayken buluşuruz artık bizinşallah:) ben de çok isterdim
gününü önceden söylersiniz uçağa atlar gelirim. bensiz yaparsanız trump'a söylerim siziSen kanadadayken buluşuruz artık bizsana da foto atarız şekerim
Vay basimmmgününü önceden söylersiniz uçağa atlar gelirim. bensiz yaparsanız trump'a söylerim sizi
Belki trump amca özel jetiyle yetiştirir seniVay basimmm
Bi gün önceden haber veririz,yetiştin yetiştin,yetisemedin ben bilmem
kız yol 3 gün zaten. gitmiyom ben amerikaya madem öyle. dur eşime söyleyim gelmiyom ben diyimVay basimmm
Bi gün önceden haber veririz,yetiştin yetiştin,yetisemedin ben bilmem
Gitme tabi, ne işin var o soğuklarda yaban ellerde, bırakmayız kızımızıkız yol 3 gün zaten. gitmiyom ben amerikaya madem öyle. dur eşime söyleyim gelmiyom ben diyim
olur mu olur :)Belki trump amca özel jetiyle yetiştirir seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?