Küçük Düşün Büyük Olsun!

daha dün 127 liraydı abboovv. o zaman almalıydınız işte. çeyrek ne kadar acaba
Ocakta alabileceğim bu gidişle, dün patron aradı, önümüzdeki hafta 2017 bütçe toplantısı yapacağız sen de gel sosyal medya reklam bütçesini ayarlayalım hem içerde 5000 TL kalmış onu da al hesaplar karışmasın dedi.o 5000 ile bu sefer altın almayı başaracağım insallah, Allahım lütfen lütfen..10 binken alamadım hep hastaneye gitti paraciklarim

bir gecede bu kadar fırlaması.. ama sabah böyle olurmuş öğleden sonra düşermiş.
bu sefer altın al canım ya hemmen 5 tane tam al yada bilezik. yapmalısın haydi
İnşallah canım, çok içim gitti geçen ay giden paralara ata alayım diyorum, bu ay eşimin maaşı da zamlanacak üstüne de koyabilsem 6 ata olsa keşke ...

İnşallah canım, çok içim gitti geçen ay giden paralara ata alayım diyorum, bu ay eşimin maaşı da zamlanacak üstüne de koyabilsem 6 ata olsa keşke ...
sağlık olsun. ya o para olmasaydı napacaktınız? şükür vardı ki kimseye muhtaç olmadan harcadınız. istersen yaparsın, altınlarını al buraya da yaz bekliyorum

sağlık olsun. ya o para olmasaydı napacaktınız? şükür vardı ki kimseye muhtaç olmadan harcadınız. istersen yaparsın, altınlarını al buraya da yaz bekliyorum
Öyle canım çok şükür, Allahın izni ile alıp yazacağım :) haydi hayırlısı...

Günaydın kızlar.
Epey konuşmuşsunuz bütün sayfaları okumak zaman aldı :)

Dün maaşım yattı. Kredi kartimi ödedim sonra hemen kendime harçlık ayırıp kalan 400 tl yi zulama attim.
Toplam da 1050 tl oldu zulan da mutluyum :)
Yeni yıla birikime girmek ilk defa yaptığım birsey.
Hepimizin birikimi bol olsun inşallah
Yeni sene sağlık mutluluk huzur getirsin. Hayallerimize bir adım daha yaklaşırız inşallah.

Insallah bulusmayi yapariz kizlarbende cok istedim. benim icin zorlu gecen su 2016nin biran oncebitmesini istiyorum...

Gecen sene hep evin tadilatinin taksitlerini odedik 7-8 ay o surdu bu aydan itibaren birikime baslayabilecegiz cok sukur ama o da sanirim tup bebege gidecek...

bana bebek sahibi olmak hayal gibi geliyor. doktora bile gitmedik hala. bide bebek için geç kalmışım gibi geliyor yaşımdan dolayı. keşke 20'li yaşlarda çıksaydı eşim karşıma..

İnşallah tüp bebeğe gerek olmadan gelir bebisin ama olsa bile en güzel yatırım bir evlattir, Rabbim sagsalim hamile kalmanı ve bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallah ve tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin

günaydın. ne mutlu sana. allah sağlık versin mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…