Anladım canım, hayırlısi ne ise o olsun inşallah, sen bi sağlığına kavus, Allah büyük....inşallah sağlıkla gelsin de tüp olmuş, doğal olmuş farketmez.Sagolun kizlar insallah saglikla kavusurum bebesime
no_name_ esimin akrabasi iyi bir urolog dr var ona gosterdik sonuclarimizi oda tup bebrk dedi
Bana tüp bebek bile olmaz hamile kalamazsin demişti doktor@amelıa belki tedaviye gerek bile kalmaz
Bir arkadaşım için de drlar hep tüp bebek önermişti ama bir yıl içinde hiç tedaviye başlamadan Hamile kaldı
O nerden çıktı tatlim? Topigin en çenesi düşüğü benim..çok mu bıdı bıdı yapıyorum ben bazen
iyi ki gelmişsin aramızaO nerden çıktı tatlim? Topigin en çenesi düşüğü benim..
ben her ay çeyrek altın almak istiyorum. amerikaya gidersem de döviz biriktiririm artık.Kizlarr 2017 birikim hedeflerimızı belirleyip yazalım mi .. ve yıl boyunca bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışalım seneye bu zamanlarda da buraya yazarız hedeflerimize ne kadar ulasabilmisiz diye
Senin hedefin 12 tane çeyrek biriktirmek o zaman :)ben her ay çeyrek altın almak istiyorum. amerikaya gidersem de döviz biriktiririm artık.
Cansın, çok saol tatlim iyi ki gelmişim..iyi ki gelmişsin aramıza
Ooooooo sağlam hedef, insallahhhhBenim 2017 hedefim 12 tane tam altın
ah keşkee
Ayyy ne güzel olur , inşallahah keşkeebelki bebeklerimizi de hayırlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?