- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Seneye bu zamanlar mı? Artık yazarsın işlere yetişemiyor, bebeğim sürekli odada yanında olmamı istiyor. Yemek yapmaya vakit kalmıyor, sizleri okuyamıyorum. Bebişe ekstra masraf çıktı, istediğim kadar kenara kıyamadım. Ek gıdaya başlayınca vitaminli doğal şeylerle beslensin diye internetten bir sürü sipariş verdim, bizim burada öyle şeyler bulunmuyor maalesef. Aman sağlık olsun, bebeğime gıda yarasın da masraf önemli değilKizlarr 2017 birikim hedeflerimızı belirleyip yazalım mi .. ve yıl boyunca bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışalım seneye bu zamanlarda da buraya yazarız hedeflerimize ne kadar ulasabilmisiz diye
Hahaha çok iyiSeneye bu zamanlar mı? Artık yazarsın işlere yetişemiyor, bebeğim sürekli odada yanında olmamı istiyor. Yemek yapmaya vakit kalmıyor, sizleri okuyamıyorum. Bebişe ekstra masraf çıktı, istediğim kadar kenara kıyamadım. Ek gıdaya başlayınca vitaminli doğal şeylerle beslensin diye internetten bir sürü sipariş verdim, bizim burada öyle şeyler bulunmuyor maalesef. Aman sağlık olsun, bebeğime gıda yarasın da masraf önemli değil
Seneye bunları yazacaksın
Canım kredin ne zaman bitecek? Bebeğe bakacak birisi yoksa, bakıcı tutmanız gerekecek mi?Benim 2017 birikim hedefim
×5 bin TL nakit
×10 tane çeyrek
×15 gr altın hesabına
× 1 tanede kumbara doldurmak
Rekor hedef sende, var mı arttıranBenim 2017 hedefim 12 tane tam altın
her ay beşi bi yerde, burma bilezik, 10bin nakit, 500 euro. hadi bakalım çıtayı yükselttim.
Ooo çıta çok yükseldiher ay beşi bi yerde, burma bilezik, 10bin nakit, 500 euro. hadi bakalım çıtayı yükselttim.
İnşallah allah gönlüne göre versinYeni yıldan beklentilerim
Sağlık
Sağlıklı bir Bebek sahibi olmak
Araba almak
Mutlu olmak
Huzurlu olmak
Para biriktirmek net miktar diyemem
Yurt dışı seyahati
Liste uzar gider daha
Senin koca kanadaya 50 bin maaşla gidiyor herhalde, çıta ars-i âlâya ulaşmış ya laaaher ay beşi bi yerde, burma bilezik, 10bin nakit, 500 euro. hadi bakalım çıtayı yükselttim.
Desene paranın adresi belli
inşallah allah nasip eder canımÖyleyse bende şöyle hedef koyayım;
Her ay 500 TL kumbaraya,
Her ay 1 çeyrek altınların yanına...
Haziran,temmuz,ağustos Eylül'de her ay extra 3000 TL daha kumbaraya
Aralık 2017 de köyden arsamizi almış, Yunanistan ve İtalya seyahatleri gerçekleşmiş, yaz ayında tüm yurtiçi tatiller yapılmış olacak hedefim budur Allahın izni ile...
İnşallah canım...Bakalım ne kadarını başarabileceğiz...Her şeyin başı sağlık, burada gülüp eğlenip hedefler koyuyoruz ama Allah ulaşmayı nasip eylesin.bugunumuzu aratmasın inşallah...inşallah allah nasip eder canım
tamam ya 3 de olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?