Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim parasal anlamda çok hedefim yok. Yani almak istediğimiz birşey yok.ama tabi ki kenarda paramız olması lazım. Hayata her zaman göz pembe değil
Hayattan beklediğim şeyler var. Oğluma iyi bir gelecek hazırlamak. Vatanına hayırlı, dinşne düşkün, bizleri seven bir evlat olması. Anneme babama sağlıklı bir yaşam sunması. Bir de eşim ve oğlumla mutlulukla yaşamak.
Hıhhhh bir de param olursa gezmedik yer bırakmamak.

Kizlarr 2017 birikim hedeflerimızı belirleyip yazalım mi .. ve yıl boyunca bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışalım seneye bu zamanlarda da buraya yazarız hedeflerimize ne kadar ulasabilmisiz diye
Seneye bu zamanlar mı? Artık yazarsın işlere yetişemiyor, bebeğim sürekli odada yanında olmamı istiyor. Yemek yapmaya vakit kalmıyor, sizleri okuyamıyorum. Bebişe ekstra masraf çıktı, istediğim kadar kenara kıyamadım. Ek gıdaya başlayınca vitaminli doğal şeylerle beslensin diye internetten bir sürü sipariş verdim, bizim burada öyle şeyler bulunmuyor maalesef. Aman sağlık olsun, bebeğime gıda yarasın da masraf önemli değil
Seneye bunları yazacaksın

Biliyor musunuz gençler kesinlikle şu kumbara konularında çok haklısınız... Cüzdanda durunca para "şuraya gidip böyle harcayabilirim. Hööömm bunları alayım da sonra yerim. Aaaaaa biletler satışa çıkmış hazır yanımda varken şu şu kişilere de alayım." diye diye hemen hemen her şeyin yedeğinin de yedeğini alıyor neticede meteliğe kurşun sıkıyoruz. Ben de küçük bir kardeşiniz olarak bir kumbara tasarlıyorum ve gerçekten ihtiyacım kadar kullanıyorum bundan sonra. Sonra hepsini birden çar çur ederim. Gerçek bir umutsuz vakayım

Hahaha çok iyi zaman ne gösterir bilinmez ama bebeğim olunca sanki daha çok birikim yapmak isterim gibi geliyor onun için. . Bebeğimin masraflarını da babası karşılasın canım boşuna mı aldık kocayi 5 bin 500 TL maaş alıyor kendileri ailesine yedirecegine birazda çocuğuna yedirsin

Benim 2017 birikim hedefim
×5 bin TL nakit
×10 tane çeyrek
×15 gr altın hesabına
× 1 tanede kumbara doldurmak
Canım kredin ne zaman bitecek? Bebeğe bakacak birisi yoksa, bakıcı tutmanız gerekecek mi?
Bir de 10 çeyrek bebişe de gelir zaten. Onun kısmetiyle birikim artar inşaallah

Allah hepimize önce geçim kolaylığı, borçlarımıza da ödeme kolaylığı versin. İnşaallah birikim yapmaya da paramız kalır.
Benim hiç birikime param kalmıyor. Ben üniversite mezunu ve meslek elemanıyım ama bizim kurum, öğretmenlere ve sağlık personeline göre oldukça az veriyor. Gerçi bu yaz işsiz kalanları gördükçe, kendime kızıyorum şımarıklık gibi geliyor.

Benim hedefim Yok. Hedef koyarsam uymayınca geriliyorum. Borçlar ödensin, elimdeki parayla geçineyim. Düğünü olanlara takımı alabileyim. Allah sağlık versin huzur versin. Birazda ihtiyaç sahiplerine faydam olacak biraz param olsun. 2-3 tane de sevecek çeyreğim olsun yeter.
2017 de kimseye muhtaç olmadan be kimse bize muhtaç olmadan geçecek, borçların ödeneceği bir yıl olur inşaallah
Bu yıl içinde eşya almayı yenilemeyi düşünmüyorum. Eksik var ama acelesi Yok. Eşyalar bozulmazsa aciliyeti Yok.
Ay ben çok bunaldım ama bir tatil olsa iyi olurdu. Ama kimsenin olmadığı tek başıma gideceğim bir kaç gün olsa yeter. Uyumak ve sıcak suya girmek istiyorum. İki gün olsa bile olur

Darmadağınık yazdım

Öyleyse bende şöyle hedef koyayım;
Her ay 500 TL kumbaraya,
Her ay 1 çeyrek altınların yanına...
Haziran,temmuz,ağustos Eylül'de her ay extra 3000 TL daha kumbaraya

Aralık 2017 de köyden arsamizi almış, Yunanistan ve İtalya seyahatleri gerçekleşmiş, yaz ayında tüm yurtiçi tatiller yapılmış olacak hedefim budur Allahın izni ile...

inşallah allah nasip eder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…