Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış iyiki oğlun sizinle değilmiş
dualarım sizinle iyi şeyler düşün ve bol bol dinlen yorma kendini

Çok geçmiş olsun tr_lelli, Allah beterinden korusun canım, şükür ki canınıza bir şey olmamış...Rabbim evladınıza bağışlamış sizi... yaralar zamanla iyileşir. En kısa zamanda toparlanırsınız inşallah...

Allah razi olsun
B black_2014 benim boyun omurilikde kirik var
Boyunluklayim
Dikislerim var
Sag gozum sis mor yara ve dikisli iyice kan oturdu suratima cok canim yaniyo
@meyraa amin cnm

Allahım şifa versin sana da esinede ınş en kısa zamanda iyilesirsiniz daha beterinden korusun rabbim dularimiz seninle ...

Tr-lelli öğrendigimden beri aklimdan çıkmıyorsun cnm Allahıma binlerce kez şükurler olsun ki yavrucugun yanında değil di bide bu tarafından bak Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşirsiniz ins

Tr-lelli öğrendigimden beri aklimdan çıkmıyorsun cnm Allahıma binlerce kez şükurler olsun ki yavrucugun yanında değil di bide bu tarafından bak Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşirsiniz ins
Amin cnm dualarinizi esirgemeyin
Bu gece nasil sabah olacak

Kizlar yarin beni ifade icin cagircaklarmis
Ben onumu goremiyorum ki
Nasil gidicem el insaf.
Ve arabanin kaskosu ,sigortasi yokmus yani hurda.
Ben kimseden sikayetci degilim
Bilerek olmadi.

terelelli...çok geçmiş olsun...Allah sizleri yavrunuza bağışlamış...tez zamanda iyileşin ...

Ben onumu goremiyorum ki
Nasil gidicem el insaf.
Bilerek olmadi.
onlar gelse evine olmaz mıymış?

Ben onumu goremiyorum ki
Nasil gidicem el insaf.
Bilerek olmadi.
Tr elli aklıma geldikçe senin adına şükrediyorum. Boynundaki kırık iyileşir, çekersin bir süre ama
Allah'a çok şükür boyunda sinirlerde bir şey Yok. Allahım seni çocuğuna eşine bağışlamış. Çok şükür bununla kurtulmuşsun

Birimde 2 yaşındaki arabamız pert olmuştu kaskosuzdu. Kuruş hesabı yapan ben, hiç umrumda olmamıştı. Sağ çıkmıştık ya, o yeter

Sadece şey sormak istiyorum yoruluyorsun ama emniyet kemerleri bağlı mıydı üçünüzde

Sıkinti orda esim takmamisti
Bende arkadaydim onemsemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…