Çok geçmiş olsun ne oldu canım inşallah ciddi bir şey yokturKizlar biz kaza gecirdik nolur bize dua edin
Hepinizden dua istiyorum.
Netten baktım Yok 2 gün beklet Yok 6 saat tuzla beklet. Fırın poşetine koydum butları taş gibi oldu
Şimdi kalan gövdesini düdüklüye koydum. Ne kadar tutacağım acaba Ocak'ta
Madem getiriyorsun kazı, kendi geleneksel yönteminle pişir öyle getir. Başıma bela oldu. Sinir oldum, bu seferde olmayacak biliyorum. Çünkü nefretle yapıyorum. Yemek yapmaktan nefret ediyorum. Hafta sonu 1 yıldan fazla oldu yemek yapmadım. Bozulmasın diye aldım elime, kıymet verip getirmemiş olsalar, kendim alsam sokak hayvanlarına vereceğim. Ya nasıl bir şey balta gerekiyor kesmek için
Ben 20 yılı geçti Iğdır lı birinde kaz yemiştim inanılmaz güzel bir şeydi, şimdi bu iğrenç olacak .
Her kadın anlar mı bilir mi, keşke pişirip getirseydi, o kadar temizlemiş. Fırın 1 saat çalıştı, boşuna gitti elektrik
Allahım şimdi de aynısı olacak biliyorum
Ocak'ta düdüklüde ne kadar dursa
Sagol cnm insAllah gecertr_lelli şok oldum, çok üzüldüm.
Çok çok geçmiş olsun, sana ve eşine acil şifalar diliyorum. Rabbim beterinden korusun. Tez zamanda tüm yaralarınızı iyileştirsin.
İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Canimmm kuzumm Allah razi olsun.tr_lelli ablaaam
Allahım seni ve eşini oğlunuza bağışladı
Çok şükür..
geçicek hepsi.. şu bi kaç gün zorlanacaksınız ama sonra herşey normale dönmeye başlayacak.. bak sağsın şükür elin kolun tutuyo.. boyunluktan dolayı kafanı çeviremiyorsun ama geçici bi dönem bu.. zamanla hareketlerin artacak.. ilk şoku bi geçirin hele.. zaman ver kendine..
oğlun için de zor annesini ilk kez böyle görüyo babası hastanede.. o da sizi iyi gördükçe kendine gelecek.. güçlü olmalısın.. benim bildiğim lelli hepsinin üstesinden gelir.. biraz zaman gerekli sadece
Var ya boynum fenaÇok geçmiş olsun ne oldu canım inşallah ciddi bir şey yoktur
Canim mecbur okula gidcek sinavlari varTr elli oğlun mutlaka okuluna devam etsin. Bu tür durumlarda hayatım olağan akışına devam etmeli. Ayrıca evde sürekli sıkıntı hali çocuk etkilenir. Bir an önce kafasını dağıtması içiN normal hayatına dönsün
Allah razi olsuntr_lelli inan ki çok üzüldüm. Sen ve eşin iyi olacaksınız zamanla geçecektir. Yaptığınız sadakalar sizi korumuş. oğlunuz için daha iyi olmalısınız. Allahım Şafii ismiyle şifalar nasip etsin. Keşke şimdi yanınızda olabilseydim.
Bana hediye gelmedi, eşime geldi. Nasıl yapılacağını söylediler mi dedim. SöylememişlerYemeklerinizi kim pişiriyor ?
Kaz nasıl oldu ? Keşke gerirenden tarif alsaydınız
Kızooom kısmında dedim bu lelli :)Bugün moralim bozuktu sırf para harcamak icin özellikle cebime 150tl koydum avm gittim
Defacto senin koton benim gezdim
Sonra kabanalara baktim 139tl
Sonra dedim ki kızooom neyine senin atar yapmak,moral bozmak,sinirlenmek falan.
Senin ruhun fakir cebinde para olsa nolcak
Bas git tövbe estg. Dedim
Harcayamadan geldim
Bögrüme otururdu be okadarcık monta kabana okadar para baymak
Bi de onun icin bunalıma girerdim ben.
Artık frenliyorum
Giydim cikardim sap sap gezdim iyi geldi ama.
tr_lelli, 18
sevgili tr lelli.....18 kasım 2015 te yazdığın yazın....''giydim çıkardım sap sap gezdim iyi geldi ama''
sen çok yaşa e mi.ne tatlı şeysin...ailenle birlikte çok yaşa....hayırlısı ile bir an önce iyileş ve tekrar sap sap gez...yine iyi gelsin sana....ve ailene...
sevgi ile......
Allah razı olsun canimtr_lelli şimdi gördüm yazdıklarını şok oldum çok ama çok üzüldüm acil şifalar dilerim sana ve eşine. Allah korumuş sizi canım. Oğlun iyiki yanınızda değilmiş. Büyük geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?