Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah razı olsun canim
Ama sanki gittikce daha kotu okuyorum
Ya da o an olayin sicagiyla anlayamadim.
Sonradan cikiyo acisi.
O an insan şokla anlayamaz ne olduğunu. Şimdi şimdi parçalar birleşecek. Çok büyük kaza atlatmışsınız

Canim benim yapma bunu, düşünme kötü şeyler, esin sagsalim gelecek Allahın izni ile, yine çerez yiyeceksiniz,esin yine dökecek ve sen her şeyi unutup niye döktün diye söyleneceksin..Her şey eskisi gibi olacak..her şey insanlar için..Neler yaşanıyor da gelip geçiyor..Sen şimdi bunları düşünüp kahretme kendini..Biran önce iyileşmene bak, uyumaya çalış..
..En zoru ilk gecedir, bundan sonra her şey yavaş yavaş düzene girecek .Zaman her şeyin ilacı.cok güçlü bir kadınsın sen, hemen toparlacaksın eminim.

Annem babamla konusmus
Babam esimin yaninda
Ördekle aliyolarmis wc kalkamiyomus.
Nesi var ben hala anlamadim kimsede bisey demiyo.
Bilmiyoruz biseyi yok diyolar
Röntgen cekmisler bisi cikmamis.
Esimin sesini hala duyamadim.
Bugun babam tanidik buldu yine arastirma hastanesinde
Daha iyi bakilsin/ilgilenilsin diye ugrasiyor.
Ben azicik süt ictim
İlac icmek icin.
Abla ise gitti
Annem yanima indi

Annecimde bi kendi evine bi benim evime
Bazen akrabalar beni cok konusturmamak icin gorup ona cikiyolar

Ahh annem hakkini nasıl öderim ben
Ben ona bakacagima hala o bizim pesimizde

Serum ve ilaç veriyorlar kalkarsa başı döner diye ördek vermişlerdir tedbir amaçlı öyle yapıyorlar.ben de en son hastaneye yattığımda daha hiç bir şey yapmadan serum verdik diye yataktan kaldırmadılar, dedim hiç bir şeyim yok WC ye gideceğim, olmaz kalkamazsin dediler...

Bi de araştırma hastaneleri çok tedbirci oluyor, her şeyi araştırıyorlar. sen ferah tut içini...

Biz arastirma hast. Cok yakiniz canim
Zatn eve ve hastaneye 5dk kala oldu kaza
Arastirmada tedavi oldum.
Esimde orada suan.
Bugun cikma ihtimalide var bekliyorum

Biz arastirma hast. Cok yakiniz canim
Zatn eve ve hastaneye 5dk kala oldu kaza
Arastirma tedavi oldum.
Esimde orad suan.
Bugun cikma ihtimalide var bekliyorum
Çıkacak inşallah canım...Rabbim esini sagsalim döndürsün yuvaniza...

Tedbir amaçlı her şeye bakıyorlardır şimdi onlar...

Çıkacak inşallah canım...Rabbim esini sagsalim döndürsün yuvaniza...

Tedbir amaçlı her şeye bakıyorlardır şimdi onlar...
Evet cnm haklisin
Bende uykusuz boyle nekadar dayanicam bakalim
Uyuyamiyorum boyle dimdik.
Gece az basim assagiya kaymis komple tutulmus aglaya aglaya kalktim.
Agladikcada kan olan tarafim(sag göz) akiyo

Evet cnm haklisin
Bende uykusuz boyle nekadar dayanicam bakalim
Uyuyamiyorum boyle dimdik.
Gece az basim assagiya kaymis komple tutulmus aglaya aglaya kalktim.
Agladikcada kan olan tarafim(sag göz) akiyo
Kolay değil yasadiklariniz, buna da şükür..Dediğim gibi en zoru ilk gecedir.en büyük ameliyatlarda bile ilk gece atlayinca her şey yavaş yavaş normale döner...Koy telefonu kenara uyumaya çalış biraz, uyku iyileşmen için önemli...Çok zor biliyorum ama biraz uyuman gerek..

Günaydın kızlar
tr_lelli canım böyle olumsuz şeyler düşünme. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. Gönlünü ferah tut.

Günaydın kızlar
tr_lelli canım böyle olumsuz şeyler düşünme. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. Gönlünü ferah tut.
Agrilarik cok var sirtim bacaklarim kollarim boynum zaten agridan kopuyo
Umarim cabuk toparlarim.
Kemigin cabuk toparlanmasi kaynamasi icin bi kac bisey arastirdim.
Yemeye calisiyorum.

Umarim cabuk toparlarim.
Yemeye calisiyorum.
Protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım. Uyku da çok önemli. Tekrar geçmiş olsun.

Protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım. Uyku da çok önemli. Tekrar geçmiş olsun.
Ahh uyuyabilsem keske
Agrilrima uyaniyorum.
Gece 1saat uyuduk sadece
Dun gunduzde 10ar dakika.
Bakalim bir yerde uykuya yenik duserim artik.

tr_lelli canımm eşin gelecek inşallah sağ salim, yine eski güzel günlerinize döneceksiniz. allah yardımcınız olsun, allah şifanızı versin. uyumaya çalış. telefonu da bırak, tutmaya bakmaya çalıştıkça ağrı yapar.

Kafam sabit ya tlf goz hizama kaldiriyorum
Kafami egemiyorum zaten
Yere bisi dusursem alamiyorum birakiyorum.

Buraya falanda bakmasam zaman gecmiyo kafam dagiliyo

Umarim cabuk toparlarim.
Yemeye calisiyorum.
ağrı kesici iğne yaptırsan, ilk günler rahatlatır. ilk bir hafta falan. aile hekimi hemşiresi gelip yapabilir

tr_lelli canım çok geçmiş olsun
Allahım acil şifalar versin sana ve eşine
Çok çok üzüldüm yeni okudum
ne diyeceğini bilemiyor insan bir an önce eski sağlıklı günlerinize kavuşursunuz inşallah
kemikler için protein et suyu sakatat iyi derler
bir kuzenim de diz kemiğinden ameliyat olmuştu
dr bol bol dereotu ye demişti
kız demet demet yiyordu
tez zaman da eşinin eve dönüşünün haberini verirsin inşallah

tr lelli...lütfen salma kendini...sen güçlü bir kadınsın...en küçük bir yılgınlıkta sen değil misin hayt huyt çeken burda...ne kadar yazışmasam da ekonomi topiklerini okudukça az çok tanıdım/tanıyorum seni...
eşinin çıkma ihtimali de varmış.oh ne güzel maşallah.yakında yan yana senin sargın benim yaram bende daha çok çürük var muhabbeti yaparsınız....tır tır tır tır ...üste çıkmaya başlarsın yine...o da çenenden dolayı bir an önce iyileşir...

oğlun ne durumda bu arada....bu olayın onun üzerindeki etkisi....çok yazdım...sen hemen yazma...canının acımayıp sıkıldığı bi anda yazarsın..

bu arada.....günaydın tr lelli ve tayfası

Tr_lelli günaydın cnm sabaha kadar rüyam da gördum seni ,seni ziyarete geliyordum çok güzel toparlaniyordun.ınş en kısa sürede eski haline dönersiniz sende esinde cnm ilk bir kaç gundur çok zor gecer Allahima şükürler olsun ki daha kötüsü olmadı ağrıların olacak cnm sabret esin eve gelince mutlaka bizede haber ver .

tr elli demek eşin iyi ki taburculuk planlanıyor. bir süre edi büdü gibi yan yana evde oturursunuz.
ilk günler zor gececek, her gecen gün azalmaya başlayacak ağrıların.
Allah dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…