Canim atilir ama yumusar diye dusunuyorum o kitirlik olmaz.kızlar elmalı kurabiye difrize atılır mı?
Sagol canimNice senelere cnm
tr_lelli
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ayalim-insallah.917065/page-154#post-49775414
Kızlar topiğin linkini ekledim. Belki başka gelmek isteyenlerde olur
katılıyorum sana canım.. işte ben bunu düşünemedim yani daha doğrusu jetonum geç düştü.. servise bindim öyle yolda gidince camdan dışarı bakar dalarsın düşünürsün ya o zaman aman dedim ben neden düşünemedim, kendime çok kızdım.. sabahtandır da kötü hissediyorum.. belki de çocuğum yok diye düşüncesizlik yapmışım.. bu da bana ders oldu..3.5 yaşında bir kız annesi olarak cevap vermek istedim canım. Mesela kızımla dışarıda gezerken, hiç tanımadığımız insanlar kızıma şeker, çikolata, kuruyemiş vs veriyorlar hem de bana hiç sormadan. Çocuğun kuruyemişlerden birine alerjisi olabilir. Çocuk şeker hastası olabilir veya benim gibi annesi mümkün mertebe abur cuburdan uzak tutmaya çalışıyor olabilir. Ben mesela karşımdakine belli etmesem de içimden kızıyorum. Ama çocuğu alerjik ya da hasta olan anneler bu tarz durumlarda çok zor durumda kalıyorlar. Çocuk yemek için ağlıyor, anne izin vermiyor vs.
Çocuğa birşey verilmek isteniyorsa, çocuğun duymayacağı bir biçimde önce anneye sorulmalı, anne müsade ederse verilmeli. Bir de çocuk yabancı insanlardan birşeyler almaya çalışıyor ki günümüz Türkiye'sinde son derece tehlikeli bir durum.
Sen cok iyi niyetle yapmissin ama cocuk herkesden almiyordur umarim.
Sizin vermeniz degilde herkesden alması sakıncalı.
Ben tanimadigim birine vermedim hic ama oglumun okulundan arkadaslarina veriyorum.
Sevdigim bi kiz var mesela annesiyle falanda gorusuyorum denk geldigimizde cebimdeki bozuklardan veriyorum.
Yada ogluma biskuvi falan koyunca birlikde yiyin diyorum.
Karsi komsumun torunlari var okadar alisiklarki beni goruce elime bakiyolar artik.
İlla ya cikolata ya kraker ya seker bisi veriyorum.
Ama taniyorum hepsini gorusuyoruz.
Bana alistiriyosun kapina dayancaklar diyolar hatta.
bu yeni nesil çok fenakızlar 7 yaşındaki çocuğa ne hediye alınır ya fikir verir misiniz? kıyafet hariç.
yeğenim olur kendisi. 5 yaşındaydı galiba. kıyafet almıştım. çok sinirlendi dedi ki "düğünümde de damat hediyesi atlet alırsınız artık"
hay allahım yaa mumya da nerden çıkmış:)) acaba kendin mi yapsan? paçavra bezlerle oyuncak bir bebeği sarmalasan olur mu ki ne dersin?bu yeni nesil çok fena
Bir tanıdığımızın 2 yaşında bir oğlu var. Ona bir kaç kere hediye almıştım. Şimdi ona kim hediye götürse ben aldım sanıyor
Yeni yeni mumyalara merak salmış. Geçenlerde beni arattırmış. Mumya almamı istiyor. Bir kaç gün aradım netten hiç bir yerde mumyalı birşey bulamadım.
Aileside bulamadığı için alamamış benden ümitli kuzum yaa. Konuştuk "Mumya bulamıyorum.Örümcek adam alayım dedim" dedim.
"Mumya bul al" diyor.
Ona bir tişört almışlar yazın.Üstünde mumya vardı. Bütün yaz onu giydi. Şimdide atlet olarak yine giyiyor.hay allahım yaa mumya da nerden çıkmış:)) acaba kendin mi yapsan? paçavra bezlerle oyuncak bir bebeği sarmalasan olur mu ki ne dersin?
Legolar o yaş grubunun çok hoşuna gidiyor. Tavsiye ediyorum. İnternet üzerinden de alabilirsin. Ben kızımın oyuncaklarını hep internetten alıyorum. Mucit panda ve oyuncakçı anne siteleri hem güvenilir hem de yaş gruplarına göre ayırıyorlar.kızlar 7 yaşındaki çocuğa ne hediye alınır ya fikir verir misiniz? kıyafet hariç.
yeğenim olur kendisi. 5 yaşındaydı galiba. kıyafet almıştım. çok sinirlendi dedi ki "düğünümde de damat hediyesi atlet alırsınız artık"
"çok kazanıyor" imajı, galiba yaşam tarzıyla alakalı. bizim için de böyle düşünüyorlar. oysa ki annem de, babam da memur. eşim de, ben de memuruz. sadece önceliklerimiz ve çoğunluğa göre hobilerimiz farklı. kazanana allah daha çok versin. kazanıyorsa da kendisine kazanıyor. başkasının parasının hesabını yapmak kimsenin haddine değil.Gelmese de olur diyebileceğim bi param Yok. Hem olsa da ben de bu tarz bir insana vermek istemem.
Aslında insanların benim çok para kazandığımı düşünmelerinden bıktım.
Geçen arkadaşlarla yemeğe gittik. Yemekte bir tanesi yemekleri ben ısmarlayacağım dedi. Kutlanması gereken birşey vardı onun açısından. Kasaya geldik. Cüzdanı arabada kalmış. Araba da avmnin otoparkında. Bana sen öder misin dedi. Kartla ödedim. 110 tl. Ben sana veririm dedi. Ama ben o paranın gelmeyeceğini biliyordum. 2 hafta oldu hala çıt Yok. Gelirse sürpriz olacak. Çünkü kendisi ben sonra veririm diyerek çok yemeğimi yemiştir benim.
bu da bir değişikmişBir örnek daha verecem,yine iş yerimden bir erkek arkadaşım 8 ay önce kk kullanmak istedi Tmm dedim 2500 tl üç taksit yaptı ödeme günümude biliyor üstelik kendi kk limitide var ben hiç istemedim ilk iki taksidi iki ay gecikmeli verdi sonra geldi bir ayakkabı da sipari vereyim gelecek ayla beraber öderim dedi 200 tl ona da Tmm dedim 4 ay geçti hergün yanimda para sayıyor ama al şu paranı demiyor bende bekliyorm daha o son taksidi ve ayakkabı parasını vermeden bir gün gelip 3000 kredi çekebilir misin kuzenim için her ay ben sana öderim dedi deli oldum hyr çekemem doğum iznine ayrilcam esime de demeden de cekemem dedim.bu kadar olur içimden dedim sen önce borcunu öde aylardir bekliyorm nasıl iyi niyetimi kullandı ama sinir oldum oldum iki hafta sonra da geri kalan borcunu ödedi bir daha asla para vermicem kimseye dedim bu olaydan sonra.
mornergis musmutlu yaşlara canım..
kızlar size birşey anlatmak istiyorum. dün sabah işe gitmek için çıkınca asansörde ufak bi çocuk vardı. üst katımda oturuyor. ben apartmandan kimseyi tanımıyorum hem bir yıldır o apartmandayım hem çalışıyorum sabah çıkıp akşam gelince kimseyle muhabbetim olmadı. neyse küçük bi erkek çocuk okula gidecekti. çok tatlıydı. günaydın dedim. kaçıncı sınıfa gidiyorsun 2b dedi. montumun cebinde bozukluklar vardı 1 tl verdim al harçlık olsun dedim. çocuk mutlu oldu tabi. kapıdan ayrıldık o okuluna ben servisime. neyse bu sabah yine asansöre bindim baktım üst kat çekti asansörü aa baktım yine bizim ufaklık. bindi. günaydın dedim adın neydi adım salih dedi. biraz kuruyemiş vardı elimde cebine koydum yine 1 tl vardı al harçlık olur dedim yine verdim. yavrum benim nasıl mutlu oldu. ama sonra servise binerken düşündüm ben ne yaptım dedim sonuçta tanımadığı biriyim acaba ailesinin tepkisi ne olur.. yanlış bi hareket yaptım diye düşündüm. sabahtan beri de aklımda.. sonuçta benim daha çocuğum yok.. ama anne o cocuğun annesi olsaydım tanımadığım biri oğluma para verse iki gün üst üste ( mebla önemli değil) çok kızabilirdim..inanın bunu bugün serviste düşündüm yani geç kaldım.. şimdi de vicdanım rahatsız oldu. benim yaptığım öyle bir anlık birşey çok sevdim çocuğu ve de çok tatlıydı.. ama bugün asansörde dedim ben de alt katınızda oturuyorum komşuyuz.. inaşşallah annesine söyler de kadın yanlış anlamaz.
bu aralarda özellikle erkek çocuklarında "dinazor" sevdası var. kuzenimin oğluna d.gününde dinazor aldım, çocuk mutluluktan öpülmedik yerimi bırakmadı.kızlar 7 yaşındaki çocuğa ne hediye alınır ya fikir verir misiniz? kıyafet hariç.
teşekkürler önerin için ama bizimki legolardan hevesini aldı, yüzüne bakmaz. internetten alışveriş yapamam çünkü k.kartı kullanmıyoruzLegolar o yaş grubunun çok hoşuna gidiyor. Tavsiye ediyorum. İnternet üzerinden de alabilirsin. Ben kızımın oyuncaklarını hep internetten alıyorum. Mucit panda ve oyuncakçı anne siteleri hem güvenilir hem de yaş gruplarına göre ayırıyorlar.
eveet yeğenim de dinazor manyağı:) bir sürü dinazoru var. hatta babam ona yürüyeninden bile aldı:)bu aralarda özellikle erkek çocuklarında "dinazor" sevdası var. kuzenimin oğluna d.gününde dinazor aldım, çocuk mutluluktan öpülmedik yerimi bırakmadı.annesini bir yokla bakalım, illa ki özel ilgi duyduğu bir şey vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?