- 16 Temmuz 2016
- 278
- 613
- 23
- 40
Yeriniz de olsam vermem o parayi iyi niyetinizi kullanıyorlar gibime geliyor benimde çok başıma geliyor kime borc versem o parayi gelmiyor artık istemiyorz ya onu bildiklerimden,üç yıl önce iş arkadaşıma 100 tl borç verdim geçen bana pekmez alındı 50 lira yerime ödemiş hemen geldi parasını istedi ve kendi üç yıldır o 100 lirayı vermedi gıcık oldum hemen verdim erkek kendisi insan biraz cekinir yani bir daha ona asla para vermem .istemediğimiz için mi böyle yapıyorlar anlamıyorum ki vermeyin yok deyin neden çocuğunuzun riskini başkası yesin.Günaydın kızlar
tr_lelli çok şükür canım. Ğnşallah daha da iyi olacaksınız. @mandaliina malesef bunu söyleyebileceğim biri değil. Benden yaş olarak çok büyük ve meslektaşım. Üstelik dün ki arkadaşın para istemesi olayı bunun yanında oldu. Bana nasihat verdi. Güvenmiyorsan borç verme filan dedi. O para gitti malesef.
Ben Esma çekiyorum. Bildiğim kadarıyla regl iken de çekiliyor
Merhaba kızlar
@amelia2 naşallah canım. Demek ki doğru yoldasın. Eşin de öğrenmeye başlamış.
Size birşey sormak istiyorum. Bundan yıllar önce arkadaşlarımız (evli bir çift ) için annemden 50 dolar almıştım. Borç. Arkadaşlarımız bunu ödemedi. Hatta o dönemde bizim düğümümğzd bile gelmediler. Sonra yeniden görülmeye başladık. O parayı ne yaptım. Anneme ne açıklama yaptım hatırlamıyorum.
Geçen ay erkek olan aradı beni. Bir kaç aydır işşizdi. Yeni iş kuruyormuş. 1000 tl istedi. Ben de malesef dedim.
Bugün yine aradı. Ben güya o zaman aybaşında yardımcı olayım demişim. Para istedi. Ben de bu ay arabaların vergisi filan vardı dedim.
Sonradan da sinir oldum. Sanki vermediğim için kendimi suçlu gibi hissettim. Açıklama yapma ihtiyacı hissettim.
Birisi sizden borç istediğinde siz ne yapıyorsunuz arkadaşlar.
Günaydın kızlar
bugün benim doğum günün
Mutlu yaşlar olsun canımsempatik_kiz esmalar ile ilgili topikte beni de etiketler misin?
Günaydın ,beni de etiketler misiniz o topige rica etsem.
Nice senelere cnmGünaydın kızlar
bugün benim doğum günün
sempatik_kiz esmalar ile ilgili topikte beni de etiketler misin?
3.5 yaşında bir kız annesi olarak cevap vermek istedim canım. Mesela kızımla dışarıda gezerken, hiç tanımadığımız insanlar kızıma şeker, çikolata, kuruyemiş vs veriyorlar hem de bana hiç sormadan. Çocuğun kuruyemişlerden birine alerjisi olabilir. Çocuk şeker hastası olabilir veya benim gibi annesi mümkün mertebe abur cuburdan uzak tutmaya çalışıyor olabilir. Ben mesela karşımdakine belli etmesem de içimden kızıyorum. Ama çocuğu alerjik ya da hasta olan anneler bu tarz durumlarda çok zor durumda kalıyorlar. Çocuk yemek için ağlıyor, anne izin vermiyor vs.mornergis musmutlu yaşlara canım..
kızlar size birşey anlatmak istiyorum. dün sabah işe gitmek için çıkınca asansörde ufak bi çocuk vardı. üst katımda oturuyor. ben apartmandan kimseyi tanımıyorum hem bir yıldır o apartmandayım hem çalışıyorum sabah çıkıp akşam gelince kimseyle muhabbetim olmadı. neyse küçük bi erkek çocuk okula gidecekti. çok tatlıydı. günaydın dedim. kaçıncı sınıfa gidiyorsun 2b dedi. montumun cebinde bozukluklar vardı 1 tl verdim al harçlık olsun dedim. çocuk mutlu oldu tabi. kapıdan ayrıldık o okuluna ben servisime. neyse bu sabah yine asansöre bindim baktım üst kat çekti asansörü aa baktım yine bizim ufaklık. bindi. günaydın dedim adın neydi adım salih dedi. biraz kuruyemiş vardı elimde cebine koydum yine 1 tl vardı al harçlık olur dedim yine verdim. yavrum benim nasıl mutlu oldu. ama sonra servise binerken düşündüm ben ne yaptım dedim sonuçta tanımadığı biriyim acaba ailesinin tepkisi ne olur.. yanlış bi hareket yaptım diye düşündüm. sabahtan beri de aklımda.. sonuçta benim daha çocuğum yok.. ama anne o cocuğun annesi olsaydım tanımadığım biri oğluma para verse iki gün üst üste ( mebla önemli değil) çok kızabilirdim..inanın bunu bugün serviste düşündüm yani geç kaldım.. şimdi de vicdanım rahatsız oldu. benim yaptığım öyle bir anlık birşey çok sevdim çocuğu ve de çok tatlıydı.. ama bugün asansörde dedim ben de alt katınızda oturuyorum komşuyuz.. inaşşallah annesine söyler de kadın yanlış anlamaz.
Sen cok iyi niyetle yapmissin ama cocuk herkesden almiyordur umarim.mornergis musmutlu yaşlara canım..
kızlar size birşey anlatmak istiyorum. dün sabah işe gitmek için çıkınca asansörde ufak bi çocuk vardı. üst katımda oturuyor. ben apartmandan kimseyi tanımıyorum hem bir yıldır o apartmandayım hem çalışıyorum sabah çıkıp akşam gelince kimseyle muhabbetim olmadı. neyse küçük bi erkek çocuk okula gidecekti. çok tatlıydı. günaydın dedim. kaçıncı sınıfa gidiyorsun 2b dedi. montumun cebinde bozukluklar vardı 1 tl verdim al harçlık olsun dedim. çocuk mutlu oldu tabi. kapıdan ayrıldık o okuluna ben servisime. neyse bu sabah yine asansöre bindim baktım üst kat çekti asansörü aa baktım yine bizim ufaklık. bindi. günaydın dedim adın neydi adım salih dedi. biraz kuruyemiş vardı elimde cebine koydum yine 1 tl vardı al harçlık olur dedim yine verdim. yavrum benim nasıl mutlu oldu. ama sonra servise binerken düşündüm ben ne yaptım dedim sonuçta tanımadığı biriyim acaba ailesinin tepkisi ne olur.. yanlış bi hareket yaptım diye düşündüm. sabahtan beri de aklımda.. sonuçta benim daha çocuğum yok.. ama anne o cocuğun annesi olsaydım tanımadığım biri oğluma para verse iki gün üst üste ( mebla önemli değil) çok kızabilirdim..inanın bunu bugün serviste düşündüm yani geç kaldım.. şimdi de vicdanım rahatsız oldu. benim yaptığım öyle bir anlık birşey çok sevdim çocuğu ve de çok tatlıydı.. ama bugün asansörde dedim ben de alt katınızda oturuyorum komşuyuz.. inaşşallah annesine söyler de kadın yanlış anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?