evet olabilir. belki çocuk annesine söylemiştir ve kadın huzursuz olmuştur. en azından durumu açıklar onu da belki rahatlatmış olurum. Allahım yaa ne kadar huzursuz etti bu durum beni. nasıl düşünemedim kendime çok kızıyorum.madem huzursuz oldun, bir kek yapıp üst kata çıkabilirsin. hem tanışmış olursun, hem de durumu izah edersin. kardeşime böyle biri ara ara harçlık vermiş( ama daha küçükken) , annemle babam çok kızmıştı. ortalık kötü, çocuk iyi insanla kötü insanı ayırt edemeyebilir.
Nice güzel yaşlara ,herşey gönlünce olur ınş:))Günaydın kızlar
bugün benim doğum günün
Cnm bence kendini yorma biraz daha bekle ,oğlunun psikolojisi nasıl peki annen ne güzel hep yanında Allah onu başından eksik etmesin kimseyi de annesiz bırakmasin.İyilessem bende kucuk teyzeme ve bi ablama hediye alicam
Teyzem mutfak esyasini cok seviyo kirmizi bir mutfagi var
Ablam dedigimde isini gucunu birakti gunlerce bizimle ilgilendi
Oglu okuyo bir miktar para yolladi esim
Ama cizme istiyodu bayadir cizme alicam ona
Bi disari cikabilim.
Bunlar onlarin bana yaptiklarinin hicbiseyi
Ama sevdikleri seyi alip mutlu etmek istiyorum onlari.
Haklarini odeyemem asla..
Makineye camasir attim.
Bulasiklari sandalyeye oturup makineye dizdim.
Evi supurmek istiyorum arkadasim gelicek bugun
Dinlene dinlene otura otura supurcem.
ne güzel öyle arkadaşa can kurban. yalnız senin de durumu farkedip ona yardımcı olman ayrıca çok güzel. çok incesin.Selam kızlar
Borç kişiye göre değişir
Yok dediğim arkadaşlarım da var, nolur vereyim diye yalvardığım arkadaşlarım da..
geçen bi arkadaşım sıkışıktı farkettim yalvardım yakardım zorla 200 lira borç verdim.. tam tahmin ettiğim gibi maaşının yattığı gün hesabıma geri gönderdi parayı.. o arkadasım istesin kendime 5 kuruş bırakmadan yollarım.
Bugün PTT gittim kiracımın bebeği olmuştu ona hediye yolladım umarım beğenirler
Bi arkadasım da ameliyat olacak ona da bişeyler yolladım..
ufak tefek şeyler ama ince şeyler bunlar..
sempatik_kiz sağol canım hemen bakıyorum o sayfaya mornergis mutlu yıllar mutlu yaşlar canım.. umarım hayatının en güzel yaşı olur..
canım sık görüştüğün çocuklu aileler yoksa, nerden bileceksin ki? önceden dedeler nineler çantalarında şeker ve çikolatayla gezer, yolda gördüğü çocuklara verirmiş. şimdi ne mümkün, insanlar tedirgin oluyor. toplum öyle yozlaşmış ki, güven duygusu yerle bir. tanışır ve durumu izah edersen, annesi eminim anlar. belki yakın komşuluk edebileceğin bir arkadaş edinirsin. fırsata çevir yanievet olabilir. belki çocuk annesine söylemiştir ve kadın huzursuz olmuştur. en azından durumu açıklar onu da belki rahatlatmış olurum. Allahım yaa ne kadar huzursuz etti bu durum beni. nasıl düşünemedim kendime çok kızıyorum.
iş bitirmek çok güzel bir duygu. olumsuz örneklere takılıp, yardımlaşma ve dayanışma gibi toplumsal değerlerimizden vaz geçmemek gerek. olumlu olumsuz yaşadığımız hiç bir şey sebepsiz değil, her şey bizim için birer tecrübe.Selam kızlar
Borç kişiye göre değişir
Yok dediğim arkadaşlarım da var, nolur vereyim diye yalvardığım arkadaşlarım da..
geçen bi arkadaşım sıkışıktı farkettim yalvardım yakardım zorla 200 lira borç verdim.. tam tahmin ettiğim gibi maaşının yattığı gün hesabıma geri gönderdi parayı.. o arkadasım istesin kendime 5 kuruş bırakmadan yollarım.
sempatik_kiz sağol canım hemen bakıyorum o sayfaya mornergis mutlu yıllar mutlu yaşlar canım.. umarım hayatının en güzel yaşı olur..
Kesinlikle..iş bitirmek çok güzel bir duygu. olumsuz örneklere takılıp, yardımlaşma ve dayanışma gibi toplumsal değerlerimizden vaz geçmemek gerek. olumlu olumsuz yaşadığımız hiç bir şey sebepsiz değil, her şey bizim için birer tecrübe.
Arkadaşım da bana aynısını yapardı eminim. Allah etrafımızdan böyle insanları eksik etmesin inşallah..ne güzel öyle arkadaşa can kurban. yalnız senin de durumu farkedip ona yardımcı olman ayrıca çok güzel. çok incesin.
Canım karAkter dergisi alabilirsinkızlar 7 yaşındaki çocuğa ne hediye alınır ya fikir verir misiniz? kıyafet hariç.
yeğenim olur kendisi. 5 yaşındaydı galiba. kıyafet almıştım. çok sinirlendi dedi ki "düğünümde de damat hediyesi atlet alırsınız artık"
Amin canim.Cnm bence kendini yorma biraz daha bekle ,oğlunun psikolojisi nasıl peki annen ne güzel hep yanında Allah onu başından eksik etmesin kimseyi de annesiz bırakmasin.
böyle duyarlı, hassas çocukları çok seviyorum.Amin canim.
Oglum normal gibi
Yani gunduz benimle aksam annem aliyo annemde kaliyor
Alisti galiba duruma bide baba ise basladi ya anladi iyi oldugumuzu
Bana bisey istiyormusun diye soruyor gelip.
sağol canım hikaye kitabı aldımCanım karAkter dergisi alabilirsin
Hikâye kitabı olabilir
Aminn canim aminnböyle duyarlı, hassas çocukları çok seviyorum.maşallah kuzuya allah sizi ona, onu size bağışlasın
Pampa araba alacam borc versene bana da hediye alsana bana daSelam kızlar
Borç kişiye göre değişir
sen istediğin arabayı yaz ben sana oyuncağını alırımPampa araba alacam borc versene bana da hediye alsana bana da
Lellim gel mandalinam bize hediye alcakmış
Hediye var dediler geldikPampa araba alacam borc versene bana da hediye alsana bana da
Lellim gel mandalinam bize hediye alcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?