Küçük Düşün Büyük Olsun!

evet olabilir. belki çocuk annesine söylemiştir ve kadın huzursuz olmuştur. en azından durumu açıklar onu da belki rahatlatmış olurum. Allahım yaa ne kadar huzursuz etti bu durum beni. nasıl düşünemedim kendime çok kızıyorum.

Selam kızlar
Borç kişiye göre değişir
Yok dediğim arkadaşlarım da var, nolur vereyim diye yalvardığım arkadaşlarım da..
geçen bi arkadaşım sıkışıktı farkettim yalvardım yakardım zorla 200 lira borç verdim.. tam tahmin ettiğim gibi maaşının yattığı gün hesabıma geri gönderdi parayı.. o arkadasım istesin kendime 5 kuruş bırakmadan yollarım.
Bugün PTT gittim kiracımın bebeği olmuştu ona hediye yolladım umarım beğenirler
Bi arkadasım da ameliyat olacak ona da bişeyler yolladım..
ufak tefek şeyler ama ince şeyler bunlar..
sempatik_kiz sağol canım hemen bakıyorum o sayfaya mornergis mutlu yıllar mutlu yaşlar canım.. umarım hayatının en güzel yaşı olur..

Cnm bence kendini yorma biraz daha bekle ,oğlunun psikolojisi nasıl peki annen ne güzel hep yanında Allah onu başından eksik etmesin kimseyi de annesiz bırakmasin.

ne güzel öyle arkadaşa can kurban. yalnız senin de durumu farkedip ona yardımcı olman ayrıca çok güzel. çok incesin.

canım sık görüştüğün çocuklu aileler yoksa, nerden bileceksin ki? önceden dedeler nineler çantalarında şeker ve çikolatayla gezer, yolda gördüğü çocuklara verirmiş. şimdi ne mümkün, insanlar tedirgin oluyor. toplum öyle yozlaşmış ki, güven duygusu yerle bir. tanışır ve durumu izah edersen, annesi eminim anlar. belki yakın komşuluk edebileceğin bir arkadaş edinirsin. fırsata çevir yani

iş bitirmek çok güzel bir duygu. olumsuz örneklere takılıp, yardımlaşma ve dayanışma gibi toplumsal değerlerimizden vaz geçmemek gerek. olumlu olumsuz yaşadığımız hiç bir şey sebepsiz değil, her şey bizim için birer tecrübe.

tr_lelli canım çok geçmiş olsun
Çok çabuk iyilesiyorsunuz masallah

mornergis doğum günün kutlu olsun nice yıllara

Borç konusunda konusmussunuz
Ben kredi kartim olsun kredi ödemem olsun her ay gününde ödedim
Borç hiç almadım
Ufak tefek arkadaşlarımdan alırsam da tam gününde verdim
Çünkü bana da aynısı yapılsa hiç hoşuma gitmez

Hâttâ işyerinde birgün bir arkadaşın doğum günü için kendiaramizdapara toplamıştır.
O arkadaş yanında olmadığı için benden istedi verdim
Sonra geri ödeme de yapmadı

Bir baska arkadaş için yine doğum günü pastası için para topladik.
Ben o gün dedim ki benimkini sen ver gülçin,geçen ay bende senin adına vermiştim dedim
Hiç pisman degilim çünkü bahsettiğim kişi aşırı cimri o kadar ki ssakizini bile hergün benim cantamdan alıyordu. Aramıza mesafe koydum
Artik borç falan istemiyor

Kesinlikle..
yardımlaşacak kötü gün dostlarımız olmadıktan sonra hayatın ne anlamı var.. önemli olan kötü niyetli insanlara fırsat vermemek..
Hepimiz kazık yiye yiye doğruyu yanlışı farkediyoruz işte

Canım karAkter dergisi alabilirsin
Hikâye kitabı olabilir

Cnm bence kendini yorma biraz daha bekle ,oğlunun psikolojisi nasıl peki annen ne güzel hep yanında Allah onu başından eksik etmesin kimseyi de annesiz bırakmasin.
Amin canim.
Oglum normal gibi
Yani gunduz benimle aksam annem aliyo annemde kaliyor
Alisti galiba duruma bide baba ise basladi ya anladi iyi oldugumuzu
Bana bisey istiyormusun diye soruyor gelip.

Amin canim.
Oglum normal gibi
Yani gunduz benimle aksam annem aliyo annemde kaliyor
Alisti galiba duruma bide baba ise basladi ya anladi iyi oldugumuzu
Bana bisey istiyormusun diye soruyor gelip.
böyle duyarlı, hassas çocukları çok seviyorum. maşallah kuzuya allah sizi ona, onu size bağışlasın

hanımlar kaç lira doğal gaz parası ödediniz topiğine girince aklıma geldi. ailemin evi yalıtımlı, ara kat bir daire. bu sene ben gittikçe ev soğuk, ısınmıyor sanki vs diyordum. annem de petekler cayır cayır ama bana da öyle geliyor deyince hemen tanıdığımız tesisatçıyı aradım. peteklerin normalde alttan 10 cm kadar ısınmaması normalmiş, ama bizimklerin 25-30 cm kadarı ısınmıyormuş. sebebi de dibine balçık birikmiş. adam tek tek petekleri aça kapaya yıkadı. içinden çıkan suyu görünce çok şaşırdım, gerçekten çamur aktı. sonra da peteklere termostadlı vana taktı. toplam 500 TL gibi tuttu. şimdi öyle güzel ısınıyorlar ki
bu ay 150 metrekare evin her odası gece gündüz yanıyor, 175 TL fatura geldi. bundan önceki ay çok soğuk olmamasına rağmen 210 TL gelmişti. yalıtım vs olduğu halde ısınma sıkıntınız varsa, kombinin bakımı da yapıldıysa, peteklere de bir baktırın

Pampa araba alacam borc versene bana da hediye alsana bana da
Lellim gel mandalinam bize hediye alcakmış

Borc mevzusu konuşulmuş
Arkadaşlarımdan borc isteyen olunca kişiye göre değişebilir cevabım vermek istemiyorsam bnmde yok derim
Ama vermek istedğim kişiyse son paramı veririm
Eşimle abisi arasında oluyor genelde biz veriyoruz geri ödedi şimdiye kadar
Eşim kim istese verir zaten
Bi komşu Bi akşam cocuk hasta hastaneye götürecem dedi 100tl istedi aradan zmn gecti yıne 50tl istedi eşim hep verdi
Ve hiç tanımıyorum kişiyi eşimle aynı iş yerinde ama samimi oldugu kişi değil
Niye verıyırsun dedim cocuk dıyo napıım dedi eşim ve yıl oldu belki daha verecek
Basımın gözümün sadakası olsun artık
Meblağ küçük
En son abisine verdik fazla tutar bakalım n zmn dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…