Küçük Düşün Büyük Olsun!

en ıyısı buydu sanırım evet

bırde sabırla işlemek gerekıyor yavas yavas derınden sessızce :)
sonucları buraya yazarsın artık
en iyisi alışverişi tek başıma yüklenmiyeyiyim. neme lazım erkek milleti yükü üzerinden atmaya pek bir mereklı olur. gireyim koluna ders verir gibi inceden inceye işliyeyim. ben çok market geziyorum, zannetmem gezmez. girelim alalım şurdan yeaa ne gerek var, hepsi aynı ürün değil mi der

evet evet hep boyleler demekkı. ben zorda kalmadıkca hala gondermıyorum ama ekmek yogurt kola gıbı seylerı aldırıyorum yuklu alışverıslerı bırlıkte yapıyoruz

evet evet hep boyleler demekkı. ben zorda kalmadıkca hala gondermıyorum ama ekmek yogurt kola gıbı seylerı aldırıyorum yuklu alışverıslerı bırlıkte yapıyoruz
hımmm işte burda ben yanlış yapmışım. işten dönerken hep kendim gider alırım. o da market gezmeyi sevmediği için oluyor. en yakın markete gidip almak istiyor. ama alışabilir, bu sefer sadece evde o kalmamış bu kalmamış demeye başlarsa çekemem

sende alıştır canım

Merhaba kızlar
Beth18 naşallah canım. Demek ki doğru yoldasın. Eşin de öğrenmeye başlamış.

Size birşey sormak istiyorum. Bundan yıllar önce arkadaşlarımız (evli bir çift ) için annemden 50 dolar almıştım. Borç. Arkadaşlarımız bunu ödemedi. Hatta o dönemde bizim düğümümğzd bile gelmediler. Sonra yeniden görülmeye başladık. O parayı ne yaptım. Anneme ne açıklama yaptım hatırlamıyorum.
Geçen ay erkek olan aradı beni. Bir kaç aydır işşizdi. Yeni iş kuruyormuş. 1000 tl istedi. Ben de malesef dedim.
Bugün yine aradı. Ben güya o zaman aybaşında yardımcı olayım demişim. Para istedi. Ben de bu ay arabaların vergisi filan vardı dedim.
Sonradan da sinir oldum. Sanki vermediğim için kendimi suçlu gibi hissettim. Açıklama yapma ihtiyacı hissettim.
Birisi sizden borç istediğinde siz ne yapıyorsunuz arkadaşlar.

M maviduvar1 aynen oyle oluyor
ben eger guvendıgım bırıyse verıyorum
guvenmıyorsam eşimle konusayım dıyorum ve hayır cevabını verıyorum

benim yüzüm çok yumuşakTI. bunu farkeden çok çok yakınlarım bir kaç kez suistimal etti. artık buna izin vermiyorum. bir kaç kez yüzümü kızartıp YOK dedim. sadece YOK. açıklama yapmadım. aynen senin durumun gibi, borcunu ödemeyenler istemişti. artık istemiyorlar. ama YOK demek kendimi kötü hissettiriyor. borcuna sadık olsunlar ne yapayım, başka bir yol bırakmadılar. borcuna sadık olana ise asla ikiletmem, varsa hemen veririm.

M maviduvar1 aynen oyle oluyor
ben eger guvendıgım bırıyse verıyorum
guvenmıyorsam eşimle konusayım dıyorum ve hayır cevabını verıyorum

Malesef güvendiğim insanlar değil. Ama görüştüğümüz kişiler. Geçen ay aradı. Bir de bu ay arayıp neden beni zor duruma sokuyor ki.
Ben de Yok derken bile utandım sıkıldım. Yerin dibine girdim sanki. Kendimi çok kötü hissettim.
Gerçekten var mı paramız. Aslında verip de ne zaman gelirse gelsin diyebileceğim bir para Yok. Az buz birikimde paramız var ama o da bizim için.

borcuna sadık olmayan birilerine vermek doğru değil. gelmese de olur denilen para verilir. öyle bir parayı da suistimal edene değil, sokaktan geçen garibana veriririm daha iyi.

Bnm de iş yerine yakın marketler var
Eşim de hiç sevmez market gezmeyi
Bi yerden alıp çıkalım ister
Onu gönderince hiç fiyata bakmaz
İlk basta Kipa'dan alıyorduk
Sonra toplu alışveriş için BİM'e A101'e gittik market gezmeye başladık ve fiyat farkını görünce cok sasırdı eşim
Şimdi ufak tefek seyleri ben alıyorum alınacak sey çoksa eşimle alıyorum ve BİM'e götürüyor direk zaten ama Hala var mı daha bitmedi mi diye söyleniyor ve her çıkışta kac poşet su kdr tuttu Kipa'da olsa diye başlıyo cümleler

borcuna sadık olmayan birilerine vermek doğru değil. gelmese de olur denilen para verilir. öyle bir parayı da suistimal edene değil, sokaktan geçen garibana veriririm daha iyi.
Gelmese de olur diyebileceğim bi param Yok. Hem olsa da ben de bu tarz bir insana vermek istemem.

Aslında insanların benim çok para kazandığımı düşünmelerinden bıktım.
Geçen arkadaşlarla yemeğe gittik. Yemekte bir tanesi yemekleri ben ısmarlayacağım dedi. Kutlanması gereken birşey vardı onun açısından. Kasaya geldik. Cüzdanı arabada kalmış. Araba da avmnin otoparkında. Bana sen öder misin dedi. Kartla ödedim. 110 tl. Ben sana veririm dedi. Ama ben o paranın gelmeyeceğini biliyordum. 2 hafta oldu hala çıt Yok. Gelirse sürpriz olacak. Çünkü kendisi ben sonra veririm diyerek çok yemeğimi yemiştir benim.

Çok büyük bi terbiyesixlik değil mi bu?
Ben olsam başka bi günde hadi şunu ısmarla bana der ona ödetirdim
Çok kazanıyo olabilirsin ama ona kazanmıyorsun sonuçta.. çocuğunun rızkını ona neden yediresin ki?
Yada para çekmeyi unutmuşum sen para verecektin bana bugün ver bari de bankaya gitmeyim deseniz?

İyi geceler kızlar
Bu ay kredi kartının asgarisini ödedim
Her ay aldığım 1 gram altın ve 20 doları almaya devam ettim..
aslında altını almayıp kartı tamamen ödemeliydim ama bi kere boşlarsam bidaha her ay altın almam..
Alışveriş konusunu da abarttım bu ara.. kartta limit olmasın daha iyi..
cüzdanıma 300 lira koydum
Hedef hiç karta bulaşmadan ayın 15ini getirebilmek
İnşallah becerebilirim

Kızlar kimler esma çekiyordu? Yazar mısınız bende okuyayım.. bide regl döneminde okunur mu?
Ben cekiyorum canım
Regl doneminde cekilmez saniyordum ama bir kac arkadasim cekilir dedi
Özellikle aksam,gece cok cekiyorum
İcimde cok ferahlıyor

sempatik_kiz benide etiketlermisin o topige

Gün aymasada bende rutin oldu bu saatlerde uyanmak.
Dün annem bana alisveris yapti fislerin hepsi cuzdaninda nereden ne aldim dedi.
Anne soran mi var sana diye sitem ettim.
Listemdekileri almis sagolsun.

Dün karakola gittik ifade icin fakat bizim olya bakan polis yokmus
Bugun gidicez
Yarinda mr icin dr. Gidicez.
Dun esim gogus cerrahisine gitti
Cigerlerde sıkıntı yokmus.
Sonrada gec oldu dedi ise gitmedi
Arkadasim aradi gelcekti o da esim evde diye gelmedi
Bugun gelecek.

Esim neguzel disari cikiyo ben cikamiyorum.
Boyun olunca sıkıntılı sagi solu önumu kontrol edemiyorum.

Market,magza aktuellerine bakiyorum ancak evde.
Anneme cikiyorum biraz orasi biraz burası öyle zaman geciyor.

Günaydın kızlar
tr_lelli çok şükür canım. Ğnşallah daha da iyi olacaksınız. k a h v e malesef bunu söyleyebileceğim biri değil. Benden yaş olarak çok büyük ve meslektaşım. Üstelik dün ki arkadaşın para istemesi olayı bunun yanında oldu. Bana nasihat verdi. Güvenmiyorsan borç verme filan dedi. O para gitti malesef.
Ben Esma çekiyorum. Bildiğim kadarıyla regl iken de çekiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…