cepten mi giriyorsun? şu sayfa numaraları arasındaki ok işaretine bas. numara ilerliyor. ordan sayfa seçebilirsinkılzar bırsey daha sormak ıstıyorum sıze
kk.da herhangı bır forumdaki konuda sayfaları ılerletmenın kolay bır yolu var mı?
umarım dogru anlatmaısımdır
Canım ya nekadar ince dusuncelisinsağol canım 5 ocakta burdaydı. yazmak istemedim lelli'nin durumu olmuştu çünkü, allah bidaha göstermesin.
yok pc.den gırıyorum ama benım dedıgım 150 sayfa ılerı gıtmek ıstıyorum mesala dırek yazamıyor muyum acaba sanki bı kez oyle bı sey yapmıstım ama sonra bulamadımcepten mi giriyorsun? şu sayfa numaraları arasındaki ok işaretine bas. numara ilerliyor. ordan sayfa seçebilirsin
Canım ben iç anadoludayımbugün sömestr tatılıne gırıyoruztum ogretmenlere ıyı tatıller...
k a h v e kıyafet konusunda benım az ve ozdür. cok fazla esyayı sevmıyorum. lacıvert kumaş pantolona ıhtıyacım var ama şimdilik olanlarla ıdare edıyorum... bekleyebılır yanı
bırde canım senın ev kırada degıl mı? kırası buyuk bır kısmını karsılıyodur kredının.
bende oyle ılerde yatırımlık almak ıstıyorum senın nerdeydı? bırde yakın mı sıze yanı bulundugun ılden mı aldın? acıklamakta sakınca yoksa tabı
Babam mükemmel bi insandır onlara az bile..cok hayırlı bır evlatsın canım Allah senın de gonlune gore versınk a h v e
demek ıstedıgım hanı uzak ya nasıl karar verdınız? bırde sanırım tanıdık flan yok dırek gıdıp aldınız
bırde hemen kıracı bulmanı cok ıyı olmuş nasıl yaptınız bır emlakcıyla falan mı anlaştınız?
cok cok ıyı yapmıssın canım Allah gonlune gore verıyor bakBabam mükemmel bi insandır onlara az bile..
Aslında bi çok sehirden baktık Bursa/Gemlik Antalya/Alanya aydın/Didim.. sonra neden ve nasıl bilmiyorum Didim'e odaklandık.. babam bi kere gitti beğendi orayı ama borçtan korktuğu için eli boş döndü :) 2. Sefer gittiğinde bende gittim yanında.. öncesinde çok fazla emlakçı ile iletişime geçmiştik.. yazlık yerler malesef dolandırıcı kaynıyor.. bide herkes yardımcı olmaya çalışıyor meğer her yardım eden hatta yol gösteren bile komisyon ekliyormuş üzerine.. evlerin fiyatı yüksekti hatta oteldeki bi kadın benim elimdeki peşinatla dalga geçmişti.. çok zoruma gitmişti o gün.. bi evi almaya niyetlendik pazarlık yaptık fln emlakçı sonradan ön cephe değil de arka cepheyi satacağını söyledi.. ön cephe ne kadar güzelse arka da o kadar kötüydü. İçim de huzursuzdu Zaten bi gözüm korkmuştu nedense. Evin iskanı fln da yoktu.. bizim için yıkım oldu ve vazgeçtik. tam ertesi gün dönelim dediğimiz an bi emlakçı aradı, ben daha önceden aramışım onu eline bi ev düşmüş göstermek istedi.. iyi dedik gittik baktık beğenmedik, beğendiğimize gücümüz yetmedi.. sonra tam çantalarımızı topladığımız gün eline 2 tane ev düşmüş ikisi de 125 bin.. bizim 100binin üzerine çıkmaya niyetimiz yok.. evlerin biri 5 yıllıktı biri sıfırdı.. sıfır ev düşmez dedik diğerine pazarlık yaptık 115den aşağı inmedi.. babama dedim çok beğendiysen boşver bi kaç yıl fazla öderim dedim ama ikna olmadı.. sonra gitmemize bi kaç saat kala sıfır evin sahibi ile pazarlık yaptık.. ve herşey yolunda gitti.. adam sıkışıkmış.. bide Benim yaşlarımda kızı varmış o aklına geldi.. 125 binlik eve emlakçı komisyonu+tapu masrafı+ev 103 bine anlaştık.. yetmedi emlakçı otele para vermeyin dedi bizi trilyonluk villasına götürdü 10 gün orda misafir etti.. ev sahildeydi muhteşemdi :) babamla iyice arkadaş oldular biz her gün emlakçıya gittik ben onlara kahve yaptım onlar bize yemek ısmarladı vs derken babamla kardeş gibi oldular.. hatta boş vakitlerinde bize Didim'i çevresini gezdirdi.. kısacası o emlakçı bizim şansımızdı.. çok tuhaf tesadüflerle aldık :) nasip böyle bişey demekki
Emlakçı abi de sağolsun 15-20 gün içinde kiracı buldu.. kiracıyla bu yaz oraya tatile gittiğimizde tanıştık.. çok iyi çok temiz Yen'i evli bi çift.. hatta gecen bebeği oldu annem onlara yelek patik ördü yolladık :) aslında günlük kiraya verip daha çok kazanabilirdik yazın günlük 100 lira kazandırır dediler ama ben garantici insanım.. bide eve zarar verilsin istemedim..
İnşallah bahçesinde salıncak kurabileceğin, bebeğini kumda oynatabileceğin bi evin olur bahçesinden bize yazarsın :) cumanın hürmetine Rabbim duysun sesimizi.. bazen kötü şeyler oluyor sonrasında daha güzel şeyler geliyor.. ben nişana bi gün kala ayrıldım.. nişanda babam bana taksın diye aldığım bilezikleri sattım görmemek için.. sonra onunla ev nasip oldu..cok cok ıyı yapmıssın canım Allah gonlune gore verıyor bak
masallah. benım ıcın suanlık zor da ılerısı ıcın hayaller kuruyorum nasıl olsa hayaller bedeva :)
cocuk işlerim ve bı kac saglık problemımı halledersem düşünüyorum neden olmasın dıye inşallah olur benımde guzel bır yazlık yada kıraya verebılecegım bır ev
ah canım bılmıyordum bunu. ama karsına belkı cok daha ıyı bırı cıkacak ve ömrunun sonuna kadar mutlu olacaksın. her şerde bır hayır vardır. cumanın yuzu suyu hurmetıne Allah içimizden gecen tum duaları kabul etsın ınsallah canım herkesın.İnşallah bahçesinde salıncak kurabileceğin, bebeğini kumda oynatabileceğin bi evin olur bahçesinden bize yazarsın :) cumanın hürmetine Rabbim duysun sesimizi.. bazen kötü şeyler oluyor sonrasında daha güzel şeyler geliyor.. ben nişana bi gün kala ayrıldım.. nişanda babam bana taksın diye aldığım bilezikleri sattım görmemek için.. sonra onunla ev nasip oldu..
Emin'im senin de sağlık sorunların bittiğinde güzellikler ardarda gelecek..
Amin hepimizin inşallah :)ah canım bılmıyordum bunu. ama karsına belkı cok daha ıyı bırı cıkacak ve ömrunun sonuna kadar mutlu olacaksın. her şerde bır hayır vardır. cumanın yuzu suyu hurmetıne Allah içimizden gecen tum duaları kabul etsın ınsallah canım herkesın.
Utandımk a h v e maşallah canım. Nasıl hayırlı bir evlatsın. Takdir ettim seni.
Bugün 2 gr altın ve 100 Euro aldım. 375 tl de birikime attım.
duru, arı, engin gönüllü yurdum insanı.selam canım.. aslında düşünemememin sebebi köyde büyümem. hala annem babamlar köyde. annemin cebinde hep bozukluklar şekerler veya kuruyemişler vardır. ara ara çocuklara verir. köyde de herkes birbirini tanır yani kimsenin aklına farklı birşey gelmez. sanırım o sebeble ben rahat davrandım. e çocuğumda henüz yok. bunlar sebeb olmuş olabilir. ama artık yapmam. bugün de uğrarım komşuya kapıdan durumu izah ederim.
Gerçekten takdir edilesi bir davranış. Ne evlatlar var hiç birşey yapmıyor ailelerine. Gönlün çok güzel senin. MaşallahUtandımonlar bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum.. ailem zor okuttu beni.. üstümdeki hakkının binde birini ödeyebiliyorsam ne mutlu bana..
Bende altın ve döviz almaya devam ediyorum her ay.. iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum.. bereketli olsun paracıkların.. hangi bankayı kullanıyorsun? Ziraatte altının ortalamasını fln görünmüyo da
teşekkürler canımduru, arı, engin gönüllü yurdum insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?