Küçük Düşün Büyük Olsun!

amin. ne guzel kavustunuz... bızde ayrılacaz 15 gun babamın yanına gıdıcem tatılde. eşim yalnız kalacak
neyse olsun artık napalım

mavimli @Am I Mad nerelerdesınz kızlar hu huuuu
canım ya buralardayım sadece moralim çok bozuk tansiyonum yükseldi idrarda protein çıktı çok tehlikeliymiş gebelikte.

canım ya buralardayım sadece moralim çok bozuk tansiyonum yükseldi idrarda protein çıktı çok tehlikeliymiş gebelikte.
Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım.. geçecek inşallah hepsi iyi düşün etkilenmesinler

Son 6 ayda aldığım dolar ve altından 600 lira kar ederek sattım bugün.. hepsini bi arkadaşım sıkışmış ona borç verdim.. umarım işleri biran önce düzelir.. çoluk çocuğu var minnacık..
Şuan maddi olarak sıfırım.. ay başında dolar/altın alımına son gaz devam edicem.. Mart'a kadar dişimi sıkarsam ödül olarak kendime yazlık bişeyler alıcam :)

Faiz orani kaç zelalke

sizi tebrik ederim. Bize en yakinlarimizdan biri dolar ve altin olarak verdi. Dokuz ayda bin tl fark etti. Ve tl olarak ihtiyacimizi soyledigimizde kendi teklif etmisti. Itiraz edemedik. O kdr pismanimki bankadan kredi almadigima. Dugunume on bes gun kala da tl soyledik brz daha uzak biri tl verdi, parasi dovizdi biliyorduk. Alti ay dedik bir senedede olur siz ne zmn uygunsanizda olur dedi. Kazanciniz 600 tl bildiginiz, manevi kismi paha bicilemez..

canım benım inşallah bı sıkıntı olmaz. Allah hayırlısıyla bebeklerını kucagına aldıgın gunlerı gostersın ınsallah

Yanlış anlaşıldım
Bi miktar altın ve dolar bozdurup verdim
Bi miktar da nakit verdim
Bankada olduğu için satıp havale ettim, o da bana sattığım kadar dolar ve altın parası verecek..
Altın ve nakit çok önemli değil de dolarları annemin umresi için biriktiriyorum, annecim de her ay 10-20 dolar biriktirip umre hayali kuruyor kıyıp da bozduramam onları Zaten arkadaşım da ne gönderdiysen aynı şekilde veririm dedi.. şüphem de Yok.. inşallah dolar çıkmasın da o da zarar etmesin..
sizin için de çok üzüldüm Ama malesef bu işler böyle oluyor.. 2 yıl önce kredi çekip dolar alsaydık şimdi ikiye katlardı ama bilinmiyor İşte..
en azından faiz vermediniz böyle düşünün olan olmuş artık

Ben tam anlayamadim. Ama benim kirildigim noktayi anlatayim. Bizim uc binliraya ihtiyacimiz vardi, aramizda konusurken teklif geldi. Ama elden bize ulasan para bin dolardi. Su an tam 800 lira fark etti. Evet iyilik evet isimizi gordu evet faize bulasmadik. Ama ben o ayni durumda olsa hic boyle bsy yapmazdim
Farkli bir yakinim ise kan bagim daha uzak ama cok sevdigim biri direk dort binlira dedik, lafini bile acmadi. Parasini tlde tutmadigini biliyoruz. Ustelik kari koca birikimleri ve asla odemede acele etmememizi soylediler, ama biz daha fazla uzatmadan soyledigimiz tarihte verecegiz.
Ilk ornekte ise durum biraz daha farkli kocadan kacirilarak biriken hep ona yok diye aglayan defalarca para biriktiren ve nasil biriktirdigini asla anlamadiimiz biri.

Sizin diyalogunuzu yakiniligniz bilemem.. ayni miktar dolar ve altin olarakmi konustunuz acikca konusulduktan sonra ben bi sakinca goremiyorum. Zar zor biriktirdiginiz para ile yardmci oldunuz. Benim kirginligim olunca msji gorunce yaziverdim

Canım ben seni anlıyorum ama şu şekilde düşün
O kişi parasını dolarda tutmak istiyordur nasıl biriktirdiği nasıl yaptığı bizi ilgilendirmez
Sonra size bozdurup verse siz ödediğinizde o parayla bin doları yerine 800 dolar alabilir.. eee hem borç ver iş gör hem durduk yere 200 dolardan ol.. bu da hoş olmaz ve hak olmaz bence..
belki ben yanlış düşünüyorumdur.. şuan haksızlık mı yaptım arkadaşıma diye benim de kafam karıştı
Arkadaşım bana ne kadar param olduğunu sordu bende x gram altın, x dolar, x bin lira yarar mı işine dedim yarar dedi.. ne kadar ne bozdurduysan öderim dedi.. dolar çok çıkarsa arkadaşım adına üzülürüm tabi ama annemin umre parası durduk yere eksilirse bu da hoş olmaz..
Yanlış düşünüyorsam düzeltin lütfen

Daha acı bi tecrübem aklıma geldi
Çooook çoook yakınımdan borç istedim o da o ara altın almış ve altın düşmüş.. veririm ama altını aldığım yüksek fiyattan veririm sana demişti..
zararını benimle kapatmaya çalıştı.. üstelik çok yakınım bu benim.. şuan trilyonum olsa o kişiye verecek tek bir liram yok..

Borç alacak verecek konusu konuşulmuş. Bende bir zaman birine altınım vardı onu verdim hiç acelesi yok elin ne zaman rahatlarsa o vakit öde dedim. Ödeyeceği zaman benim yanıma geldi benimse kredi borcum vardı kuyumcuya gidelim alalım dedi. Bende altın alma bana parayı ver dedim kredimi kapattım karşılıklı helalleşip ayrıldık. Benim görüşüm Bu karşılıklı anlaşma Kimse diğeri için zarara uğramasın.

Günaydın kızlar
mavimli inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz Canım. Kendini üzmemeye çalış.
Tansiyon durumun ne peki. Ölçüm yapıldı mı
k a h v e senşn yaptığında vicdan yapılacak birşey Yok canım. Gönlün rahat olsun. Sen de sonuçta emek emek koymuşsun olarak kenara. Neden zarar edesin ki.

ii yapmıssın.
bende kış alışverişine son verdim.
tatil ve yaz için alışveriş yaparsam yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…