Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım.. geçecek inşallah hepsi iyi düşün etkilenmesinlercanım ya buralardayım sadece moralim çok bozuk tansiyonum yükseldi idrarda protein çıktıçok tehlikeliymiş gebelikte.
günaydın kızlar.. ev için dün 2000 kapora verdik. bugün kredi başvuru olayları olacak.. rabbime çok şükür.. bu arada ev 125 bin demiştim yaa sağolsunlar 121.500 tl ye düştüler pazarlık sonucu. planlarımız yine aynı 60 bin kredi çekecez. arabamızı satışa çıkardık o da min 38 bine gider. iki bilezik de 8 bin eder. babamlardan borç aldığımız dolarları bozdursak 26 bin de o eder. toplam kredi ile beraber 132 bin. 10 bin kadar paramız kalacak bi kısmı tapu masrafına gidecek olursa en kötü ihtimak 5 bin elimizde kalır. artık ürtüne birikim yapıp ufak bi arac alırız bi kaç ay sonra inşallah.
krediyi de 8 seneye çekmeyi düşünüyoruz ayda 930 tl ödeyecek şekilde..
Son 6 ayda aldığım dolar ve altından 600 lira kar ederek sattım bugün.. hepsini bi arkadaşım sıkışmış ona borç verdim.. umarım işleri biran önce düzelir.. çoluk çocuğu var minnacık..
Şuan maddi olarak sıfırım.. ay başında dolar/altın alımına son gaz devam edicem.. Mart'a kadar dişimi sıkarsam ödül olarak kendime yazlık bişeyler alıcam :)
canım benım inşallah bı sıkıntı olmaz. Allah hayırlısıyla bebeklerını kucagına aldıgın gunlerı gostersın ınsallahcanım ya buralardayım sadece moralim çok bozuk tansiyonum yükseldi idrarda protein çıktıçok tehlikeliymiş gebelikte.
Yanlış anlaşıldımsizi tebrik ederim. Bize en yakinlarimizdan biri dolar ve altin olarak verdi. Dokuz ayda bin tl fark etti. Ve tl olarak ihtiyacimizi soyledigimizde kendi teklif etmisti. Itiraz edemedik. O kdr pismanimki bankadan kredi almadigima. Dugunume on bes gun kala da tl soyledik brz daha uzak biri tl verdi, parasi dovizdi biliyorduk. Alti ay dedik bir senedede olur siz ne zmn uygunsanizda olur dedi. Kazanciniz 600 tl bildiginiz, manevi kismi paha bicilemez..
Yanlış anlaşıldım
Bi miktar altın ve dolar bozdurup verdim
Bi miktar da nakit verdim
Bankada olduğu için satıp havale ettim, o da bana sattığım kadar dolar ve altın parası verecek..
Altın ve nakit çok önemli değil de dolarları annemin umresi için biriktiriyorum, annecim de her ay 10-20 dolar biriktirip umre hayali kuruyor kıyıp da bozduramam onlarıZaten arkadaşım da ne gönderdiysen aynı şekilde veririm dedi.. şüphem de Yok.. inşallah dolar çıkmasın da o da zarar etmesin..
sizin için de çok üzüldüm Ama malesef bu işler böyle oluyor.. 2 yıl önce kredi çekip dolar alsaydık şimdi ikiye katlardı ama bilinmiyor İşte..
en azından faiz vermediniz böyle düşünün olan olmuş artık
Canım ben seni anlıyorum ama şu şekilde düşünBen tam anlayamadim. Ama benim kirildigim noktayi anlatayim. Bizim uc binliraya ihtiyacimiz vardi, aramizda konusurken teklif geldi. Ama elden bize ulasan para bin dolardi. Su an tam 800 lira fark etti. Evet iyilik evet isimizi gordu evet faize bulasmadik. Ama ben o ayni durumda olsa hic boyle bsy yapmazdim
Farkli bir yakinim ise kan bagim daha uzak ama cok sevdigim biri direk dort binlira dedik, lafini bile acmadi. Parasini tlde tutmadigini biliyoruz. Ustelik kari koca birikimleri ve asla odemede acele etmememizi soylediler, ama biz daha fazla uzatmadan soyledigimiz tarihte verecegiz.
Ilk ornekte ise durum biraz daha farkli kocadan kacirilarak biriken hep ona yok diye aglayan defalarca para biriktiren ve nasil biriktirdigini asla anlamadiimiz biri.
Sizin diyalogunuzu yakiniligniz bilemem.. ayni miktar dolar ve altin olarakmi konustunuz acikca konusulduktan sonra ben bi sakinca goremiyorum. Zar zor biriktirdiginiz para ile yardmci oldunuz. Benim kirginligim olunca msji gorunce yaziverdim
Daha acı bi tecrübem aklıma geldiBen tam anlayamadim. Ama benim kirildigim noktayi anlatayim. Bizim uc binliraya ihtiyacimiz vardi, aramizda konusurken teklif geldi. Ama elden bize ulasan para bin dolardi. Su an tam 800 lira fark etti. Evet iyilik evet isimizi gordu evet faize bulasmadik. Ama ben o ayni durumda olsa hic boyle bsy yapmazdim
Farkli bir yakinim ise kan bagim daha uzak ama cok sevdigim biri direk dort binlira dedik, lafini bile acmadi. Parasini tlde tutmadigini biliyoruz. Ustelik kari koca birikimleri ve asla odemede acele etmememizi soylediler, ama biz daha fazla uzatmadan soyledigimiz tarihte verecegiz.
Ilk ornekte ise durum biraz daha farkli kocadan kacirilarak biriken hep ona yok diye aglayan defalarca para biriktiren ve nasil biriktirdigini asla anlamadiimiz biri.
Sizin diyalogunuzu yakiniligniz bilemem.. ayni miktar dolar ve altin olarakmi konustunuz acikca konusulduktan sonra ben bi sakinca goremiyorum. Zar zor biriktirdiginiz para ile yardmci oldunuz. Benim kirginligim olunca msji gorunce yaziverdim
Amin canım inşallah. Sağolasın. Tedbiri elden bırakmamak lazım.canım benım inşallah bı sıkıntı olmaz. Allah hayırlısıyla bebeklerını kucagına aldıgın gunlerı gostersın ınsallah
Amin canım. Önce oturup ağladım sonra kendime kızdımAllah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım.. geçecek inşallah hepsi iyi düşün etkilenmesinler
Son 6 ayda aldığım dolar ve altından 600 lira kar ederek sattım bugün.. hepsini bi arkadaşım sıkışmış ona borç verdim.. umarım işleri biran önce düzelir.. çoluk çocuğu var minnacık..
Şuan maddi olarak sıfırım.. ay başında dolar/altın alımına son gaz devam edicem.. Mart'a kadar dişimi sıkarsam ödül olarak kendime yazlık bişeyler alıcam :)
canım daha kredi başvurusu yapılmadı. pazartesi ekspertiz eve bakacak. onay verilirse 0,89 faizle 8 yıllık 60 bin çekeceğiz inşallah.Faiz orani kaçzelalke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?