Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar tam ziynet kaç oldu bakmaya korkuyorum bebişler için alacağım aylık birikim için.

mavimli geçmiş olsun tek dr takılı kalma baska yerlerede git

bende hamileyken neler cektim
suyun fazla dediler
bebekte kist gördüler
tetenozdan ateşlendim.
ama sağlıkla doğdu bebeğim.

mavimli geçmiş olsun tek dr takılı kalma baska yerlerede git

bende hamileyken neler cektim
suyun fazla dediler
bebekte kist gördüler
tetenozdan ateşlendim.
ama sağlıkla doğdu bebeğim.

Tansiyon ihmal etme olur mu? Çok önemli.
Tekrar geçmiş olsun

Sağolun kızlar. Hamilelik böyle bişey hergün başka atraksiyon. Allah sonunu hayır etsin.

canım daha kredi başvurusu yapılmadı. pazartesi ekspertiz eve bakacak. onay verilirse 0,89 faizle 8 yıllık 60 bin çekeceğiz inşallah.

gardırop konusu konuşulmus ilgi alanım :)
Malesef 5 adet pantolon olsun
10 adet kazak olsun olmuyo yapamadım ben
Ama en cok ne giymeyi seviyorsam onları alıyorum

en son aldığımı sürekli giymeye çalısırım.
çünkü modası geçmeden giymek daha ii oluyor.
diğerleri yedek olarak bekliyor.

ayakkabı öyle çok almam yılda 1-2 kez
bir botla 2 kış geçirdiğimi bilirim en sonunda yırtılmıştıda kurtulmuştu benden :)

Tecrübe ettiğim son birşey var bebekli biriyseniz üstünüz sürekli batıyor.
Giyecek pantolon kalmadı tayla k.... donuyor şuan :)

Kıyafet konusunda ben birşey demiyorum. Artık almasam da hala heryer dopdolu. Gardırobum bu kadar dolu olunca sanki ruhum da dolu ve karmakarışık. Çok kıyafet insanı mutlu eden birşey de değilmiş yani.

sempatik_kiz ben altının 140 ın altına, Euro'nun da 4 ün altına ineğini pek sanmıyorum artık. Sanırım bu durumu kabul etmek gerekiyor.

Bende aynı şekilde düşünüyorum. 127 seviyelerine indi ve bir anda tavan yaptı. Geçtiğimiz aylardada 115'e inip sonra inanılmaz hızla yükselmişti. Düşsün diye bekledik. Ama düşmedi. Aynı durumun tekrar edeceğine inanıyorum.

gunaydınlar
işe geldım beklıyorum ogleye dogru cıkarım sanırım

kızlar eşim cok oksuruyo ne yapabılırım
ballı, yumurtalı sut ıcırıyorum ama gecmıyo zencefıl gordum her yerde ondan mı alsam napsam o oksurdukce benım ıcım parcalanıyo

Bal zencefil yap cnm
Adaçayı da iyi gelir Boğaz'da agrı varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…