Sağolasın canım.mavimli çok geçmiş olsun canım benim.
Tansiyon ihmal etme olur mu? Çok önemli.M maviduvar1 canım dün doktorda 13/9 du canım neyseki akşam düştü. Hergün kontrol etmem gerekiyor. İnşallah yükselmez bir daha.
mavimli geçmiş olsun tek dr takılı kalma baska yerlerede git
bende hamileyken neler cektim
suyun fazla dediler
bebekte kist gördüler
tetenozdan ateşlendim.
ama sağlıkla doğdu bebeğim.
Tansiyon ihmal etme olur mu? Çok önemli.
Tekrar geçmiş olsun
canım daha kredi başvurusu yapılmadı. pazartesi ekspertiz eve bakacak. onay verilirse 0,89 faizle 8 yıllık 60 bin çekeceğiz inşallah.
Bende aynı şekilde düşünüyorum. 127 seviyelerine indi ve bir anda tavan yaptı. Geçtiğimiz aylardada 115'e inip sonra inanılmaz hızla yükselmişti. Düşsün diye bekledik. Ama düşmedi. Aynı durumun tekrar edeceğine inanıyorum.Kıyafet konusunda ben birşey demiyorum. Artık almasam da hala heryer dopdolu. Gardırobum bu kadar dolu olunca sanki ruhum da dolu ve karmakarışık. Çok kıyafet insanı mutlu eden birşey de değilmiş yani.
sempatik_kiz ben altının 140 ın altına, Euro'nun da 4 ün altına ineğini pek sanmıyorum artık. Sanırım bu durumu kabul etmek gerekiyor.
Anin canım inşallah.mavimli canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla doğarlar
Çok geçmiş olsun cnm,canını sıkma ins düzelir bebislerde sağlıklı bir şekilde dogar.canım ya buralardayım sadece moralim çok bozuk tansiyonum yükseldi idrarda protein çıktıçok tehlikeliymiş gebelikte.
Bugün daha iyiyim canım, amin sağolasın.Çok geçmiş olsun cnm,canını sıkma ins düzelir bebislerde sağlıklı bir şekilde dogar.
Bal zencefil yap cnmgunaydınlar
işe geldım beklıyorum ogleye dogru cıkarım sanırım
kızlar eşim cok oksuruyo ne yapabılırım
ballı, yumurtalı sut ıcırıyorum ama gecmıyo zencefıl gordum her yerde ondan mı alsam napsam o oksurdukce benım ıcım parcalanıyo
Bal turpta iyi geliyor dıyorlar turpun içinden bal süzülüp çıkacak amaBal zencefil yap cnm
Adaçayı da iyi gelir Boğaz'da agrı varsa
Cok gezme pampaGünaydın kızlar
Dün toplamda 34 lira harcadım..
Bugün yine Tüm gün dışarda olucam umarım çok harcamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?