Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu ay ipin ucu kaçtı.
Eve dask yapıldı bugün. 255 tl.
Benim arabanın bakımı vardı. 380 tl. Ama arabayı alırken kampanya vardı. Bize 350 tl hediye çeki vermişlerdi.
Arabanın vergisi 754 tl.
Kendime ufak tefek şeyler aldım.
Beklediğim bazı paralar var.
Yazdığım bi Raporun parası 250 tl
Sınav ücreti 105 tl
Sınav ücreti 100 tl
Bir de maaş farkı yatacak. Eşime de yatacak.
Eşime de sınav ücreti yatacak 280 tl. Bu paraları bir aksilik olmazda birikime atmak istiyoruz. Nasip bakalım

ipin ucu kaçtı deyince ben de lüzumsuz harcamalar oldu diye düşünmüştüm. söylediklerinin hepsi olmazsa olmazlar. allah kesenize bereket versin.

ipin ucu kaçtı deyince ben de lüzumsuz harcamalar oldu diye düşünmüştüm. söylediklerinin hepsi olmazsa olmazlar. allah kesenize bereket versin.
Yani artık ben takip edemiyorum
Her yıl Ocak ayında böyle hepsi üstüste geliyor.
Amin inşallah

günaydın
ya bu amerika işi sürüncemede hala. adam çalışma şartlarını yazıp göndermiş. eşimin sigortası olacak ama benim sigortayı biz elden yatıracakmışız, 500 dolar. ev kirası da bize ait, 500 dolar. bide yıllık maaş vergisi var, aylık yaklaşık 400 dolar. daha bunun mutfak masrafı var..
adama dedik ya maaşı arttırın yada ev kiramızı karşılayın. hala cvp gelmedi bekliyoruz. biran önce belli olsa da burdaki işleri ona göre ayarlasak

Aslen Kozan ilçesinden im burada Seyhan ilçesi pınar mah.oturuyorum.Sizdemi adanalısınız

Günaydın kızlar
Sabah 8den beri hastanedeyim
Göz doktoruna geldim
Ayy devlet hastanesi ana baba günü yaa
Bi işim bitseydi
Cicilerim için teşekkürler
Gramın çeyreği çıkmış gördünüz mü 0.25 gram 35 tl

mornergis saol cnm suan aman aman cok kotu olmadigimdan subati yarilayip gitmeyi dusunuyorum doktora
Hani en azidan 1.5-2aylik olursam kaynama belki baslamis olur ameliyata hic gerek yok derler
Beslenmemede dikkat ediyorum hareketlerimede.
Dua ediyorum hep ameliyatdan korkuyorum.

Canım acil şifalar ve kolaylıklar diliyorum sana. Allah yardımcın olsun her zaman.

Arkadasim gelecek sabah makarna hasladim.
Kek yaptim.
Agrim oluyo ara ara 2gundur ilac icmiyorum ilaclarim bitti direnicem
Kiriklarda ilac kaynamayi yavaslatiyormus.

Evet yine duramiyorum.
Ama yavas yavas dinlenerek yapiyorum.
Arkadasimin 2cocugu var ikisinide cok seviyorum.
İlla x teyzeme gidelim diye annelerini zorlarlar bile
Okulda beni gorseler opmeden gitmezler.

Beni cok merak etmisler.
20ser lira cocuklara karne hediyesi vericem.
Az mı bilmem ki bi tshrt bi kitap bisi alirlar.

Hafta sonu babannemin senesi sebebiyle annemlerde kuran okunacak
Bende lokum yada mevlut sekeri yaptirmayi dusunuyorum.

Bende cikip kuran dinlicem insAllah.

Rabbim tüm hastalara sifa versin.

aslında günlük yaşantını normal bi şekilde yaşama çaban seni daha hızlı iyileştirir, ben buna inanıyorum. psikolojik olarak da sana iyi gelecektir. sevgiler.

kızlar bu aralar o kadar belirsiz geçiyor ki ekonomi durumumuz. bugün arabayı aldılar. bi yandanda bankadan haber bekliyoruz kredi çıksa da o parayı da eklesek, bi de babamlardan aldığımız dövizleri de en son bozdurup ekleyeceğiz. yani girdi çıktıları bi tamamlasak elimizde ne kalacak bilsek önümüzü görürüz ama..tapuya da ödeme yapılacak ve ne kadar tapu masrafı onu da bilmiyoruz. öylece kafamızdakiler üç dört parça halinde bekliyoruz...

aslında günlük yaşantını normal bi şekilde yaşama çaban seni daha hızlı iyileştirir, ben buna inanıyorum. psikolojik olarak da sana iyi gelecektir. sevgiler.
Kesinlikle
Ben yatak insani degilim ya
Hani belki yerimde baskasi olsa banane yatim diyebilir ama yok kendimi iyi hissettigim surece yatamam ben.
Sevdigim seyleri yapmak beni mutlu ediyor.
Yaptigim temizlikle bile sevinen biriyim ben
Burnuma gelen o temizlik kokusu bile beni mutlu ediyor.
Sevgiler benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…