- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
ipin ucu kaçtı deyince ben de lüzumsuz harcamalar oldu diye düşünmüştüm.Bu ay ipin ucu kaçtı.
Eve dask yapıldı bugün. 255 tl.
Benim arabanın bakımı vardı. 380 tl. Ama arabayı alırken kampanya vardı. Bize 350 tl hediye çeki vermişlerdi.
Arabanın vergisi 754 tl.
Kendime ufak tefek şeyler aldım.
Beklediğim bazı paralar var.
Yazdığım bi Raporun parası 250 tl
Sınav ücreti 105 tl
Sınav ücreti 100 tl
Bir de maaş farkı yatacak. Eşime de yatacak.
Eşime de sınav ücreti yatacak 280 tl. Bu paraları bir aksilik olmazda birikime atmak istiyoruz. Nasip bakalım
Yani artık ben takip edemiyorumipin ucu kaçtı deyince ben de lüzumsuz harcamalar oldu diye düşünmüştüm.söylediklerinin hepsi olmazsa olmazlar. allah kesenize bereket versin.
Adananın neresindensintr_lelli bizim burada (adana) üniversite hastanesinde özel (ücretli) muayene yapılıyor. Profesör, doçent, yardımcı doçent.Sizin orada varsa sende oraya gitmeni tavsiye ederim.
Canım acil şifalar ve kolaylıklar diliyorum sana. Allah yardımcın olsun her zaman.mornergis saol cnm suan aman aman cok kotu olmadigimdan subati yarilayip gitmeyi dusunuyorum doktora
Hani en azidan 1.5-2aylik olursam kaynama belki baslamis olur ameliyata hic gerek yok derler
Beslenmemede dikkat ediyorum hareketlerimede.
Dua ediyorum hep ameliyatdan korkuyorum.
Amin canım hayırlısı nasılsa öyle olsunCanım acil şifalar ve kolaylıklar diliyorum sana. Allah yardımcın olsun her zaman.
Annemler orada canım adanayı çok severim bende.biliyorum pınar mah.tellidere tarafı.bizimkiler 100.yıl daAslen Kozan ilçesinden im burada Seyhan ilçesi pınar mah.oturuyorum.Sizdemi adanalısınız
aslında günlük yaşantını normal bi şekilde yaşama çaban seni daha hızlı iyileştirir, ben buna inanıyorum. psikolojik olarak da sana iyi gelecektir. sevgiler.Arkadasim gelecek sabah makarna hasladim.
Kek yaptim.
Agrim oluyo ara ara 2gundur ilac icmiyorum ilaclarim bitti direnicem
Kiriklarda ilac kaynamayi yavaslatiyormus.
Evet yine duramiyorum.
Ama yavas yavas dinlenerek yapiyorum.
Arkadasimin 2cocugu var ikisinide cok seviyorum.
İlla x teyzeme gidelim diye annelerini zorlarlar bile
Okulda beni gorseler opmeden gitmezler.
Beni cok merak etmisler.
20ser lira cocuklara karne hediyesi vericem.
Az mı bilmem ki bi tshrt bi kitap bisi alirlar.
Hafta sonu babannemin senesi sebebiyle annemlerde kuran okunacak
Bende lokum yada mevlut sekeri yaptirmayi dusunuyorum.
Bende cikip kuran dinlicem insAllah.
Rabbim tüm hastalara sifa versin.
Kesinlikleaslında günlük yaşantını normal bi şekilde yaşama çaban seni daha hızlı iyileştirir, ben buna inanıyorum. psikolojik olarak da sana iyi gelecektir. sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?