- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
ocak ayı masraf ayıYani artık ben takip edemiyorum
Her yıl Ocak ayında böyle hepsi üstüste geliyor.
Amin inşallah
Birde arastirma hasanesi gittigim hastane
6ay surekli kullanabilirmisin boyunlugu dedi
Kullanirim alistim dedim.
Kaynar dedi. Ama zaman alir dedi.
Ozaman tekrar yapilacak tomografi,mr
Bir doktorun ameliyatdan hic bahsetmeyip digerinin bahsetmesi aklimi karistirdi sadece
Yani ameliyatlik bir durummus demek.
Ayran,süt,yogurt cok yemeye calis falan dedi
Simdi esim aradi
Esimin bi dr var daha once fitikdan ameliyat olmustu onun muayinhanesine gideriz dedi.
O da iyi bi beyin cerrahi özel muayinhanesi falan var.
O ameliyat derse olurum sanirim cunku kolay kolay ameliyat diyen bi dr degil kendisi.
Son carem o galiba.
Canim evt 6 gundur kullaniyorum resim atarim sana iyiye gidiyo iz kalmicak sanirim.tr_lelli giderek daha iyi olmana çok seviniyorum. Merhemi kullanıyor musun canım
Hayir 2008yilinda boyun fitigi maleiyati oldu.İnşaAllah kaynar da ameliyata gerek kalmaz
Eşiniz bel fıtığından mı ameliyat oldu ?
havalardan mıdır nedir, sürekli uykulu bir halim var. beni bir köşede unutsalar, saatlerce uyusam o derecebelki akşam sporda açılırım, sevmedim bu beni
yok canım öyle bir şey değildir, aklıma bile gelmemişti. öyle midir yoksa?????hayırdır canım..! :)
yeni evlilere takılan, yaşlı teyzeler gibi hissettim kendimi bir an.. :))
yok canım öyle bir şey değildir, aklıma bile gelmemişti. öyle midir yoksa?????ne alaka uyku? öyle olunca uykusu mu oluyor insanın?
ciddi misin? aynen öyleyim , kafamı koysam hemen uyurum. peki regl dönemine 10 gün varken böyle bir belirti olabilir mi yani?hem de ne uyku... ofiste gözlerim açık uyurdum resmen... :)
ciddi misin? aynen öyleyim , kafamı koysam hemen uyurum. peki regl dönemine 10 gün varken böyle bir belirti olabilir mi yani?
olduysa yapacak bir şey yok, mutlu oluruz herhalde. yoksa da mutlu oluruz. biraz karıştım sankicanım belirtiler herkeste ve her hamilelikte farklı olur...
sen öyle yazınca, aklıma ilk o şey geldi... :)
mesela ikinci oğlumun hamileliğini , ağzımdaki metal tadından anladım, diğerlerinde öyle bir şey olmadı, gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?