Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım a101 de yarın var tava 20cm 9,90 a

kızlar selam.. ya pril tablet almıştım indirimden. klasik serisinden. bu akşam ilk defa kullandım. makinanın altında erimemiş halde birazı kalmıştı.. 100 lük paket aldım hemde.. ne yapayım kızlar.. yarım kullansam mı acaba yoksa hiç kullanmasam mı.. bi sürü tablet yazık yaaa nasıl değerlendireyim lütfen bana fikir verin..

ikiay önce 2 gram altın yapmıştım biri kayıp sanırım ya bi yere harcadım yada babama verdim hiç hatırlamıyorum iki kumbara yaptım kendime birine kagıt para(düğünüme organizasyon tutmak için) diğerine bozuk paralarımı(nişanlıma saat almak için) atmaya başlaadım büyükte 65 tl oldu küçükte 10 tl civarı var 5 ayda istediğim parayı biriktiririm diye düşünüyorum

bence aldıgınız yere iade edin ben memnun kalmadım diye fiiyle götürüp erimedi diyin verin alırlar
ben markete acılıp kullanılmıs princi bile iade ettiklerini gördüm memnun kalmadım lapa oldu diye aldı bim
ayrıca bende bir defa kullandım prili kampanyalıydı memnun kalmamıstım küçük boydu bitirdim bir daha almadım
fairy en iyisi bence

benimde hamileliğimde agzımda metal bir tat vardı allahım o tadı ne yesem içsem geçiremiyordm
ve sürekli yemek yiyordum hep acıkma hali ama ben uyku pek hissetmedim uykum gelmezdi ve o zamn calısmıyordum evde yataga yatardım pijamayla hep geziyordum ama bir türlü uykum gelmiyordu dön allah dön yatakta

Geri alirlar mi bilmiyorum ama tabletlerde boyle sorunlar olabiliyor.
Ben epeydir artik tablet ve toz almiyorum
Likitjel kullaniyorum

Sicak suda cozdurup evi silerken falan kullanabilirsin yada yine eritip bulasik yikarken kullanilabilir
Yada birine vericeksiniz almazlarsa yine yapcak baska bisey yok malesef.

Günaydiinn

Surekli yararli seyler yemem gerek ama baydim süt,yogurt ve turevlerinden

Anneme cikiyorum bazen cok sıkılırsam.
Granit tava ve tencere takimi gordum düm pembe ama nasil guzel.
Kullanisli sanirim granit hem.
Biraz toparlaninca almayi dusunuyorum.
Yatarken cok para harcanmiyo giysiden,ivir zivirdan baya kisildi.

Dun esimin dr muayinhanesini aradik 250tlmis.
Sanirim subatda gidicez.
Saglik icin olunca insan fiyata hic takilmiyo
Daha iyi olsam amann devlette baska iyi dr giderim arastiririm ama sagligin daha riskli olunca 500tl desede gidiyosun doktora guvendiginden

Suan keske her ay 1gr alip kenara atsaydim diyorum.
Alan arkadaslar devam edin inanin az da olsa kenarda kendi paraniz olmasi cok iyi.

indirimden almıştım yani şoktan bi limit üzeri alışverişe 100lük pril 18 tlye almıştım. ve baya oldu stok yapmak niyetiyle aldım. dün açıp kullanayım dedim. böyle bi durumla karşılaştım. geri alacaklarını sanmam hem fişi yok hem uzun zaman oldu hem de genelde indirimli ürünlerden alınanları iade etmek çok zor hatta olmayabiliyor. ben bi de yarım kullanacağım inşallah faydalı olur. olmadı yanına fairy de alırım. bulaşıkların kirlilik oranına göre fairy de kullanabilirim arada. artık deneme yanılma yapa yapa bitirmeye çalışacam inşallah.

aa evet arada ev temizliği için de kullanabilirim iyi fikir bu da teşekkürler canım.

Kumbara çok keyifli ve bereketli oluyor. Benim de bir adet bozuk kumbaram ( pet şişeye 1 tl atıyorum yarısı doldu ve 150 tl civarı oldu) bir de kağıtları attığım bebek kumbarası var.
Bozukları yaz tatilinde kullanmayı düşünüyorum çalışmadığım için. Kağıtlar bebek için.
Bunun yanında kendi zulamda var ona çok az ayırabiliyorum. Sonra eşim sıkışırsa ona yardımcı oluyorum ya da kişisel ihtiyaçlarıma harcıyorum.
Kumbaranın bereketini bizzat deneyimledim. 4 ayda bozuk kumbarasında 300 tl ye yakın kağıt kumbarasında 1200 tlye yakın biriktirmiştim.
Hiç saymazdım.
Nasıl biriktiğini anlayamamıştım bile.
En keyifli anı o kumbarayı patlatmak :)
5 ayda gayet güzel para biriktirebilirsiniz. Çünkü bir süre sonra alışkanlık oluyor kumbaraya para atmak.
Bereketli olsun.

merhaba arkadaşlar.....

kumbara olayı gerçekten zevkliymiş The Black... :) benim de 3 aydır iki kumbaram var... birine kağıt, birine demir atıyorum, kağıt olan doldu, demir olana hem kağıt, hem demir atmaya devam ediyorum, o da dolunca açacağım... benim kumbaralar, küçük, klasik kumbara.... :) bi de sadece eşimden tırtıklananları atıyorum, kendi birikimim bankada... :))

2017 hedefi olan arkadaşlar, ne yaptınız, ocak ayı bitiyor, aylık hedefleri tutturabildik mi? :) ben her ay 10 bin kadar birikim düşünüyorum, 2017 yılı için, eşimden gelen ve benim birikimimle... ocak ayını tutturdum, şubat da tamam gibi ama marta bakacağız..... :))

hafta sonu şehir dışına çıkacağız, bir hafta tatil yapacağız inşallah, akdeniz taraflarında.. hediyeler vs., bakalım kaça patlayacak bize... :)

birikim diyoruz da bir taraftan da harcamalar da son hız devam ediyor..... eşim arabayı değiştirmek istiyor, en az 200 ona fark gider, yalık inşaatı başlayacak mart gibi, 150-200 tutar dendi, bakalım... sonra da içine eşya falan derken, birikim mirikim hak getire... :))

@meyraa ne güzel hedefler bunlaaaar. Allah kolaylığını göstersin İnşallah :)

amin canım, cümlemize... :)

Rabbim sağlık versin de, gerisi bir şekilde olur, ama az, ama çok, zaman zaman az, zaman zaman çok... :) yeter ki helalinden kazanıp, güzel işlerde harcamayı nasip etsin...

tabi paylaşmayı da asla unutmuyoruz, işin aslı, bereketi onda......

amin canım, cümlemizin birikimlerine inşallah....

evet bir yudum mutluluk , o kadar da, seni görünce, küçük bir çocuğun sevinci gibi, gözlerim yerinden fırlıyor dedim, sen yoksun buralarda, olmuyor ama... :) ( ben çok giriyorum, hep buralardayım ya :)) )

pet şişe derken canım kaç litrelik.bende 0,5 litrelik su şişesine sadece bir lira atmaya başladım merak ediyorum kaç lira alacak diye

Bereketli olsun ki muhakkak oluyor. Ben çalıştığım zamanlarda gram altın alıyordum biriken bozuklarla. Şu an o imkana sahip değilim ama işe başlar başlamaz fiyatına bakmam gram , çeyrek altından devam ederim.
Ben de 5 tl attım bugün kumbaraya. Bu ay daha atamam. Ay sonu tam ucu ucuna denk gelecek, bin şükür.

pet şişe derken canım kaç litrelik.bende 0,5 litrelik su şişesine sadece bir lira atmaya başladım merak ediyorum kaç lira alacak diye
:)
0,5 litrelik. İş arkadaşım yapmıştı tamamen dolduğunda 330 tl çıkmıştı. Ben çalışmadığımdan çok atamıyorum 2 ayda yarısı ancak doldu.
Ama küçük olması çabuk dolması açısından avantajlı.
Bereketli olsun sizin de kumbaranız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…