olduysa yapacak bir şey yok, mutlu oluruz herhalde. yoksa da mutlu oluruz. biraz karıştım sankihayırlısı diyelim
Kızlar aktuelleri cok takip edemiyorum
Ama suan kucuk tavaya ihtiyacim var
Sok dan 3lü 19.90a almistim baya iyi ciktilar
O sekilde yine olursa gozunuze carpan yazarmisiniz?
Birde birkac tane baharat icin kavanoza ihtiyacim var
Aktuellere bakiyorum fakat gormedim.
Bunlari almam gerek.
Bunu gormustum evetcanım a101 de yarın var tava 20cm 9,90 aEki Görüntüle 1944259
bence aldıgınız yere iade edin ben memnun kalmadım diye fiiyle götürüp erimedi diyin verin alırlarkızlar selam.. ya pril tablet almıştım indirimden. klasik serisinden. bu akşam ilk defa kullandım. makinanın altında erimemiş halde birazı kalmıştı.. 100 lük paket aldım hemde.. ne yapayım kızlar.. yarım kullansam mı acaba yoksa hiç kullanmasam mı.. bi sürü tablet yazık yaaa nasıl değerlendireyim lütfen bana fikir verin..
benimde hamileliğimde agzımda metal bir tat vardı allahım o tadı ne yesem içsem geçiremiyordmcanım belirtiler herkeste ve her hamilelikte farklı olur...
sen öyle yazınca, aklıma ilk o şey geldi... :)
mesela ikinci oğlumun hamileliğini , ağzımdaki metal tadından anladım, diğerlerinde öyle bir şey olmadı, gibi...
Geri alirlar mi bilmiyorum ama tabletlerde boyle sorunlar olabiliyor.kızlar selam.. ya pril tablet almıştım indirimden. klasik serisinden. bu akşam ilk defa kullandım. makinanın altında erimemiş halde birazı kalmıştı.. 100 lük paket aldım hemde.. ne yapayım kızlar.. yarım kullansam mı acaba yoksa hiç kullanmasam mı.. bi sürü tablet yazık yaaa nasıl değerlendireyim lütfen bana fikir verin..
indirimden almıştım yani şoktan bi limit üzeri alışverişe 100lük pril 18 tlye almıştım. ve baya oldu stok yapmak niyetiyle aldım. dün açıp kullanayım dedim. böyle bi durumla karşılaştım. geri alacaklarını sanmam hem fişi yok hem uzun zaman oldu hem de genelde indirimli ürünlerden alınanları iade etmek çok zor hatta olmayabiliyor. ben bi de yarım kullanacağım inşallah faydalı olur. olmadı yanına fairy de alırım. bulaşıkların kirlilik oranına göre fairy de kullanabilirim arada. artık deneme yanılma yapa yapa bitirmeye çalışacam inşallah.bence aldıgınız yere iade edin ben memnun kalmadım diye fiiyle götürüp erimedi diyin verin alırlar
ben markete acılıp kullanılmıs princi bile iade ettiklerini gördüm memnun kalmadım lapa oldu diye aldı bim
ayrıca bende bir defa kullandım prili kampanyalıydı memnun kalmamıstım küçük boydu bitirdim bir daha almadım
fairy en iyisi bence
aa evet arada ev temizliği için de kullanabilirim iyi fikir bu da teşekkürler canım.Geri alirlar mi bilmiyorum ama tabletlerde boyle sorunlar olabiliyor.
Ben epeydir artik tablet ve toz almiyorum
Likitjel kullaniyorum
Sicak suda cozdurup evi silerken falan kullanabilirsin yada yine eritip bulasik yikarken kullanilabilir
Yada birine vericeksiniz almazlarsa yine yapcak baska bisey yok malesef.
ikiay önce 2 gram altın yapmıştım biri kayıp sanırım ya bi yere harcadım yada babama verdim hiç hatırlamıyorumiki kumbara yaptım kendime birine kagıt para(düğünüme organizasyon tutmak için) diğerine bozuk paralarımı(nişanlıma saat almak için) atmaya başlaadım büyükte 65 tl oldu küçükte 10 tl civarı var 5 ayda istediğim parayı biriktiririm diye düşünüyorum
@meyraa ne güzel hedefler bunlaaaar.Allah kolaylığını göstersin İnşallah :)
bir yudum mutluluk nerelerdesin yoksun kaç gündür
@meyraa Allah bereket versin canım benim de ilk aydan hedefim gram ya da çeyrek almaktı gram alabileceğim inşallah
The Black kumbara işihem bereketli hem de zevkli cüzdanda ayırdım bozukları akşama hepsi kumbaraya
pet şişe derken canım kaç litrelik.bende 0,5 litrelik su şişesine sadece bir lira atmaya başladım merak ediyorum kaç lira alacak diyeKumbara çok keyifli ve bereketli oluyor. Benim de bir adet bozuk kumbaram ( pet şişeye 1 tl atıyorum yarısı doldu ve 150 tl civarı oldu) bir de kağıtları attığım bebek kumbarası var.
Bozukları yaz tatilinde kullanmayı düşünüyorum çalışmadığım için. Kağıtlar bebek için.
Bunun yanında kendi zulamda var ona çok az ayırabiliyorum. Sonra eşim sıkışırsa ona yardımcı oluyorum ya da kişisel ihtiyaçlarıma harcıyorum.
Kumbaranın bereketini bizzat deneyimledim. 4 ayda bozuk kumbarasında 300 tl ye yakın kağıt kumbarasında 1200 tlye yakın biriktirmiştim.
Hiç saymazdım.
Nasıl biriktiğini anlayamamıştım bile.
En keyifli anı o kumbarayı patlatmak :)
5 ayda gayet güzel para biriktirebilirsiniz. Çünkü bir süre sonra alışkanlık oluyor kumbaraya para atmak.
Bereketli olsun.
Bereketli olsun ki muhakkak oluyor. Ben çalıştığım zamanlarda gram altın alıyordum biriken bozuklarla. Şu an o imkana sahip değilim ama işe başlar başlamaz fiyatına bakmam gram , çeyrek altından devam ederim.bir yudum mutluluk nerelerdesin yoksun kaç gündür
@meyraa Allah bereket versin canım benim de ilk aydan hedefim gram ya da çeyrek almaktı gram alabileceğim inşallah
The Black kumbara işihem bereketli hem de zevkli cüzdanda ayırdım bozukları akşama hepsi kumbaraya
:)pet şişe derken canım kaç litrelik.bende 0,5 litrelik su şişesine sadece bir lira atmaya başladım merak ediyorum kaç lira alacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?