- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
İyiyiz tatlımİyi akşamlar kızlar nasılsınız
ay çok az kalmış çok heyecanlı bir gerisayımHepinize günaydın.
Ay sonuna kadar 70 tl paramız kaldı.ruhen daha rahatım artık. Her şey olacağına varıyor ;görünmeyendeki hikmetler gelip karşımıza çıkıyor.
Anne olmama da sanıyorum ki üç hafta kaldı.
Kumbara çok keyifli ve bereketli oluyor. Benim de bir adet bozuk kumbaram ( pet şişeye 1 tl atıyorum yarısı doldu ve 150 tl civarı oldu) bir de kağıtları attığım bebek kumbarası var.
Bozukları yaz tatilinde kullanmayı düşünüyorum çalışmadığım için. Kağıtlar bebek için.
Bunun yanında kendi zulamda var ona çok az ayırabiliyorum. Sonra eşim sıkışırsa ona yardımcı oluyorum ya da kişisel ihtiyaçlarıma harcıyorum.
Kumbaranın bereketini bizzat deneyimledim. 4 ayda bozuk kumbarasında 300 tl ye yakın kağıt kumbarasında 1200 tlye yakın biriktirmiştim.
Hiç saymazdım.
Nasıl biriktiğini anlayamamıştım bile.
En keyifli anı o kumbarayı patlatmak :)
5 ayda gayet güzel para biriktirebilirsiniz. Çünkü bir süre sonra alışkanlık oluyor kumbaraya para atmak.
Bereketli olsun.
dün yarım altın için kuyumcuyu aradım 480 dediBen de ben de :) altın fiyatları ne durumda?
biz daha çok yeniyiz. eskiyen, bozulan eşyamız hiç olmadı. aksilikler için vadesiz hesabımızda 1000 TL gibi nakit tutmaya çalışıyoruz. ola ki ucundan bir miktar harcandı, önümüzdeki ay ne harcadıysak biraz daha dikkatli olup üzerini hemen tamamlıyoruz. olacağı belli şeyler için de belli bir miktar parayı ayırıyoruz. mesela bir arkadaşım ve iki akraba bebek gezdirmek için geleceklermiş. onların hediyeleri aylar öncesinden alınıp, kondu. tedarikli olmayı sanırım seviyorumsizde de her ay birşey çıkıyormu eşimde bende çalışıyoruz maaşlarımızda öyle çok düşük değil 23 aylık bir oğlum var
geçen ay maaştan bir aksilik çıktı 500 tl kaybettik bu ayki maaştan 465 TL elektrik faturası geldi 2014 yılında saat bozukmuş vs diye çeyrek alıp atıyorduk kenara 2 aydır yapamıyoruz maalesef
biz daha çok yeniyiz. eskiyen, bozulan eşyamız hiç olmadı. aksilikler için vadesiz hesabımızda 1000 TL gibi nakit tutmaya çalışıyoruz. ola ki ucundan bir miktar harcandı, önümüzdeki ay ne harcadıysak biraz daha dikkatli olup üzerini hemen tamamlıyoruz. olacağı belli şeyler için de belli bir miktar parayı ayırıyoruz. mesela bir arkadaşım ve iki akraba bebek gezdirmek için geleceklermiş. onların hediyeleri aylar öncesinden alınıp, kondu. tedarikli olmayı sanırım seviyorum
ona itiraz dilekçesi yazılamıyor mu ki? sonuçta bu sizin hatanız değil. bence araştırın.bizde tedarikliyizdir herşeyi indirimden halletmeye çalışırız genelde 3 yıllık evliyim bütün evi 15.000 TL ye hallettik diyebilirim ki düğün için abartı masraf yerine araba aldık kendimize ama birkaç aydır bir aksiliktir gidiyor 465 TL elektrik faturası nedir saat değiştiyse bizim suçumuz ne anlamadım
Çok heyecanlıyım. Biraz gerginim de. Darısı başınızaa 30 haftadan sonrası nasıl geçti anlamadım. :)ay çok az kalmış çok heyecanlı bir gerisayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?