Küçük Düşün Büyük Olsun!

mornergis ve @meyraa çok teşekkür ederim sesinizi duydum geldim.
Çok yoğun geçiyor bu aralar...Ama birikim de kaldığı yerden devam ediyor tabi...
Kumbaram benim de ağırlaştı. Yılbaşında başlamıştım. Bakalım ne çıkacak? Karışık atıyorum ve her gün atıyorum. Dolduğunda ne yapacagima karar veririm artık.
Bu aralar çok güzel indirimler yakaladım ve cok güzel stoklar yaptım. Uzun bir süre hiçbir şeye ihtiyaç olmaz gibi.
Benden böyle...
Mutlu huzurlu günleriniz ve bereketli birikimleriniz olsun...Sevgiler...

Merhaba kızlar
4-5 gündür şehir dışındayım. İzin aldım işten.
Avm gezdim ve hiç birşey almadım. Beğenmemek, hatta beğenmediğim için mutlu olmak aynı zamanda "kendime birşeyler baksaydım" duygusundan kurtulmuş olmak müthiş bir deneyim oldu benim için....

ay çok az kalmış çok heyecanlı bir gerisayım

günaydın hanımlar.. bugün evdeyim.. biraz boğaz agrısı var gitmedim işe. dinleneceğim inşallah. akşama kadar vaktim var inşallah temizlik yemek gibi elle tutulur birşeyler yapabilirim.

günaydın hanımlar
eşim de harçlıklarından cüzdanının bir köşesine para koymuş. akşam ne istiyorsan yap diye verdi. ben de bugün öğle arasında gidip onunla da yarım altın alayım dedim. itiraf ediyorum ki, fiziki altın biriktirmeyi daha çok seviyorum.

cok iyi biriktirmişsin maşallah
aynen canım bende cam kavanozdan yaptım bozuk para için içinde para gördükce atasm geliyor :) bakalım inşallah bereketli olur rabbim herkese yardım etsin

sizde de her ay birşey çıkıyormu eşimde bende çalışıyoruz maaşlarımızda öyle çok düşük değil 23 aylık bir oğlum var
geçen ay maaştan bir aksilik çıktı 500 tl kaybettik bu ayki maaştan 465 TL elektrik faturası geldi 2014 yılında saat bozukmuş vs diye çeyrek alıp atıyorduk kenara 2 aydır yapamıyoruz maalesef

biz daha çok yeniyiz. eskiyen, bozulan eşyamız hiç olmadı. aksilikler için vadesiz hesabımızda 1000 TL gibi nakit tutmaya çalışıyoruz. ola ki ucundan bir miktar harcandı, önümüzdeki ay ne harcadıysak biraz daha dikkatli olup üzerini hemen tamamlıyoruz. olacağı belli şeyler için de belli bir miktar parayı ayırıyoruz. mesela bir arkadaşım ve iki akraba bebek gezdirmek için geleceklermiş. onların hediyeleri aylar öncesinden alınıp, kondu. tedarikli olmayı sanırım seviyorum

bizde tedarikliyizdir herşeyi indirimden halletmeye çalışırız genelde 3 yıllık evliyim bütün evi 15.000 TL ye hallettik diyebilirim ki düğün için abartı masraf yerine araba aldık kendimize ama birkaç aydır bir aksiliktir gidiyor 465 TL elektrik faturası nedir saat değiştiyse bizim suçumuz ne anlamadım

ona itiraz dilekçesi yazılamıyor mu ki? sonuçta bu sizin hatanız değil. bence araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…