Küçük Düşün Büyük Olsun!

çok üzüldüm gerçekten.. ne diyeceğimi bilemedim ama SVincent in dediklerine katılıyorum..

Yorumun için tsk ederim Allah razı olsun,onun umurumda değil eşimin ne dediği ablamla eşi bu yüzden defalarca biribirlerine girdiler boşa kocani deyip durdu iki de çocuğu var .bizi düşünmüyor ki o çocuklar babasız kalacak kızım belki dayak yer demiyor ki bosanalim da daha rahat maaslarimizi yemenin derdinde arkadaşlar anlatsam inanmazsiniz o derece ,sürekli huzursuz ediyor bizi kızkardeşim her ay 500 tl gönderdiği için nişanlanmasina izin vermiyor sürekli bir engel çıkariyo üçümüzden de istedi sadece benden değil off off.

çok üzüldüm gerçekten.. ne diyeceğimi bilemedim ama SVincent in dediklerine katılıyorum..
Tsk ederim yorumun için , dayimlarin durumu iyi onların da başına bela ben açlıktan ölsem kimseye belli bile etmem çok utanırim ama maalesef annem bu karaktere sahip.sürekli yaşıyorz biz kızlar bu durumu .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.

Çok kötü bi durum
Kendi aileni savunamamak çok kötü
Başkasına laf söyleyip geçiyoruz ama kendi ailen öyle olmaz
Tam tersini denesen
Mesela ikide bi annenden borç iste
Çok sıkışığız diye ağla
Vermezse ki vermeyecek senden isteyince lafını esirgemezsin
Sen kötü günümde destek oldun mu diye

Maddi manevi ne istesen boş yok diyor bir hafta sonra o istiyor nasıl anlatsam bilmiyorum ki ablam yıllarca çok yardım etti durumu da iyi beşbin onbin verirdi bir gün eşi askerdeyken 5 lira istemisti yok demişti bizim borçlarımız var diyip duruyor bir lira harcamaz onu bildim bileli hep altın alır ev aldı öyle çok altını var ama doymuyor illa birinden alacak bunları yazarken çok utanıyorm ama annem gercekten çok daha kötü .

B black_2014 cnm senin durumun daha can sıkıcı

Annelerin evlatlar arasinda ayrim yapmasina cok karsiyim ben
Ya hic mal birakmicaksin yada esit birakacaksin

Böyle olunca kardesler arasida aciliyor
Benim kardesiminde anneminde benden borc aldigi oluyor zulamdan veriyorum oglumun kumbarasindan diyorum verirken zulayi kimse bilmiyor cunku gei veriyolar kisa surede esim bilmiyor bile

Annemde bana bu konularda kimseye yuz verme
Evin var araban var geziyosunuz cok para var saniyolar iste yok de kocamin borcu var de diyor.

Yani esimden bir baskasi icin borc istemek zoruma gidiyo benim esime minnet etmeyi sevmiyorum bu konularda.

kızlar günaydın iki gündür hastanedeydim biraz kanamam falan oldu şimdi daha iyiyim çok şükür evdeyim. altın alacaktım hayal oldu dışarı çıkmak doktor bol bol yatacaksın dedi.

Kesinlikle katiliyorum
Kendi ailenden olunca durum cok farkli oluyor
Esine mahcup oluyorsun savunamiyorsun.

Günaydın.

Bende aman aman bisi biriktiremiyorum
Ama harcayamiyorumda.
Ancak yiyip icip yatiyorum
Annemin kuzeni gelicek bu hafta bide benim kuzenler teyzem teyzemin gelini falan gelceklermis persembe yada cuma haber verirler
Annem ben bisiler yaparim birazda hazir alriz dedi.
Pogaca yapip buzluga koysam hic fena olmaz.
Firini acincada muhallebili cikolata soslu kek yaparim pasta gibi.

Hasta gormeye geliyorlar hasta mama yapiyor :)
Duramiyorum ya
Otura,dinlene yapiyorum.

Ben cok hizli is yapardim.
Yani 1saatte evi supurup siler toz alir camasir asar yemegide ocaga atardim.

Simdi kaplumbaga gibi olunca is yapasim bile gelmiyo
Yatarken suan diyorum ki ben kalkcamda katlicamda yere otrcamda cekmeceye koycamda dursun diyorum.

Nasıl tül yikayasim var boyle asinca mis gibi kokuyo ya tiril tiril söksem asamam ki
Annem asar ama surekli rica etmekden utaniyorum artik.

1ay daha dursun napim.

Günaydın kızlar,
10 gün önce babam vefat etti, herşey bir ay içinde oldu bitti, teşhis konması filan bir ay sürdü, çok içim acıyor.
Böyle anlarda bir kere daha anladım ki insanın kıyıda köşede mutlaka üç beş kuruş parası olmalı. Rabbim kimseye muhtaç etmeden bu günleri atlattık. Zor gün parası diye boşuna dememişler...

Başınız sağolsun
Ölüm hepimiz icin.

Başınız sağolsun,mekanı cennet olur ınş.

B black_2014 anneannem tıpkı senin annen gibi. kız evlatları dayımı sürekli görüp gözetsinler ister. herkes ona yardım etsin. bir dönem adeta haraca bağlamış gibiydiler. en sonunda annem resti çekti, o çekince teyzem de rest çekti. allah yardımcınız olsun.
tr_lelli fazla rahat insanları sevmiyorum. isterse geri ödeme yapsın. gezmek için, sevgiliye hediye almak için para istenir mi yahu?? küserse küssün, herkes hesabını bilmeli. hesabını bilmeyen de sonucuna katlanmalı.
@Defnelisemih rabbim rahmet eylesin, cennetinde ağırlasın inşallah.
mavimli çok geçmiş olsun, kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…