çok üzüldüm gerçekten.. ne diyeceğimi bilemedim amaÇocukluğumuzdan beri hep haksızlik yaptı hep oğlu üstündu herşey herzaman onaydi biz hep ezildik durumları kötü olsa tabiki yardım ederim ki defalarca yaptım da kredi de çektim bana hiç annelik yapmadı keşke bir gün zor günümde yanımda olsaydı o zaman da herşeyi unutur yine de verirdim ama o sadece oğlu için var biz kızlara asla hiçbir konuda yardım etmez surekli para istiyor sürekli vermeyince aylarca küser sonra yine baristigi gibi ister bunlar yüzeysel anlattıklarım arkadaşlar neler neler birbilseniz tsk ederim yorumun için cnm.
Yorumun için tsk ederim Allah razı olsun,onun umurumda değil eşimin ne dediği ablamla eşi bu yüzden defalarca biribirlerine girdiler boşa kocani deyip durdu iki de çocuğu var .bizi düşünmüyor ki o çocuklar babasız kalacak kızım belki dayak yer demiyor ki bosanalim da daha rahat maaslarimizi yemenin derdinde arkadaşlar anlatsam inanmazsiniz o derece ,sürekli huzursuz ediyor bizi kızkardeşim her ay 500 tl gönderdiği için nişanlanmasina izin vermiyor sürekli bir engel çıkariyo üçümüzden de istedi sadece benden değil off off.B black_2014 sen evlat olarak ona karşı görevlerini yetine getiriyorsan o da anne olarak görevini yapmalı. Hep bana hep bana olmaz. Üstelik sen evli bir insansın. Eşin ben der hiç düşünmez mi?
Bana kalırsa hiç verme. İsterse küssün. Evlat ayrımı yapmak çok çok kötü birşey.
Sen de parayı ağaçtan toplamıyorsun sonuçta. Neden evde yan gelip yatana yardım edecekmişsin.
Bence vicdanın rahat olsun
Tsk ederim yorumun için , dayimlarin durumu iyi onların da başına bela ben açlıktan ölsem kimseye belli bile etmem çok utanırim ama maalesef annem bu karaktere sahip.sürekli yaşıyorz biz kızlar bu durumu .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.çok üzüldüm gerçekten.. ne diyeceğimi bilemedim amaSVincent in dediklerine katılıyorum..
Çok kötü bi durumTsk ederim yorumun için , dayimlarin durumu iyi onların da başına bela ben açlıktan ölsem kimseye belli bile etmem çok utanırim ama maalesef annem bu karaktere sahip.sürekli yaşıyorz biz kızlar bu durumu .kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.
Maddi manevi ne istesen boş yok diyor bir hafta sonra o istiyor nasıl anlatsam bilmiyorum ki ablam yıllarca çok yardım etti durumu da iyi beşbin onbin verirdi bir gün eşi askerdeyken 5 lira istemisti yok demişti bizim borçlarımız var diyip duruyor bir lira harcamaz onu bildim bileli hep altın alır ev aldı öyle çok altını var ama doymuyor illa birinden alacak bunları yazarken çok utanıyorm ama annem gercekten çok daha kötü .Çok kötü bi durum
Kendi aileni savunamamak çok kötü
Başkasına laf söyleyip geçiyoruz ama kendi ailen öyle olmaz
Tam tersini denesen
Mesela ikide bi annenden borç iste
Çok sıkışığız diye ağla
Vermezse ki vermeyecek senden isteyince lafını esirgemezsin
Sen kötü günümde destek oldun mu diye
Kesinlikle katiliyorumÇok kötü bi durum
Kendi aileni savunamamak çok kötü
Başkasına laf söyleyip geçiyoruz ama kendi ailen öyle olmaz
Tam tersini denesen
Mesela ikide bi annenden borç iste
Çok sıkışığız diye ağla
Vermezse ki vermeyecek senden isteyince lafını esirgemezsin
Sen kötü günümde destek oldun mu diye
Amman dikkatkızlar günaydın iki gündür hastanedeydim biraz kanamam falan oldu şimdi daha iyiyim çok şükür evdeyim. altın alacaktım hayal oldu dışarı çıkmak doktor bol bol yatacaksın dedi.
Başınız sağolsunGünaydın kızlar,
10 gün önce babam vefat etti, herşey bir ay içinde oldu bitti, teşhis konması filan bir ay sürdü, çok içim acıyor.
Böyle anlarda bir kere daha anladım ki insanın kıyıda köşede mutlaka üç beş kuruş parası olmalı. Rabbim kimseye muhtaç etmeden bu günleri atlattık. Zor gün parası diye boşuna dememişler...
Çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen .kızlar günaydın iki gündür hastanedeydim biraz kanamam falan oldu şimdi daha iyiyim çok şükür evdeyim. altın alacaktım hayal oldu dışarı çıkmak doktor bol bol yatacaksın dedi.
Başınız sağolsun
Ölüm hepimiz icin.
Başınız sağolsun,mekanı cennet olur ınş.Günaydın kızlar,
10 gün önce babam vefat etti, herşey bir ay içinde oldu bitti, teşhis konması filan bir ay sürdü, çok içim acıyor.
Böyle anlarda bir kere daha anladım ki insanın kıyıda köşede mutlaka üç beş kuruş parası olmalı. Rabbim kimseye muhtaç etmeden bu günleri atlattık. Zor gün parası diye boşuna dememişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?