başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..Günaydın kızlar,
10 gün önce babam vefat etti, herşey bir ay içinde oldu bitti, teşhis konması filan bir ay sürdü, çok içim acıyor.
Böyle anlarda bir kere daha anladım ki insanın kıyıda köşede mutlaka üç beş kuruş parası olmalı. Rabbim kimseye muhtaç etmeden bu günleri atlattık. Zor gün parası diye boşuna dememişler...
Canım bu kazada bile geldi evime evimi sildi supurdutr_lelli canım iyi bile dayandın o kadına
Eşinin ters bi anına gelir laf söyler sindiremezsin.. değer mi? Asla...
ben çalışmıyorum Zaten kazada çok para harcadık adam para lafını duyunca bile tartışıyoruz artık de.. şu durumda hala bu tür şeylerle gelmesi büyük ayıp
Hayırlı olsun evinizdün bankaya kredi için imzam gerekliymiş eşim aradı beni almaya geldi imzayı attım. bugün de tapu işleri bankanın son işleri bitecek inşallah ayy akşama kadar kredi parası da yatsa işler bitmiş olacak.. çok şükür yaa. sonra yapacağım ilk iş eve gitmek mutfak dolaplarının kapakları takılmamıştı yetişebilsem rengini değiştirecem.. üst dolaplar beyaz altlar siyahmış ama siyah çok leke belli eder diye altları da beyaz yapmayı düşünüyorum. sizin fikirlerinizi de almak isterim. mutfak dolapları için ne renk önerirsiniz kızlar??
Canim sizlerin ev aldigini duyunca ben kendim almis gibi seviniyorum.dün bankaya kredi için imzam gerekliymiş eşim aradı beni almaya geldi imzayı attım. bugün de tapu işleri bankanın son işleri bitecek inşallah ayy akşama kadar kredi parası da yatsa işler bitmiş olacak.. çok şükür yaa. sonra yapacağım ilk iş eve gitmek mutfak dolaplarının kapakları takılmamıştı yetişebilsem rengini değiştirecem.. üst dolaplar beyaz altlar siyahmış ama siyah çok leke belli eder diye altları da beyaz yapmayı düşünüyorum. sizin fikirlerinizi de almak isterim. mutfak dolapları için ne renk önerirsiniz kızlar??
Ya tamam temizlik yaptı hakkı gecti de o ara sen ona para verip almadın..Canım bu kazada bile geldi evime evimi sildi supurdu
Hakki gecti ama ben hic bir zaman altinda kalmak istemem
Ogluna yine yolladigimiz 100tl vardi hani parasini sonra verdiginden almadim geldi okadar mahcup oldum.
Biraz iyilesim karttan bisi alicam ona kazak cizme neye ihtiyaci varsa.
Ama 1yildir hep idare ettim ben.
Hatir gönul icin.
Ya bir de temizlige gidiyor cocuk okutuyor ünide kendine 30-40tl cizme aliyo oglu sevgilisine 300tllik cizme alicakmis bu ablada 200tllik al diyor.
Yani uzuluyordum oglu marka giyiniyor surekli para diye kavga ediyo annesiyle.
Ama bakiyorum oglunun her istedigini yapiyo
19yasindaki cocuk sevgilisine 300tl cizme almak istiyor olaya bak.
Ablada para yok temizlige gidecekde kazancakda ben bankayim sen yolla diyor bana
Ben kazanica vericem.
Ya ogluna hayir de.
Ona buna minnet etme.
Yada kredi karti cikart.
Annemlede konustum bu sebeple kusecekse kussun dedi.Ya tamam temizlik yaptı hakkı gecti de o ara sen ona para verip almadın..
Bak güzel güzel anlat esımle tartışıyoruz diye hala ısrar edemez.. ona nasıl havale eft yapılır göster kapansın gitsin konu
evet evet eşimi aradım ne yaptın diye canım diyo acayip bi koşuşturma içindeyim sana dönerim.. döviz vardı bozdurup tapu banka falan gidip geliyo.. bitecek bugün inşallah..Hayırlı olsun eviniz
İmzayı attığınız gibi bankadan kredi çıkıyor Zaten
Hatta bi banka görevlisi sizinle tapuya geliyor sonra hepberaber bankaya gidiyorsunuz bankada para sayılarak direk Yen'i sahibine teslim ediliyor sizin gözetiminizde :) tüm bunlar 1 saat bile sürmüyor
Tekrar hayırlı olsun :)
çok teşekkür ederim. evet yaa ben de birileri ev aldımı Allah ihtiyacı olan herkeese nasip etsin diye geçiririm içimden.. dolaplar konusunda adamlar bi fark ister renk değişimine çünkü ev sayısına göre mobilya siparişi veya yapımı ayarlanmış benim isteyeceğim farklı olacağı için bi fark alırlar tahminime göre. konuşurum ciddi bi rakam isteyeceklerse siyah kalsın derim bi kaç sene kullanırım baktım sorun çıkardı inşallah değiştiririm. sonuçta alt dolapların sadece kapakları değişecek... ha fiyat az birşeyse değiştiririm. altları da beyaz düşünüyorum ama solma olur mu o konuda ben de tereddütteyim..Canim sizlerin ev aldigini duyunca ben kendim almis gibi seviniyorum.
Bu birikim topiklerine yazmaya basladigimdan beri okadar kisi aldiki.
İnsAllah isteyen herkes alsin.
Dahada duyalim,sahit olalim.
Alt ust beyaz ferah olur ama zamanla sararma olurmu bilmem.
Ben hep ust beyaz alt parlak kircilli kahvelerden seviyorum
Belki cok clas ama ne bilim oyle hosuma gidiyor.
Siyah tezgah beyaza cok guzel olur fakat kullanislimi ,leke kaliyomu,iz belli ediyormu bilmem.
Ama tozu falan belli eder.
Siyah lake yani parlak degilse iz lekeler belli oluyorevet evet eşimi aradım ne yaptın diye canım diyo acayip bi koşuşturma içindeyim sana dönerim.. döviz vardı bozdurup tapu banka falan gidip geliyo.. bitecek bugün inşallah..
çok teşekkür ederim. evet yaa ben de birileri ev aldımı Allah ihtiyacı olan herkeese nasip etsin diye geçiririm içimden.. dolaplar konusunda adamlar bi fark ister renk değişimine çünkü ev sayısına göre mobilya siparişi veya yapımı ayarlanmış benim isteyeceğim farklı olacağı için bi fark alırlar tahminime göre. konuşurum ciddi bi rakam isteyeceklerse siyah kalsın derim bi kaç sene kullanırım baktım sorun çıkardı inşallah değiştiririm. sonuçta alt dolapların sadece kapakları değişecek... ha fiyat az birşeyse değiştiririm. altları da beyaz düşünüyorum ama solma olur mu o konuda ben de tereddütteyim..
burdan foto nasıl ekleyebilirim. size foto göstermek istiyorum. yani şuan eve yapılacak olan dolaplar.Siyah lake yani parlak degilse iz lekeler belli oluyor
İste beyazda da kullananlar yorum yapar umarim bende merak ediyorum.
Mutfak sonucta sararma olurmu.
Bende ust modulu degismeyi dusunuyorum krem mi yaptrsam acaba diyorum.
Beyaz sararinca kotu duruyo
Dalgali duruyor.
öyle deme bakarsın sizde sıfırdan giriştiniz bi eve. bizim aklımızda 6-8 yıldan önce eve girişmek yoktu. inan nasıl gelişti nasıl ev sahibi oluyoruz hala farkında değilim..zelalke cok guzel heycanlar ya
Bende yasamak istiyorum artik bu heycanlari cok amin.
Dua edelim birbirimize.
Cok sukur evim var ama yeni sifir ev istiyorum ben.
Herseyini sifirdan alip dösemek secmek istiyorum.
Hep plan yapiyorum.
İste su koltugu alirim su tülü su halıyı.
Yatak odasini böyle alirim diye kuruyorum.
Cunku cikarsam degisicem hepsini.
Kafamda hep plan yapiyorum.
Kafamdaki planlara 12.000falan yetiyor :)
Yatak odasi(tül,hali da dahil)
Salon koltugu+yemek odasi(tül ve halida dahil)
Hep hayalim.
Ölümlü dünya ama insan hayal kurmazsada zaman gecmiyor be.
Bu yorum yazdigimiZ yerde dosya yukle yaziyor ya hemen altta orayi tikliyorsun galerine fotolarina yönleniyo zaten secip koyuyorsun.burdan foto nasıl ekleyebilirim. size foto göstermek istiyorum. yani şuan eve yapılacak olan dolaplar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?