Canım rüyamda seni gördüm :) senin sözün için koşturuyorduk beraber, sana yardıma gelmişim :) erkek arkadaşın sana kolye bileklik fln almış bak bunları sözde takacak diyordun, gösteriyordun :) sonra Mevlüt okunan biyere gittik herkes çok mutluydu.. herkesin başında beyaz örtmeler vardı.. inşallah senin için iyi şeylerin habercisi olur bu rüya :)Günaydın kızlar
zelalke ben olsam tam altin alirdim. Sonrada tam altinlardan beşi bir yerde yapardım
Yaa çok sevindim. Hem beni rüyanda gördüğün için sevindim. Hemde bu kadar güzel gördüğün için mutlu oldum. Hayırlara çıksın inşallah. Allah senin de benimde hatta hepimizin yolunu bahtını açık etsinCanım rüyamda seni gördüm :) senin sözün için koşturuyorduk beraber, sana yardıma gelmişim :) erkek arkadaşın sana kolye bileklik fln almış bak bunları sözde takacak diyordun, gösteriyordun :) sonra Mevlüt okunan biyere gittik herkes çok mutluydu.. herkesin başında beyaz örtmeler vardı.. inşallah senin için iyi şeylerin habercisi olur bu rüya :)
Allah ödeme kolaylığı versin..Günaydın kızlar
Pazara gıdecem bugun
Eksik listesi yapacam brzdan
Dün temizlik yaptım dolap içlerini düzenliyorum
Bugun mutfak dolaplarında sıra
Dün hesap kitap yaptık tüm borçlar ödeyince ayda 1300 tl kalacak elimizde ilk 3 ay için ama dişimizi sıkacaz sonra elde kalan miktar artacak baya sıkmak lzm artık
Amin canım benim :) inşallah güzel haberlerini yazarsın..Yaa çok sevindim. Hem beni rüyanda gördüğün için sevindim. Hemde bu kadar güzel gördüğün için mutlu oldum. Hayırlara çıksın inşallah. Allah senin de benimde hatta hepimizin yolunu bahtını açık etsin
Sen yaparsın :)Günaydın kızlar
Pazara gıdecem bugun
Eksik listesi yapacam brzdan
Dün temizlik yaptım dolap içlerini düzenliyorum
Bugun mutfak dolaplarında sıra
Dün hesap kitap yaptık tüm borçlar ödeyince ayda 1300 tl kalacak elimizde ilk 3 ay için ama dişimizi sıkacaz sonra elde kalan miktar artacak baya sıkmak lzm artık
İnşallah cnmSen yaparsın :)
3 ay sonra kış da biter pazar masrafın azalır yakacak masrafın azalır iyice rahatlarsınız
Rabbim ödeme kolaylığı versin
Greyder aldım canımİnşallah cnm
Bizim ısınma masrafı yok zaten de bakalım napcaz
Bu hafta sürekli millete tatlı yemek ısmarlamakla geçecek ya
Babana hangi marka aldın ayakkabı
ayy ben de bu durumları sevmem. hayır diyemediğim için.. hep de zararlı çıkan ben olurum.. yani ayrdımcı olurum elimden geldiğince ama bazen kendimden ciddi anlamda kısabiliyorum bu da benim hayır diyememe özelliğimin cezası oluyor..Kızlar canım cok sıkkın.
Artık ben su borc isteyenlerden cok sıkıldım.
En svdiklerim bile olsa küsen küssün artik.
Para icin tavir alan alsın.
Para cok saniyolar sanirim borc istiyolar.
Yahu ben ne haldeyim nelerle ugrasiyorum milletin derdi para
Sevdigim bi ablam var
Tamam insanen seviyorum ama surekli para istiyor.
Yani oglu okuyor esim cocugun hesabina para aktariyor bu ablada bize sonra veriyor.
Tamam veriyor borcunu ama artik ben cok sıkıldim.
Bir baskasi yuzunden esime rica minnet etmekden sıkıldim.
Yeri geldi hesabinda para olmadi para cektirip yattirip yine yollattim.
Parasini verdi diyip kendi zulamdan,oglumun kumbarasindan parayi alip esime verdim o anla getirice oraya koydum.
Oglu sevgilisine hediye alcakmis(bide sevgilisi var) 200tl yollarmisin diyo.
Gayette rahat ben sanki bankayim hesabi var bende.
Ben calisan bir insan degilim.
Esime resmen dil dokuyorum bunu yaptirmak icin
1yildirda hic ses etmedim esime hep rica ettim yaptirdim hallettirdim isimi.
Simdi bursada gezmeye gittiler gezmis yemis icmisler parasi bitmis bana 200tl yollarmisin diyor? Gelince veririm.
Af buyur?
Bu ne rahatlik ya.
Ben canimin derdindeyim ya
Bi dunya iceri girmisiz 4000tl kredi karti duruyor
400tl dogalgaz gelmis.
Artik cok sıkildim ben
Hatir,gönul dinlemicem.
Karsilikli cok iyiliklerimiz olmustur birbirimize.
Ama iyiliginin karsiligini surekli boyle beklicekse etmesin kimse iyilik yahu.
Biz para basiyoruz saniyolar sanirim.
Cok ama cok sıkıldim.
Merhaba kizlar
Esime terfi geldi ancak bizim odemelerimiz 1045 tl daha artacak aslinda sanki gelmemis gibi oldu ama olsun.
Annemdeyim bugun 0 harcama ancak esim harcamis sagolsun benim yerime disaridaydi.beb olsam bi tostla gecistiririm ama o ne yapmis gitmis en guzel yerde yemek yemisneyse yesinde ben boyle kendimden kisiyorum yani tost yemekle olmem o yapmayinca bozuluyorum bende bundan sonra en luks yerlerde takilcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?