- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.919
- 333
İnşallah cnm
Bizim ısınma masrafı yok zaten de bakalım napcaz
Bu hafta sürekli millete tatlı yemek ısmarlamakla geçecek ya
Babana hangi marka aldın ayakkabı
Oha bu ne curret?Kızlar sinirimden ölücem
Malum kaza geçirdim o günden beri İzin kullanıyorum en azından kar buz bitene kadar işe gitmek istemiyorum
İfade vermem gerekiyor
Jandarma benim numaramı almış benim yaşlarımda bi çocuk.. ne zaman işe başlayacağımı evrakı artık yapması gerektiğini söyledi bende bugünün tarihini vermiştim
Bugün öğleden önce ve sonra olmak üzere iki kez aradı ben iznimi uzattım o an konuşmak istemedim açmadım yarın dönerim diye düşündüm..
sonra başka bi numara açtı birinden randevu bekliyorum bi baktım bi kadın bana hesap soruyo
Sen şu şu numarayla ne konuşuyorsun dedi
İsmi ne numaradan nerden bilecem dedim. Jandarmanın adını verdi.. siz kimsiniz dedim. Eşiymiş. Ama ağlayacak gibi sinirli gibi tuhaf bi sesi var kadının. Başta üzüldüm açıkladım. Dedim gecen ay kaza yaptım ifade için aradı bende bugün yarın ona geri dönücem ifademi vericem dedim. Hangi kaza bu diyo... ilçe küçük her kaza tamam duyulur da tek tek kazanın tarihini bişeylerini söyledim tamam diyip kapattı.. sonra da kendi kendime sinir oldum.. niye suçlu gibi açıklama yaptım ki.. git kocana sor deli misin nesin demeliydim.. ilçe de küçük bi ilçe iki günden farklı bişey çıkarırsa ortaya diye kendimi yiyip bitiriyorum şuan..
jandarma yine arayacak beni Emin'im. Ona desem mi eşiniz bidaha beni ararsa tavrım farklı olur diye
aaa kadın kocasının telefonundaki aranan numarayı mı kontrol etmiş yanii. doğru mu anladım??Kızlar sinirimden ölücem
Malum kaza geçirdim o günden beri İzin kullanıyorum en azından kar buz bitene kadar işe gitmek istemiyorum
İfade vermem gerekiyor
Jandarma benim numaramı almış benim yaşlarımda bi çocuk.. ne zaman işe başlayacağımı evrakı artık yapması gerektiğini söyledi bende bugünün tarihini vermiştim
Bugün öğleden önce ve sonra olmak üzere iki kez aradı ben iznimi uzattım o an konuşmak istemedim açmadım yarın dönerim diye düşündüm..
sonra başka bi numara açtı birinden randevu bekliyorum bi baktım bi kadın bana hesap soruyo
İsmi ne numaradan nerden bilecem dedim. Jandarmanın adını verdi.. siz kimsiniz dedim. Eşiymiş. Ama ağlayacak gibi sinirli gibi tuhaf bi sesi var kadının. Başta üzüldüm açıkladım. Dedim gecen ay kaza yaptım ifade için aradı bende bugün yarın ona geri dönücem ifademi vericem dedim. Hangi kaza bu diyo... ilçe küçük her kaza tamam duyulur da tek tek kazanın tarihini bişeylerini söyledim tamam diyip kapattı.. sonra da kendi kendime sinir oldum.. niye suçlu gibi açıklama yaptım ki.. git kocana sor deli misin nesin demeliydim.. ilçe de küçük bi ilçe iki günden farklı bişey çıkarırsa ortaya diye kendimi yiyip bitiriyorum şuan..
jandarma yine arayacak beni Emin'im. Ona desem mi eşiniz bidaha beni ararsa tavrım farklı olur diye
Ben hep iyi niyetli oldum.tr_lelli canım sen çalışmıyorsun ama inan ben çalıştığım halde kardeşim olsa zoruma gider ben hesap edeceğim ona göre harcayacağım karşımda ki keyfi şeylerden para isteyecek borç isteyecek
kimse kusura bakmasın biz nasıl hesaplıyorsak herkes hesaplasın
benim de param olmayınca almıyorum gezmiyorum
Ptsi tatlı alıp götürecem cnm baban güle güle giysinGreyder aldım canım
Milletin demesine kalmadan uygun yollu bişi al geç.. yoksa en pahalısından isterler.. en azından benim mesai arkadaşlarım öyle
Lojmanda oturuyoruzIsınma masrafınız nasıl yok? Neyle ısınıyorsunuz ?
Cnm sakin ol jandarma neden kurum tlfnundan aramıyorKızlar sinirimden ölücem
İfade vermem gerekiyor
Oha bu ne curret?
Git kocana sor deseydin
Adamin isi geregi aramasi gerek tek tek onumu kontrol ediyormus?
Keske siz kim oluyorsunuz da hangi vasifla bana hesap soruyorsunuz deseydin!
Ay millet kudurdu anacim
İfade icin polisde bizi defalarca aradi.
Her isi geregi arayanin karisi arayip hesap sorcaksa yandik biz.
aaa kadın kocasının telefonundaki aranan numarayı mı kontrol etmiş yanii. doğru mu anladım??
Ptsi tatlı alıp götürecem cnm baban güle güle giysin
tr_lelli cnm bnce ablayla konuş anlat durumu Bnde çalışmıyorum borcumuz var istediğin her an gönderemeyebilşrix diye açıkla
Lojmanda oturuyoruz
Cnm sakin ol jandarma neden kurum tlfnundan aramıyor
Bi daha ararsa eşi size anlattım olanı başka anlatacak bişey yok deyıp kapat
Eşine sor dersen yanlış anlar iyice boşver
Kazadan sonra ilçeye hiç gitmedim ifade de vermedim dolayısıyla3 3gunlukdunya yok zaten terfiyi bi ay once almistik ve yemegini de yemistik. Bugun disarda isi vardi hani idare edilebilirdi ise geri dondu zaten o yuzden dedim cani cekmis yemis afiyet bal sifa olsun. Sadece boyle bir durumda ben idare ederim ama sanirim erkeklerin genelinde bu var basini sonunu dusunmuyorlar.
tr_lelli calisan biri icin bile bu agir bir durum. Olur hepimize oluyor 1-2 kere basin sikisir borc alir verirsin ama surekli bir durum olursa bu kimi olsa skar.
k a h v e kadin kocasini mi kontrol etmis inanmiyorum ya
Oha diyorum ya bu ne cürretKızlar sinirimden ölücem
İfade vermem gerekiyor
Kurumdan arkadaşımı aradım anlattımOha diyorum ya bu ne cürret
Jandarma seni aradıgı an söyle bu nasıl bir terbiyesizlik bir daha tekrarlanırsa savcılığa suç duyurusunda bulunacagım de.
Ama kadın içinde üzüldüm şahsen bir kadın durup dururken bu noktaya gelmez.
Çok iyi anliyorm seni benimde başımda var böyle biri hemde annem yine biricik oğlu yurt dışına çıkacak diye 2000 tl istedi ve onun dibi dolu altın illa kız çocuklarından bişeyler koparacak oğlu yurt dışında parayla okudu bir türlü denklik alamadı evde çalışmıyorda her istediği önünde ben ctesi günü o aradığında saat beş buçuk olmuş hâla calisiyorm 8 aylık gebe halimle ki yıllar önce babamın bir arazisi var asla siz kızlara pay vermicez dedi annem ve erkek kardeşim kendisi bize bir kuruş vermez asla evlendiğimde bile ne çeyiz yaptı nede bişey taktı eşim çalışmıyordu ilk bir buçuk yıl hâlâ para istiyordu çok çok uzun ve derin konular sence ben ne yapayım böyle bir anneyle.bakıcım işi bıraktı iki hafta gel oğluma bak dedim ki gelmicegini bildiğim halde aradım bana dönüşü bu şekilde oldu çok ısrar etti hem hayır yok deyince sinirlenip kapattı sürerekli bu konular evlendigimden beri bıktım artık akıl verin kızlar ne yapmaliyim.Çok doyumsuz biri ne kadar versen istiyor vermesende istiyor ama kendi asla vermez.Kızlar canım cok sıkkın.
Artık ben su borc isteyenlerden cok sıkıldım.
En svdiklerim bile olsa küsen küssün artik.
Para icin tavir alan alsın.
Para cok saniyolar sanirim borc istiyolar.
Yahu ben ne haldeyim nelerle ugrasiyorum milletin derdi para
Sevdigim bi ablam var
Tamam insanen seviyorum ama surekli para istiyor.
Yani oglu okuyor esim cocugun hesabina para aktariyor bu ablada bize sonra veriyor.
Tamam veriyor borcunu ama artik ben cok sıkıldim.
Bir baskasi yuzunden esime rica minnet etmekden sıkıldim.
Yeri geldi hesabinda para olmadi para cektirip yattirip yine yollattim.
Parasini verdi diyip kendi zulamdan,oglumun kumbarasindan parayi alip esime verdim o anla getirice oraya koydum.
Oglu sevgilisine hediye alcakmis(bide sevgilisi var) 200tl yollarmisin diyo.
Gayette rahat ben sanki bankayim hesabi var bende.
Ben calisan bir insan degilim.
Esime resmen dil dokuyorum bunu yaptirmak icin
1yildirda hic ses etmedim esime hep rica ettim yaptirdim hallettirdim isimi.
Simdi bursada gezmeye gittiler gezmis yemis icmisler parasi bitmis bana 200tl yollarmisin diyor? Gelince veririm.
Af buyur?
Bu ne rahatlik ya.
Ben canimin derdindeyim ya
Bi dunya iceri girmisiz 4000tl kredi karti duruyor
400tl dogalgaz gelmis.
Artik cok sıkildim ben
Hatir,gönul dinlemicem.
Karsilikli cok iyiliklerimiz olmustur birbirimize.
Ama iyiliginin karsiligini surekli boyle beklicekse etmesin kimse iyilik yahu.
Biz para basiyoruz saniyolar sanirim.
Cok ama cok sıkıldim.
Çocukluğumuzdan beri hep haksızlik yaptı hep oğlu üstündu herşey herzaman onaydi biz hep ezildik durumları kötü olsa tabiki yardım ederim ki defalarca yaptım da kredi de çektim bana hiç annelik yapmadı keşke bir gün zor günümde yanımda olsaydı o zaman da herşeyi unutur yine de verirdim ama o sadece oğlu için var biz kızlara asla hiçbir konuda yardım etmez surekli para istiyor sürekli vermeyince aylarca küser sonra yine baristigi gibi ister bunlar yüzeysel anlattıklarım arkadaşlar neler neler birbilseniz tsk ederim yorumun için cnm.Herkese merhaba. Yine yazamadığım yoğun bir dönem oldu. Bugün maaş aldım. KK borcunu ödedim. Birikime 300 tl attım. Gerisi ile de idare edeceğim artık.
B black_2014 Öncelikle yazdıklarım bu gruptaki anne ve anne adaylarının dışındakiler için geçerlidir. Bazen sert üslub kullanabiliyorum kimseyi kırmam istemem. Lütfen beni yanlış anlamayın bayanlar. Öncelikle annenize çok yüz verdiğinizi düşünüyorum. Kimse kimseye bakmak zorunda değil. Kendinin geliri olmasa zor bir durumda olsa geçinemese elbette yardım edilmesini anlarım. Ama siz karnınız burnunuzda milletin ağız kokusunu çekerek çalışırken o kendi oğlunu yüceltip kızlarını gömmeyi biliyorsa siz de onları gömün olur biter. Anne hakkıdır vb. şeyleri de boş verin zira onun bu yaptığı zaten annelik hakkına sığmıyor. Haksızlıktan nefret ederim. Anne bile olsa herkes yerini ve haddini bilecek. Madem hem sizi sömürüyor hem size değer vermiyor siz de ona değer vermeyin olur biter.
Tsk ederim cnm bana tavsiyen nedir .tr_lelli evet cnm aldık arabayı tesekkür ederim
k a h v e bi dahaki aradıklarında jandarmaya söyle en iyisi B black_2014 cnm Allah yardım etsin yakın birinin öyle olması daha zor
Bencede aciklama yapmasaydın bu ne cüret kocasına sorsun yada calistirmasin madem bu kadar takık çok değişik bir durum canını sıkmana değmez cnm bosver .Kızlar sinirimden ölücem
İfade vermem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?