Kesinlikle hic komsuya arkadasa ihtiyac duymuyoruminan bana sıfır ev olsun veya olmasın en azından başımızı sokacak bi evimiz olsun isterdim. ama çok hızlı oldu bizim için. demek kısmetimizde varmış ve bu zamanda olması gerekiyormuş. senin de ne güzel en azından annenle yakınsın bu evden çok daha önemli bi faktör. herkese kısmet olmaz..
canım önceden de dediğim gibi 15 aylık evliyim beyaz eşyalarım hepsi inoks en beğendiklerimi almıştım. oturma odam tek var spor biraz. yatak odam da güzel yani eşyalarım sıfır. sadece salon takımım yok ve salonuma almam gerek.. perdelerim sadece tül almıştım yani fon, kanat falan yok. elimdekileri öncelikle değerlendirmeliyim. kimsemde yok burda fikir verecek..Ben cok begendim ic dizaynı
Sen sadece esyalari al döse hersey hazir zaten.
maşşallah yaa ne güzel. canım annem de uzak benden 1 saat kadar. köydeler.. babannem hala annemle yaşıyor o da çok iyidir garibim sessiz sakin çok iyi anlaşıyorlar.. tatlı atışıyorlar da arada ama ikisi de birbirine çok saygılı.. annem babannem ve babamla ilgilendiği için pek gezmez gelmez bize. mutluyum böyle diyor. işlerimi hep kendim halletmeye çalışıyorum..Kesinlikle hic komsuya arkadasa ihtiyac duymuyorum
Bina 4katcift daire hepsi annemlerin
Yani ben ve annem variz gerisi kiracı
İstedigimiz gibi at kosturuyoruz
Kural bisi yok.
Bahcemiz var yan tarafimizda minnak.
Hani getiriside olan bir m2 var
6-7 daire veriyorlar karsiliginda bizde sabrediyoruz.
Hele su kazada annem elim kolum oldu.
Hala daha yemegimi yapiyor camasirimi asiyor oglumu doyuruyor annem.
Ne isterse pisiriyor.
Cok rahatim.
Misafirlerimiz gelicek mesela sen yapma hicbisi ben pisirip indiririm sana diyor.
Tek avantajim bu.
canım çok teşekkürler.. evet dolaplar için yüksek bi far isterse gerek yok der kullanırım böyle.. ama uygun birşeyse girmeden herşey tam olsun diye renk arayışındayım..zelalke evine bayıldım
Mutfağın çok ferah çok güzel bence bi süre böyle kullan 3-5 yıl sonra sıkılırsın hem elin de bollaşır öyle değiştirirsin
Hem ferah, hemde büyüklüğüne göre fiyatı uygunmuş.. güle güle oturun inşallah.. yerleşince de foto at :) kimse rahatsız olmaz bence
Canim tül fon detay takilmacanım önceden de dediğim gibi 15 aylık evliyim beyaz eşyalarım hepsi inoks en beğendiklerimi almıştım. oturma odam tek var spor biraz. yatak odam da güzel yani eşyalarım sıfır. sadece salon takımım yok ve salonuma almam gerek.. perdelerim sadece tül almıştım yani fon, kanat falan yok. elimdekileri öncelikle değerlendirmeliyim. kimsemde yok burda fikir verecek..
haklısın canım.. sonuçta çok şükür işimi görecek eşyalarım var. zamanla herşey hallolur. şuan sadece acil olan mutfak dolapları hakkında karar vermem.Canim tül fon detay takilma
Esyanda yeniymis mis
Salon takimina bile takilma alel acele ucuz begenmedigini alacagina bir kac ay sonra biraz birikim biraz taksitle bisi alirsin.
Fon tül de ben pazardan aliyorum kaliteli duruyor gayette varsa öyle imkanin alirsin zamanla.
En önemlisi ev esya alinir..
dün ben de 240 tl den aldım. kulpsuz.zelalke hayırlı olsun tekrar canım
mutfağın rengi benimde hoşuma gitti
halbukitr_lelli nin paylaştığı resimlerde ki gibi mutfağımın rengi klasik ama ben ahşap krem uyumunu seviyorum
ama senin mutfakta hoşuma gitti siyah beyaz
halı ve aksesuarlarını da kırmızı seçersen çok hoş durur bence
zaten yeni evliymişsin evine uygun salon takımı alırsın
eksiklerini de zaman geçtikçe tamamlarsın
hoş evin eksiği hiç bitmiyor ama biz birikim yapmayı öğrendik çok şükür sağlık sıhhat olsun hepsi oluyor
bu arada bu ay ki çeyreğimi aldım eski tarih 243 liradan
geçen sene ocak ayında 175 liraya almıştım
Başın sağolsun mekanı cennet olsunGünaydın kızlar,
10 gün önce babam vefat etti, herşey bir ay içinde oldu bitti, teşhis konması filan bir ay sürdü, çok içim acıyor.
Böyle anlarda bir kere daha anladım ki insanın kıyıda köşede mutlaka üç beş kuruş parası olmalı. Rabbim kimseye muhtaç etmeden bu günleri atlattık. Zor gün parası diye boşuna dememişler...
hayırlı olsun canım benimki alt kahve üst beyaz her halde leke bırakıyordün bankaya kredi için imzam gerekliymiş eşim aradı beni almaya geldi imzayı attım. bugün de tapu işleri bankanın son işleri bitecek inşallah ayy akşama kadar kredi parası da yatsa işler bitmiş olacak.. çok şükür yaa. sonra yapacağım ilk iş eve gitmek mutfak dolaplarının kapakları takılmamıştı yetişebilsem rengini değiştirecem.. üst dolaplar beyaz altlar siyahmış ama siyah çok leke belli eder diye altları da beyaz yapmayı düşünüyorum. sizin fikirlerinizi de almak isterim. mutfak dolapları için ne renk önerirsiniz kızlar??
genişmiş
aa hangi malzeme olduğunu nerden anlayacaz acaba.. eşim bilir belki..teşekkürler canım.zelalke güle güle otur evinde, çok güzelmiş maşallah mutfak açık renk ve ferah olsun dersen, ya alt üst beyaz yaptır (akrilik malzemede sararma olmaz, lakeyse olur) veya üst beyaz alt kapiçino. Eki Görüntüle 1946710
lake boyacı elinde şekillenir. parlak, ipek mat ve mat olur. akrilik ise hazır malzemedir ve parlaktır.aa hangi malzeme olduğunu nerden anlayacaz acaba.. eşim bilir belki..teşekkürler canım.
zelalke hayırlı olsun ..güle güle oturun eviniz gerçekten cok guzel ama ben fikrimi soylemek isterim mutfak arası mozaik taş duvar kagıdı olan yere de olmalı bulaşık yıkarken duvar kagıdı sorun olabiliraa hangi malzeme olduğunu nerden anlayacaz acaba.. eşim bilir belki..teşekkürler canım.
canım tam olarak dediğin yer neresi.. pek anlayamadım..zelalke hayırlı olsun ..güle güle oturun eviniz gerçekten cok guzel ama ben fikrimi soylemek isterim mutfak arası mozaik taş duvar kagıdı olan yere de olmalı bulaşık yıkarken duvar kagıdı sorun olabilir
dimi yaa siyah herkes imkanın varsa değiştir diyor.. hepsini beyaz yapsam halı perde ile mutfağa renk verebilirim aslında..zelalke güzel günlerde oturun evinizde, çok güzel çok geniş bir mutfak en sevdiğim.
nacizane fikrimi söylemek isterim ama; benim mutfağım da üstler beyaz altlar siyah ve kulplar aynı şekilde. Siyah kısımlarda bir damla su izi belli oluyor hemen. O kulplarda aynı şekilde hergün silmek gerekiyor.
Ben beyaz veya krem açık renk taraftarıyım bu sebeple. Kendi evim olsa asla siyah kullanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?