hayırlı ve de bereketli olsun canım..Herkese merhaba kızlar,
Dün bilezik almak için dışarı çıkmıştım. Ama kuyumcu hariç her yere uğradım. Bugünde fırsatım olmadı bir türlü gitmek için.
Baktımki bekledikçe paradanda tırtıklıyorum. Bende bugün 146.19 TLden bütün paramla altın aldım.
bence en mantıklısını yapmışsınız..maaşlar gecikince kumbaradan mecburen para harcadık
çeyreği bozdurmamak için
bence en mantıklısını yapmışsınız..
PENCERE VE DOLAP ARASI ZELALKE YARIM OLURSA DAHA İYİ OLUR SANKİ BULAŞIK YIKARKEN YADA ORALARI YIKARKEN SU SIÇRAYA BİLİR ZAMANLA DA DUVAR KAGIDI KALKARcanım tam olarak dediğin yer neresi.. pek anlayamadım..
Saol cnm. Sayfalar çok birikmiş geriden gelerek okuyorum. Evin hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsinhayırlı ve de bereketli olsun canım..
aaa bak ne güzel detay farketmişsin, hemen bunu not alıyorum. çok teşekkürler:)PENCERE VE DOLAP ARASI ZELALKE YARIM OLURSA DAHA İYİ OLUR SANKİ BULAŞIK YIKARKEN YADA ORALARI YIKARKEN SU SIÇRAYA BİLİR ZAMANLA DA DUVAR KAGIDI KALKAR
teşekkürler canım.. herkese nasip olsun inşallahh..Saol cnm. Sayfalar çok birikmiş geriden gelerek okuyorum. Evin hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin
amin amin Allah hepinize nasip etsin inşallah..zelalke hayırlı uğurlu olsun eviniz ağız tadı ile oturun inş. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.
ÖRNEK DAİREDE ZEBRANIN ÇEKME MEKANİZMASI VARYA O DUVAR YARIM DAHA GÜZEL OLABİLİR..aaa bak ne güzel detay farketmişsin, hemen bunu not alıyorum. çok teşekkürler:)
bakmam gerek çok hatırlamıyorum detaylı bakarım gidince.. yarım derken ne demek istedin canım??ÖRNEK DAİREDE ZEBRANIN ÇEKME MEKANİZMASI VARYA O DUVAR YARIM DAHA GÜZEL OLABİLİR..
ÜST DOLAP BAŞLANGICINA KADAR CANIMbakmam gerek çok hatırlamıyorum detaylı bakarım gidince.. yarım derken ne demek istedin canım??
Canım 12yillik evliyim hatta 13.senemiztr_lelli ellerine sağlık. Maşallah.Kendini yormadan yavaş yavaş yaparsın.
Çok çok hayırlı olsun ,benim aklımdaki dolap rengi siyahciyim ben çok güzel bence Allah ödeme kolaylığı versin.oldu mu.. bu örnek dairedeki foto. ev normalde böyle olacak. dolaplar için lütfen fikir verin:)
Amin ınş cnmAmin canım
Rabbim evi olmayanlara versin yanında da benim gönlümdekini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?