Janita kesinlikle haklisin.
Ben hep kiyamadim aman hatri var bende dedim.
Ama suan gordumki bu hatir gonul isleri çıkara dayaliymis.
Yani ben onun isini hallediyorum diyeymis sanki.
Hic sevmem böyle iliskileri.
Ben isini halledince iyi olcam halletmeyince tü kaka.
Simdiye kadar bir iyilik yapicaksam hic bana karsiligini yapsin diye yapmadim.
Ama yapilan iyilige karsilik olsun diye iyilik yaptigim oldu.
İyiligin bedeli olmaz ödenmez.
Bedelde beklenmez.
Öyle olunca iyilik olmakdan cıkıyor zaten.
Cıkar iliskisine dönuyor.
Ortak olan arkadasimla konustum dun olayi bilmiyordu dun benden ogrendi
O da benden para istedigi gunun aksami o ablayla konusmus
Parasiz kaldim burada demis.
Arkadasimda ee parasiz napiyosun oradakilermi karsiliyor demis o da evet demis.
3gunlugune gitti birde
3gunluk cebinde paran yoksa niye gidiyorsun?
Yani resmen bana guvenmis gitmis.
O arkadastan niye isteyemiyor cunku vermez.
Ben cepteyim.
İnsanlarla babamda olsa para muhabbetini sevmiyorum ben.
Yok diye aglicam bende artik.
Aglamiyorum diye oluyo galiba bunlar.
Benim gerdanlık setimin Neredeyse aynısı inanamadımKızlar bisi sorucam
Esim dugunumuzde kafasina gore eski model böyle bi set almisti bana (benziyo buna ekli ekli birbirine bir model)
Eki Görüntüle 1946850
Bilekligi defalarca kirildi en sonunda 2yil once 400tl sattim
Kupesini dugunden sonra hemen degistim cok igrencti takmazdim
Gerdanligi kaldi orda burda surunuyor hic takmadim.
Onu satip gr alayim diyorum ne diyosunuz?
Nekadar eder acaba
İlk paragrafı okurken iyi para dedimiş yerinden bir arkadaşımın ablası üçüz bebeklere hamile. maddi durumu da oldukça iyi, doğuma bir ay kaladan itibaren kendisine yardımcı olacak, sonrasında da bebeklerin bakımına yardımcı olacak tanıdık bir hanım arıyormuş. doğuma kadar maaşı 2000+sigorta. doğumdan sonra da 3000+sigorta. ufak tefek günlük işler ve bebeklerin bakımında anneye yardım edecek.
iki çocuğu da üniversitede okuyan, eşi vefat etmiş, sadece eşinin emeklisini alan ve her daim para sıkıntılarından bahseden 45 yaşlarında, temiz, titiz, güvenilir bir ablamız vardı. onu önerdim, görüşelim dediler ve hemen aradım. bana hakaret etmişim gibi cevaplar verdi, şok oldum ve çok üzüldüm. bebek bakmak kötü bir iş mi ki? üstelik para sıkıntısı varken? benim halam emekli hemşire ve yıllardır bebek bakıcılığı yapıyor. bazen insanları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum. hani dese ki bebek bakımında kendime güvenemiyorum, bebek gürültüsünü kafam çekmiyor vs neyse. doğrudan ona böyle bir işi mi layık görmüşüm demesi, sizce de tuhaf değil mi?
Çok sevinmesi gerekirken çok yanlış davranmış bu durumda kırılmasi gereken sensin cnm gel onu düşün iyilik yap tepkiye bak cok ta güzel maaş bide ,sen canını sıkma Allah o güzel gönlüne göre versin çok düşünceli ve yardım seversin :))iş yerinden bir arkadaşımın ablası üçüz bebeklere hamile. maddi durumu da oldukça iyi, doğuma bir ay kaladan itibaren kendisine yardımcı olacak, sonrasında da bebeklerin bakımına yardımcı olacak tanıdık bir hanım arıyormuş. doğuma kadar maaşı 2000+sigorta. doğumdan sonra da 3000+sigorta. ufak tefek günlük işler ve bebeklerin bakımında anneye yardım edecek.
iki çocuğu da üniversitede okuyan, eşi vefat etmiş, sadece eşinin emeklisini alan ve her daim para sıkıntılarından bahseden 45 yaşlarında, temiz, titiz, güvenilir bir ablamız vardı. onu önerdim, görüşelim dediler ve hemen aradım. bana hakaret etmişim gibi cevaplar verdi, şok oldum ve çok üzüldüm. bebek bakmak kötü bir iş mi ki? üstelik para sıkıntısı varken? benim halam emekli hemşire ve yıllardır bebek bakıcılığı yapıyor. bazen insanları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum. hani dese ki bebek bakımında kendime güvenemiyorum, bebek gürültüsünü kafam çekmiyor vs neyse. doğrudan ona böyle bir işi mi layık görmüşüm demesi, sizce de tuhaf değil mi?
Ben de tek bu kaldiBenim gerdanlık setimin Neredeyse aynısı inanamadım
Benim boynuma taktıgım bikaç kez kırıldı yaptırdım.
Ama 5 yıldır falan hiç takmıyorum beğenmiyorum zaten.
Bozdurmayı bende düşünüyorum 14 ayar ne kadara bozulur acaba 3lü seti?
Demek ihtiyaci yokiş yerinden bir arkadaşımın ablası üçüz bebeklere hamile. maddi durumu da oldukça iyi, doğuma bir ay kaladan itibaren kendisine yardımcı olacak, sonrasında da bebeklerin bakımına yardımcı olacak tanıdık bir hanım arıyormuş. doğuma kadar maaşı 2000+sigorta. doğumdan sonra da 3000+sigorta. ufak tefek günlük işler ve bebeklerin bakımında anneye yardım edecek.
Fiyat aldıktan sonra bana da haber verir misin?Ben de tek bu kaldi
Surekli kiriliyor evet ayrica darbe alinca hemen eziliyor ici bos.
Ben bi fiyat alicam en yakin zamanda.
TabikiFiyat aldıktan sonra bana da haber verir misin?
Benim gerdanlık setimin Neredeyse aynısı inanamadım
Benim boynuma taktıgım bikaç kez kırıldı yaptırdım.
Ama 5 yıldır falan hiç takmıyorum beğenmiyorum zaten.
Bozdurmayı bende düşünüyorum 14 ayar ne kadara bozulur acaba 3lü seti?
geçmiş olsunmavimli olsun sen yat dinlen altın parasını biriktirir sonra da toplu alırsın
Amman dikkat
Gecmis olsun
Çok geçmiş olsun cnm bol bol dinlen .
B black_2014 anneannem tıpkı senin annen gibi. kız evlatları dayımı sürekli görüp gözetsinler ister. herkes ona yardım etsin. bir dönem adeta haraca bağlamış gibiydiler. en sonunda annem resti çekti, o çekince teyzem de rest çekti. allah yardımcınız olsun.
tr_lelli fazla rahat insanları sevmiyorum. isterse geri ödeme yapsın. gezmek için, sevgiliye hediye almak için para istenir mi yahu?? küserse küssün, herkes hesabını bilmeli. hesabını bilmeyen de sonucuna katlanmalı.
@Defnelisemih rabbim rahmet eylesin, cennetinde ağırlasın inşallah.
mavimli çok geçmiş olsun, kendine dikkat et
mavimli ikizler iyi olsun da altını sonra da alırsın :) geçmiş olsun
@Defnelisemih. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.Allahım Peygamber efendimize komşu etsin.
mavimli çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.
Parasini cikarir bence sanirim esim ozaman 1000tl vermisti setebende öyle düşünüyorum yani ben seçip almıştım düğün zamanı ama
her abiye kıyafete uymuyor gündelik de takılacak bir model değil
ben de senin gibi satıp altın alsam daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?