Sen bebislerden bende boyunlukdan sebep yatalim evde ozaman dans :)Kızlar hepiniz sağolun. evdeyim dinleniyorum, son kontrolde bebişler iyi çok şükür. Kadınların işi zor be :)
boşver takma insanları çık bir dolaş hava al inan iyi gelir.Ya ben disari cikmak istiyorum ama utaniyorum
İnsanlar okadar garip bakiyorlarki.
Bende takintiliyim cikamiyorum bu sebepden.
Yani mahallenin basinda marketler var a101 hakmar falan en azindan bi dolanir hava alirim diyorum sonra cayıyorum insanlarin bakislari yuzunden.
Esim ameliyat olduguda 2ay gezmisti boyunlukla o cok rahatti
Surekli disardaydi ben cok takintiliyim ya.
Cnm çık nolcak Bi iki kez garip bakarlar sonra alışırlarYa ben disari cikmak istiyorum ama utaniyorum
İnsanlar okadar garip bakiyorlarki.
Bende takintiliyim cikamiyorum bu sebepden.
Yani mahallenin basinda marketler var a101 hakmar falan en azindan bi dolanir hava alirim diyorum sonra cayıyorum insanlarin bakislari yuzunden.
Esim ameliyat olduguda 2ay gezmisti boyunlukla o cok rahatti
Surekli disardaydi ben cok takintiliyim ya.
bu liste böyle uzar giderGünaydın kızlar
3 gün izin aldım ya...
Spora mı gitsem
Kitap mı okusam
Evde ki verilecekleri mi ayarlasam
Çarşıya pazara mı çıksam
Arkadaşlarımla mı buluşsan
Sinemaya mı gitsem
Görmemişimin bir tatili olmuş
Ben en iyisi işe gideyim
ah ah evde devamlı kalmak çok zor insan çıkıp hava almak istiyorSen bebislerden bende boyunlukdan sebep yatalim evde ozaman dans :)
boşver takma insanları çık bir dolaş hava al inan iyi gelir.
Bende robot gibiyim zaten bide bakislar uzerime olunca bi geriliyorum.Cnm çık nolcak Bi iki kez garip bakarlar sonra alışırlar
Boynuna atkı bağla kapşonu da gecir kafana istersen
Ayy nasil gezesim var.ah ah evde devamlı kalmak çok zor insan çıkıp hava almak istiyor
Hangi banka
Az önce listeye pasta börek yapıp buzluna mı atsam maddesini de ekledimbu liste böyle uzar gidersen en iyisi birinci maddeden başla
işe ihtiyacı var. minnet ve teşekkür etmesine gerek yoktu. bazı işleri yücelten, bazı işleri de aşağılayan toplumsal baskılara kızgınlığım.asıl amaç rızk peşinde koşmak ve helalinden kazanmak. her konuda olduğu gibi, iş konusunda da şekilci olduk.Demek ihtiyaci yok
Gercekden is istiyen insan minnet tesekkur eder
İs begenmeyip sonrada param yok diye aglayanlara hic acimiyorum.
başınız sağolsun , mekanı cennet olsun inşallahGünaydın kızlar,
10 gün önce babam vefat etti, herşey bir ay içinde oldu bitti, teşhis konması filan bir ay sürdü, çok içim acıyor.
Böyle anlarda bir kere daha anladım ki insanın kıyıda köşede mutlaka üç beş kuruş parası olmalı. Rabbim kimseye muhtaç etmeden bu günleri atlattık. Zor gün parası diye boşuna dememişler...
Salacak'a kadar gelmişken bana da uğra bariAyy nasil gezesim var.
Sabah hazirlanip atlasam metroya
Sonra eminönü vapuru
Simit cay martilar.
Eminönunde deli gibi gezsem.
Sonra üsküdara gecsem yine
Küpeler alsam
Giysiler denesem.
Salacakta bir sahlep icsem.
Of be.
Sen napıonMonte prensesi napıyo acaba kızlar Yen'i nicki aklıma gelmedi bulamadım bi türlü
iş yerinden bir arkadaşımın ablası üçüz bebeklere hamile. maddi durumu da oldukça iyi, doğuma bir ay kaladan itibaren kendisine yardımcı olacak, sonrasında da bebeklerin bakımına yardımcı olacak tanıdık bir hanım arıyormuş. doğuma kadar maaşı 2000+sigorta. doğumdan sonra da 3000+sigorta. ufak tefek günlük işler ve bebeklerin bakımında anneye yardım edecek.
iki çocuğu da üniversitede okuyan, eşi vefat etmiş, sadece eşinin emeklisini alan ve her daim para sıkıntılarından bahseden 45 yaşlarında, temiz, titiz, güvenilir bir ablamız vardı. onu önerdim, görüşelim dediler ve hemen aradım. bana hakaret etmişim gibi cevaplar verdi, şok oldum ve çok üzüldüm. bebek bakmak kötü bir iş mi ki? üstelik para sıkıntısı varken? benim halam emekli hemşire ve yıllardır bebek bakıcılığı yapıyor. bazen insanları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum. hani dese ki bebek bakımında kendime güvenemiyorum, bebek gürültüsünü kafam çekmiyor vs neyse. doğrudan ona böyle bir işi mi layık görmüşüm demesi, sizce de tuhaf değil mi?
Evdeyim kısmetse olur izliyorum :) bin kilo olma yolunda emin adımlarla ilerliyorumSen napıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?