Eviniz hayırlı olsun. Mutlu günlerde sevdiklerinizle oturun.Merhaba Hanımlar,
Epey zaman oldu yazmayalı.. Çarşamba günü yeni evimize geçtik şükür. Günlerdir eşya yerleştirme işleri ile uğraşıyoruz.
Eski evimden salon takımımı ve kızımın odasını getirdim sadece. Yatak odası takımı, buzdolabı, kurutma makinesi, mutfak masa sandalyesi, avize, perde, halılar yeni alındı. Epey masraf oldu ancak bunlar sık değiştirilen eşyalar olmadığı için içime sinen, kaliteli şeyler aldım.
5000 TL KDV ödedik. 10.000 TL de tapu masrafı tutacakmış.
Bütçe ne durumda bilmiyorum. Eşimle bir oturup bu yeni eve göre bütçe planlaması yapmamız gerekiyor.
Benden haberler böyle... Umarım herkes iyidir...
Hoş geldiniz. Bereketli birimkimlerimiz olsunBen buraya da gelsem.
Zira tasarruf ve birikim konusunda epey gaza gelmiş durumdayım
Hoş geldiniz. Bereketli birimkimlerimiz olsun
Sağol canım. Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin.elecda güle güle oturun hayirli olsun.
Şöyle ki biz bu eve 2,5 sene önce proje yeni başladığında girmiştik. Te o zaman benim aklımdaydı, neyi değiştirip neyi kullanmaya devam edeceğim. Bu yüzden geçen yıl aşağı yukarı bi hesap yapıp, ihtiyaç kredisi çektim. Bir yılda o para ile alacaklarımı aldım. Dükkanlarda beklettim.Güle güle oturun evinizde
Herkes yeni eve yeni eşya mantığında eve 300 verince eşyaya verecek para kalmıyor ki
Yanlış anlamayın sizin için demiyorum
Kendim için düşünüyorum
Yani önce ucuz eşya alıp evlemi iyi eşya lazım yoksa ev borcu olacak dıye evden önce mi iyi eşya
Bu ikilemdeyim
Valla canım, istemesen de veriyorsun. Doların yükselişinden sonra zamlanmayan birşey kalmamış. Ben buzdolabını 6 ay önce 4000TL ye almıştım. Adam dün kurmaya geldi. Sizin buzdolabının şuban satış fiyatı 6000 TL oldu dediCanim bende cook seviyorum yeni eve yeni esyayi
Yani cok acilmadan almaya calisirim kesin bende.
Hatta o hayalle birikim yapmayi dusunuyorum
Gr falan almaya baslayinca onu bile hayal ettim yeni ev suan olmasada.
Zaten tül falan uymuyo yeni evlere
Ama ben esyaya cok para vermem asla!
Tmm cnm seninki cok mantıklı olmuşŞöyle ki biz bu eve 2,5 sene önce proje yeni başladığında girmiştik. Te o zaman benim aklımdaydı, neyi değiştirip neyi kullanmaya devam edeceğim. Bu yüzden geçen yıl aşağı yukarı bi hesap yapıp, ihtiyaç kredisi çektim. Bir yılda o para ile alacaklarımı aldım. Dükkanlarda beklettim.
Hemen hemen hepimizÇok teşekkür ediyorum.
Bu topikte eski olup, burası sayesinde güzel birikimler yapanınız var mı?
Çok hayırlı olsun evin ve eşyalarınMerhaba Hanımlar,
Epey zaman oldu yazmayalı.. Çarşamba günü yeni evimize geçtik şükür. Günlerdir eşya yerleştirme işleri ile uğraşıyoruz.
Eski evimden salon takımımı ve kızımın odasını getirdim sadece. Yatak odası takımı, buzdolabı, kurutma makinesi, mutfak masa sandalyesi, avize, perde, halılar yeni alındı. Epey masraf oldu ancak bunlar sık değiştirilen eşyalar olmadığı için içime sinen, kaliteli şeyler aldım.
Bütçe ne durumda bilmiyorum. Eşimle bir oturup bu yeni eve göre bütçe planlaması yapmamız gerekiyor.
Kesinlikle haklısın. O kadar borç insanda huzur bırakmaz ki... İstediğin kadar güzel bir evde otur. İçinde huzurlu olmadıktan sonra neye yarar. Büyük borçlara girerken detaylı plan yapmak lazım.Tmm cnm seninki cok mantıklı olmuş
Amaev kredisi çekip sonra eşya için kredi çekenler anlamıyorum ben ev dünya para zaten bir De eşya olunca dünyaa borc
Hemen hemen hepimiz
Hiç biriktirmeyen ben kredi borçları erkenden kapatıp üstüne hiç maaşa dokunmadan biriktirdim Gerci onlar başka yere gıttı ama araba yenileyip krediyi ödedikten sonra kalanla gram alıyorum eskiden hayatta almaz yerdim onu mesela
Çok teşekkürler canım. Bebişe az kalmış heyecan doruktadır şimdi.Çok hayırlı olsun evin ve eşyaların
Evet cnm az kaldı 24 şubatta doğum iznine ayrilacam ınş sonra doğumu beklicem.Çok teşekkürler canım. Bebişe az kalmış heyecan doruktadır şimdi.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Evet cnm az kaldı 24 şubatta doğum iznine ayrilacam ınş sonra doğumu beklicem.
Merhaba Hanımlar,
hayırlı olsun evinizMerhaba Hanımlar,
bende böyle bir sistem düşünüyorum tabi öncelik borçlardan kurtulmakEşimle haftalık 400 tl harçlık ayırıyorduk. Haftalık artan parayı kenara koyuyoruz. Evde duruyor. Bu hafta da 75 tl arttı. Yarın Yen'i hafta için 400 tl çektik bankadan
Kumbaraya da 3.5 tl attım.
güle güle oturun yeni evinizdeKesinlikle haklısın. O kadar borç insanda huzur bırakmaz ki... İstediğin kadar güzel bir evde otur. İçinde huzurlu olmadıktan sonra neye yarar. Büyük borçlara girerken detaylı plan yapmak lazım.
Biz çok şükür planladığımız limitler içinde kaldık gibi görünüyor. Mart ayında da araba kredimiz bitecek ve kira ödemeyeceğiz artık. Kiramız 1100 TL ydi. Herşey bi yerli yerine oturunca bütçe toplantısı yapacağım kocamla.
elecda evin hayirli ugurlu olsun canim
elenaferrante hosgeldin ben bu topikler sayesinde birikimlerimizle ev sahibi oldum cok sukur simdi daha cok varda gerci yatirimlik bir evin hayallerini kurarak birkim yapiyorum kucuk capta da olsa.sana de kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?