Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eviniz hayırlı olsun. Mutlu günlerde sevdiklerinizle oturun.

Şöyle ki biz bu eve 2,5 sene önce proje yeni başladığında girmiştik. Te o zaman benim aklımdaydı, neyi değiştirip neyi kullanmaya devam edeceğim. Bu yüzden geçen yıl aşağı yukarı bi hesap yapıp, ihtiyaç kredisi çektim. Bir yılda o para ile alacaklarımı aldım. Dükkanlarda beklettim.

Valla canım, istemesen de veriyorsun. Doların yükselişinden sonra zamlanmayan birşey kalmamış. Ben buzdolabını 6 ay önce 4000TL ye almıştım. Adam dün kurmaya geldi. Sizin buzdolabının şuban satış fiyatı 6000 TL oldu dedi

Tmm cnm seninki cok mantıklı olmuş
Amaev kredisi çekip sonra eşya için kredi çekenler anlamıyorum ben ev dünya para zaten bir De eşya olunca dünyaa borc

Çok teşekkür ediyorum.

Bu topikte eski olup, burası sayesinde güzel birikimler yapanınız var mı?
Hemen hemen hepimiz
Hiç biriktirmeyen ben kredi borçları erkenden kapatıp üstüne hiç maaşa dokunmadan biriktirdim Gerci onlar başka yere gıttı ama araba yenileyip krediyi ödedikten sonra kalanla gram alıyorum eskiden hayatta almaz yerdim onu mesela

Çok hayırlı olsun evin ve eşyaların

Tmm cnm seninki cok mantıklı olmuş
Amaev kredisi çekip sonra eşya için kredi çekenler anlamıyorum ben ev dünya para zaten bir De eşya olunca dünyaa borc
Kesinlikle haklısın. O kadar borç insanda huzur bırakmaz ki... İstediğin kadar güzel bir evde otur. İçinde huzurlu olmadıktan sonra neye yarar. Büyük borçlara girerken detaylı plan yapmak lazım.
Biz çok şükür planladığımız limitler içinde kaldık gibi görünüyor. Mart ayında da araba kredimiz bitecek ve kira ödemeyeceğiz artık. Kiramız 1100 TL ydi. Herşey bi yerli yerine oturunca bütçe toplantısı yapacağım kocamla.

Çok sevindim buna.
Yanlış anlamasın kimse ama. Acaba bu topik ve buraya gelenler gerçekten fayda sağlıyorlar mı emin olmak istedim.
Çok mutlu oldum sizin için de. Ne güzel umut vadettiniz şu anda bana.

Allah ağız tadıyla harcamayı nasip etsin biriktirdiklerinizi.

Allahın izniyle ben de başladım bugün

Napiyosunuz kizlar ?? Ben yine babamla survivor izliyorum
Bugun baya para harcadim
Annemle abime yemek 45 tl
Abimin montuna yardim 50 tl
Toplamda 95 tl harcadim
Bankadan 50 cektim
Ayin 15ine kadar idare edicem
1200 civari paramiz kaldi
Ameliyat olucam sanirim yine ona ne kadar harcicam bilmiyorum sali dr.a muayene olup onu da ogrenirim insallah artik su saglik provlemlerini halledeyim de bebis de yapalim valla tum akrabalar kapida ne zaman ne xaman diye diye bi hal oldular

Hayırlı olsun güle güle oturun
Buzdolabı ne aldınız ?

bir kaç saat önce eve vardık
eşya yerleştirdim biraz tere yağı falan almıştım gelirken onları buzluğa yerleştirdim
hayırlı olsun eviniz
güle güle, güzel günlerde, huzur içinde oturun

Eşimle haftalık 400 tl harçlık ayırıyorduk. Haftalık artan parayı kenara koyuyoruz. Evde duruyor. Bu hafta da 75 tl arttı. Yarın Yen'i hafta için 400 tl çektik bankadan
Kumbaraya da 3.5 tl attım.
bende böyle bir sistem düşünüyorum tabi öncelik borçlardan kurtulmak
ayırdığın parayla o haftalık her şeyi alıyor musun?
yoksa belirli kalemlerimi alıyorsun ?

böyle haftalık harcama yapan arkadaşlarda yazarsa sevinirim

güle güle oturun yeni evinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…