Kesinlikle öylekesinlikle kiraya verilen parayı çöpe atmış gibi hissediyorum. İnşallah o durumda kalmam. elbette ev alınca sıkıştık çok fedakarlığımız oldu ama şu an geriye dönüp baktığımızda birikmiş paramız var gibi. bir de ev kadar hiçbirşey kazandırmıyor bunu gördüm. bizim çocuk mevzusu için evi değiştirmemiz şart. inşallah kiraya çıkmak zorunda kalmayız.
Kesinlikle öyle
Ev alip evin degerini 7-8katina katlamis biri olarak söyluyorum ev en iyi yatirim
Oturmasan bile ver kiraya
Bankadan alacaktım.Dün 144'dü Bugün 146 olmuştuSimdi yukseldi mi kisempatik_kiz ? Kuyumcularda cok yuksek makas araligi yoktur.
Bankadan alacaktım.Dün 144'dü Bugün 146 olmuştu
Cok tesekkur ederimBu ara ev satılmıyor maalesef. bu arada geçmiş olsun ne rahatsızlık vardı ben topiğe yeni katıldım da bilgim yok.
Cnm siz arabayi hangi marka aldiniz?Slm kızlar
Ptsi pazara gittim sadece onun dışında dışarı da çıkmadım para da harcamadım
Ama eşim fazlasıyla harcadı bu hafta
Annesi acil ameliyata alındı şimdi de şehir dışına gitti o yüzden
Onun kart patladı artık kesin bu ay
Nolcak bilmiyorum
Hava güzel dışarı çıksam mı dıyorum
Yoksa miskinlşk mi yapsam evde
Eşim evde yokken cok sıkıcı oluyo ya
Cok tesekkur ederim
1ay önce trafik kazasi gecirdik esimle
Kiriklarimiz var
Ben 6ay kadar boyunluk kullanicam
Esiminde kaburga ve belinde kirik var celik korse kullaniyor.
Yani az cok isimizi yapabiliyoruz esim ise gidiyor fakat zorlamiyoruz kedimizi
Zamanla kaynayacakmis
Slm kızlar
Ptsi pazara gittim sadece onun dışında dışarı da çıkmadım para da harcamadım
Ama eşim fazlasıyla harcadı bu hafta
Annesi acil ameliyata alındı şimdi de şehir dışına gitti o yüzden
Onun kart patladı artık kesin bu ay
Nolcak bilmiyorum
Hava güzel dışarı çıksam mı dıyorum
Yoksa miskinlşk mi yapsam evde
Eşim evde yokken cok sıkıcı oluyo ya
AudiCnm siz arabayi hangi marka aldiniz?
Eşimde öyle cnm o yüzden borca sokmak şarther ay illa ekstra bişey çıkıyor, geçmiş olsun Allah şifa versin. benim de eşim msj yazmış tiyatro için bilet almış. haftaya da almış. biz eşimle birikim konusunda çok tersiz, o bugün harcayayım der yarını düşünmez ben ise hesap yaparım. geleceği düşünürüm. belki de onun yüzünden ekonomi uzmanı olacağım
Cok tesekkur ederim.ayyy çok geçmiş olsun çok korktuğum bişey.inşallah çabucak iyileşirsiiz
Evet bildiğimden almadım zaten. İnşallah pazarteside dün ki seviyelerde olur. Hatta daha düşük olurda bunu değerlendirip biraz alım yapabilirizhaftasonu bankadan almayın.bankalar alışımızı çok yüksek satışımızı çok düşük koyuyorlar, pazartesi alırısnız dert etmeyin. hala düşük. pazar günü erken saatte döviz borsa sayfalarından takip edebilirsiniz.
30 bin liranın 6 ay sonra lazım olabilme ihtimali varsa, ya altında günlük al-satlar yapardım veya atardım likit fona, en azından değerini korurdu.İşbankasında alınabiliyor canım. Ben küsüratlı da olsa alıyorum.
Ben olsam bu parayı 3 e böler Euro dolar altın şeklinde değerlendirirdim.
YTD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?