- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
Audi
Eşimde öyle cnm o yüzden borca sokmak şart
canım hareketli bir insansın, evden istediğin zaman, istediğin şekilde çıkamamak seni geriyordur. geçecek inşallah, allah yardımcın olsunAnneme acma yaptik 2tepsi
Ev basti ya
Duvarlar uzerime uzerime geliyor sanki
Off zaman gecmiyor.
hoşgeldin canım. burda maşallah herkes birbirinden gayretli, çok güzel fikir alışverişleri oluyor.Ben buraya da gelsem.
Zira tasarruf ve birikim konusunda epey gaza gelmiş durumdayım
hoşgeldin canım. burda maşallah herkes birbirinden gayretli, çok güzel fikir alışverişleri oluyor.
Sanırım bundan oluyorcanım hareketli bir insansın, evden istediğin zaman, istediğin şekilde çıkamamak seni geriyordur. geçecek inşallah, allah yardımcın olsun
kendimden biliyorum. ne zaman hasta olsam, evde ve dışarıda yapılması gereken bir çok iş film şeridi gibi gözlerimin önünden geçer. ve çocukken geçirdiğimiz trafik kazası sonrasında bacağım kırılmıştı, sıkıntıdan zona çıkarmıştım. ama şükürler olsun geçti, imtihan işteSanırım bundan oluyor
Benim herseyi kendim halledememem, ve bukadar hareketliyken bir anda hareketimin kisitlanmasi moralimi bozuyor
2gundur evi supuremedim.
O bile canimı sıkıyor.
Zaman nasil gececek bakalim
Suan okadar gerginimki agliyorum ara ara.kendimden biliyorum. ne zaman hasta olsam, evde ve dışarıda yapılması gereken bir çok iş film şeridi gibi gözlerimin önünden geçer. ve çocukken geçirdiğimiz trafik kazası sonrasında bacağım kırılmıştı, sıkıntıdan zona çıkarmıştım. ama şükürler olsun geçti, imtihan işte
Calisan arkadaslar.
Bankaci bir arkadasim var eside teknisyen.
Sifirla evlendiler
Yani ne evleri vardi ne arabalari.
3yillik evliler.
Kız baya tutumlu.
O da bankaya kahvaltisini,sandövicini,suyunu evden goturuyor.
Yazin kisligini hazirliyor buzlugunu dolduruyor.
Disardan yemek yememek icin surekli elinin altinda hazirda bisiler yapiyor
Borek,kofte,sarma vs gibi.
Her hafta pazara cikiyor.
Ev aldilar 10 sene odicekler
Simdide araba aldilar nekadar odicekler onu bilmiyorum.
Birinin taksidini yarilayinca yazlik almayi dusunuyolarmis.
Esi bile arkadasima sayende aldik sen bukadar tutumlu olmasan alamazdik diyormus.
rabbim sabrını arttırsınSuan okadar gerginimki agliyorum ara ara.
Bi sekilde atmam lazim cunku.
Oglum yarin okula baslicak ben göturemicem
Yere bisi dusuyo onu almak icin bile yere comeliyorum kalkarkende zor oluyor.
Evin eksilenlerini surekli anneme aldiriyorum.
Evimi istedigim gibi temizleyemiyorum.
Ayakta cok durunca inanilmaz sirtim agriyor her isimi yarida birakiyorum.
Gece defalarca agriyla uyaniyorum(surekli sirtustu yatmakdan oluyor)
Yuzukoyun yatmaya bayilrdim ben yatamiyorum.
Sacimi toplarken bile kollarimi havaya kaldrinca yoruluyor boynum.
Banyo yapmak bir eziyet.
Hergun dus alirdim ben.
Dus alamasam bile sacimi yikardim egip.
Mutfak dolaplarinin ust gozlerine uzanamiyorum.
Cikmayada korkuyorum.
Ya herseyin degerini daha iyi anliyosun.
Surekli dua ediyorum sabir cekiyorum.
Malesef öyle bir bakis acisida var.benim de bu arkadaşının tam tersi bir arkadaşım ve kuzenim var. evlerine giren para 10000 üzeri. haftanın bir kaç günü dışarıda yemek, eve her misafir geldiğinde markete ve hamur işi satan yerlere koşmak vs. geçen gün bana diyor biri, kenarda beş kuruşumuz yok! beş yıllık evliler, ev için peşinat biriktirmek gibi çabaları da hiç olmamış. biraz konuştuk, nasıl yapıyorsunuz vs sordu. biraz bahsettim, bana böyle hayat mı olur, çok cimrisiniz dedi yaaben de peki dedim.
zor hem de çok zor. ama sabır, şükür ve dua inşallah
ben de bahsetmem. kendisi şikayet etti ve ne yapıyorsunuz diye sordu. üstün körü anlattım ve yorum butr_lelli İnşallah çok daha iyi olacaksın. Sabret canım. Allah yardımcın olsun
@kikikoko herkesşn öncelikleri farklı bence. Benim çevremdekiler de çok müsrif. Ben bu tasarruf konularından hiç behsetmiyorum. Herkesin yaşamı hayata bakışı çok farklı.
Ben her hafta Pazar'a çıkarım. İşyerimden kimseyi görmedim bunca yıldır. Ancak ben marketten alınan sebze meyveyi sevmiyorum.
Herkes ne düşünürse düşünsün. Bizim ailecek en büyük tutkumuz gezmek. Kış boyu para biriktirip hava ısınmaya başladığı zaman da gezmeye başlıyoruz. Ben net başında oturup uçak bileti almaktan otel rezervasyonu yapmaktan daha çok keyif alıyorum.
tr_lelli İnşallah çok daha iyi olacaksın. Sabret canım. Allah yardımcın olsun
@kikikoko herkesşn öncelikleri farklı bence. Benim çevremdekiler de çok müsrif. Ben bu tasarruf konularından hiç behsetmiyorum. Herkesin yaşamı hayata bakışı çok farklı.
Ben her hafta Pazar'a çıkarım. İşyerimden kimseyi görmedim bunca yıldır. Ancak ben marketten alınan sebze meyveyi sevmiyorum.
Herkes ne düşünürse düşünsün. Bizim ailecek en büyük tutkumuz gezmek. Kış boyu para biriktirip hava ısınmaya başladığı zaman da gezmeye başlıyoruz. Ben net başında oturup uçak bileti almaktan otel rezervasyonu yapmaktan daha çok keyif alıyorum.
Mesela biz o devesa otellerde kalmayı hiç sevmiyoruz. Ben çevremde birine bunu söylediğim zaman sanıyor ki parasızlıktan ya da cimrilikten....ben de bahsetmem. kendisi şikayet etti ve ne yapıyorsunuz diye sordu. üstün körü anlattım ve yorum budondurucu işinden bahsedince zaten kendisinde film koptu
Ben çok severim pazarda gezmeyi.Geçmiş olsun noldu ki
Biz de hiç marketten sebze meyve almayız. Babam pazarcı benim. Hep pazardan getirir bize.
pazara gitmekten keyif aldığımızı da söylesek eyvah eyvah. ya da günlük çantam da hesap kitap defterciğimin olduğunu bilseler, akşamları da evde büyük deftere temize çekildiğiniMesela biz o devesa otellerde kalmayı hiç sevmiyoruz. Ben çevremde birine bunu söylediğim zaman sanıyor ki parasızlıktan ya da cimrilikten....
Pazar'a çıktığımı kazara bir kaç kişiye söyledim. Sanki prenses mişim gibi şaşkınlıkla karşıladılar.
Benim çevremde evinde yemek pişmeyen insanlar var.
Kimseye anlatmam da konuşmam da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?