Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben çok severim pazarda gezmeyi.
Marketten sadece ananas alıyorum. Onu da soydukları için.

Canım ananas çekti. Marketten çok nadir sebze meyve alıyoruz. İşte patates kalmamış evde, o gün ihtiyaç var. 4-5 tane alıp çıkıyoruz.

Büyük market alışverişini de toptan marketlerden yapıyoruz.
Deterjan, tuvalet kağıdı, peçete, sabun, şampuan, bebek bezi, ped, sıvıyağ gibi şeyleri büyük paketlerle alıyoruz daha uyguna geliyor.

Benim eşim market konusunda çok müsrif. Mesela ekmek ve yumurta almaya diye girer bir sürü abur cubur alır çıkar. Geçen hafta patlatmalık mısır ve ocak üstünde patlatmak için metal bi aparat var ya ondan almış. Ne gerek vardı ki? Hiç de yemeyiz patlamış mısır

erkekler genelde öyleler. market dolaşmak gereksiz gelir. en yakına gidip, hepsini alıp, yanına gördükleri ve canlarının çektiği her şeyi katıp bir an önce marketten uzaklaşmak isterler. fiyat araştırması yaptıktan sonra, ağır şeyleri arabaya kadar olsun taşıtmak için birlikte gidiyoruz. yoksa birlikte çok denedim ııh mümkün değil olmuyor. bir ara hep kendim gittim öyle de olmuyor. bu sefer evin ihtiyaçlarından haberi olmuyor. deneye yanıla doğruyu bulacağım inşallah

İyi dilekleriniz icin saolun kizlar biraz daha zaman.

@Ruhimucerret trafik kazasi gecirdim
Kirik var boynumda

ben yemek parasi aliyorum. önceden evde kalan yemek olursa goturuyordum. parami birikime katiyordum. gecen yil karatay diyeti yapmistim. o sebepten öğle yemegi yiyemiyorum artik. sabah da küçük beslenme kutuma kahvaltilik koyuyorum. yiyorum. hem daha saglikli oluyor

Otacı gratiste falan dah ucuz değil midir ?

o dışarıda yemek cok fazla yaptigimiz şey. aslinda onu azaltsak iyi olacak degilmi. iki kişi en az 40 lira tutuyor. ona verene kadar git et al yemek yap. daha mantikli aslinda

Eşim istedi diye labneli portakallı kek yaptım söylemesi ayıp. Yarın için kek paketledim ben de.

Steve Jobs, Mark Zuckerberg gibi başarılı isimler hep aynı kıyafetleri giyiyorlar
Bunun sebebini sorduklarında ise şöyle bir cevap almışlar

Zihnimi kıyafete yormuyorum, böylelikle algılarımı işime verebiliyorum

Gibi bir cevap.

Hep aynı kıyafetle kendime bir tarz yaratmalıyım.

Ahah hiç düşünemedim kendimi öyle

valla ben de cok sevdim bu topigi. ben yıllardır hep insanin kenarda parasi olmasi gerektigini düşünüyorum. neyle karsilasacagimiz belli olmaz. bunu bana ilk ogreten annemdi. Allah razi olsun ondan. fakat eşimi bu konuda ikna etmem cok zor. evi bile alirken coook diller döktüm. simdi degistirmek icin de iki aydir dil dokuyorum. sonunda ona da ikna oldu şükür. keşke bu konuda o da benim gibi olsa ama zor

Ben de ev alalım istiyorum
Bankada bileziklerim var. Ama eşim kredi çekmekten yana değil.
2 senemiz kaldı hem araba hem öğrenim kredimiz var

Ah ne güzel böyle kıymet bilmesi ..

Bu yaz için tatil olanınız hazırsa yurt dışında konaklama için 7 geceliğine ne kadar veriyorsunuz

bu gün temizlik çamaşır ütü ile geçti
bide çocuklarım 2-3 gündür hasta onlarda nazlanıyorlar yavrucaklar
bir kaç arkadaş geldi bu gün
bu hafta ful misafir bekliyorum
banyo işini de bitirirsem kek yapacağım yoksa
yarına kalacak
çayın yanına ikramlık olarak

M maviduvar1 bunu deneyeceğim canım
önce bir borç ödeme planı yapmamız lazım
dün bir dedim kartların ne kadar nasıl yaptınız falan dedim
bakmadım daha dedi bende üstelemedim

elenaferrante hoş geldin aramıza
bende çok şey öğrendim bu topiklerden
burada ki arkadaşilardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…