Bende bu uygulamayı indirdim ama her işlem yazmada reklam çıkıyor.para yönetimi diye bir uygulama var ben onu indirdim kullanşlı , ayrı olarak defterim devar
kredi kartını her çektiğinizde not alırsan kartının ne kadar biriktiğini görebilirsin. Bir de mümkünse kredi kartı kullanmayabilirsin. o zaman azalır :)
Kartını evde bırak, sadece ihtiyacın kadar nakit al yanına
Ben böyle böyle yaparak önce taksitleri azalttım 40 gün önce de tamamen iptal ettim.
Bu ay Son taksitim kesilecek ve kk ile ilişkim tamamen bitmiş olacak inş.
Ve kk kullanmayıp nakite geçmek o kadar iyi geldi ki bana.
Sanki o borcu ben ödemiyormuşum gibi her ay 1200 ila 1000tl arası borç ödüyordum
Bugün yarın Son bir taksidim kesilecek o da 180 tl .
aslında canlar bırsey dıyım mı benım kartım yok. bu yazdıgım eşimin çıkarttıgı 3 tane kart var onların borcu. yanı ben oyle cok karttan cektırıyım 5 taksede boldıreyım falan derdınde degılm. hastalık dönemımde ve babamın yanına gıttıgımde eşim bazı alışverışlerı yaptı cogunlugu onun borcu ancak tabıkı ıcınde benım olanlarda var. bızde hesaplar ortak zaten onun maası kredıye gıdıyor benım maaşımla da evı dönduruyoruz. kartalardan ıkısının borcu bıtmek uzere ıkısını kapattıracagım tekı kalacak. eşime bunu soyledım o zaman dıgerının lımıtını arttırırız dıyor ee ben ne anladım kartları kapatmaktan :) ıkısını kapatıp sızın dedıklerınızı de uygulayacagım bakalım bu ay nasıl yansıyacak ınsallah azalır... tek tek teşekkur ederım yazdıklarınızdan öturuCanım taksitli alisveris yapma.
Karti surekli yanina alma.
Bisi alacagin zaman eline al ve suan buna ihtiyacim var mi? Diye dusun.
Ben cok defa yerine birakmisimdir.
Kendine sinir limit koy.
bende sürekli çıkmıyor reklam , ayarlar kısmı da reklamları kaldır diye bişey vardıBende bu uygulamayı indirdim ama her işlem yazmada reklam çıkıyor.
akşam yemege hafıf bırseyler yapmak ıstıyorum kızlar ne yapabılırım ?
Makarna yada pilavin yanina sote olabilirakşam yemege hafıf bırseyler yapmak ıstıyorum kızlar ne yapabılırım ?
Reklamı kaldır deyince ücretli olan uygulamaya yönlendiriyor. En iyisi defter tutayım çünkü reklam kısmı çok gıcık. Teşekkürler yine debende sürekli çıkmıyor reklam , ayarlar kısmı da reklamları kaldır diye bişey vardı
aslında canlar bırsey dıyım mı benım kartım yok. bu yazdıgım eşimin çıkarttıgı 3 tane kart var onların borcu. yanı ben oyle cok karttan cektırıyım 5 taksede boldıreyım falan derdınde degılm. hastalık dönemımde ve babamın yanına gıttıgımde eşim bazı alışverışlerı yaptı cogunlugu onun borcu ancak tabıkı ıcınde benım olanlarda var. bızde hesaplar ortak zaten onun maası kredıye gıdıyor benım maaşımla da evı dönduruyoruz. kartalardan ıkısının borcu bıtmek uzere ıkısını kapattıracagım tekı kalacak. eşime bunu soyledım o zaman dıgerının lımıtını arttırırız dıyor ee ben ne anladım kartları kapatmaktan :) ıkısını kapatıp sızın dedıklerınızı de uygulayacagım bakalım bu ay nasıl yansıyacak ınsallah azalır... tek tek teşekkur ederım yazdıklarınızdan öturu
akşam yemege hafıf bırseyler yapmak ıstıyorum kızlar ne yapabılırım ?
ben de bugün kuzene gideceğim.yemek yapmayacağım. henüz hafta sonu harcadığım parayı hesaplamadım. pazara çıkmıştım. bayağı harcadım sanırım. bugün de 405 kredi kartıma yatırdım. o da 150 si bireysel emeklilik gerisi tatil taksitimiz. bir de 35 lira telefon faturam var. onu yatırdım. akşam hasta arkadaşa ziyaretine gideceğiz ne alsak acaba hediye. bilemedim.
Zeytinyağlı bamya
Makarna yada pilavin yanina sote olabilir
Ben tavuk kizarticam.
evde malzeme ne var ? ona göre bişey yap bence.
aynen ay sonunda donem içi hareketlerden nereye ne harcamısız bakıyorum ve bazen hesap yapıyorum sankı banka yanlış hesaplıyomus gıbıya aynı bizim gibi. çok güldüm.kredileri eşim ödüyor. evin fatura masrafları bana ait. hep onun kartını kullanıyoruz. ama kartı kapattırırım belli bir süre sonra yenisini çıkartır. limiti artırır falan.. kredi kartı olayına son veremiyorum maalesef. çünkü benim elimde olan bir şey değil. sadece ay sonları hesabını kart dökümünü kontrol ediyorum.
dogru canım ama ben spor salonu yerıne dısarıda yurumeyı kosmayı daha cok sevıyorum hatta bunun ıcın bısıklet aldık surerız dıye ama soguk havalarda olmuyor o nedenle bende guzel olacagını dusundum bakalım gorecegız ne kadar gıdıcez salona?? ınsallah sonu bısıklet gıbı olmazBeth18 spora gitmek kötü bir şey değil ki, ben sevindim sizin adınıza. Güzel bir alışkanlık olarak geri döner size inşallah bu yatırım.
Birikim tamam çok önemli ama sağlık ve kaliteli bir hayat da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?