Küçük Düşün Büyük Olsun!

Boşver insanlar her türlü laf söyler
Herkesin doğrusu kendine
Bu arada yanlış mı hatırlıyorum sanki yazlığına eşya alıyordun sen? Ben ev tamamlandı eşyanı düzdün sanıyordum

Evet eşyayı alıyorum bir yandan
Ufak tefekler evde
Büyük olarak da sadece çamaşır makinesiyle yatak aldım , onlar mağazada .. İnşaat bittiğinde getirecekler inşaAllah
Şimdi mobilyada indirim varken koltuk takımı almak istiyorum ama mağaza gezmeyi hiç sevmiyorum nasıl alıcam bilmiyorum
Bir de karyolayı ikeadan alacağım inşaAllah , 550 tl idi şimdi 600 olmuş
Haftasonu 500 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyorlardı , eşim gitmedi hem zamlı hem hediye çeksiz almış olacağız

bende mı defter tutsam napsam :) kızı ıyıce gıcık etmıssın kikikoko yaw sen anlattıkca kendı halıne uzulmus olmsı lazım yazık degıl mı o kadar calısıyoruz kenarda bır dıkılı agacımızda mı olmasın eger senın anlattıklarına kulak vermedıyse daha coooookkk kırada yaşar o

Herkesin hayatı kendini bağlar. Keşke durduk yere konu acmasaydi, güzel güzel kahvemizi icseydik. Bana söylenirken belki de kendisine kızmıştır.

İyi akşamlar kızlar. Bugün doktor randevum vardı. Gözlerimde sürekli kaşıntı ve kızarıklık vb. durumlar vardı. Yıllardır aynı doktora gidiyorum zaten. Gözlerimin derecesi ilerlemiş yine yeni bir gözlük yazdı. Onun haricinde ilaç verdi bir kaç test istedi yarın tekrar doktora uğrayacağım.
28 tl ilaç parası
60 tl de gözlüğümün değişen camı için para verdim.
88 tl ile günü kapatmış bulunuyorum.Kredi kartından çektim gerçi ama olsun ödenecek sonuçta.

Kızlar dolar alayım diye heveslendim böyle 20-30 dolar bile olsa. Ama hiç emin olamıyorum. Uzun vadede yatırım vb. şeylerden çok heves ettim aslında ama hesapladım 100 tl ye 27 dolar mı ne geliyor.
Kk ödemesi, zulaya para atma, kendine harçlık ayırma vb. derken zaten elimde çok para kalmıyor. 27 dolar gözüme çok az göründü ya Çok kararsız kaldım. Tavsiyesi olan var mı ?

Al sat yaparak mı 10 günde 16 bin kazandınız ?

Kızımın 600 lirası var.
Bizim de 1000

Planım kızımın parası ile 4 gr altın
Kendi paramızla da 1 tam alıp kasaya koymak
Hangi bankada kasanız var acaba ve memnun musunuz?

Janita Ayy çok güldüm canım allah iyiliğini versin senin
Seni Örnek alsın o arkadasın
Benim birçok arkadaşım hep benden daha tutumlu daha cimriydi ama bende öğrendim artık.

Al sat yaparak mı 10 günde 16 bin kazandınız ?

Evet sürekli pc başındaydım gözümü ayırmıyordum zaten piyasaları takip ediyorum ekonomi profesörlerini dinliyorum. :) Şu an dolar düştü ama yine çıkacak biliyorum. Yabancı yatırımcı ucuzdan dolarları topluyor. MB müdahalesi uzun sürmez. Referanduma kadar belki bu fiyatlarda devam eder. Ama referandumdan sonra doların geleceği tahmini seviye 4,20 civarı. Tabi risk almak lazım, hiçbir şey tam belli değildir.

İş bankası
Yaklaşık 3 senedir kullanıyoruz. Bir açarken bi de 2 sene sonunda 250 lira kasa kirası verdik

Selam kızlar
Bugün arabalara mazot alındı. 400 tl
Market gittik 227 tl
Oğluşla pijama aldım 70 tl
Banka karttan üyelik aidatı almış. Arayıp iptal ettireceğim

iptal ettir kartı kapatacağım de bak nasıl geri veriyorlar paranı

ben de takip ediyorum sayfaları yorumları. 3,72 oldu bile dolar duyurulur

Günaydın kızlar
Altın yükselmiş
Dün 1gr alacaktım vakit bulamadım 148 olmuş bugun

Günaydın bu arada, kimse açmamış daha :)

geceden kalanları yeni okudum. Dün bizim ev konusuyla ilgili bir gelişme oldu size anlatayım dedim. Şimdi bizim evimiz 1+1 biz evlat edineceğimiz için. çocuğa ayrı oda olması şartı var zaten evimiz de küçük illa değiştirmemiz gerekecek. evin satılmasını bekliyoruz. fakat bu ara evler satılmıyor. Eşimin işyerinden arkadaşı demişki size evimi kiraya vereyim. siz de evinizi kiraya verin. ne kadar kira alırsanız bana da o kadar verirsiniz demiş. yani ekstra kira parası vermeyeceğiz.tabi daha zamanımız da var. evi satamazsak öyle bir şey yapacağız. fakat ev için biriktirdiğim bir miktar paramız var onu neye yatırım yapsak bilemedim. sonuçta ev her zaman kazandırıyor.

Gubaydin kizlar
Gecen sene oturdugumuz ev icin ekspert 390 bin yazmisti rapora
Bu sene yine gosterdik 435 bin yazmis
Yani bir sene de 45bin deger kazanmis cok sasirdim gercekten diger yatirim araclarindan en cok kazandirani tasinmaz mulkmus

Papatya ben o plastik kapları kullanmanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
@hawar evet ben söylemiştim. Metro diye bir marketten paket halinde irili ufaklı kaplar almıştım. Bazen de onlara koyuyorum.
@bir yudum mutluluk uiç duymadım Canım. Başka neye koyabiliriz acaba. Cam da çatlar.
Selam arkadaslar biraz gec bir cevap olacak. Buzlukta cam saklama kaplari catliyor, plastik zararli, karton kaplar da hava gecirebilir. Ben birkac senedir sadece kapagi plastik olan emaye saklama kaplarindan kullaniyorum. Hic bir problem yasamadim.

Gubaydin kizlar
Gecen sene oturdugumuz ev icin ekspert 390 bin yazmisti rapora
Bu sene yine gosterdik 435 bin yazmis
Yani bir sene de 45bin deger kazanmis cok sasirdim gercekten diger yatirim araclarindan en cok kazandirani tasinmaz mulkmus

Evet kesinlikle ben de çok hesapladım, evden başka kazandıran bişey yok. o sebeple ev almayı tercih ediyorum. ama zorunlu kalırsam mecburen evi satamazsak mecburen kiraya çıkacağız.

eyay bugun alicaktim bende gr cikista demek.
Takip edemedim.
Evden canim hic cikmak istemiyor alamadim gitti hala.

Sabah eşime işe giderken 4-5 dilim kek verdim. Sırf yağlı yağlı poğaçalara para vermesin diye. Adam bana ne dess beğenirsiniz?
Ben gene poğaça alıyorum, keki tatlı niyetine yiyorum.
Sabah kahvaltı yapamıyoruz evde. Çünkü erken gidiyor işe, gece de bebekten dolayı uyuyamıyoruz.

Eşimle birikim ve tasarruf konusunda konuştuk da, kredi borçlarımız bitmeden kesinlikle para biriktiremeyiz diyor. Sadece kumbaraya sıcak bakıyor.
3-4 ayda bir ayakkabı almalıymışız mesela. Ne varmış bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…