- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Boşver insanlar her türlü laf söyler
Herkesin doğrusu kendine
Bu arada yanlış mı hatırlıyorum sanki yazlığına eşya alıyordun sen? Ben ev tamamlandı eşyanı düzdün sanıyordum
Merhaba teşekkür ederim hoş buldum, amin insallah hepimizin bereketli birikimleri olur ♡J Janet Jak Esim hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bereketli birimkimlerimiz olsun.
bende mı defter tutsam napsam :) kızı ıyıce gıcık etmıssın kikikoko yawbizim kenarda beş kuruşumuz yok. ev almaya niyetlensek peşinatımız yok. altınlarımızı da zamanında borç ödemek zor geldi, bozduk borçları kapattık dedi. zaten nasıl birikim yapalım, haftada üç kez mutlaka dışarıda yiyoruz, her hafta bir kaç gece misafir geliyor, pastaneden pastadır, hamur işidir ancak yetiyor dedi. bana sordu evin bütçesini, harcamaları nasıl yapıyorsunuz vs. ben de evin bütün geliri ortak. ikimiz harçlıklarımızı eşit miktarda ayırıyoruz. sonra kredi, faturalar, mutfak masraflarını, birikimi ayırıyoruz dedim. market aktüellerini takip edip tek bir marketten alış veriş yapmadığımızı, aynı ürünleri bu sayede daha uygun fiyata farklı marketlerden aldığımızı, iş yerine yemek götürdüğümü, işe gidip gelirken özel aracımı çıkarmadığımı, şimdilerde ise beş arkadaş belli bir noktada buluşup, tek bir araçla gittiğimizi dedim. kız birden çıkış yaptı, böyle hayat mı olur, böyle sıkım sıkım sıkılarak ev alacağıma ömür boyu kirada yaşarım daha iyi dedioysa ki misafir için boş kaldığımda kurabiye, poğaça, börek yapıp dondurucuya attığımı, yazdan kış hazırlıklarımız olduğunu falan söylememiştim bile resmen bana kızdı ve gıcık oldu, iliklerime kadar hissettim.
Herkesin hayatı kendini bağlar. Keşke durduk yere konu acmasaydi, güzel güzel kahvemizi icseydik. Bana söylenirken belki de kendisine kızmıştır.bende mı defter tutsam napsam :) kızı ıyıce gıcık etmıssın kikikoko yawsen anlattıkca kendı halıne uzulmus olmsı lazım yazık degıl mı o kadar calısıyoruz kenarda bır dıkılı agacımızda mı olmasın eger senın anlattıklarına kulak vermedıyse daha coooookkk kırada yaşar o
Merhaba bayanlar, şu an dışarıdan yazıyorum :)) benim elektrik su doğalgaz kira vs giderim yok. Yani var ama ben ödemiyorum şirketimiz ödüyor. Bankada paramız var onunla dolar ve sterlin aldım, 2 ay önce 10 günde 16bin kazanmıştım döviz yöntemiyle. Şu an yine dövizdeyim.
Ekstra olarak ben de kumbara yapıp en az 20 lira içine atmak istiyorum inşallah böylece kenarda ekstra param olur ve çok harcamanın önüne geçerim. Bankadaki paramızı ev için kullanmayı düşünüyoruz ama şu kriz zamanında da ev için o kadar vermeyi düşünmüyorum, dövizle onu katlıyorum. Şükür aylık gelirimiz iyi, arabamız da var. Ama elime geçeni harcadığım için artık buna dur demek için size katıldım. Tekrar müsait oldukça yazacağım, teşekkürler hepinize
Hangi bankada kasanız var acaba ve memnun musunuz?Kızımın 600 lirası var.
Bizim de 1000
Planım kızımın parası ile 4 gr altın
Kendi paramızla da 1 tam alıp kasaya koymak
Al sat yaparak mı 10 günde 16 bin kazandınız ?
Hangi bankada kasanız var acaba ve memnun musunuz?
Janita Ayy çok güldüm canım allah iyiliğini versin senin
Seni Örnek alsın o arkadasın
Benim birçok arkadaşım hep benden daha tutumlu daha cimriydi ama bende öğrendim artık.
Selam kızlar
Bugün arabalara mazot alındı. 400 tl
Market gittik 227 tl
Oğluşla pijama aldım 70 tl
Banka karttan üyelik aidatı almış. Arayıp iptal ettireceğim
Evet sürekli pc başındaydım gözümü ayırmıyordum zaten piyasaları takip ediyorum ekonomi profesörlerini dinliyorum. :) Şu an dolar düştü ama yine çıkacak biliyorum. Yabancı yatırımcı ucuzdan dolarları topluyor. MB müdahalesi uzun sürmez. Referanduma kadar belki bu fiyatlarda devam eder. Ama referandumdan sonra doların geleceği tahmini seviye 4,20 civarı. Tabi risk almak lazım, hiçbir şey tam belli değildir.
Papatya ben o plastik kapları kullanmanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
a 101 in perşembe günü indirim kataloğunda buzdolabı kapları vardı 1 lt lik
gidip bir bakayım dedim ama karasız kaldım kullanan var mı ?
bayanlar tavsiye eder misiniz?
bazen dondurucuya sıvı şeyler koymak gerekiyor işe yarıyor mu ?
Selam arkadaslar biraz gec bir cevap olacak. Buzlukta cam saklama kaplari catliyor, plastik zararli, karton kaplar da hava gecirebilir. Ben birkac senedir sadece kapagi plastik olan emaye saklama kaplarindan kullaniyorum. Hic bir problem yasamadim.@hawar evet ben söylemiştim. Metro diye bir marketten paket halinde irili ufaklı kaplar almıştım. Bazen de onlara koyuyorum.
@bir yudum mutluluk uiç duymadım Canım. Başka neye koyabiliriz acaba. Cam da çatlar.
Gubaydin kizlar
Gecen sene oturdugumuz ev icin ekspert 390 bin yazmisti rapora
Bu sene yine gosterdik 435 bin yazmis
Yani bir sene de 45bin deger kazanmis cok sasirdim gercekten diger yatirim araclarindan en cok kazandirani tasinmaz mulkmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?